20-04-21

18:48
Χιμελα, μπορείς να πάρεις φυτική πρωτεΐνη απλά πρέπει να ξέρεις πώς. Υπάρχουν άπειροι vegetarians και vegans εκεί έξω που το κάνουν μια χαρά και ούτε πρωτεϊνη στερούνται ούτε τίποτα. Όμως για εμένα για να κάνεις κάτι τέτοιο απαιτεί γνώσεις και ιδανικά συμβουλή ενός ειδικού διατροφολόγου. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα διάστημα 40 ημερών και όχι μίας εβδομάδας είναι σημαντικό να γίνει με προσοχή. Δυστυχώς αυτές τις γνώσεις δεν τις έχω ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε πολλές μητέρες που εξαναγκάζουν τα παιδιά τους να νηστεψουν καί πολύ πιθανόν ούτε οι έφηβοι. Οπότε γενικά θέλει προσοχή όλο αυτο θεωρώ με τις κάποιες γνώσεις (λίγες) που έχω.17 χρονών που είσαι στην ανάπτυξη απαγορεύεται να στερείς από τον οργανισμό σου βασικές πρωτεϊνες. Μην το κάνεις.
Εγώ είμαι αγνωστικιστρια οπότε εκ των πραγμάτων δεν μου επιβάλει κανείς να νηστεψω και ούτε όταν ήμουν μικρή και πιστή νηστευα. Παρόλα αυτά είναι ένας στόχος που έχω να μειώσω στο άμεσο μέλλον την ποσότητα κρέατος που καταναλώνω και για λόγους υγείας και για λόγους ηθικής(σχετικά με τίς συνθήκες κτηνοτροφίας και τον τελευταίο καιρό έχω δει διάφορα)/περιβάλλοντος.