Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.980 μηνύματα.

Ναι με ρώτησες εαν είμαι υπέρ της βίας και σου απάντησα πως η βία έχει χαρακτηριστικό ρόλο στην ζωή του ανθρώπου. Ίσως είναι ο,τι πιο αρχαίο χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, πριν καν μιλήσει. Επίσης αποτελεί και τον απόλυτο ρυθμιστή όταν τα συστήματα εξουσίας και δικαιοσύνης αποτυγχάνουν λόγω εκτεταμένης διαφθοράς.Κοιτα εχεις ενα χαρισμα ...την ορθη χρηση του λογου και την στροφη της συζήτησης οπως σε εξυπηρετει ..αλλα εδω το εχεις χασει ...ημουν ξεκαθαρη στην αρχική μου ερωτηση για ασκηση βιας και εσυ απαντησες με παραδειγμα επαναστασης ...Σε αυτο απαντησα ...
Είπες πως έλεγε τα αυτονόητα.ΕΙΠΑ οχι σε ολα ....παλι διαστρεβλωνεις .Πονηρα![]()
Οπότε δεν διαστρέβλωσα τίποτα, παρά μόνο βρήκα ένα hole στην λογική σου το οποίο το αναγνωρίζεις και η ίδια και για αυτό μιλάς περί "πονηρότητας".
Δεν έχω δηλώσει ποτέ δεξιός ή αριστερός. In fact δεν μπορεί κανείς να με συνδέσει με κάποια ιδεολογία ή κόμμα γιατί απλούστατα δεν είμαι affiliated με κανέναν τους με οποιονδήποτε τρόπο. Λογική και μάτια χρειάζεται για να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί το κράτος της Ελλάδας.Ενταξει ποσο προβλέψιμος για ακροαριστερη ιδεολογια,δεν βαρεθηκατε σε σεις![]()
Όταν υπάρχουν ακροδεξιοί φασίστες, που συνήθως γίνονται μπάτσοι, οι ακροαριστεροί φασίστες είναι η απάντηση της φύσης για ισορροπία. Εαν οι μεν αρχίσουν να τρώνε τους δε, ούτε θα χαρώ, αλλά ούτε και θα λυπηθώ.
Ναι ξεκάθαρα το είπα, γιατί εδώ το σύστημα δικαιοσύνης έχει αποτύχει. Οπότε ο κλήρος πέφτει στον λαό. Απλώς στο σημερινό σύστημα που τους έχει αποβλακώσει όλους, και με το εκ φύσεως ατελή υπόσταση της Δημοκρατίας της πλειοψηφίας, σε συνδυασμό με τις οικογένειες μαφίες που κατεβάζουν τα κομματόσκυλα και χρηματοδοτούν μηχανισμούς προπαγάνδας, είναι αδύνατο με οποιονδήποτε πραγματικά Δημοκρατικό τρόπο να αλλάξει το οτιδήποτε. Βάσει συντάγματος λοιπόν η βία νομιμοποιείται. Αλλά προφανώς νόμος δεν είναι ο,τι λέει το σύνταγμα, όσο ο,τι λέει η εκάστοτε κυβέρνηση όσο είναι στην εξουσία.Λαθος !ειπες....
Μην παιζεις με τις λεξεις μαζι μου![]()
Η δική μου μαγική ικανότητα που απέκτησα τα τελευταία χρόνια είναι να αναγνωρίζω τους φιλομπατσικοδεξιομητσοτακηδεους πάντωςΗ διαστρέβλωση και τα ακρα κανουν την διαφορα ....Αν εσυ εχεις χαρισμα σε αυτο εγω εχω την ικανοτητα να αναγνωριζω την χειριστικοτητα αυτου του κοσμου πλεον ...

Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε. Κάποιοι πιστεύετε πως υπάρχει τρόπος μέσα απο το σημερινό σύστημα για αλλαγή και βελτίωση της ζωής. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, ειδικά στο σημείο που είναι σήμερα τα πράγματα.Καλως ηρθες στο δικο μου κοσμο που δυσκολα θα με πεισεις για τις "αθωες " γεματες ανθρωπισμο σκεψεις σου. Επιλογη μου να αποφευγω ανθρωπους των ακρων ,ειτε δεξιους ειτε αριστερούς εφοσον το μονο που εχουν να μου μεταδωσουν ειναι το μισος και η βια που επιθυμούν ....Οπως επιλογη μου να μιλαω ξεκαθαρα για τα δυο φυλα χωρις να φοβαμαι των οποιοδηποτε βιαιο ή ακραιο χαρακτηρα
Δεν μου αρεσει ο κοσμος σας γι αυτο και θα το επικοινωνω ...ειναι μιζερος βίαιος και καταθλιπτικος
Που ξέρεις ο λόγος του πόσους πείραξε και πως ;όποιος δεν πείραξε κανέναν.
Έπρεπε να πεθάνει ; Σαφώς όχι, αλλά μην λέμε ο,τι θέλουμε.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 11.020 μηνύματα.

Το να μιλάς τεκμηριωμένα στο πλαίσιο του καρποφόρου διαλόγου είναι προφανώς όχι μόνο καλοδεχούμενο αλλά ένας σημαντικός παράγοντας της εύρυθμης λειτουργίας της δημοκρατίας. Όσο ανορθόδοξη και να είναι αυτή η εν λόγω άποψη.Ακου ανθρωπισμος οταν μιλαμε για βιολογια και το αυτονοητο και μας βαπτιζουν φασιστες ....
Το να υποστηρίζεις τη θέσπιση, ή ενεργα θεσπίζεις νομοθεσίες οι οποίες απαγορεύουν την πρόσβαση σε επεμβάσεις όπως για παράδειγμα έκτρωση ή gender affirming care, τα οποία επανειλημμένα έχουν αποδειχθεί σημαντικότατα για την ψυχοσωματική υγεία της γυναίκας και των νεαρών αντίστοιχα, με καμία άλλη εξήγηση και σφαγιάζεις υπηρεσίες όπως suicide prevention, cancer research, και πολλά άλλα, ναι, αυτός είναι φασισμός.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.980 μηνύματα.

Προφανώς η βία είναι αποδεκτή μόνο όταν προέρχεται απο το κράτος και μόνο όταν προέρχεται απο δεξιούς και συντηρητικούς και αφορά εγκληματίες - πολίτες σε προσωπικές επιθέσεις.Εκεί ήταν καλά. Μόνο ότι μας συμφέρει. Για όλα τα υπόλοιπα, φταίνε μειονότητες, LGBT, το "deep state" κλπ
Εαν οι μειονότητες που βρίζουν, υποτιμούν και διαχρονικά καταπατούν τα δικαιώματα τους αντιδράσουν, τότε η βία είναι καταδικαστέα ξαφνικά.

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.273 μηνύματα.

πολλα ειπα σαμ ,να παρουμε μια μια τις λεξεις ή αυτη που επέλεξες εσυ να απομονώσεις και να χρησιμοποιησεις γιατι εξυπηρετούσε να παγιωσεις την δικη σου πεποιθηση ;Είπες πως έλεγε τα αυτονόητα.Οπότε δεν διαστρέβλωσα τίποτα, παρά μόνο βρήκα ένα hole στην λογική σου το οποίο το αναγνωρίζεις και η ίδια και για αυτό μιλάς περί "πονηρότητας".
συνεχιζω να το υποστηριζω περι πονηριας και χειριστικοτητας λογου απο την πλευρα σου ,εφοσον αυτη η τακτικη ειναι πλεον αναγνωρίσιμη ....

Δεν χρειαζεται να το δηλωσεις ...μεσα απο τον συμπεριφορισμο τουο ανθρωπος δηλωνει αυτα που καμια φορα ο ιδιος δεν θελει να δει για τον εαυτο του ...Δεν έχω δηλώσει ποτέ δεξιός ή αριστερός. In fact δεν μπορεί κανείς να με συνδέσει με κάποια ιδεολογία ή κόμμα γιατί απλούστατα δεν είμαι affiliated με κανέναν τους με οποιονδήποτε τρόπο. Λογική και μάτια χρειάζεται για να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί το κράτος της Ελλάδας.
Ουτε εγω προσωπικα εχω δηλωσει ποτε δεξια εδω μεσα αλλα κάλλιστα την ταμπελα μου την φόρεσες παλιοτερα και βλεπω οτι συνεχιζεις να απευθύνεσαι σε εμενα χωρις να αλλαξεις οπτικη εφοσον δεν ειμαι ...βολευει το αναγνωριζω ...
Συμφωνω και μαλιστα ενα μεγαλο μερος της αστυνομιας ειναι ...εχω πλακωθει στην κυριολεξια και με μπατσο απο την Διας και μαλιστα υπαστυνομο οταν ειδε γυναικα μονη και πηγε να μου το παιξει γαμπρος και μαγκας ...δεν γενικευω ομως .Όταν υπάρχουν ακροδεξιοί φασίστες, που συνήθως γίνονται μπάτσοι, οι ακροαριστεροί φασίστες είναι η απάντηση της φύσης για ισορροπία. Εαν οι μεν αρχίσουν να τρώνε τους δε, ούτε θα χαρώ, αλλά ούτε και θα λυπηθώ.
Δεν ειναι ΟΛΟΙ και σιγουρα παντα δεν ειναι τα καημενα τα παιδακια που τρωνε ξυλο ...
Επιλέγεται να δείχνεται τετοιες φωτογραφιες ...οχι τι προηγήθηκε πριν απο αυτο ....και ναι εδω δικαιολογω την βια αν ο αλλος πριν εχει σπασει περιουσιες εχει βρισει ή εχει απειλησει την σωματικη μου ακεραιότητα ...
Ωραια οποτε και για τα τεμπη επειδη δικαιοσυνη δεν βλεπω να παρουν οι γονεις τα οπλα και να ξεκινησουν ...Ναι ξεκάθαρα το είπα, γιατί εδώ το σύστημα δικαιοσύνης έχει αποτύχει. Οπότε ο κλήρος πέφτει στον λαό. Απλώς στο σημερινό σύστημα που τους έχει αποβλακώσει όλους, και με το εκ φύσεως ατελή υπόσταση της Δημοκρατίας της πλειοψηφίας, σε συνδυασμό με τις οικογένειες μαφίες που κατεβάζουν τα κομματόσκυλα και χρηματοδοτούν μηχανισμούς προπαγάνδας, είναι αδύνατο με οποιονδήποτε πραγματικά Δημοκρατικό τρόπο να αλλάξει το οτιδήποτε. Βάσει συντάγματος λοιπόν η βία νομιμοποιείται. Αλλά προφανώς νόμος δεν είναι ο,τι λέει το σύνταγμα, όσο ο,τι λέει η εκάστοτε κυβέρνηση όσο είναι στην εξουσία.
Ωραια λογικη ...ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις ..ζουγκλα
Αν και να σου πω με το χερι στη καρδια αν εμενα γινοταν κατι τετοιο δεν ξερω τι ηταν αυτο που θα με κρατουσε να μην δωσω τελος στη ζωη ολων αυτων ...ισως η πιστη μου ...αλλα αυτους θα τους τελειωνα την επομενη του δικαστηριου ...
Αυτου που εσυ πιστευεις οτι ειναι γιατι ετσι βολευει την πεποιθηση σου ..Η δική μου μαγική ικανότητα που απέκτησα τα τελευταία χρόνια είναι να αναγνωρίζω τους φιλομπατσικοδεξιομητσοτακηδεους πάντως.
ΑΡΑ ....Συμφωνω με τη δικη σου διαστρεβλωμενη κριση ...ΟΜΩΣ κρατα την για τον εατο σου, ειναι ακυρη και αποδειχθηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ σε εμενα

Μα ουτε εγω το πιστευω και μαλιστα εγω το παω και ενα βημα που ειμαι μειονότητα ..Εσυ αντεχεις να δηλωσεις οχι μονο εδω μεσα αλλα και εξω στη ζωη σου κατι το οποιο σε κοιτουν περιεργα ;Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε. Κάποιοι πιστεύετε πως υπάρχει τρόπος μέσα απο το σημερινό σύστημα για αλλαγή και βελτίωση της ζωής. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, ειδικά στο σημείο που είναι σήμερα τα πράγματα.
Αλλαγη πολιτευματος ...καταλαβαινεις ποσο διαστρεβλωμενη αποψη εχεις για μενα ,οταν ξεκαθαρα και ανοιχτα υποστηριζω κατι που οι περισσοτεροι με υποτιμουν ...
Εσεις κοιταξτε να δειτε που θα διοχετευσετε αυτο τον θυμο σας που υποστηριζεται την βια ...
Οτι θελουμε λεμε οι δυο μας εφοσον αντιμετωπιζουμε το ιδιο γεγονος απο τελείως διαφορετικη σκοπια ..Που ξέρεις ο λόγος του πόσους πείραξε και πως ;
Έπρεπε να πεθάνει ; Σαφώς όχι, αλλά μην λέμε ο,τι θέλουμε.
Σαμ δεν προσπαθω να σε πεισω γι αυτα που πιστευω εγω ,απλα να καταλαβεις πως δεν εισαι τοσο τελειος ωστε να μην αναγνωριζεις και την δικη σου οπτικη η οποια σε αυτη την περιπτωση δικαιολγει την βια ..
Το οτι συμφωνεις εδω μεσα με 5 ατομα δεν σημαινει οτι ειστε σωστοι ,απλα ειστε της ιδιας Ιδεολογιας.Αν ο ακροδεξιος ειναι απολυτος ειδαμε τωρα και τους αριστερους ...
Συγνωμη τα ιδια σκ@τα ειναι τα ακρα και δεν εχω να πω κατι αλλο ..Εφοσον δεν ανηκεις οπως λες θα συμφωνήσεις ...μην προσπαθεις να με πεισεις ομως ...
Σας αφηνω να φαγωνεστε πανω στο κουφαρι ενος ανθρωπου που εφαγε μια σφαιρα απο ενα να μην τον χαρακτηρισω και μετα να μιλατε για ανθρωπισμο και να κοιμαστε ηρεμοι με το τι κρυβει η ψυχη σας ...λυπαμαι πληρη η αποκαθήλωση σου μετα απο αυτη σου την αρχικη πρόταση για παρακινηση ωμης βιας και σε εμας...... μαλιστα το βαπτισες δικαίωση και επανασταση ..ελα τωρα πες τα στα 18χρονα και φυτέψτε τους σπορακια βιας και θυμου ,τα ειδαμε ...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.398 μηνύματα.

Η αρχική σου δήλωση ήταν εμποτισμένη με ανυπομονησία για το πότε θα γίνουν (πολιτικές δολοφονίες) και εδώ.Όπως είπα δεν επικροτώ την εκτέλεση του. Άλλωστε σε επίσημο επίπεδο όντως δεν ήταν πολιτικός και άρα δεν είχε κάποια αξία να αποτελεί άμεσο στόχο, εαν και είχε πολιτική επιρροή στην genZ.
Τώρα λές δεν επικροτείς, αλλά κρατάς και καβάτζα το γεγονός ότι είχε πολιτική επιρροή,(αρα ειναι οκ?)
Για την εισβολή στο καπιτώλιο που έγινε από την αντίθετη πλευρά ποια είναι η ειλικρινής σου θέση?
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.027 μηνύματα.

Βλέπω ότι οι γνωστοί αριστεροί/προοδευτικοί φιλάνθρωποι έχουν ανεβάσει άπειρα video στο Tik Tok στα οποία πανηγυρίζουν τον θάνατο του Kirk. Αρρωστημένα άτομα που εκτός από μίσος δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω, εσύ τι πιστεύεις ;Για την εισβολή στο καπιτώλιο που έγινε από την αντίθετη πλευρά ποια είναι η ειλικρινής σου θέση?
Δεν επικροτώ την βία. Αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να λυπάμαι ή να κλαίω όπως οι Β.Κορεάτες για το τι θα πάθουν οι κυβερνώντες.
Ακριβώς όπως και εσύ δεν νομίζω να λυπάσαι τον κόσμο που δέρνουν οι συνάδελφοι σου σε πορείες για τα Τέμπη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.933 μηνύματα.

Ακριβώς όπως και εσύ δεν νομίζω να λυπάσαι τον κόσμο που δέρνουν οι συνάδελφοι σου σε πορείες για τα Τέμπη.
1. Εικάζεις την απανθρωπιά του άλλου από το επάγγελμά του
2. Τον χτυπάς ΣΤΟ επάγγελμά του κι όχι στα επιχειρήματα που σου παρέθεσε
3. Προσπαθείς να βγεις ηθικά από πάνω λόγω της αρνητικής χροιάς που έχουν πρώτον οι ΜΑΤατζήδες και δεύτερον την βαθιά επίδραση των Τεμπών και των διαμαρτυριών για αυτά στο κοινό λαικό αίσθημα.
Συμπτώματα οξείας πονηρίτιδας με συγγενή πισωπλατική υπουλοπάθεια.
50 ευρώ.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Ε όσο να'ναι συνδέονται κάπως μωρέ...1. Εικάζεις την απανθρωπιά του άλλου από το επάγγελμά του
Δεν παρέθεσε κάποιο επιχείρημα αλλά του απάντησα. Το εαν επικροτώ την βία ή όχι είναι ανεξάρτητο απο το πως νιώθω σχετικά με βία προς ορισμένα άτομα. Δεν πανηγύρισα για τον θάνατο κανενός, αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να τα βάψω μαύρα.2. Τον χτυπάς ΣΤΟ επάγγελμά του κι όχι στα επιχειρήματα που σου παρέθεσε
Εσείς μπορείτε να λυπάστε παραπάνω για τον Κερκ. Εγώ μπορώ να λυπάμαι για όλα τα θύματα των school shooting. Ο καθένας γενικά μπορεί να λυπάται περισσότερο για όποιον θέλει μέσα του.
Δεν προσπαθώ να βγω ηθικά απο πάνω. Απλώς προσπαθώ να επισημάνω το αυτονόητο :3. Προσπαθείς να βγεις ηθικά από πάνω λόγω της αρνητικής χροιάς που έχουν πρώτον οι ΜΑΤατζήδες και δεύτερον την βαθιά επίδραση των Τεμπών και των διαμαρτυριών για αυτά στο κοινό λαικό αίσθημα.
Εαν σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο και κουνάνε ουρά για τα αφεντικά τους δεν πρέπει να έχουν πίκατσου face εαν δεχτούν επιθέσεις.
Εαν ντρέπονται για αυτά που κάνουν να μην τα κάνουν.Συμπτώματα οξείας πονηρίτιδας με συγγενή πισωπλατική υπουλοπάθεια.
50 ευρώ.
Δεν είναι κάποιο μυστικό η αστυνομική βία και η σχέση της με την εξουσία το οποίο φέρνω ύπουλα στην συζήτηση. Είναι το βασικό πρόβλημα γύρω απο την ύπαρξη αυτού του θεσμού.
Η διαφορά είναι πως θεωρούν πως η δική τους βία είναι εντάξει επειδή έρχεται με τις ευλογίες των κυβερνώντων.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.398 μηνύματα.

Θέλεις να μαντέψω την θέση σου και τα γυρίσματα που θα κάνεις? ή να σου πω τι πιστέυω εγώ.Δεν ξέρω, εσύ τι πιστεύεις
Εγώ από την αρχή ήμουν ενάντια στην εισβολή στο καπιτώλιο γιατί οι θεσμοί και οι νόμοι μας χωρίζουν από την βαρβαρότητα.
Το θέμα αφορά την δολοφονία του kirkΔεν επικροτώ την βία. Αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να λυπάμαι ή να κλαίω όπως οι Β.Κορεάτες για το τι θα πάθουν οι κυβερνώντες.
Το να λές ξανά δεν επικροτώ την βία είναι υποκριτικό και τρελό mindfuck
Προτιμότερο να πεις ναι γουστάρω που τον καθάρισαν γιατί δεν συμφωνούσα μαζί του και μου προκαλούσε απέχθεια παρά αυτό το γύρω γύρω όλοι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.933 μηνύματα.

Με τη διαφορά ότι εδω δεν συζητάμε για τα Τέμπη, και το θεωρω φοβερά ανήθικο και σου το λεω ευθέως, αυτό το whataboutism.Ε όσο να'ναι συνδέονται κάπως μωρέ...
Δεν παρέθεσε κάποιο επιχείρημα αλλά του απάντησα. Το εαν επικροτώ την βία ή όχι είναι ανεξάρτητο απο το πως νιώθω σχετικά με βία προς ορισμένα άτομα. Δεν πανηγύρισα για τον θάνατο κανενός, αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να τα βάψω μαύρα.
Εσείς μπορείτε να λυπάστε παραπάνω για τον Κερκ. Εγώ μπορώ να λυπάμαι για όλα τα θύματα των school shooting. Ο καθένας γενικά μπορεί να λυπάται περισσότερο για όποιον θέλει μέσα του.
Δεν προσπαθώ να βγω ηθικά απο πάνω. Απλώς προσπαθώ να επισημάνω το αυτονόητο :
Εαν σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο και κουνάνε ουρά για τα αφεντικά τους δεν πρέπει να έχουν πίκατσου face εαν δεχτούν επιθέσεις.
Εαν ντρέπονται για αυτά που κάνουν να μην τα κάνουν.
Δεν είναι κάποιο μυστικό η αστυνομική βία και η σχέση της με την εξουσία το οποίο φέρνω ύπουλα στην συζήτηση. Είναι το βασικό πρόβλημα γύρω απο την ύπαρξη αυτού του θεσμού.
Η διαφορά είναι πως θεωρούν πως η δική τους βία είναι εντάξει επειδή έρχεται με τις ευλογίες των κυβερνώντων.
Έχεις λυσσάξει από χτες με τον αντιφασισμό (νταξει, τα είδε αυτή που θέλεις να τα δει, μπορείς να τσιλάρεις τωρα) και γενικά προσπαθείς να πιαστείς απο παντού για να δικαιολογήσεις τη μαλακία που πέταξες ότι θες δολοφονίες και στην Ελλάδα γιατί προφανώς είδες "κλώτσημα" απο τους άλλους.
Και θες και διάλογο, μετά απο αυτά. Χρησιμοποιώντας τα Τέμπη, στο θέμα του Κέρκ. Σου ρθε τωρα πάνω στην τρέλα σου θα θυμηθείς τη βια των "μπάτσων" στα γεροντάκια στα Τέμπη. Στο θέμα του Κερκ, ξαναλέω.
Σου λέει "μπάτσοι, τέμπη", όλοι συγκινούνται, δε θα πει κανείς όχι στο αντεπιχείρημά μου.
Εγω αυτα τα γυρίσματα τα έκανα μικρός, όταν ήμουν χεσμένος και με ειχαν πιασει με τη γιδα στην πλάτη ότι είπα μαλακία και δεν είχα τροπο να το μαζέψω.
Και χθες ήσουν περήφανος να μου απαντήσεις, αλλά σήμερα ένιωσες την αναγκη να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα απαντώντας μου.
Ούτε λέξη παραπάνω. Δεν μπήκα να το συζητήσουμε, μπήκα να στα χώσω.
Εγω είμαι τρελός, δεν εχει σεις και σας.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Όπως μάλλον δεν θα έχεις καταλάβει η συζήτηση έχει επεκταθεί πέρα του Κερκ...Με τη διαφορά ότι εδω δεν συζητάμε για τα Τέμπη, και το θεωρω φοβερά ανήθικο και σου το λεω ευθέως, αυτό το whataboutism.
Βασικά όλο αυτό το παραλήρημα που λες τώρα αντιπροσωπεύει περισσότερο την δική σου γραμμή σκέψης παρά την δική μου.Έχεις λυσσάξει από χτες με τον αντιφασισμό (νταξει, τα είδε αυτή που θέλεις να τα δει, μπορείς να τσιλάρεις τωρα) και γενικά προσπαθείς να πιαστείς απο παντού για να δικαιολογήσεις τη μαλακία που πέταξες ότι θες δολοφονίες και στην Ελλάδα γιατί προφανώς είδες "κλώτσημα" απο τους άλλους.
Και θες και διάλογο, μετά απο αυτά. Χρησιμοποιώντας τα Τέμπη, στο θέμα του Κέρκ. Σου ρθε τωρα πάνω στην τρέλα σου θα θυμηθείς τη βια των "μπάτσων" στα γεροντάκια στα Τέμπη. Στο θέμα του Κερκ, ξαναλέω.
Σου λέει "μπάτσοι, τέμπη", όλοι συγκινούνται, δε θα πει κανείς όχι στο αντεπιχείρημά μου.
Εγώ δεν κάνω κανένα γύρισμα βασικά, τώρα εαν εσύ μπερδεύεσαι και σκέφτεσαι τι έκανες μικρός δεν είναι δικό μου θέμα.Εγω αυτα τα γυρίσματα τα έκανα μικρός, όταν ήμουν χεσμένος και με ειχαν πιασει με τη γιδα στην πλάτη ότι είπα μαλακία και δεν είχα τροπο να το μαζέψω.
Έχω πολλές και σοβαρές δουλειές, δεν παρατηρώ κάθε μήνυμα που γράφεται, και ακόμα και αν το παρατηρήσω, δεν θα απαντήσω εαν κρίνω πως θα χάσω τον χρόνο μουΚαι χθες ήσουν περήφανος να μου απαντήσεις, αλλά σήμερα ένιωσες την αναγκη να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα απαντώντας μου.

Θέλω να μας πεις τις δικές σου απόψεις απλώς.Θέλεις να μαντέψω την θέση σου και τα γυρίσματα που θα κάνεις? ή να σου πω τι πιστέυω εγώ.
Το θέμα όμως όπως σου είπα είναι πως ο καθένας ερμηνεύει τα γεγονότα διαφορετικά.Εγώ από την αρχή ήμουν ενάντια στην εισβολή στο καπιτώλιο γιατί οι θεσμοί και οι νόμοι μας χωρίζουν από την βαρβαρότητα.
Εσύ και εγώ είμαστε κατά, αυτοί όμως ήταν υπέρ γιατί θεωρούσαν πως προστάτευαν την χώρα τους.
Θα μπορούσε να παίξει το ίδιο σκηνικό και απο την ανάποδη.
Εκεί που καταλήγουμε είναι πως σε αυτά δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια. Για αυτό λέμε όχι στα όπλα και ναι στις εκλογές. Το πρόβλημα είναι πως όποιος καταφέρει να πάρει την καρέκλα, μπορεί να πει ναι στην βία και να κάνει ο,τι θέλει αρκεί να το κάνει συγκαλυμμένα και τριγωνικά. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει η ισορροπία καθώς οι μηχανισμοί άμυνας είναι "νόμιμη καταστολή", προπαγάνδα, και άλλοι σκιώδεις μηχανισμοί.
Δεν γουστάρω που τον καθάρισαν αλλά και δεν λυπάμαι κιόλας σε προσωπικό επίπεδο.Το θέμα αφορά την δολοφονία του kirk
Το να λές ξανά δεν επικροτώ την βία είναι υποκριτικό και τρελό mindfuck
Προτιμότερο να πεις ναι γουστάρω που τον καθάρισαν γιατί δεν συμφωνούσα μαζί του και μου προκαλούσε απέχθεια παρά αυτό το γύρω γύρω όλοι.
Εαν καθάριζαν κάποιους δικούς μας πολιτικούς, τότε ναι στο λεω ξεκάθαρα πως θα χαιρόμουν απο μέσα μου.
Ίσως είναι υποκριτικό ναι, αλλά it is what it is, η ανθρώπινη φύση είναι ατελής.
Όταν λέμε δεν επικροτώ την βία, δηλώνουμε μια γενική στάση. Φαντάζομαι ούτε εσύ την επικροτείς, αλλά θα την ασκούσες υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό θα σε έκανε γενικά υπέρ της βίας ; Ο διάλογος μπορεί να λύσει τα πάντα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει η διάθεση. Άπαξ και ένα εκ των δύο ή παραπάνω μερών δεν έχει όρεξη για ουσιαστικό διάλογο, που όντως θα λάβει υπόψιν του και θα σεβαστεί την άλλη πλευρά, και δεν θα ακούει παθητικά απλώς, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να λυθούν τα προβλήματα με διάλογο μόνο. Αναπόφευκτα θα καταλήξει η κοινωνία στην βία.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.744 μηνύματα.

οι ειδήσεις τρεχουν σαν αστραπή, κρατω μια επιφύλαξη για την εγκυρότητα τους και τα αναφέρω να τα δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας
Δήλωση της γιαγιάς του δολοφόνου:
"Ο γιος μου, ο πατέρας του, είναι Ρεπουμπλικανός υπέρ του Τραμπ. Σχεδόν όλη η οικογένεια μας είναι Ρεπουμπλικανοί. Δε ξέρω ούτε ένα που να είναι Δημοκρατικός." Ο δολοφόνος είναι λευκός μορμόνος από οικογένεια φανατικών με τα όπλα, Ρεπουμπλικανών και μάλιστα MAGA, υποστηρικτών του Τραμπ.
www.unilad.com
Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Robinson ήταν υποστηρικτής του νεοναζι (δικά του λόγια είναι δηλωμένος φαν του Χίτλερ και το εχει πει πολλάκις δημόσια) Νικ Φουέντες, ο οποίος είχε ανοιχτή διένεξη με τον Τσάρλι Κέρκ γιατί δεν τον θεωρούσε επαρκώς δεξιό. Αυτά ακριβώς που είχα γραψει προχτες δηλαδή. Παρότι ακόμα εξετάζεται η υπόθεση και μπορεί να αλλάξουν λεπτομέρειες, τα στοιχεία μέχρι τώρα δειχνουν οτι τον Κέρκ πιθανοτατα τον δολοφόνησε ακροδεξιός ο οποίος τον θεωρούσε προδότη. Ο δολοφόνος του Κιρκ φαίνεται πως ακολουθούσε τον Φουέντες και πίστευε ότι ο Κιρκ δεν είναι αρκετά ακροδεξιός. Και τον σκότωσε με μια σφαίρα στο λαιμό γιατί είχε όπλο και μπορούσε.
www.hindustantimes.com
www.vanityfair.com
Δήλωση της γιαγιάς του δολοφόνου:
"Ο γιος μου, ο πατέρας του, είναι Ρεπουμπλικανός υπέρ του Τραμπ. Σχεδόν όλη η οικογένεια μας είναι Ρεπουμπλικανοί. Δε ξέρω ούτε ένα που να είναι Δημοκρατικός." Ο δολοφόνος είναι λευκός μορμόνος από οικογένεια φανατικών με τα όπλα, Ρεπουμπλικανών και μάλιστα MAGA, υποστηρικτών του Τραμπ.

Grandmother of Charlie Kirk murder suspect breaks silence on arrest and reveals why 'FBI have the wrong man'
Tyler Robinson was detained earlier today on suspicion of fatally shooting Charlie Kirk at an event in Utah on Wednesday (September 10).
Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Robinson ήταν υποστηρικτής του νεοναζι (δικά του λόγια είναι δηλωμένος φαν του Χίτλερ και το εχει πει πολλάκις δημόσια) Νικ Φουέντες, ο οποίος είχε ανοιχτή διένεξη με τον Τσάρλι Κέρκ γιατί δεν τον θεωρούσε επαρκώς δεξιό. Αυτά ακριβώς που είχα γραψει προχτες δηλαδή. Παρότι ακόμα εξετάζεται η υπόθεση και μπορεί να αλλάξουν λεπτομέρειες, τα στοιχεία μέχρι τώρα δειχνουν οτι τον Κέρκ πιθανοτατα τον δολοφόνησε ακροδεξιός ο οποίος τον θεωρούσε προδότη. Ο δολοφόνος του Κιρκ φαίνεται πως ακολουθούσε τον Φουέντες και πίστευε ότι ο Κιρκ δεν είναι αρκετά ακροδεξιός. Και τον σκότωσε με μια σφαίρα στο λαιμό γιατί είχε όπλο και μπορούσε.

Tyler Robinson-Nick Fuentes row: Activist responds to new claims on Charlie Kirk shooter
The fatal shooting of conservative activist Charlie Kirk at a Utah Valley University event on Wednesday has put the spotlight on far-right figure Nick Fuentes.
Groypers, Helldivers 2, Furries: What Do the Messages Left by Charlie Kirk’s Alleged Killer Actually Mean?
Suspect Tyler Robinson allegedly inscribed messages on bullet casings that reference video games and internet culture—but they hardly point toward a coherent ideology.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.027 μηνύματα.

Εντωμεταξύ κανείς δεν καταλαβαίνει τι σχέση έχουν τα πολιτικά πιστεύω των γονιών του με τον ιδιο τον δολοφόνο, ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος δεν ήταν εγγεγραμμένος σε κανένα κόμμα ενώ δεν ψήφισε καν στις εκλογικές του 2020 και 2024. Οι γονείς του που ήταν ρεπουμπλικάνοι, ήταν και εκείνοι που τον έδωσαν στις αρχές δείχνοντας ότι δεν υποστηρίζουν την πράξη του. Αλλά εντάξει πετάμε τις ειδήσεις σαν ώστε να κατηγορούμε τον Trump (ξανά) επειδή δεν μας περάσει ο πόνος από τις περσινές εκλογές.
Τι σχέση βέβαια έχει η Ακροδεξιά με τα συνθήματα που έγραφε στα Social Media και στο όπλο του φόνου, ένας θεός ξέρει.
Τι σχέση βέβαια έχει η Ακροδεξιά με τα συνθήματα που έγραφε στα Social Media και στο όπλο του φόνου, ένας θεός ξέρει.
Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 348 μηνύματα.

if you read this you are gay
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το διάβασα. I'm gay.if you read this you are gay
Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 348 μηνύματα.

Αυτο ειχε γραψει πανω στην εξαρτηση του οπλου νομιζω μεταξυ αλλων. Και κατι αλλα μιμ του ιντερ μαζι με το bella ciaoΤο διάβασα. I'm gay.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

Ακριβώς επειδή η βία είναι κομμάτι της φύσης μας ο άνθρωπος από την αρχή του πολιτισμού έφτιαξε τους μηχανισμούς και τους θεσμούς για να την περιορίσει και να γίνουν οι κοινωνίες λειτουργικές.Ίσως είναι υποκριτικό ναι, αλλά it is what it is, η ανθρώπινη φύση είναι ατελής.
Όταν λέμε δεν επικροτώ την βία, δηλώνουμε μια γενική στάση. Φαντάζομαι ούτε εσύ την επικροτείς, αλλά θα την ασκούσες υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό θα σε έκανε γενικά υπέρ της βίας ; Ο διάλογος μπορεί να λύσει τα πάντα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει η διάθεση. Άπαξ και ένα εκ των δύο ή παραπάνω μερών δεν έχει όρεξη για ουσιαστικό διάλογο, που όντως θα λάβει υπόψιν του και θα σεβαστεί την άλλη πλευρά, και δεν θα ακούει παθητικά απλώς, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να λυθούν τα προβλήματα με διάλογο μόνο. Αναπόφευκτα θα καταλήξει η κοινωνία στην βία.
Τώρα εσύ βλέπεις μόνο την βία της εξουσίας και των νόμων και σε πνίγει.
η μόνη εναλλακτική είναι η βία της ζούγκλας.
Για αυτό η αναρχία είναι μια ουτοπική Μπαρούφα. Κατασταλτικοί μηχανισμοί υπήρχαν από την αρχή του πολιτισμού και θα υπάρχουν όσο υπάρχει άνθρωπος.
Είναι αναπόφευκτο.
Η βία των ποινικών εγκληματιών είναι και παράνομη και ανήθικη.
Η βία που στόχο έχει επανάσταση (όπως η εισβολή στο Καπιτώλιο) είναι μεν παράνομη αλλά μπορεις να την δικαιολογήσεις ηθικά ΑΝ η πολιτική σου θέση είναι ανατροπή πολιτεύματος.
Η πολιτική δολοφονία ιδεολογικού αντιπάλου όπως και να το κάνουμε είναι και παράνομη και ανήθικη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Α! Οχι οτι εγραψες το ποστ κι οποιοι το διαβασουν ειναι γκέη;Αυτο ειχε γραψει πανω στην εξαρτηση του οπλου νομιζω μεταξυ αλλων. Και κατι αλλα μιμ του ιντερ μαζι με το bella ciao
Οκ ειμαι στρέητ ξανά τότε.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.744 μηνύματα.

Καταρχήν 22 χρονων ειναι. Αρα γεννηθεις 2003 ή 2002. Στην Utah ηλικια ψήφου ειναι τα 18 έτη. Οπότε ειναι αρκετά πιθανό το 2020 να μην μπορούσε να ψηφίσει. Άρα ο άνθρωπος αυτός ασκησε το εκλογικό του δικαίωμα πέρυσι για πρώτη φορα στη ζωή του, ασχέτως αν ειχε δηλωθεί ως non partisan.Εντωμεταξύ κανείς δεν καταλαβαίνει τι σχέση έχουν τα πολιτικά πιστεύω των γονιών του με τον ιδιο τον δολοφόνο, ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος δεν ήταν εγγεγραμμένος σε κανένα κόμμα ενώ δεν ψήφισε καν στις εκλογικές του 2020 και 2024. Οι γονείς του που ήταν ρεπουμπλικάνοι, ήταν και εκείνοι που τον έδωσαν στις αρχές δείχνοντας ότι δεν υποστηρίζουν την πράξη του. Αλλά εντάξει πετάμε τις ειδήσεις σαν NPC ώστε να κατηγορούμε τον Trump (ξανά) επειδή δεν μας περάσει ο πόνος από τις περσινές εκλογές.
View attachment 152671
Δεύτερον, μεγάλωσε σε ενα περιβάλλον άκρως συντηρητικο με όπλα. Το αν αυτο τον διαμόρφωσε και έπαιξε ρόλο στις πολιτικές του απόψεις, στη βια και στην πράξη της δολοφονιας και μάλιστα με οπλο (με τα οποια ολο χαρα επαιζε απο 8 χρονων), ειναι ασκηση για τον αναγνώστη.
Τρίτον, αυτο που πρέπει να καταλάβεις ειναι οτι το σενάριο που εγω αναδεικνύω ειναι οτι ο λόγος που τον σκότωσε ήταν επειδή πιστευε πως ο Κιρκ δεν ηταν αρκετα δεξιός οσο θα τον ήθελε. Αυτό δεν ειναι αντίθετο στο οτι οι γονείς του ειναι συντηρητικοι και τον κατεδωσαν. Στην Αμερική περα απο αυτο που λες συχνά οτι οι αριστεροι ειναι σε κόντρα με τους δεξιούς, πλέον εχει γίνει συχνο φαινόμενο δεξιοί να μαλώνουν με δεξιούς επειδή οι μεν ειναι πιο σκληροπυρηνικοι και θεωρούν προδότες τους δε, ως μαλθακους δεξιούς.
Τέλος, το τι έγραφαν οι σφαίρες πανω ειναι ψιλοαδιαφορο. Αν οντως ηταν ακραίος δεξιος ο δολοφόνος, συνεχιζει να ειναι κατα των αριστερών, οπότε ποιος καλύτερος τροπος να ενοχοποιησει τους αριστερούς οτι το κάνανε (σε περίπτωση που δεν τον πιάνανε και βρίσκανε μονο τις σφαίρες με φαινομενικά αριστερά μηνυματα). Μην κολλάς στις σφαίρες. Οι εξελίξεις τρεχουν. Δες για αυτα με τον φουεντες. Αν ισχύουν και ήταν υποστηρικτής του φουεντες, τοτε τα πράματα στην Αμερική ειναι πολυ σκοτεινά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 5607
- Advocatus diaboli
- giannhs2001
- chester20080
- fockos
- Scandal
- American Economist
- bibliofagos
- taketrance
- Entropy24
- charmander
- Kate1914
- giorgos5002
- Dr. Gl. Luminous
- Memetchi
- Lathy
- touvlo
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- camil
- Debugging_Demon
- rafaela11
- Μήτσος10
- eupalinaros
- Dr.Katalyst
- thenutritionist
- johnsala
- Joji
- Wonderkid
- vas 78
- Obi-Wan Kenobi
- grtt
- Vera
- Unboxholics
- fortheloveofshizaya
- Hmmytheos
- back2967
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.