Ξέχασα τον κωδικό της κάρτας SIM

phleidhs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.
Παιδιά, όπως καταλάβατε από τον τίτλο, δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.Δεν θέλω να μαντεύω κωδικούς διότι μετά από 3 προσπάθειες θα κλειδωθεί η κάρτα μου.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση.

phleidhs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Θα έπαιρνα τηλ στο κατάστημα του παρόχου μου να ρωτήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σίγουρα θα σε ρωτήσουν αν έχεις PUK αλλά για να ρωτάς εδώ δεν νομίζω να έχεις πρόσβαση.
Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό;

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.
Το κωδικό PUK τον βλέπω άμα βγάλω την κάρτα οπότε εντάξει είμαστε.Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τέτοιο καιρό;
Δεν γνωρίζω. Πάρε και δες.

Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν δεν θυμάσαι το PIN μετά σου ζητάει PUK για να ξεκλειδώσει. Μη το κάνεις όμως πριν ρωτήσεις.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.
Δεν χρησιμοποιήσω ποτε Pin γιατι μου ειναι ενοχλητικο...
Τωρα εσυ θελεις να αλλαξεις pin χωρις ομως να το καψεις πριν... ?
Οκ πηγαινε στην αναλογη οθονη αλλαγης Pin ( κανε και search)..εκει θα ζητησει το παλιο Pin..εσυ θα δωσεις το Puk1 ..αν το παρει εχει καλως βαζεις ενα αλλο νεο Pin...
Αν οχι τοτε πρεπει να το καψεις με 3 φορες και μετα θα κανεις την αλλαγη με το puk1.
Aλλα και στην βονταφον να πας με την ταυτοτητα σου δεν ξερω αν εκει κρατανε τα pin's στο αρχειο τους ή μονο τα puk's... τα pin's ειναι ευμετάβλητα βλεπεις

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Όλες αυτές τις πληροφορίες (puk1 κ.λπ.) τις λένε και τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο. Αρκεί να πάρει αυτός/η στο όνομα τού οποίου είναι καταχωρημένο το νούμερο (ζητάνε κάποια στοιχεία : ημ/νία γέννησης, ΑΦΜ π.χ.). Η cosmote το κάνει. Οπότε λογικά το κάνουν όλοι οι πάροχοι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια