Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kot_gap27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

18-07-24

17:45
Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω μια κοπέλα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Έχουμε βγει 4 ραντεβού οι συζητήσεις μας είναι μια χαρά και η επικοινωνία μας, απλώς νιώθω ότι με βλέπει περισσότερο φιλικά. Στα ραντεβού μας έρχεται ωραία ντυμένη βαμμενη απλώς την νιώθω λιγο απομακρη. Όταν τελειώνει το ραντεβού μας και την πηγαίνω στο αυτοκίνητο της πάντα κρατάει μια απόσταση μεταξύ μας. Χθες βγήκαμε για φαγητό και της είπα ότι βγαίνουμε συνέχεια μετά τις δουλειές μας και είμαστε κουρασμένοι και μου πρότεινε από μόνη της αν θέλω να βγούμε την Κυριακή που έχουμε και οι 2 ρεπο . επίσης μου ανέφερε να έρθει σπίτι μου να με βοηθήσει με την μετακόμιση που κάνω. Έχω μπερδευτεί γιατί μου στέλνει mixed signals. θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας βάση των παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

18-07-24

17:54
Γιατί απλά δεν την ρωτάς ;Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω μια κοπέλα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Έχουμε βγει 4 ραντεβού οι συζητήσεις μας είναι μια χαρά και η επικοινωνία μας, απλώς νιώθω ότι με βλέπει περισσότερο φιλικά. Στα ραντεβού μας έρχεται ωραία ντυμένη βαμμενη απλώς την νιώθω λιγο απομακρη. Όταν τελειώνει το ραντεβού μας και την πηγαίνω στο αυτοκίνητο της πάντα κρατάει μια απόσταση μεταξύ μας. Χθες βγήκαμε για φαγητό και της είπα ότι βγαίνουμε συνέχεια μετά τις δουλειές μας και είμαστε κουρασμένοι και μου πρότεινε από μόνη της αν θέλω να βγούμε την Κυριακή που έχουμε και οι 2 ρεπο . επίσης μου ανέφερε να έρθει σπίτι μου να με βοηθήσει με την μετακόμιση που κάνω. Έχω μπερδευτεί γιατί μου στέλνει mixed signals. θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας βάση των παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ
Είναι η πιο αξιόπιστη πηγή για να μάθεις αυτό που λες.
Εαν έπρεπε να μαντέψω πάντως, 4 ραντεβού, και να σου προτείνει και η ίδια και να έρχεται και στολισμένη και βαμμένη, δεν κολλάνε με το φιλικό. Αλλά ρώτα για να μάθεις είναι η συμβουλή μου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

18-07-24

17:54
Αφου σου ειπε απο μονη της να βγειτε την Κυριακή, και ακομα περισσότερο "να σε βοηθήσει με την μετακόμιση" (λέμε τώρα) ερχόμενη σπίτι σου.Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω μια κοπέλα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Έχουμε βγει 4 ραντεβού οι συζητήσεις μας είναι μια χαρά και η επικοινωνία μας, απλώς νιώθω ότι με βλέπει περισσότερο φιλικά. Στα ραντεβού μας έρχεται ωραία ντυμένη βαμμενη απλώς την νιώθω λιγο απομακρη. Όταν τελειώνει το ραντεβού μας και την πηγαίνω στο αυτοκίνητο της πάντα κρατάει μια απόσταση μεταξύ μας. Χθες βγήκαμε για φαγητό και της είπα ότι βγαίνουμε συνέχεια μετά τις δουλειές μας και είμαστε κουρασμένοι και μου πρότεινε από μόνη της αν θέλω να βγούμε την Κυριακή που έχουμε και οι 2 ρεπο . επίσης μου ανέφερε να έρθει σπίτι μου να με βοηθήσει με την μετακόμιση που κάνω. Έχω μπερδευτεί γιατί μου στέλνει mixed signals. θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας βάση των παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ
Τι mixed signals παλικάρι μου που θα φτασετε τα 40 ραντεβου και θα της πιανεις ακομα το χεράκι;
Το πρώτο ραντεβου ειναι για να πίνετε καφέ, και το δευτερο για να πίνετε ο ένας τον άλλο, βαριά το τρίτο.
Μην τολμήσεις να μετακομίσεις το κρεβατι ακόμα.-
Εκει θα "τα πείτε" οταν θα ρθει σπιτι σου.
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

17:56
Το τελευταίο με πέθανε χαχααχαχαχαΑφου σου ειπε απο μονη της να βγειτε την Κυριακή, και ακομα περισσότερο "να σε βοηθήσει με την μετακόμιση" (λέμε τώρα) ερχόμενη σπίτι σου.
Τι mixed signals παλικάρι μου που θα φτασετε τα 40 ραντεβου και θα της πιανεις ακομα το χεράκι;
Το πρώτο ραντεβου ειναι για να πίνετε καφέ, και το δευτερο για να πίνετε ο ένας τον άλλο, βαριά το τρίτο.
Μην τολμήσεις να μετακομίσεις το κρεβατι ακόμα.-
Εκει θα "τα πείτε" οταν θα ρθει σπιτι σου.
Γιατί είναι απομακρη όμως; Και όποτε προσπαθώ να την πλησιάσω απομακρύνεται;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν θέλω να την απομάκρυνω. Θέλω να της δείξω το ενδιαφέρον μου με πράξεις όχι με λόγια. Αλλά με δυσκολεύει.Γιατί απλά δεν την ρωτάς ;
Είναι η πιο αξιόπιστη πηγή για να μάθεις αυτό που λες.
Εαν έπρεπε να μαντέψω πάντως, 4 ραντεβού, και να σου προτείνει και η ίδια και να έρχεται και στολισμένη και βαμμένη, δεν κολλάνε με το φιλικό. Αλλά ρώτα για να μάθεις είναι η συμβουλή μου.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

18-07-24

18:01
Εκείνη στο έχει δείξει το δικό της πάντως απο οτι καταλαβαίνω, αφού δεν θες να είσαι τόσο direct, προσπάθησε να δεις μήπως μπορείς να κάνεις κάποιο ξεκάθαρο βήμα να την προσεγγίσεις, να δεις εαν θα ανταποκριθεί. Βέβαια αυτό θα είναι λιγουλάκι πιο αμήχανο εαν δεν πάει καλά...εαν και δεν νομίζω. Εαν σε έβλεπε φιλικά θα σε έγραφε και δεν θα είχατε βγει καν 4 ραντεβού.Δεν θέλω να την απομάκρυνω. Θέλω να της δείξω το ενδιαφέρον μου με πράξεις όχι με λόγια. Αλλά με δυσκολεύει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

18-07-24

18:02
Το πράγμα ειναι απλό και δε θελει πολλές συζητήσεις.Το τελευταίο με πέθανε χαχααχαχαχα
Γιατί είναι απομακρη όμως; Και όποτε προσπαθώ να την πλησιάσω απομακρύνεται;
Ή της είναι μουσκεμένο ή είναι ξηράς κόνεως το πούσιο 6κιλο απο αυτα που σβήνεις τα λάδια σαν ανάψουνε στην κουζίνα.
Ενα απο τα δυο. Ή σε θελει ή περνάει την ώρα της και παίζετε τις φιλενάδες, πιθανώς γιατι θέλει να τον φάει από κάποιον άλλο που έχει lined up είτε για το μέλλον, είτε πρώην από το παρελθόν.
Κανε κινηση να τη φιλήσεις κι αμα απομακρυνθεί πες της "Είχα την εντύπωση πως ενδιαφερόσουν για μένα, έχω κάνει λάθος;"
Κι αναλογως τι θα σου πει, βλέπουμε.
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

18:04
Εγώ κίνηση να κάνω. Αλλά όταν είναι η ώρα να είμαστε μόνοι μας κρατάει απόσταση 2 μέτρα σαν να έχουμε covidΤο πράγμα ειναι απλό και δε θελει πολλές συζητήσεις.
Ή της είναι μουσκεμένο ή είναι ξηράς κόνεως το πούσιο 6κιλο απο αυτα που σβήνεις τα λάδια σαν ανάψουνε στην κουζίνα.
Ενα απο τα δυο. Ή σε θελει ή περνάει την ώρα της και παίζετε τις φιλενάδες, πιθανώς γιατι θέλει να τον φάει από κάποιον άλλο που έχει lined up είτε για το μέλλον, είτε πρώην από το παρελθόν.
Κανε κινηση να τη φιλήσεις κι αμα απομακρυνθεί πες της "Είχα την εντύπωση πως ενδιαφερόσουν για μένα, έχω κάνει λάθος;"
Κι αναλογως τι θα σου πει, βλέπουμε.

Θα κάνω μια τελευταία προσπαθεια τότε και βλέπουμεΕκείνη στο έχει δείξει το δικό της πάντως απο οτι καταλαβαίνω, αφού δεν θες να είσαι τόσο direct, προσπάθησε να δεις μήπως μπορείς να κάνεις κάποιο ξεκάθαρο βήμα να την προσεγγίσεις, να δεις εαν θα ανταποκριθεί. Βέβαια αυτό θα είναι λιγουλάκι πιο αμήχανο εαν δεν πάει καλά...εαν και δεν νομίζω. Εαν σε έβλεπε φιλικά θα σε έγραφε και δεν θα είχατε βγει καν 4 ραντεβού.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-07-24

18:06
Αυτο πες της. Ελα πιο κοντα ματάκια μου, δεν έχω κοβιντ. Τι σε κανει και θες να απομακρύνεσαι; (οχι "γιατι απομακρυνεσαι" γιατι αμα ακουνε τη λέξη "γιατι" οι άνθρωποι αισθανονται αμυντικά)Εγώ κίνηση να κάνω. Αλλά όταν είναι η ώρα να είμαστε μόνοι μας κρατάει απόσταση 2 μέτρα σαν να έχουμε covid![]()
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

18:07
Της είπα χθες έλα πιο κοντά είσαι πολύ μακριά, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκρισηΑυτο πες της. Ελα πιο κοντα ματάκια μου, δεν έχω κοβιντ. Τι σε κανει και θες να απομακρύνεσαι; (οχι "γιατι απομακρυνεσαι" γιατι αμα ακουνε τη λέξη "γιατι" οι άνθρωποι αισθανονται αμυντικά)

Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-07-24

18:08
Αν σου συνεχίσει να σου κανει τετοια νερά φυγε μακρύτερα εσυ. Μην βγαινετε ραντεβου για καποιες μερες, μη στελνεις μηνυματα για 1-2 μερες.Της είπα χθες έλα πιο κοντά είσαι πολύ μακριά, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση![]()
Αλλα πρώτα ρώτα την, συζήτα το. Κι αμα το μαλακίσει, mirror her.
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

18:12
Άρα να την πω να βγούμε Κυριακή; ή να το αφήσω;Αν σου συνεχίσει να σου κανει τετοια νερά φυγε μακρύτερα εσυ. Μην βγαινετε ραντεβου για καποιες μερες, μη στελνεις μηνυματα για 1-2 μερες.
Αλλα πρώτα ρώτα την, συζήτα το. Κι αμα το μαλακίσει, mirror her.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

18-07-24

18:21
πες της να γραφτεί στο στέκι να το συζητήσουμε όλοι μαζί, γιατί οι δυο σας, δεν βλέπω να το προχωράτε. 

Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

18:21
Να σαι καλάπες της να γραφτεί στο στέκι να το συζητήσουμε όλοι μαζί, γιατί οι δυο σας, δεν βλέπω να το προχωράτε.![]()

18-07-24

18:24
Και γιατί δεν πήγες εσύ πιο κοντά;Της είπα χθες έλα πιο κοντά είσαι πολύ μακριά, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση![]()
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

18:26
Γιατί φαινόταν ότι κρατούσε απόσταση. Με το ζόρι;Και γιατί δεν πήγες εσύ πιο κοντά;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

18-07-24

18:27
Βαμμένη ντυμένη και σου προτείνει η ίδια να έρθει σπίτι σου.Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω μια κοπέλα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Έχουμε βγει 4 ραντεβού οι συζητήσεις μας είναι μια χαρά και η επικοινωνία μας, απλώς νιώθω ότι με βλέπει περισσότερο φιλικά. Στα ραντεβού μας έρχεται ωραία ντυμένη βαμμενη απλώς την νιώθω λιγο απομακρη. Όταν τελειώνει το ραντεβού μας και την πηγαίνω στο αυτοκίνητο της πάντα κρατάει μια απόσταση μεταξύ μας. Χθες βγήκαμε για φαγητό και της είπα ότι βγαίνουμε συνέχεια μετά τις δουλειές μας και είμαστε κουρασμένοι και μου πρότεινε από μόνη της αν θέλω να βγούμε την Κυριακή που έχουμε και οι 2 ρεπο . επίσης μου ανέφερε να έρθει σπίτι μου να με βοηθήσει με την μετακόμιση που κάνω. Έχω μπερδευτεί γιατί μου στέλνει mixed signals. θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας βάση των παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ
Βρε τι mixed signals? ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ όχι να σε βοηθήσει στην μετακόμιση

ΠΟΥ είναι το φιλικό;; Τι άλλο να σου πει

18-07-24

18:28
Και ηλικίες; 20; 40;Γιατί φαινόταν ότι κρατούσε απόσταση. Με το ζόρι;
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-07-24

18:28
Να έρθει σπίτι μου όχι την ίδια μέραΒαμμένη ντυμένη και σου προτείνει η ίδια να έρθει σπίτι σου.
Βρε τι mixed signals? ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ όχι να σε βοηθήσει στην μετακόμιση
ΠΟΥ είναι το φιλικό;; Τι άλλο να σου πει![]()

29-32Και ηλικίες; 20; 40;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

18-07-24

18:29
Εμ ναι θέλει να είναι οργανωμένη μάλλον το κορίτσι.Να έρθει σπίτι μου όχι την ίδια μέραΝα κανονίσουμε λεει
![]()
Το βήμα πάντως το έκανε η κοπελια.
Αν το θες και εσύ πες ναι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-07-24

18:30
Προφανώς και ναι. Πες της και μιλήστε στα ισα, να ξερεις κι εσυ τι σου γινεται.Άρα να την πω να βγούμε Κυριακή; ή να το αφήσω;
Οχι ανακριτικά όμως. Όπως σου είπα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- J.Cameron
- User2350
- tete
- anonymos3627
- Alessandra Eliza
- teacher_40
- kalhkardia
- thenutritionist
- Ilma
- Paragontas7000
- Kate1914
- ROM32
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- iew
- Joji
- giannhs2001
- rafaela11
- Μήτσος10
- fourkaki
- Libertus
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- Kot_gap27
- xristarac
- Abysmal Hunter
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.