MementoMori
Νεοφερμένο μέλος
Ο MementoMori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
24-10-25
00:07
Βασικά η όλη υπόθεση κατέληξε κωμωδία. Άλλοι πιστεύουν πως ευθύνονται ακροδεξιοί online gamers που είχαν κωδικές ονομασίες μεταξύ τους οι οποίοι ήταν οι ίδιοι με αυτά που γράφτηκαν πάνω στις σφαίρες. Άλλοι αναφέρουν πως ο δράστης είχε τρανς κοπέλα άρα βγήκε να τον σκοτώσει για να την υπερασπιστεί έμμεσα. Άλλοι μάλλον έμαθαν πως ο αντιφασισμός πουλάει σε μερικά κορίτσια οπότε έγιναν μάχιμοι αντιφασίστες του πληκτρολογίου πάντα.
Ρε μλκ δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Αποκορύφωμα είναι πάντως πως πολλοί που χαίρονταν με τον θάνατο του μόλις είδαν την κατακραυγή το γύρισαν το παραμύθι και τώρα είναι ακροδεξιοί που αλληλοσκοτώνονται. Αν δεν μιλούσαμε για δολοφονία θα πίστευα πως ζούμε αμερικανικό sitcom.
Εγώ νομίζω πως πλέον με τον πορτοκαλί χαζούλη με το περουκίνι, πολιτική και κωμική σειρά στις ΗΠΑ είναι πλέον το ένα και το αυτό.
Προσωπικά δεν παίρνω καν θέση στα πολιτικά επειδή είναι καθαρός διχασμός Α vs Β ενώ πάντα υπάρχει η Ελιτ που κερδίζει είτεμε το Α είτε με το Β, αλλά μιλάμε για δολοφονία ενός MAGA supporter κατά των αμβλώσεων, των LGBTQAI+, των μεταναστών (και υπέρμαχο του ICE της πολιτοφυλακής των ΗΠΑ) , συντηρητικό ως το κόκκαλο.
Ναι, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου που τον δολοφόνησαν και ό,τι αυτός πρέσβευε/κήρυττε που ήταν 90% μίσος και 10% πατριωτισμός.
Για να μην παρεξηγηθώ: ΔΕΝ λέω πως χαίρομαι που τον δολοφόνησαν.
Λέω απλά πως δεν θα μου λείψει κιόλας.
Κάθε μέρα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν και σκοτώνονται είτε με φυσικά αίτια είτε δολοφονίες ή ατυχήματα.
Το έργο που πρόσφερε σίγουρα δεν επηρέασε θετικά τον κόσμο, περισσότερο θα στεναχωριόμουν αν μάθαινα πως ένας άστεγος που δεν πείραξε ποτέ κανέναν πέθανε από το κρύο παρά για αυτόν.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool