Εδω μεσα ρε βαλντερ πρωτο κομμα εβγαινε ο συριζα και δευτερο η μερα 25 σε μια δημοσκοπηση για τις εκλογες του 2023 αμα θυμαμαι καλα.
Ασε που πολλοι γραφανε για μικρη νικη κατα του συστηματος .
Το ξέρω ότι κατα περιόδους ειναι left leaning το στέκι. Η πλευρά τους βεβαια διατείνεται ότι πλέον έχουν φυγει οι αριστερές λογικές φωνές και έχουμε μεινει μονο οι δεξιοι "φασίστες". Διαφωνώ, αλλα οκ δικαιωμα τους ειναι να πουν την άποψη τους κι εμεις τη δική μας.
Άλλο ήθελα να πω.
Ότι και τη δεκαετία του 80 και του 90, που εσυ δεν έζησες, αλλα εγω τις έζησα, η ΝΔ ειχε μια παρομοια συμπεριφορά.
Ήταν επάνω παιδιά το ΠΑΣΟΚ πόσο, 8 χρόνια το δεκαετία του 80, είχε γινει της ποπης με τους διορισμούς. Και έρχεται μετα τον Κοσκωτά η 3ετία ΝΔούλα και συνέχιζαν να γλείφουν τους πασόκους και να τους διορίζουν.
Αποτέλεσμα: Ήρθε το '93, το ΠΑΣΟΚ τους ξέσκισε με δούρειο ίππο την Πολιτικη Ανοιξη, οι διορισμένοι απο τη ΝΔ Πασόκοι τους έλεγαν "η επάρατος δεξιά" και το ριξαν παπαντρέα.
Οι τυποι ειναι μιμίδιο απο το '74 που δημιουργηθηκαν. Οι δεξιοι δεν το καταλαβαίναμε. Ήρθε αργα το ρευμα στον εγκέφαλό μας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Φεβρουαρίου 2024
Με δίκη παρωδία τελείωσαν την Χρυσή Αυγή, με συνταγματικό πραξικόπημα απέκλεισαν κόμμα από τις εκλογές με αποτέλεσμα να έχουν εξ ασφαλίσει πως δεν θα έχουν τίποτα ενιαίο από τα δεξιά τους. Όρμηξαν στο κέντρο και τους τσάκισαν όλους. Πάρε άλλη διάσπαση μετά τη διάσπαση. Κόβουν και ράβουν αυτά τα χρόνια οι νουδούλοι.
Μόνο εσένα ενδιαφέρει αυτό Γιάννη.
Ας μη βαράγατε απλούς μετανάστες, τον Αιγύπτιο, ή ας μην σκότωνε ο άλλος τον Φυσσα. Τι εξυπηρετούσε που τον έφαγε ο άλλος;
Γιατι εγω πονηρευομαι. Λεμε τωρα θεωρητικο/υποθετικό σενάριο, δεν υποννοώ κάτι: Θα μπεις στη φυλακή, θα εισαι κυρία, δε θα χρειαστει ποτε να ξαναβγαλεις πολιτικο λόγο, πήρες όσα λεφτα πηρες βουλευτικά, κάποια στιγμή θα τους αφησουν να βγουν να γεράσουν στα σπιτια τους, κι εσυ θα μιλας ακόμα για εθνομάρτυρες αγωνιστές.
Για Βυζάντιο μπορεί να κοπώ όσο θέλεις, για τους χρυσαυγίτες όχι. Δεν βλέπανε μονο οι αριστεροι τις μαλακίες σας, τις βλέπαμε κι οι υπόλοιποι. Μαλακίες που συνεχίστηκαν (πλην ελαχιστων εξαιρέσεων) και ως Σπαρτιάτες. Μόνοι σας ξεκατινιαστήκατε για τα λεφτά.
Λειτουργει το μυαλό Γιάννη. Δεν παμε κουτ κουτ πίσω απο το μαίανδρο.