Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) απέστειλε εξώδικο στην ΗΔΙΚΑ -κοινοποιημένο στους υπουργούς Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κκ Ά. Γεωργιάδη και Δ.
www.enikos.gr
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Ενα θα πω..διοτι θελω λιγο να ηρεμησω.
ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΈΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ευτυχως σημερα μετα πολλων βασανων μετεφερα τον πατερα μου,ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ κολλησε ΓΡΙΠΠΗ Α αυτος...μειναμε καμια 20ρια μερες στο νοσοκομειο..του εδωσαν εξητηριο..και πηγαμε με ασθενοφορο στο Μεσογειακο κεντρο αποκαταστασης Λουτρακιου.
ΕΥΤΥΧΩΣ που βρηκαμε θεση.
Οι ασφαλισμενοι ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΗΤΗΡΙΟ πρεπει ο γιατρος τους να κανει αιτηση για αποκατασταση...και πρν φυγουν να ερθει η εγκριση απο το ασφαλιστικο ταμειο..για να πληρωνει το μεγαλυτερο μερος της νοσηλειας στην αποκατασταση που ειναι εντελως απαραιτηρη βασικα.
4600 τα νοσηλεια... ΤΟ ΜΗΝΑ....δεν ξερουμε ποσο θα μεινει εκει..αν ζησει..εμεις θα πληρωνουμε για δικλινο 1800 ,με γιατρους..νοσοκομους...ξενοδοχειακες υπηρεσιες..σε ενα πραγματικα υπεροχο κεντεο...δεν κανω διαφημιση αλλα ο κοσμος πρεπει να ξερει.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
Σκεφτομαι τουλαχιστον οτι αν φυγει...διοτι οι επιπλοκες αυτης της εγχειρησης αυξανονται αν δεν γινει σε ενα 24ωρο η εγχειρηση..εμενα την εκανε σε περιπου 10/13 μερες ..εχω χασει τον λογαριασμο.αφου μπηκε μεσα..διοτι επρεπε να πηξει το αιμα του
ΡΙΧΝΩ ΜΟΥΤΖΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ..ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΜΕ/Αν δεν νοσηλευτητε δεν θα καταλαβετε
ΥΓ Η μανα μου τα ιδια στο λαικο.Με την βακτηριακη λοιμωξη στο ουροποιητικο που περασε και στο αιμα..και κοβιντ που κολλησε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ.
Περιμενω εκρηξη ηφαιστειου και σεισμο 9 ριχτερ στον κορινθιακο.
Για καποιο λογο δεν μπορω να φορτωσω φωτο.