razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα.

22-01-10

19:12
https://tvxs.gr/news/ελλάδα/«η-αξία-του-παιδιού-μου-γι-αυτούς-ήταν-όσο-μία-κατσαρίδα»
νταξ το χει χασει ο ανθρωπς εντελως... σε λιγο θα μας πει οτι καλα εκανε στο χουλιγκανι..αν και εμεσα αυτο εννοει..
νταξ το χει χασει ο ανθρωπς εντελως... σε λιγο θα μας πει οτι καλα εκανε στο χουλιγκανι..αν και εμεσα αυτο εννοει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

22-01-10

19:58
Καλα ο Κουγιας δε την παλευει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.

22-01-10

20:01
Αχααχχαχαχαχαχαχ ειδα που ελεγε οτι θελει να βγει στην δημοσιοτητα ενα βιντεο με τον Αλεξανδρο που δειχνει την "αποκλινουσα" συμπεριφορα του!
Χαχ, δηλαδη καλα εκανε που πυροβολησε ο μπατοσς ε?
Φερτε μου τον να τον σπρωξω με το μικρο μου δαχτυλακι να τον χωσω στο χωμα. -.-'
Χαχ, δηλαδη καλα εκανε που πυροβολησε ο μπατοσς ε?
Φερτε μου τον να τον σπρωξω με το μικρο μου δαχτυλακι να τον χωσω στο χωμα. -.-'
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα.

22-01-10

20:16
Καλα ο ανθρωπος δεν την παλευει...ελεος δηλαδη τα σκεφτεται και τα λεει???...αλλα το χειροτερο ειναι οτι ο αστυνομικος με αυτον δικηγορο οπως φενεται δεν προκειται να κλεισει ουτε χρονο στην φυλακη...
Σημείωση Editor:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η συζήτηση συνεχίζεται στο θέμα:
Νεκρός 16χρονος στα Εξάρχεια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σημείωση Editor:
Η συζήτηση συνεχίζεται στο θέμα:
Νεκρός 16χρονος στα Εξάρχεια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...