Εγώ ξέρω οτι αν την 1η του μηνος δεν πληρώσω τις υποχρεώσεις μου.
Ο σπιτονοικοκυρης , η Τράπεζα και οι ΔΕΚΟ θα μου στειλουν μέσα σε συντομο χρονικο διάστημα το ραβασάκι με τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. Αυτη ακριβως ειναι η λογική. Δεν τηρεις τα προβλεπομενα ... έρχεται το ραβασακι. Ειναι οπως και εδω -στο αγαπημενο μας φορουμ- μολις παραβεις κάποιον κανονισμο σου αποστέλλεται μια ειδοποιηση! Μην αγνοεις τις ειδοποιήσεις! Αν θέλεις να βρισκεσαι στην ομαλοτητα.
Έχει υπάρξει και καιρος που τα μηνιαια καζικια βγηκαν παραπάνω απο τα προβλεπομενα. Το πιο απλο να σου πω.... ενα βράδυ σε πονάει το δοντι. Την επομενη πάς στο γιατρο και σου βγάζει απονευρωση σαν διάγνωση. Ετοιμαζεις την 150αρα. Ο πατέρας σου θέλει να κάνει κάτι εξετάσεις τις οποιες δεν καλύπτει η ασφαλεια του και σου βγαινουν κανα 200αρι. Θα τον αφησεις έτσι; Ξαφνικά έκανε περισσοτερο κρυο και πρέπει να βάλεις αλλα 150 ευρω πετρελαιο.... βγήκε και η εφορια.
Πάλι καλα κάποιους μήνες ειχα την πιστωτική μου και έκανα ανάληψη απο εκει. Αλλιώς θα έπρεπε να ζητησω δανεικά απο κάποιον φιλο μέχρι να πληρωθώ ξανά ή να κοψω απο τα τροφιμα και να τη βγάζω κάθε μέρα με φακές και μαρακονια. Οχι πως θα με χαλουσε για κανα δυο βδομάδες αλλα λέμε τώρα.
Θυμαμαι οταν ειχα μετακομισει μου βγηκε ενα 800αρι έξτρα. Φτάνουν αραγε τα 700 πως το βλέπεις εσυ;

Η ζωη μπορει να γινει πολυ σκληρη ανα πάσα στιγμή. Και αυτα που λένε οι εργοδοτες στην Ελλαδα εγω τα ακουω βερεσέ. Αυτη τη στιγμή ειμαστε η 2η πιο ακριβη χώρα σε καυσιμα.
Ο καθε εργοδοτης λέει τα δικά του και κοιτάει το κώλο του. Κοιταμε και εμεις τον δικο μάς ομως γιατι τα έξοδα τρέχουνε και αν δεν τα προλάβεις ..... θα έρθει το ραβασάκι να σε προλάβει!