Παραθέτω ενα κείμενο που βρηκα:
"""
Τελικά όπως φαίνεται, ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ παραμένει ασύλληπτος. Το όπλο με το οποίο συνδέεται ο κύριος ύποπτος με τον φόνο, δεν ταιριάζει με το βλήμα που τρύπησε τον λαιμό του Τσάρλι.
Σημαντική εξέλιξη είναι πως ο Αστυνομικός Διευθυντής, που πρωτοστάτησε στην παράδοση και σύλληψη του βασικού υπόπτου (και έτσι έθεσε προσωρινά τέλος στις έρευνες για τον δράστη), παραιτήθηκε χθες, κλείνοντας μια καριέρα 30 ετών στο Σώμα.
Ο Τσάρλι Κερκ τον τελευταίο καιρό πριν τον θάνατό του είχε έντονη πίεση από Εβραίους χρηματοδότες να δεχθεί δωρεές για το think tank "Turning Point" που είχε από τις ισχυρότερες αν όχι την ισχυρότερη απήχηση στη λαϊκή βάση του κινήματος MAGA, και ο ίδιος φαίνεται κατά τα ειωθότα, να είχε καταλήξει στην άποψη πως το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ, είχε δυσανάλογα μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κυβέρνηση, σε βαθμό που βλάπτει τα αμερικανικά συμφέροντα. Ήταν δε έντονα ενάντιος σε μία αμερικανική στρατιωτική επιχείρηση στο Ιράν, όπως αυτή που βλέπουμε να εκτυλίσσεται σήμερα.
Ο θάνατός του και μάλιστα φαινομενικά από έναν λιμπεραλ αμερικανό αρχικά ήταν πολύ βολικός,τόσο για την ισορροπία στο κίνημα MAGA, όσο και για την παύση μιας ισχυρής ρητορικής απέναντι στον εν εξελίξει πόλεμο.
"""
Οντως; δεν ηταν εκείνος ο δολοφόνος τελικα; λενε δεν ταιριαζει η σφαιρα. τι γινεται με αυτη την υποθεση; νόμιζα ειχε κλείσει
Defense attorneys say law enforcement has not linked a bullet found during Charlie Kirk's autopsy to the rifle allegedly used in the shooting.
www.yahoo.com
A bullet fragment in the Charlie Kirk death investigation did not conclusively match the rifle allegedly used by defendant Tyler Robinson, new court documents claim – and his lawyers are asking for a delay in his preliminary hearing.
www.fox32chicago.com