Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.004 μηνύματα.

Βασικά δεν περίμενα με οποιονδήποτε τρόπο να αλλάξεις γνώμη ή κάτι τέτοιο, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.Το έχω πει... να επαναλαμβάνομαι;
Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του. Εσύ γιατί πάλι επαναλαμβάνεσαι; Μήπως αυτό το βίντεο «δικαιολογεί» την πράξη, ώστε να αλλάξω οπτική;
Να πω «καλά να πάθει» επειδή κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή;
Δεν μισω κανέναν ,ουτε τον δράστη ουτε το θυμα ...
Συγγνώμη, τόσο ζωώδης ή τηλεκατευθυνόμενη από προπαγάνδες γεμάτες μίσος, φυτεμένο στην ψυχή ολων αυτων ,δεν έχω γίνει ακόμα και ούτε πρόκειται να γίνω.
Σαμ, κάθε φορά που με βάζεις εσύ και όλοι σας σ’ αυτή τη διαδικασία που προσπαθεί να μου εμφυσήσει μίσος και κακία, δεν ξέρεις πόσο ευγνώμων νιώθω. Το λέω με όλη την ειλικρίνια.... ευγνώμων όχι επειδή λέω «τα σωστά» .... σιγά , ίσως δεν ξέρω όσα ξέρετε εσείς ,αλλά ευγνώμων επειδή ο τρόπος που επιλέγω να προσεγγίζω τέτοια θέματα δεν αφήνει μέσα μου κάτι αρνητικό που να με ρουφάει και να με τρώει.
Ξέρεις τι νιώθω αυτή τη στιγμή;
Ένα εμπόδιο... εσένα. Στον δρόμο που έχω επιλέξει να ακολουθήσω για να μην τρώγομαι μέσα μου, εσύ στέκεσαι εμπόδιο, γι’ αυτό και προχθές ήμουν τόσο απόλυτη μαζί σου.
Άστο. Πλέον απλώς παρακολουθώ το θέμα και βλέπω όσα σου είπα.... πώς μαζεύονται σποράκια μίσους μέσα σας και προστίθενται στον ήδη υπάρχοντα θυμό που κουβαλάτε(γενικά μιλάω ) από τα σπίτια σας. Αυτό είναι που τελικά οπλίζει το χέρι. Ένας θυμός από μόνος του σπάνια καταλήγει σε σφαίρα ή μαχαίρι ,χρειάζονται κι άλλοι προσθετικοί παράγοντες.
Τα ακρα εχουν μισος δες απο πανω ..
Ήθελα να αναδείξω απλώς πως δεν χρειαζεται να αναλωνόμαστε ιδιαίτερα γιατί τα δύο άκρα όπως λες είναι ακριβώς το ίδιο. Απλώς εναλλάσσουν ρόλους από θύματα σε θύτες και αντίστροφα στο πέρασμα του χρόνου.
Ο Κέρκ παίρνει την ίδια αντιμετώπιση από τους επικριτές του, την οποία ασκούσε και ο ίδιος όταν ήταν εν ζωή.
Δεν θα πω πως του αξίζει. Αλλά όσοι δεν νιώθουν την ίδια λύπη για τον θάνατο του όπως οι υποστηρικτές του λόγω ιδεολογίας, δεν είναι καλύτεροι απο τον Κερκ, αλλά ούτε και χειρότεροι του. Είναι βασικά σχεδόν ίδιοι.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.993 μηνύματα.

Εχει μπει η κασέτα περι δεξιών φασιστών για τα καλά βλέπω. Όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας, αυτόματα είναι δεξιός φασίστας και ακροδεξιός. Όχι οτι μου κάνει εντύπωση βέβαια, συχνό φαινόμενο.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρουν ακριβώς πόση σχέση έχει ο φασισμός με την ακροδεξιά, απλά το λένε έτσι.

Βασικά δεν περίμενα με οποιονδήποτε τρόπο να αλλάξεις γνώμη ή κάτι τέτοιο, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Ήθελα να αναδείξω απλώς πως δεν χρειαζεται να αναλωνόμαστε ιδιαίτερα γιατί τα δύο άκρα όπως λες είναι ακριβώς το ίδιο. Απλώς εναλλάσσουν ρόλους από θύματα σε θύτες και αντίστροφα στο πέρασμα του χρόνου.
Ο Κέρκ παίρνει την ίδια αντιμετώπιση από τους επικριτές του, την οποία ασκούσε και ο ίδιος όταν ήταν εν ζωή.
Δεν θα πω πως του αξίζει. Αλλά όσοι δεν νιώθουν την ίδια λύπη για τον θάνατο του όπως οι υποστηρικτές του λόγω ιδεολογίας, δεν είναι καλύτεροι απο τον Κερκ, αλλά ούτε και χειρότεροι του. Είναι βασικά σχεδόν ίδιοι.
Νίκο έχεις διαβάσει άρθρα που περιγράφουν πόσοι "διαφόρων" φύλων έκαναν ψυχρές επιθέσεις σε πολίτες χωρίς να υπάρχει αιτία; Η Αμερική δυστυχώς ζει σε έναν εμφύλιο όπου όσοι πραγματικά έχουν διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα υποφέρουν, κάποιοι που υποκινούν τη βία υποδύονται τους ανοιχτόμυαλους ή τους συντηρητικούς ανάλογα που οι ΜΚΟ στρέφουν την κοινή γνώμη και στο βάθος ... κήπος. Τα δισεκατομμύρια να είναι καλά και σου κάνω μέχρι και τον Κάρολο της Αγγλίας.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.

Ο κερκ σε κανένα βίντεο- απ όσα ειδα- δεν πρόσβαλε ούτε εξύβριζε αυτόν απέναντι του. Αντιθέτως, αυτοί διάλεγαν να πάνε εκεί και να συνδιαλλαγούν μαζί του.
Αφού είναι τόσο φιλελεύθεροι και τόσο δημοκρατικοί οι «επικριτές» αυτοί, δεν θα πρέπε να μπορούν να συνδιαλλαγούν με τρόπο και ν αντιμετωπίσουν - τα οποια- επιχειρήματα τους αντιπαραβάλλονταν με ευχέρεια λόγου και ευγένεια;
Τα ιδεώδη της αριστεράς είναι να χαιρόμαστε με τον θάνατο κάποιου και με την φίμωση των ατόμων που έχουν αντίθετη άποψη με μας;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.058 μηνύματα.

Charlie Kirk's alleged assassin Tyler Robinson faces death penalty as charges formally announced
Tyler Robinson faces aggravated murder charges after allegedly killing Charlie Kirk with a single rifle shot during a speech to 3,000 attendees in Utah.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.004 μηνύματα.

Ναι όντως γιατί όπως κατάλαβες απο το βίντεο που έστειλα περίμενε να πεθάνουν πρώτα για να τους προσβάλει. Εκτός εαν έκλεισες τα μάτια σε συγκεκριμένα βίντεο, τότε παω πασοΟ κερκ σε κανένα βίντεο- απ όσα ειδα- δεν πρόσβαλε ούτε εξύβριζε αυτόν απέναντι του. Αντιθέτως, αυτοί διάλεγαν να πάνε εκεί και να συνδιαλλαγούν μαζί του.

Άντε πες πως την εξαφάνισες κάπως την αριστερά.Αφού είναι τόσο φιλελεύθεροι και τόσο δημοκρατικοί οι «επικριτές» αυτοί, δεν θα πρέπε να μπορούν να συνδιαλλαγούν με τρόπο και ν αντιμετωπίσουν - τα οποια- επιχειρήματα τους αντιπαραβάλλονταν με ευχέρεια λόγου και ευγένεια;
Να φαναστώ όσοι απέμεναν, π.χ. δεξιοί, ακροδεξιοί κτλπ. θα ήταν οι αθώοι που άξιζαν να σωθούν στην κιβωτό του Νώε ; Ή μήπως όλα τα κακά του κόσμου θα είχαν εξαφανιστεί πιστεύεις ; Γιατί εαν το πιστεύεις αυτό πραγματικά, μακάρι να εξαφανιστεί αύριο κιόλας η αριστερά. Αλίμονο όμως εαν κάνεις λάθος. Η αντικειμενική αλήθεια είναι κάπου στην μέση για εμένα, τα υπόλοιπα είναι προσκολλημένες απόψεις που έχουν συγκεκριμένες ρίζες, με αποτέλεσμα να ερμηνεύουν τον κόσμο μονομερώς.
Δεν είμαι υπέρ των πανηγυρισμών μιας δολοφονίας.Τα ιδεώδη της αριστεράς είναι να χαιρόμαστε με τον θάνατο κάποιου και με την φίμωση των ατόμων που έχουν αντίθετη άποψη με μας;
Αλλά δεν είμαι και υπέρ του να θεωρούμε τον Κερκ ήρωα.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.

Δεν ξέρω σε ποιο βίντεο αναφερεσαιΝαι όντως γιατί όπως κατάλαβες απο το βίντεο που έστειλα περίμενε να πεθάνουν πρώτα για να τους προσβάλει. Εκτός εαν έκλεισες τα μάτια σε συγκεκριμένα βίντεο, τότε παω πασο.
Άντε πες πως την εξαφάνισες κάπως την αριστερά.
Να φαναστώ όσοι απέμεναν, π.χ. δεξιοί, ακροδεξιοί κτλπ. θα ήταν οι αθώοι που άξιζαν να σωθούν στην κιβωτό του Νώε ; Ή μήπως όλα τα κακά του κόσμου θα είχαν εξαφανιστεί πιστεύεις ; Γιατί εαν το πιστεύεις αυτό πραγματικά, μακάρι να εξαφανιστεί αύριο κιόλας η αριστερά. Αλίμονο όμως εαν κάνεις λάθος. Η αντικειμενική αλήθεια είναι κάπου στην μέση για εμένα, τα υπόλοιπα είναι προσκολλημένες απόψεις που έχουν συγκεκριμένες ρίζες, με αποτέλεσμα να ερμηνεύουν τον κόσμο μονομερώς.
Δεν είμαι υπέρ των πανηγυρισμών μιας δολοφονίας.
Αλλά δεν είμαι και υπέρ του να θεωρούμε τον Κερκ ήρωα.
Το θέμα μας εδώ δεν είναι η Ακροδεξιά. Και αυτήν την έχω επικρίνει πολλαπλώς στο παρελθόν. Αλλο θέμα αυτό. Και τι σχέση έχει αυτό τώρα, πραγματικά δεν ξέρω.
Εδώ Εγώ είπα ότι οι δήθεν δημοκράτες ανοιχτόμυαλοι, όταν κάτι δεν τους αρέσει ή πάει ενάντια σ αυτό που θεωρούν αυτοί ορθό, πανηγυρίζουν με θανάτους και θεωρούν το δόγμα τους ως αλάνθαστο ευαγγέλιο, που μη και τυχόν το επικρινεις.
Οταν πεθαίνει κάποιος άδικα -και δίχως κανέναν λόγο και μην έχοντας πειράξει ουσιαστικά κανέναν - δεν πρέπει οπωσδήποτε να τον θεωρείς ήρωα, πρέπει τουλάχιστον ομωσ να μας προβληματίζει και ν αναλογιζόμαστε σε τι κοινωνία ζούμε , όταν κινδυνεύουμε να φιμωθούμε ή να σκοτωθούμε , για τις απόψεις μας.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Είναι λίγες απαντήσεις μου πιο πριν αν σκρολάρεις προς τα πάνω.Δεν ξέρω σε ποιο βίντεο αναφερεσαι
Αυτό είναι και το κύριο λάθος όλων αυτών...Πιστεύουν πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια. Περνάνε υπερβολικά πολύ χρόνο να επιτίθενται στις απόψεις του άλλου αλλά ελάχιστο ως μηδενικό στο να κάνουν αυτοαξιολόγηση.Το θέμα μας εδώ δεν είναι η Ακροδεξιά. Και αυτήν την έχω επικρίνει πολλαπλώς στο παρελθόν. Αλλο θέμα αυτό. Και τι σχέση έχει αυτό τώρα, πραγματικά δεν ξέρω.
Εδώ Εγώ είπα ότι οι δήθεν δημοκράτες ανοιχτόμυαλοι, όταν κάτι δεν τους αρέσει ή πάει ενάντια σ αυτό που θεωρούν αυτοί ορθό, πανηγυρίζουν με θανάτους και θεωρούν το δόγμα τους ως αλάνθαστο ευαγγέλιο, που μη και τυχόν το επικρινεις.
Για αυτό και η υγιής αμφισβήτηση πρέπει να είναι το Α και το Ω στην μόρφωση κάθε ανθρώπου.
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, αλλά νομίζω πως σαν πρόβλημα ανέκαθεν υπήρχε στην Αμερική αυτό. Δυστυχώς αντί να προκαλεί ανησυχία και να οδηγεί στην λήψη μέτρων ώστε αυτοί οι ακραίοι να λογοδοτήσουν, έχουν αφεθεί ανεξέλεγκτοι.Οταν πεθαίνει κάποιος άδικα -και δίχως κανέναν λόγο και μην έχοντας πειράξει ουσιαστικά κανέναν - δεν πρέπει οπωσδήποτε να τον θεωρείς ήρωα, πρέπει τουλάχιστον ομωσ να μας προβληματίζει και ν αναλογιζόμαστε σε τι κοινωνία ζούμε , όταν κινδυνεύουμε να φιμωθούμε ή να σκοτωθούμε , για τις απόψεις μας.
Λιγότερο έντονο αλλά εξίσου υπαρκτό σαν φαινόμενο υφίσταται και σε άλλες χώρες αυτό όπως η Γερμανία, που σκότωσαν στο ξύλο έναν ομογενή επειδή φορούσε σταυρό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 4 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Entropy24
- chester20080
- American Economist
- Kate1914
- bibliofagos
- Memetchi
- charmander
- giorgos5002
- giannhs2001
- taketrance
- Dr. Gl. Luminous