• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Νοσοκομεία ΕΣΥ: Είμαστε τελικά σε καλά χέρια;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Πάντως να πούμε και το άλλο...

Οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία είναι ήρωες. Ειδικά στα επείγοντα, λειτουργούν λες και είναι σε εμπόλεμη ζώνη...Καλούνται να πάρουν αποφάσεις γρήγορα, με τις συνθήκες γύρω τους να είναι άθλιες...Να τους διακόπτουν συνέχεια...Πώς να μην κάνουν και μια λάθος εκτίμηση ; Και πάλι καλά...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
Αν δεν με ηξεραν εδω,θα ελεγαν καποιοι οτι γραφω ψεμματα.
Λοιπον..
Θυμαστε που σας ειπα στο θεμα με την ευθανασια,οτι η μανα μου ενω ελεγαν θα βγει απο το Λαικο,παρουσιασε παλι πυρετο και την κρατανε μεσα νομιζοντας οτι ειναι παλι το ιδο βακτηριο; Ε..δεν ηταν.
Με ενημερωσαν απο χτες οτι εχει κοβιντ..μεταφερθηκε στην πτερυγα κοβιντ.Πτοσπαθω να επικοινωνησω...με συνδεουν με πτερυγα κοβιντ στους γιατρους..δεν απαμταει κανεις,Να παω δεν πρεπει διοτι δεν διακινδυνευω να κολλησω τον πατερα μου κοβιντ...οποτε εχουμε εναν ανθρωποσ το αλικο πλεον χωρις να ξερουμε τι γινεται.
Να σημειωσω οτι:
Οταν η μητερα μου ηταν ακομα με ουρολημοξοι και την εβλεπα,εμπαινε στο δωματιο καποιος που εδινε κατι..φαγητο ή δεν ξερω τι...δεν προσεχα..στην διπλανη απο τη μαμα μου..ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
Καλο ετσι; Κια κανεις δεν του ειπε τιποτα.

Στον ερυθρο με τον πατερα μου η αποκλειστικη χτες εβηχε...φοραγε την απλη χειρουργικη μασκα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ...της ειπα αν ειναι αρρωστη να μην ερχεται..μου λεει οχι μωρε..τωρα ενας βηχας με επιασε/...ο οατερας μου εκανε την εγχειρηση ολα καλα,υποτιθεται θα βγει την Τριτη ή Τεταρτη...τωρα που τον πηρα τηλεφωνο μου ειπε χτες ανεβασε πυρετο 37,4 του εδωσαν αντιπυρετικο..σημερα ηταν οκ..και..ΕΧΕΙΕ ΝΑΝ ΞΕΡΟΒΗΧΑ!!!!!!! Μου ηρθε να βρισω την αποκλειστικη που ειναι διπλα του.

Του ειπα να πει στον γιατρο να του κανουν τεστ για κοβιντ και γριππη..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ/

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΞΕΦΡΑΓΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΛΕΜΕ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Κια εγω σκοτωνομαι με τα μετρα υγιεινης..και να ρβω τα καλττερα για τον πατερα μου..ε.χω κανονσιει να παει στο Μεσογειακο κεντρο αποκαταστασης στο Λουτρακι,εδω παρακαλω που ειναι απο τα καλυτερα..και θα μου τον πεθανουν απο γριππη η κοβιντ.
Πάντως πάλι καλά, που μπόρεσαν και νοσηλεύτηκαν και οι δυο γονείς σου σε δημόσια νοσοκομεία. Ακούω από φίλες ιστορίες και ιστορίες: ότι το να προγραμματισεις χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η φίλη μου έπρεπε να βγάλει μεγάλο πολύποδα στο τυφλό και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μέχρι να βρει γιατρό να τη δεχτεί
Πώς πάνε οι δικοί σου;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

Mάλλον κάνουν παραδείγματα για τον προσδιορισμού του g στη Φυσική. :P Η Φυσική στην ... καθημερινή ζωή.

Με αφορμή αυτό το θέμα, να σκεφτούμε λίγο πόσο συχνά συντηρούνται τα ασανσέρ όταν για παράδειγμα σε μια πολυκατοικία δεν συμφωνούν στο κόστος συντήρησης οι ένοικοι; Ας σκεφτούμε πόσο γραφειοκρατικά πολύπλοκο ειναι για το ... κράτος όταν απαιτούνται πολλές υπογραφές.

Πάμε και όπου βγει μάγγες μου. Πάτα το 6 και βλέπουμε. :P

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Ενα θα πω..διοτι θελω λιγο να ηρεμησω.

ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΈΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ευτυχως σημερα μετα πολλων βασανων μετεφερα τον πατερα μου,ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ κολλησε ΓΡΙΠΠΗ Α αυτος...μειναμε καμια 20ρια μερες στο νοσοκομειο..του εδωσαν εξητηριο..και πηγαμε με ασθενοφορο στο Μεσογειακο κεντρο αποκαταστασης Λουτρακιου.
ΕΥΤΥΧΩΣ που βρηκαμε θεση.

Οι ασφαλισμενοι ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΗΤΗΡΙΟ πρεπει ο γιατρος τους να κανει αιτηση για αποκατασταση...και πρν φυγουν να ερθει η εγκριση απο το ασφαλιστικο ταμειο..για να πληρωνει το μεγαλυτερο μερος της νοσηλειας στην αποκατασταση που ειναι εντελως απαραιτηρη βασικα.

4600 τα νοσηλεια... ΤΟ ΜΗΝΑ....δεν ξερουμε ποσο θα μεινει εκει..αν ζησει..εμεις θα πληρωνουμε για δικλινο 1800 ,με γιατρους..νοσοκομους...ξενοδοχειακες υπηρεσιες..σε ενα πραγματικα υπεροχο κεντεο...δεν κανω διαφημιση αλλα ο κοσμος πρεπει να ξερει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
Σκεφτομαι τουλαχιστον οτι αν φυγει...διοτι οι επιπλοκες αυτης της εγχειρησης αυξανονται αν δεν γινει σε ενα 24ωρο η εγχειρηση..εμενα την εκανε σε περιπου 10/13 μερες ..εχω χασει τον λογαριασμο.αφου μπηκε μεσα..διοτι επρεπε να πηξει το αιμα του

ΡΙΧΝΩ ΜΟΥΤΖΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ..ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΜΕ/Αν δεν νοσηλευτητε δεν θα καταλαβετε

ΥΓ Η μανα μου τα ιδια στο λαικο.Με την βακτηριακη λοιμωξη στο ουροποιητικο που περασε και στο αιμα..και κοβιντ που κολλησε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ.
Περιμενω εκρηξη ηφαιστειου και σεισμο 9 ριχτερ στον κορινθιακο.:dizzy2:

Για καποιο λογο δεν μπορω να φορτωσω φωτο.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Ενα θα πω..διοτι θελω λιγο να ηρεμησω.

ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΈΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ευτυχως σημερα μετα πολλων βασανων μετεφερα τον πατερα μου,ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ κολλησε ΓΡΙΠΠΗ Α αυτος...μειναμε καμια 20ρια μερες στο νοσοκομειο..του εδωσαν εξητηριο..και πηγαμε με ασθενοφορο στο Μεσογειακο κεντρο αποκαταστασης Λουτρακιου.
ΕΥΤΥΧΩΣ που βρηκαμε θεση.

Οι ασφαλισμενοι ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΗΤΗΡΙΟ πρεπει ο γιατρος τους να κανει αιτηση για αποκατασταση...και πρν φυγουν να ερθει η εγκριση απο το ασφαλιστικο ταμειο..για να πληρωνει το μεγαλυτερο μερος της νοσηλειας στην αποκατασταση που ειναι εντελως απαραιτηρη βασικα.

4600 τα νοσηλεια... ΤΟ ΜΗΝΑ....δεν ξερουμε ποσο θα μεινει εκει..αν ζησει..εμεις θα πληρωνουμε για δικλινο 1800 ,με γιατρους..νοσοκομους...ξενοδοχειακες υπηρεσιες..σε ενα πραγματικα υπεροχο κεντεο...δεν κανω διαφημιση αλλα ο κοσμος πρεπει να ξερει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
Σκεφτομαι τουλαχιστον οτι αν φυγει...διοτι οι επιπλοκες αυτης της εγχειρησης αυξανονται αν δεν γινει σε ενα 24ωρο η εγχειρηση..εμενα την εκανε σε περιπου 10/13 μερες ..εχω χασει τον λογαριασμο.αφου μπηκε μεσα..διοτι επρεπε να πηξει το αιμα του

ΡΙΧΝΩ ΜΟΥΤΖΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ..ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΜΕ/Αν δεν νοσηλευτητε δεν θα καταλαβετε

ΥΓ Η μανα μου τα ιδια στο λαικο.Με την βακτηριακη λοιμωξη στο ουροποιητικο που περασε και στο αιμα..και κοβιντ που κολλησε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ.
Περιμενω εκρηξη ηφαιστειου και σεισμο 9 ριχτερ στον κορινθιακο.:dizzy2:

Για καποιο λογο δεν μπορω να φορτωσω φωτο.
τι εγχείρηση έκανε ο πατέρας, αν επιτρεπεται;. Κάπου θα το είπες, αλλά ξέχασα

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.
Όπως τα παλιά χρόνια, όποιος δικός μας έμπαινε σε νοσοκομείο τον κλαίγαμε. :(

"Όχι τα κομμουνιστικά σε μένα", τους είπε ο Άδωνις..

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
τι εγχείρηση έκανε ο πατέρας, αν επιτρεπεται;. Κάπου θα το είπες, αλλά ξέχασα
Καταγματος ισχυου..κ κολλησε κ γριπη στο νοσοκομειο..αλλα αν δεν γινει η εγχειρηση στο πρωτο 24ωρο..μετα οι επιπλοκες αυξανονραι κατα πολυ

touvlo

Διάσημο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
1000055808.jpg

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ελληνικα δημοσια νοσοκομεια λεμε...ειναι πολυ μπροστα.
Διακτινιζονται οι ασθενεις στα μαγειρεια..για να τρων το φαγητο τους κατευθειαν απο την πηγη.:crazy:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Πεφτουν ασανσερ..πεφτουν γυψοσανιδες..σε λιγο θα αρχισουν να πεφτουν και τα ταβανια..παω στοιχημα..αλλα ολα καλα με το ΕΣΥ. :crazy: Αδωνι προχωρα..σε θελει ολη η χωρα!:strong:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Εφιαλτική εμπειρία σε τοπικό ΙΚΑ. Θα την γράψω εδώ.

Όπως έχω πει δεν πατάω σε δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας καθώς έχουμε ιδιωτική ασφάλιση. Όμως έπρεπε να κάνω μια αλλαγή στοιχείων ΕΦΚΑ, με αποτέλεσμα να κλείσω ραντεβού στο τοπικό ΙΚΑ. Το ραντεβού μου ήταν προγραμματισμένο στις 10:00, για αυτό πήγα λίγο πιο νωρίς. Μόλις πάω αντικρίζω ένα χάος, μια ουρά 15-20 ατόμων. Ρωτάω τι γίνεται και μου λένε έχει πρόβλημα το σύστημα. Από τα 4 ταμεία ήταν ανοικτό μόνο το 1, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να βαριούνται και να μιλάνε. Εντομεταξύ και στα υπόλοιπα τμήματα ο ίδιος πανικός, όπου υπάλληλοι έβριζαν τους πολίτες καθώς δεν είχαν όρεξη να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τέλος πάντων, πάει 11:00 και ακόμα τίποτα, δεν με είχαν φωνάξει. Με φωνάζουν τελικά στις 11:15 όπου ο υπάλληλος μου δίνει να συμπληρώσω μια αίτηση αλλαγής στοιχείων. Την συμπληρώνω και την δίνω πίσω για έλεγχο. Ε λοιπόν τελείωσα στις 12:10, ναι καλά ακούσατε παιδιά. Μια ώρα περνούσαν τα στοιχεία μου στον υπολογιστή, δουλειά 10 λεπτών πήρε συνολικά 2 ώρες επειδή το προσωπικό βαριέται. Όλοι οι υπάλληλοι άνω των 50 ετών, διορισμένοι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που δεν δίνουν δεκάρα για να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Στο τέλος έβρισα τον υπάλληλο καθώς μου ύψωσε τον τόνο της φωνής του επειδή τον ρώτησα κάτι. Τον έβαλα στην θέση του όμως και το βούλωσε.

ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥ@@ΛΑ. Έχασα όλη την ημέρα μου επειδή οι υπάλληλοι βαριούνται να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Λογικό να μην θέλουν αξιολόγηση αυτά τα άτομα, καθώς πολύ απλά ξέρουν ότι θα πάρουν πόδι. Προφανώς αυτά που λέει ο Αδωνης, ότι το ΕΣΥ είναι σε καλά χέρια, δεν ισχύουν ούτε για πλάκα. Εξαρχής ήξερα ότι λέει ανοησίες, όμως σήμερα το επιβεβαίωσα και εγώ ο ίδιος. Και όλα αυτά σε ένα τοπικό ΙΚΑ, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία.​

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
Μια ώρα περνούσαν τα στοιχεία μου στον υπολογιστή, δουλειά 10 λεπτών πήρε συνολικά 2 ώρες
Ανδρέας Παπανδρέου, ο πρώτος ροκ σταρ της Ελλάδας

Προφανώς αυτά που λέει ο Αδωνης, ότι το ΕΣΥ είναι σε καλά χέρια, δεν ισχύουν ούτε για πλάκα. Εξαρχής ήξερα ότι λέει ανοησίες, όμως σήμερα το επιβεβαίωσα και εγώ ο ίδιος. Και όλα αυτά σε ένα τοπικό ΙΚΑ, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία.
Καλά ο Άδωνις εγω πιστεύω ότι είναι αλκοολικός και τα λέει αυτά. Γενικά το ΣΟΒΑΡΟ κοινωνικό κράτος της χώρας ριμάζει

touvlo

Διάσημο μέλος

Εφιαλτική εμπειρία σε τοπικό ΙΚΑ. Θα την γράψω εδώ.

Όπως έχω πει δεν πατάω σε δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας καθώς έχουμε ιδιωτική ασφάλιση. Όμως έπρεπε να κάνω μια αλλαγή στοιχείων ΕΦΚΑ, με αποτέλεσμα να κλείσω ραντεβού στο τοπικό ΙΚΑ. Το ραντεβού μου ήταν προγραμματισμένο στις 10:00, για αυτό πήγα λίγο πιο νωρίς. Μόλις πάω αντικρίζω ένα χάος, μια ουρά 15-20 ατόμων. Ρωτάω τι γίνεται και μου λένε έχει πρόβλημα το σύστημα. Από τα 4 ταμεία ήταν ανοικτό μόνο το 1, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να βαριούνται και να μιλάνε. Εντομεταξύ και στα υπόλοιπα τμήματα ο ίδιος πανικός, όπου υπάλληλοι έβριζαν τους πολίτες καθώς δεν είχαν όρεξη να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τέλος πάντων, πάει 11:00 και ακόμα τίποτα, δεν με είχαν φωνάξει. Με φωνάζουν τελικά στις 11:15 όπου ο υπάλληλος μου δίνει να συμπληρώσω μια αίτηση αλλαγής στοιχείων. Την συμπληρώνω και την δίνω πίσω για έλεγχο. Ε λοιπόν τελείωσα στις 12:10, ναι καλά ακούσατε παιδιά. Μια ώρα περνούσαν τα στοιχεία μου στον υπολογιστή, δουλειά 10 λεπτών πήρε συνολικά 2 ώρες επειδή το προσωπικό βαριέται. Όλοι οι υπάλληλοι άνω των 50 ετών, διορισμένοι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που δεν δίνουν δεκάρα για να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Στο τέλος έβρισα τον υπάλληλο καθώς μου ύψωσε τον τόνο της φωνής του επειδή τον ρώτησα κάτι. Τον έβαλα στην θέση του όμως και το βούλωσε.

ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥ@@ΛΑ. Έχασα όλη την ημέρα μου επειδή οι υπάλληλοι βαριούνται να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Λογικό να μην θέλουν αξιολόγηση αυτά τα άτομα, καθώς πολύ απλά ξέρουν ότι θα πάρουν πόδι. Προφανώς αυτά που λέει ο Αδωνης, ότι το ΕΣΥ είναι σε καλά χέρια, δεν ισχύουν ούτε για πλάκα. Εξαρχής ήξερα ότι λέει ανοησίες, όμως σήμερα το επιβεβαίωσα και εγώ ο ίδιος. Και όλα αυτά σε ένα τοπικό ΙΚΑ, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία.​
έλα και συ, καθυστέρησες κατά 2,5 ώρες !
Καλά δε γινόταν ηλεκτρονικά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια