Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.

19-07-24

15:07
Μα εγώ δεν μίλησα για αυτά με μπερδεύεις με κάποιον άλλο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λοιπόν! Για να βοηθήσω τον νηματοθετη σε παρόμοια περίπτωση δική μου πρόσφατη.
Στο γυμναστήριο που πάω ήρθε μια καινούργια. Ωραίο κορίτσι που μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή. Δεν χάνω χρόνο ξεκινάω φλερτ, αγγίγματα, κάποια κομπλιμέντα κλπ ο,τι τέλοσπαντων απαιτείται από την μεριά σου να κάνεις. Οπότε με έβλεπε αυτή να σου τα χαμόγελα, τα τι κάνεις, πως είσαι κλπ δείχνω το ενδιαφέρον μου και φτάνουμε στα τηλέφωνα. Όλο αυτό τον καιρό και παρά την φαινομενική εξαιρετική επικοινωνία μας βλεματικα, με αγγίγματα κλπ κάτι με έτρωγε και όπως κάνουν και αυτές τεστ, ήρθε η ώρα να κάνω το δικό μου. Προφασιζόμενος ότι δεν έχω το κινητό μαζί μου της γράφω σε ένα χαρτάκι το νούμερο μου και της το δίνω λέγοντας να μου στείλει ένα μήνυμα οπότε μπορεί του τύπου απλά είμαι η τάδε.
Λοιπόν! Δεν το έκανε ποτέ. Συναντηθήκαμε και άλλες φορές μετά και πάλι χαμόγελα, διαχυτικοτητες κλπ
Ε! Αν δεν θέλεις κοπέλα μου να κάνεις την ελάχιστη κοινωνική πράξη, δεν έχει νόημα να συνεχιστει καμία προσπαθεια φλερταρισματος-κυνηγιου, η τύπισσα απλά απέτυχε στο τεστ και φάνηκε πως δεν θέλει και παίζει.
Κάνε και εσύ ένα τεστ και βαλτην να επενδύσει σε κάτι και αν δεν, μην χάνεις χρόνο και χαιρετά.
Αγγίγματα ενώ δεν έχεις βγει ραντεβου με την αλλη; για ποιο λόγο ;
Και τι σχέση έχει το δικού σου παραδειγμα ; ουτε καν σου έδωσε το κινητό της η βγήκατε.
Προφανώς η κοπέλα ήταν απλά ευγενική.
Και μια συμβουλή μην αγγίζετε αν δεν σας έχουν δώσει το δικαίωμα. Τη φέρνεις σε δυσκολη θεση.
Άγγιγμα μετά το πρώτο ραντεβου κ αφου έχει προηγηθει ένα σοφτ φλερτ σε μηνυματα. Να χεις καταλάβει δηλαδή ότι όντως σε γουστάρει κ μετα το πρωτο ραντεβου.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 176 μηνύματα.

19-07-24

15:20
Μα εγώ δεν μίλησα για αυτά με μπερδεύεις με κάποιον άλλο.
Λοιπόν! Για να βοηθήσω τον νηματοθετη σε παρόμοια περίπτωση δική μου πρόσφατη.
Στο γυμναστήριο που πάω ήρθε μια καινούργια. Ωραίο κορίτσι που μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή. Δεν χάνω χρόνο ξεκινάω φλερτ, αγγίγματα, κάποια κομπλιμέντα κλπ ο,τι τέλοσπαντων απαιτείται από την μεριά σου να κάνεις. Οπότε με έβλεπε αυτή να σου τα χαμόγελα, τα τι κάνεις, πως είσαι κλπ δείχνω το ενδιαφέρον μου και φτάνουμε στα τηλέφωνα. Όλο αυτό τον καιρό και παρά την φαινομενική εξαιρετική επικοινωνία μας βλεματικα, με αγγίγματα κλπ κάτι με έτρωγε και όπως κάνουν και αυτές τεστ, ήρθε η ώρα να κάνω το δικό μου. Προφασιζόμενος ότι δεν έχω το κινητό μαζί μου της γράφω σε ένα χαρτάκι το νούμερο μου και της το δίνω λέγοντας να μου στείλει ένα μήνυμα οπότε μπορεί του τύπου απλά είμαι η τάδε.
Λοιπόν! Δεν το έκανε ποτέ. Συναντηθήκαμε και άλλες φορές μετά και πάλι χαμόγελα, διαχυτικοτητες κλπ
Ε! Αν δεν θέλεις κοπέλα μου να κάνεις την ελάχιστη κοινωνική πράξη, δεν έχει νόημα να συνεχιστει καμία προσπαθεια φλερταρισματος-κυνηγιου, η τύπισσα απλά απέτυχε στο τεστ και φάνηκε πως δεν θέλει και παίζει.
Κάνε και εσύ ένα τεστ και βαλτην να επενδύσει σε κάτι και αν δεν, μην χάνεις χρόνο και χαιρετά.
Ναι στον op αναφέρομαι προφανώς απλώς πιάστηκα από σένα, αλλά και σε σένα θα τα ψάλλω τώρα.
Μου ακούγεται πολύ ματαιόδοξο αυτό που λες. Δηλαδή προτιμάς να ρισκάρεις να παίξεις και να χάσεις, για να πετύχεις τι ακριβώς; Να τονώσεις προσωρινά το εγώ σου;
Αν μου αρέσει κάποια θα κάνω ο τι προσέγγιση αρμόζει από μεριάς μου, δεν θα κάτσω να σκεφτώ πως αισθάνεται αυτή για εμένα. Δεν έχει σημασια αυτό, σε πρώτη φάση έστω. Αυτό που δεν θα έκανα θα ήταν να περιμένω να κάνει κάποιος άλλος αυτό που δεν είχα τα αα να κάνω εγώ. Ολόκληρο γυμναστήριο εξάλλου, θέμα χρόνου θα ´ταν.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν το βρίσκω μεν υπερβολικό το τεστ σου, αλλά γενικά πιστεύω οι οποιες δοκιμασίες αισθάνεσαι την ανάγκη να υποβάλλεις πηγάζουν από προσωπική ανασφάλεια και κατά τη γνώμη και από ο τι έχω δει βασικα, προοιωνίζουν ψυχολογική και συναισθηματική βία. Αν είναι αυτοσκοπός να τονωσουμε το ευαίσθητο εγώ μας παει το χάσαμε το παιχνίδι.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.

19-07-24

15:32
Άγγιγμα κοινωνικού επιπέδου λέμε, όχι να της πιάσω τον κ@λο. Αυτά που είναι συχνά στην καθημερινότητα, αλίμονο να παραβίαζα το σωματικό της χώρο. Το δικό μου παράδειγμα έχει σχέση διότι δείχνει πόσο εύκολα κάποιος μπορεί να μπερδευτεί και να εγκλωβιστεί. Αν ας πούμε από ευγένεια μου έδινε το κινητό της και βγαίναμε ραντεβού θα καταλήγαμε στην περίπτωση του τύπου, αν δεν έγινε η δική μου περίπτωση αυτή που περιγράφετε εδω, δεν έγινε γιατί εγώ το εξακρίβωσα νωρίς ότι θα κατέληγε σε βάλτο.Αγγίγματα ενώ δεν έχεις βγει ραντεβου με την αλλη; για ποιο λόγο ;
Και τι σχέση έχει το δικού σου παραδειγμα ; ουτε καν σου έδωσε το κινητό της η βγήκατε.
Προφανώς η κοπέλα ήταν απλά ευγενική.
Και μια συμβουλή μην αγγίζετε αν δεν σας έχουν δώσει το δικαίωμα. Τη φέρνεις σε δυσκολη θεση.
Άγγιγμα μετά το πρώτο ραντεβου κ αφου έχει προηγηθει ένα σοφτ φλερτ σε μηνυματα. Να χεις καταλάβει δηλαδή ότι όντως σε γουστάρει κ μετα το πρωτο ραντεβου.
Ναι! Απ'οτι φάνηκε ευγενική ήταν, είπαμε το εξακρίβωσα.
Ανάλογα τι άγγιγμα φαντάζεσαι εσύ.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.

19-07-24

15:35
Άγγιγμα κοινωνικού επιπέδου λέμε, όχι να της πιάσω τον κ@λο. Αυτά που είναι συχνά στην καθημερινότητα, αλίμονο να παραβίαζα το σωματικό της χώρο. Το δικό μου παράδειγμα έχει σχέση διότι δείχνει πόσο εύκολα κάποιος μπορεί να μπερδευτεί και να εγκλωβιστεί. Αν ας πούμε από ευγένεια μου έδινε το κινητό της και βγαίναμε ραντεβού θα καταλήγαμε στην περίπτωση του τύπου, αν δεν έγινε η δική μου περίπτωση αυτή που περιγράφετε εδω, δεν έγινε γιατί εγώ το εξακρίβωσα νωρίς ότι θα κατέληγε σε βάλτο.
Ναι! Απ'οτι φάνηκε ευγενική ήταν, είπαμε το εξακρίβωσα.
Ανάλογα τι άγγιγμα φαντάζεσαι εσύ.
Δεν αγγίζω καμια την οποία δεν ξέρω κ δεν έχουμε βγει ραντεβου είσαι άντρας είναι γυναίκα κάποια πράγματα είναι παρεξηγησιμα κ δεν γουστάρω να δίνω δικαιώματα σε καμια να με σχολιάζει πισω απο τη πλατη μου.
Αμα θέλει αγγίγματα κ παιχνιδι ας βγουμε ραντεβου αλλιώς δεν έχει νόημα. Γενικά είμαι μαζεμενος από κοντά δεν πιανω ουτε λέω πολλα αμα δε ξερω την άλλη.
Ειδικά στο χώρο εργασίας μου η στο γυμναστήριο. Τι; προαλλες διωξανε έναν 60 αρη που ζητουσε κινητά από 18χρονες.
Μου τα έλεγε ο γυμναστής με μια απέχθεια και αηδία.
Τα γουστα μ τα βγάζω άλλου εγώ όχι στην κάθε τυχάρπαστη που δε θέλει.
Και καμια δε βγαίνει από ευγένεια ραντεβου ήμαρτον
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 176 μηνύματα.

19-07-24

15:39
Το εξακρίβωσες πως αν επιτρέπεται; Χρησιμοποίησες το περιστατικό με το κινητό ως ένδειξη για να προεξοφλήσεις τη συνέχεια με αυτή την κοπέλα. Κι αν είχε γνωρίσει άλλους 10 τύπους με το δικό σου σκεπτικό σε ποιον επρεπε να πρώτοστείλει ας πούμε;
Μπουρδες θα πω εγώ για να κρύψουμε τη δίκη μας δειλία / εγωισμό / ανικανότητα να διεκδικήσουμε σωστά έναν άνθρωπο.
Τουλάχιστον μη λέτε ότι προσπαθείτε μετά, λολ.
Μπουρδες θα πω εγώ για να κρύψουμε τη δίκη μας δειλία / εγωισμό / ανικανότητα να διεκδικήσουμε σωστά έναν άνθρωπο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,320 μηνύματα.

19-07-24

16:18
Πρόσεξε μη φας μηνυση επειδη την έπιασες σαν άντρας από τη μέση και όχι σα χάιδω αερόπιασμα γυρω απο τους ώμους.Δεν αγγίζω καμια την οποία δεν ξέρω κ δεν έχουμε βγει ραντεβου είσαι άντρας είναι γυναίκα κάποια πράγματα είναι παρεξηγησιμα κ δεν γουστάρω να δίνω δικαιώματα σε καμια να με σχολιάζει πισω απο τη πλατη μου.
Αμα θέλει αγγίγματα κ παιχνιδι ας βγουμε ραντεβου αλλιώς δεν έχει νόημα. Γενικά είμαι μαζεμενος από κοντά δεν πιανω ουτε λέω πολλα αμα δε ξερω την άλλη.
Που κάποτε ενας φιλος μου, ο Γιώργος πριν πολλά χρόνια, έκανε κίνηση μεγάλου παίχτου και συστηνεται σε μια κοπέλα και τη φιλάει σταυρωτά στα μάγουλα με το "χάρηκα Γιώργος" και η κοπέλα εξεπλάγην τόσο θετικά που λεει "ευτυχώς και ενας αντρας που συστηνεται με ζωντάνια"
Ναι, οκ, δε σπάμε το Lebensraum το ζωτικό χώρο της μικρής ναζίστριας ναζιάρας ναζιστούλας, ούτε πιάνουμε πρόστυχα (αν και εγω πιάνω ενίοτε, και στο 1ο ραντεβού, αν την εχω μυριστει οτι γουστάρει δε χανω χρόνο), αλλά μη το γαμήσετε μερικοί τελείως και πάτε με Betadine γάντια ολόσωμο προφυλακτικό και αντισηπτικο και κανα κοντάρι 10 μετρων για να την αγγίξετε στο 5ο ραντεβού.
Είπαμε, είστε ιππότες, αλλά εσείς το χετε γυρίσει "Με λένε Πόπη"
ΠΟΠΗ ΠΟΠΥ POPPY, POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPIEEEEEEEEE.
Με συγχωρείς αλλά ο άνθρωπος της έδωσε κινητό κι εκείνη τον συνδεσε με Κάιρο. Τι άλλο πρέπει να κανει; Να βγάλει σημαία;Το εξακρίβωσες πως αν επιτρέπεται; Χρησιμοποίησες το περιστατικό με το κινητό ως ένδειξη για να προεξοφλήσεις τη συνέχεια με αυτή την κοπέλα. Κι αν είχε γνωρίσει άλλους 10 τύπους με το δικό σου σκεπτικό σε ποιον επρεπε να πρώτοστείλει ας πούμε;
Ναι και μια ένδειξη είναι αρκετή ότι η γυναικα δεν θέλει. Αντε βαριά να της πει να πανε για καφέ, αλλά με ενα τετοιο πρώτο χτυπημα στον εγωισμό, εσυ θα ήσουν πρόθυμος να τον ξαναρίξεις τον εγωισμό δεύτερη φορά; Που σταματαει η ξεφτίλα μας σαν άντρες; Στα πόσα όχι;
Η κοπέλα του είπε με τρόπο όχι. Κι αν αυτή δεν το κατάλαβε ότι του είπε όχι, ή το ξέχασε, ή δεν έδωσε την απαραιτητη προτεραιότητα στην κίνησή του γιατι έχει άλλους 10 και τον εξίσωσε με αυτούς, τότε αυτό ειναι δικό της πρόβλημα και κανένας δεν ειναι αναντικαταστατος, αρα ούτε και αυτή.
Ξέρεις πόσες τετοιες υπάρχουν; Άπειρες. Δεν θελεις κοπέλα μου; Οκ, σεβαστό. Αλλα θα παω κι εγω παρακατω.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

16:49
Πρόσεξε μη φας μηνυση επειδη την έπιασες σαν άντρας από τη μέση και όχι σα χάιδω αερόπιασμα γυρω απο τους ώμους.
Που κάποτε ενας φιλος μου, ο Γιώργος πριν πολλά χρόνια, έκανε κίνηση μεγάλου παίχτου και συστηνεται σε μια κοπέλα και τη φιλάει σταυρωτά στα μάγουλα με το "χάρηκα Γιώργος" και η κοπέλα εξεπλάγην τόσο θετικά που λεει "ευτυχώς και ενας αντρας που συστηνεται με ζωντάνια"
Ναι, οκ, δε σπάμε το Lebensraum το ζωτικό χώρο της μικρής ναζίστριας ναζιάρας ναζιστούλας, ούτε πιάνουμε πρόστυχα (αν και εγω πιάνω ενίοτε, και στο 1ο ραντεβού, αν την εχω μυριστει οτι γουστάρει δε χανω χρόνο), αλλά μη το γαμήσετε μερικοί τελείως και πάτε με Betadine γάντια ολόσωμο προφυλακτικό και αντισηπτικο και κανα κοντάρι 10 μετρων για να την αγγίξετε στο 5ο ραντεβού.
Με συγχωρείς αλλά ο άνθρωπος της έδωσε κινητό κι εκείνη τον συνδεσε με Κάιρο. Τι άλλο πρέπει να κανει; Να βγάλει σημαία;
Ναι και μια ένδειξη είναι αρκετή ότι η γυναικα δεν θέλει. Αντε βαριά να της πει να πανε για καφέ, αλλά με ενα τετοιο πρώτο χτυπημα στον εγωισμό, εσυ θα ήσουν πρόθυμος να τον ξαναρίξεις τον εγωισμό δεύτερη φορά; Που σταματαει η ξεφτίλα μας σαν άντρες; Στα πόσα όχι;
Η κοπέλα του είπε με τρόπο όχι. Κι αν αυτή δεν το κατάλαβε ότι του είπε όχι, ή το ξέχασε, ή δεν έδωσε την απαραιτητη προτεραιότητα στην κίνησή του γιατι έχει άλλους 10 και τον εξίσωσε με αυτούς, τότε αυτό ειναι δικό της πρόβλημα και κανένας δεν ειναι αναντικαταστατος, αρα ούτε και αυτή.
Ξέρεις πόσες τετοιες υπάρχουν; Άπειρες. Δεν θελεις κοπέλα μου; Οκ, σεβαστό. Αλλα θα παω κι εγω παρακατω.
Δεν είμαι Ιππότης απλά δεν γουστάρω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά και στο γυμναστήριο που ειμαι φίλος χρόνια με τον ιδιοκτήτη. Το κουτσομπολιό πάει συννεφο. Και γενικά μ αρεσει να έχω ένα στύλ που βασίζεται στην αξιοπρέπεια χωρις αυτο να με κάνει νωχελικό ή ηττοπαθή.
Μια χαρά έξυπνες είναι όταν θέλουν να δείξουν και αυτές ενδιαφέρον - δεν θα πεθάνουμε και στο κυνήγι.
Απλά η περίπτωση του νηματοθέτη ειναι διαφορετική και πρέπει τη κίνηση τωρα να τη κάνει αυτός.
ΓΕΝικά αυτα με τα αγγίγματα και το πολύ χαβαλέ ειναι μαλακίες... μετά η άλλη σε περνάει για φίλο ή αποκτάει μια περιεργη οικειότητα χωρις καν να γνωρίζεστε...
Μιλα σαν ανθρωπος ναι να εισαι χαμογελαστός ευδιάθετος και καμια μέρα εκει που τελειώνετε το γυμναστήριο πές.... να κεράσω ενα χυμό απο τον Γρηγορη ;;; εγω επειδη ψόφησα πάω να πιώ... και αν σ πει ναι τοτε εισαι σε καλό σημείο. Την επομενη φορά.... μπορει αυτη να σου αντιπροτείνει και να τα πειτε στο έτσι με εναν χυμό στο χέρι.... σε τέτοια στενά περιβάλλοντα δε πρέπει να εισαι τοσο αποτομος "παρε το κινητο μου σε χαρτάκι και καλεσε με" αυτα μονο σε κανα τρένο σε κανα μετρό αμα κάνεις κανα φλέρτ και δεν θα ξαναδεις την άλλη που και εκει μπορεις να της πεις ηρεμα και ωραια.... να κεράσω εναν καφέ έχεις λίγο χρονο ;
Σιγα μην της δώσεις το κινητό σου στο ετσι... τι ειναι το κινητο να το μοιράζεις πχ ; εγω δεν θέλω να με ενοχλει ο κάθε άσχετος στο κινητο και οταν ειμαι σε μικρά μέρη αποφευγω να το δινω γιατι παλιά με πέρνανε να ρωτησουν οτι μπορείς να φανταστείς.
Αγγιγματα τωρα και παπαριες και χαχα και χουχου.
Not

vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-07-24

16:55
Πρόσεξε μη φας μηνυση επειδη την έπιασες σαν άντρας από τη μέση και όχι σα χάιδω αερόπιασμα γυρω απο τους ώμους.
Με συγχωρείς αλλά ο άνθρωπος της έδωσε κινητό κι εκείνη τον συνδεσε με Κάιρο. Τι άλλο πρέπει να κανει; Να βγάλει σημαία;
Κοίτα άμα κάποια γουστάρει θα στο δείξει αργά η γρήγορα. Το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν χτυπάς το κεφάλι σου, όσα τεστ κι αν θες να κάνεις. Αλλά από το να βασανίζομαι με χίλια υποθετικά σενάρια χίλιες φορές να ρίξω τα μούτρα μου να κάνω το βήμα εγώ κι ας φάω άκυρο επί τόπου, παρα να παίζω τέτοια παιχνιδάκια…
Μετά ναι έχεις δϊκιο, είναι ξεφτίλα να το πιέζεις. Ενώ βλεπεις την άλλη να αδιαφορεί και να σε γράφει. Στέλνεις ένα δυο μηνύματακια το πολύ κι αν βλέπεις οτι δεν υπάρχει ο ανάλογος ενθουσιασμός ξεκόβεις. Δεν γινόμαστε και χαλι να μας πατήσουν. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

16:57
Κοίτα άμα κάποια γουστάρει θα στο δείξει αργά η γρήγορα. Το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν χτυπάς το κεφάλι σου, όσα τεστ κι αν θες να κάνεις. Αλλά από το να βασανίζομαι με χίλια υποθετικά σενάρια χίλιες φορές να ρίξω τα μούτρα μου να κάνω το βήμα εγώ κι ας φάω άκυρο επί τόπου, παρα να παίζω τέτοια παιχνιδάκια…
Μετά ναι έχεις δϊκιο, είναι ξεφτίλα να το πιέζεις. Ενώ βλεπεις την άλλη να αδιαφορεί και να σε γράφει. Στέλνεις ένα δυο μηνύματακια το πολύ κι αν βλέπεις οτι δεν υπάρχει ο ανάλογος ενθουσιασμός ξεκόβεις. Δεν γινόμαστε και χαλι να μας πατήσουν. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα.
Για τους άντρες που έχουν επιπεδο ειναι αυτονόητα οχι για όλους.

προφανως και αμα γουστάρει θα το δειξει και άσε της και λίγο χώρο... κανε μια προταση που μια προταση μπορει να ειναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.... ακομη και ενας καφές στο γρηγόρη.
Να δωσεις ενα φβ.... να ξεκινησεις μια κουβέντα απλα δεν θέλει πολλα και υπερβολές. 1-2 κινησεις αν πιάσει το μηνυμα σημαίνει οτι θέλει να το πιάσει αν οχι.... δεν ενδιαφέρεται απλά.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,831 μηνύματα.

19-07-24

17:01
Η αιώνια μάχη των δυο φύλων. Ποιος /α θα ρίξει τα μούτρα του να στείλει πρώτος /η μήνυμα...και αν φάει άκυρο και αν αυτό και αν εκείνο.... ;φαντάζομαι ένα σωρό άνθρωποι χάνουν ευκαιρίες από τέτοια ανασφαλή / αβέβαιη/ δειλή συμπεριφορά.Κοίτα άμα κάποια γουστάρει θα στο δείξει αργά η γρήγορα. Το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν χτυπάς το κεφάλι σου, όσα τεστ κι αν θες να κάνεις. Αλλά από το να βασανίζομαι με χίλια υποθετικά σενάρια χίλιες φορές να ρίξω τα μούτρα μου να κάνω το βήμα εγώ κι ας φάω άκυρο επί τόπου, παρα να παίζω τέτοια παιχνιδάκια…
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,320 μηνύματα.

19-07-24

17:11
Άλλο αυτό. Αυτά ναι. Για πολλούς λόγους.Δεν είμαι Ιππότης απλά δεν γουστάρω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά και στο γυμναστήριο που ειμαι φίλος χρόνια με τον ιδιοκτήτη.
Το τι θα πει ο κόσμος ποτέ δε με ένοιαξε. Το θεμα ειναι να μη φλερτάρεις εκει που τρως για πολλούς άλλους λόγους όπως προείπα, για να μη χρησιμοποιηθει ως μοχλός επαγγελματικα εναντίον σου, για να μη χωρίσετε ή δεν πάει καλά το φλερτ και μετα την βλέπεις εκει καθε μέρα και άλλα.Το κουτσομπολιό πάει συννεφο. Και γενικά μ αρεσει να έχω ένα στύλ που βασίζεται στην αξιοπρέπεια χωρις αυτο να με κάνει νωχελικό ή ηττοπαθή.
Αυτα τα καταλαβαινω.
Το κουτσομπολιο γενικά στην κοινωνια δε με αποθαρρυνει, πάντα θα υπάρχει. Ναι ρε την πέφτω, τι θελετε τραβατε ζόρι; Σε τετοια φάση.
Μια χαρά έξυπνες είναι όταν θέλουν να δείξουν και αυτές ενδιαφέρον - δεν θα πεθάνουμε και στο κυνήγι.
Απλά η περίπτωση του νηματοθέτη ειναι διαφορετική και πρέπει τη κίνηση τωρα να τη κάνει αυτός.
Αλλο ο αρχικος νηματοθετης, άλλο ο ΡΟΜ32, είναι δυο περιστατικα δω μεσα σ αυτο το θεμα αν προσέξεις.
Μπα; Εγω στο πρώτο ραντεβού της χάιδεψα τον κώλο και δεν άνοιξε μύτη.ΓΕΝικά αυτα με τα αγγίγματα και το πολύ χαβαλέ ειναι μαλακίες... μετά η άλλη σε περνάει για φίλο ή αποκτάει μια περιεργη οικειότητα χωρις καν να γνωρίζεστε...
Ρε αμα ειναι αποφασισμένη η άλλη, δε μετράνε αυτά. Είναι ποιός θα της το κάνει κι αν αυτος που θα της το κάνει να τον έχει διαλέξει ήδη στο μυαλό της.
Για το ιδιο πράγμα που θα πει άλλον ανώμαλο και ενοχλητικό, εμένα μπορει να μου το δώσει στο πιάτο.
ΑΛΛΑ!!!
...πρέπει να έχει σιγομαγειρευτεί να την έχεις φτιάξει εγκεφαλικά εστω και απο κινητό απο πριν το ραντεβού.
Σιγα μην της δώσεις το κινητό σου στο ετσι... τι ειναι το κινητο να το μοιράζεις πχ ; εγω δεν θέλω να με ενοχλει ο κάθε άσχετος στο κινητο και οταν ειμαι σε μικρά μέρη αποφευγω να το δινω γιατι παλιά με πέρνανε να ρωτησουν οτι μπορείς να φανταστείς.
Γιατί τι είναι το κινητό σου; Το προσωπικό νούμερο του Πούτιν και φοβασαι μη σε λοκάρει κανα AIM9 με στιγμα δορυφορικό και γίνεις σπλάττερ επάνω στον Όθρυ;
Ενα νούμερο ειναι, ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ, κι αμα δεν θετε να μιλάτε, δεν ξαναστέλνετε.
Καλά.Αγγιγματα τωρα και παπαριες και χαχα και χουχου.
Not![]()
Εγω αυτη τη στιγμή μπορω να στειλω σε μια τυπισσα "Θέλω πολύ να τα πούμε απο κοντά με το μουνάκι σου" και να μην ανοιξει μύτη;
Μπορώ. Και το κάνω.
Εσυ μην την πιάσεις, και πήγαινε την 2-3 ραντεβού για χυμούς μέχρι να φιλήσεις. Your way. To σέβομαι αλλα ειναι πολύ κάπως για μένα, και αργό και κάπως.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-07-24

17:14
Η αιώνια μάχη των δυο φύλων. Ποιος /α θα ρίξει τα μούτρα του να στείλει πρώτος /η μήνυμα...και αν φάει άκυρο και αν αυτό και αν εκείνο.... ;φαντάζομαι ένα σωρό άνθρωποι χάνουν ευκαιρίες από τέτοια ανασφαλή / αβέβαιη/ δειλή συμπεριφορά.
Μα είναι κρίμα. Ο κάθε άνθρωπος έχει μόνο τόσο χρόνο και μόνο τόσες ευκαιρίες, και εμείς επιλέγουμε να τα ξοδεύουμε έτσι…
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.

19-07-24

18:49
Πάντως η δική μου θεώρηση ως προς το να γοητεύσεις κάποιον/α είναι διαφορετική από την maintream εκδοχή. Θεωρώ πως το να γοητεύσεις κάποιον δεν είναι στο χέρι σου. Απλά συμβαίνει.

19-07-24

19:09
Εγώ πιστεύω ότι η κοπελιά έχει χωρίσει 10 μήνες αλλά δεν έχει ξεπεράσει τελείως τον πρώην της, ίσως έχει ελπίδες να τα ξαναβρούν, ίσως είχε πολύ καιρό σχέση και της είναι δύσκολο να έρθει κοντά με κάποιον άλλον. Το ότι βγαίνει με τον θεματοθέτη δε σημαίνει ότι συναισθηματικά είναι διαθέσιμη. Πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό για να δει κι αυτός πού πάει όλο αυτό. Πιστεύω όμως ότι κάποιο κόλλημα έχει η κοπέλα που είτε το παραδεχτεί είτε όχι, η συμπεριφορά της δε δείχνει να είναι έτοιμη για σχέση.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

19:43
Εγώ πιστεύω ότι η κοπελιά έχει χωρίσει 10 μήνες αλλά δεν έχει ξεπεράσει τελείως τον πρώην της, ίσως έχει ελπίδες να τα ξαναβρούν, ίσως είχε πολύ καιρό σχέση και της είναι δύσκολο να έρθει κοντά με κάποιον άλλον. Το ότι βγαίνει με τον θεματοθέτη δε σημαίνει ότι συναισθηματικά είναι διαθέσιμη. Πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό για να δει κι αυτός πού πάει όλο αυτό. Πιστεύω όμως ότι κάποιο κόλλημα έχει η κοπέλα που είτε το παραδεχτεί είτε όχι, η συμπεριφορά της δε δείχνει να είναι έτοιμη για σχέση.
Ε σε αυτό φταίει ο θεματοθετης. Αν έχει ακουσει κάτι σε στυλ " Μιλαω ακόμη με τον πρωην μου " Και δεν έχει φυγει χιλιόμετρα. Το άκουσα και σήμερα αυτό έχουν χωρίσει εδώ και χρόνο και μιλάνε ακόμη...
Κακομοίριες... Εντάξει... Λες και δεν μπορουν να βρουν άλλον άνθρωπο και τι χωρίζουν τους μπορείς να μ πεις ;
Έχει πεσει απευθείας στα μάτια μου η άλλη αμα παιζει κάτι τέτοιο οπότε δεν θα ήθελα να συνεχίσω τα ραντεβου... Δείχνει αδυναμο άνθρωπο η ότι να ναι. Άποψη μου πάντα.
Άλλο αυτό. Αυτά ναι. Για πολλούς λόγους.
Το τι θα πει ο κόσμος ποτέ δε με ένοιαξε. Το θεμα ειναι να μη φλερτάρεις εκει που τρως για πολλούς άλλους λόγους όπως προείπα, για να μη χρησιμοποιηθει ως μοχλός επαγγελματικα εναντίον σου, για να μη χωρίσετε ή δεν πάει καλά το φλερτ και μετα την βλέπεις εκει καθε μέρα και άλλα.
Αυτα τα καταλαβαινω.
Το κουτσομπολιο γενικά στην κοινωνια δε με αποθαρρυνει, πάντα θα υπάρχει. Ναι ρε την πέφτω, τι θελετε τραβατε ζόρι; Σε τετοια φάση.
Αλλο ο αρχικος νηματοθετης, άλλο ο ΡΟΜ32, είναι δυο περιστατικα δω μεσα σ αυτο το θεμα αν προσέξεις.
Μπα; Εγω στο πρώτο ραντεβού της χάιδεψα τον κώλο και δεν άνοιξε μύτη.
Ρε αμα ειναι αποφασισμένη η άλλη, δε μετράνε αυτά. Είναι ποιός θα της το κάνει κι αν αυτος που θα της το κάνει να τον έχει διαλέξει ήδη στο μυαλό της.
Για το ιδιο πράγμα που θα πει άλλον ανώμαλο και ενοχλητικό, εμένα μπορει να μου το δώσει στο πιάτο.
ΑΛΛΑ!!!
...πρέπει να έχει σιγομαγειρευτεί να την έχεις φτιάξει εγκεφαλικά εστω και απο κινητό απο πριν το ραντεβού.
Γιατί τι είναι το κινητό σου; Το προσωπικό νούμερο του Πούτιν και φοβασαι μη σε λοκάρει κανα AIM9 με στιγμα δορυφορικό και γίνεις σπλάττερ επάνω στον Όθρυ;
Ενα νούμερο ειναι, ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ, κι αμα δεν θετε να μιλάτε, δεν ξαναστέλνετε.
Καλά.
Εγω αυτη τη στιγμή μπορω να στειλω σε μια τυπισσα "Θέλω πολύ να τα πούμε απο κοντά με το μουνάκι σου" και να μην ανοιξει μύτη;
Μπορώ. Και το κάνω.
Εσυ μην την πιάσεις, και πήγαινε την 2-3 ραντεβού για χυμούς μέχρι να φιλήσεις. Your way. To σέβομαι αλλα ειναι πολύ κάπως για μένα, και αργό και κάπως.
Καλά στείλε ότι θες απλα προσεξε καμια μερα να μη σε δουμε στις Ειδήσεις η το πρωτο θεμα , δεν είναι θέμα τι μπορείς θεωρητικά είναι και θέμα ευγενιας - ορίων.

Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις και δεν είναι ακόμη κάτι τόσο κοντά σου... Θα πρπσεξεις λίγο τη συμπεριφορά σου όχι πως μετά θα είσαι χυμαδιο αλλά κατάλαβες...
Ουτε εμένα με αποθαρυνει το κουτσομπολιό γιατί έτσι και αλλιώς θα βρουν κάτι να πουν. Αλλά δεν χρειάζεται κάποιος να ξέρει τα προσωπικα σου και λεπτομέρειες.
Δεν μ αρέσει να με σχολιάζουν με πραγματα που έχω πει εγώ τώρα εντάξει ο καθένας ας λέει ότι θέλει.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

19-07-24

19:53
Δε νομίζω να του έχει πει ότι σκέφτεται τον πρώην της και τα τοιαύτα. Αν ήταν θα το είχε αναφέρει, από τα πρώτα - πρώτα, ο θεματοθέτης. Δεν είναι κάτι που περνάει στο ντούκου...
Βέβαια, άλλο τί έχει στο μυαλό της κι άλλο τί του λέει (ή τι δεν...)...
Βέβαια, άλλο τί έχει στο μυαλό της κι άλλο τί του λέει (ή τι δεν...)...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-07-24

19:58
Νομίζω οτι το πιο ντροπιαστικό, δεν είναι για μένα που ισως καποτε με βγάλουν τα κανάλια και οι καθεστωτικές ειδήσεις και το Πρώτο Θεμα, αλλά το οτι θα με δείτε, που σημαινει οτι υπάρχετε κόσμος ακόμα που τα βλέπετε και τα διαβάζετε.Καλά στείλε ότι θες απλα προσεξε καμια μερα να μη σε δουμε στις Ειδήσεις η το πρωτο θεμα![]()
Θα γελάσετε πεντε νεοδημοκράτες με τον κακό πατριάρχη φασίστα που έκανε ατέρμονο ολονύχτιο έρωτα σε σεξουαλικιά αριστερή αναρχοκομμούνα (οπως τις θέλω και τις αγαπώ) και ζησανε αυτοί καλά κι εσείς θα χαχανίζετε ακόμα.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

20:12
Παλιά και εγώ έλεγα δεν πειραζει με το κοτσομπολιο αλλά τώρα να πηγαινεις να λες έχω να πηδηξω 50 μήνες και ψάχνω μανιωδώς γυναίκα γιατί έχω βασίσει όλη μου την υπαρξη εκεί εεεε δεν το λες και νορμαλ. Αυτό το κουτσομπολιό εννοουσα θα αρχίσουν να σε κοροιδευουν κ να γελάνε με σένα.
Αυτό προσφατα το άκουσα για έναν... Ότι παει και τα λέει με έχει φάει η αγαμία.
Και τι μας νοιάζει ρε φίλε αμα σε έχει φάει η αγαμία;
Θα σε. Λένε βλαμενο μετά κ θα γελάνε μαζί σου. Δυστυχώς η γλώσσα αρκετές φορές θέλει χαλιναρι και αν θες να σε σέβονται πρεπει κ να προσεχεις τι εκστομιζεις.
Αυτό προσφατα το άκουσα για έναν... Ότι παει και τα λέει με έχει φάει η αγαμία.
Και τι μας νοιάζει ρε φίλε αμα σε έχει φάει η αγαμία;

Θα σε. Λένε βλαμενο μετά κ θα γελάνε μαζί σου. Δυστυχώς η γλώσσα αρκετές φορές θέλει χαλιναρι και αν θες να σε σέβονται πρεπει κ να προσεχεις τι εκστομιζεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- J.Cameron
- User2350
- tete
- anonymos3627
- Alessandra Eliza
- teacher_40
- kalhkardia
- thenutritionist
- Ilma
- Paragontas7000
- Kate1914
- ROM32
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- iew
- Joji
- giannhs2001
- rafaela11
- Μήτσος10
- fourkaki
- Libertus
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- Kot_gap27
- xristarac
- Abysmal Hunter
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.