Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:24 Ο Guest 227001: #1 16-08-24 20:24 Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.026 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:28 Η Joji έγραψε: #2 16-08-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση. Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:33 Ο Guest 227001: #3 16-08-24 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση. Click για ανάπτυξη... Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.026 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:34 Η Joji έγραψε: #4 16-08-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω. Πάρε και δες. Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν δεν θυμάσαι το PIN μετά σου ζητάει PUK για να ξεκλειδώσει. Μη το κάνεις όμως πριν ρωτήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 23:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 16-08-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο... Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ? Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin... Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1. Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.886 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2024 στις 15:05 Η Υδροχόος έγραψε: #6 17-08-24 15:05 Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mike_100 Scandal bibliofagos Luludaki A350 Unboxholics Dr. Gl. Luminous Kate1914 giannhs2001 Angelikaaa American Economist Μαυρίκιος marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.026 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:28 Η Joji έγραψε: #2 16-08-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση. Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:33 Ο Guest 227001: #3 16-08-24 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση. Click για ανάπτυξη... Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.026 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:34 Η Joji έγραψε: #4 16-08-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω. Πάρε και δες. Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν δεν θυμάσαι το PIN μετά σου ζητάει PUK για να ξεκλειδώσει. Μη το κάνεις όμως πριν ρωτήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 23:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 16-08-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο... Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ? Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin... Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1. Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.886 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2024 στις 15:05 Η Υδροχόος έγραψε: #6 17-08-24 15:05 Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mike_100 Scandal bibliofagos Luludaki A350 Unboxholics Dr. Gl. Luminous Kate1914 giannhs2001 Angelikaaa American Economist Μαυρίκιος marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση.
Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:33 Ο Guest 227001: #3 16-08-24 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση. Click για ανάπτυξη... Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.026 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:34 Η Joji έγραψε: #4 16-08-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω. Πάρε και δες. Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν δεν θυμάσαι το PIN μετά σου ζητάει PUK για να ξεκλειδώσει. Μη το κάνεις όμως πριν ρωτήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 23:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 16-08-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο... Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ? Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin... Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1. Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.886 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2024 στις 15:05 Η Υδροχόος έγραψε: #6 17-08-24 15:05 Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mike_100 Scandal bibliofagos Luludaki A350 Unboxholics Dr. Gl. Luminous Kate1914 giannhs2001 Angelikaaa American Economist Μαυρίκιος marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση. Click για ανάπτυξη... Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.026 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 20:34 Η Joji έγραψε: #4 16-08-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω. Πάρε και δες. Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν δεν θυμάσαι το PIN μετά σου ζητάει PUK για να ξεκλειδώσει. Μη το κάνεις όμως πριν ρωτήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 23:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 16-08-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο... Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ? Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin... Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1. Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.886 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2024 στις 15:05 Η Υδροχόος έγραψε: #6 17-08-24 15:05 Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mike_100 Scandal bibliofagos Luludaki A350 Unboxholics Dr. Gl. Luminous Kate1914 giannhs2001 Angelikaaa American Economist Μαυρίκιος marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω. Πάρε και δες. Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν δεν θυμάσαι το PIN μετά σου ζητάει PUK για να ξεκλειδώσει. Μη το κάνεις όμως πριν ρωτήσεις.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2024 στις 23:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 16-08-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο... Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ? Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin... Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1. Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.886 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2024 στις 15:05 Η Υδροχόος έγραψε: #6 17-08-24 15:05 Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από phleidhs: Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω; Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο... Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ? Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin... Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1. Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.886 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2024 στις 15:05 Η Υδροχόος έγραψε: #6 17-08-24 15:05 Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι...
Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι...