Αρχική Δημοσίευση από panraf:
Έχετε ποτέ χωρίσει μετά από κάποια μακροχρόνια σχέση
Nαι και μαλιστα αυτο το καλοκαιρι.
Μακροχρονια και μαλιστα πολυ, μην σε ξεγελανε τα 24 μου χρονια.
και αυτός ο χωρισμός (ο οποίος μπορεί να έγινε για οποιοδήποτε λόγο) να είναι οδυνηρός?
Ηταν,αλλα δεν μπορω να κανω και τιποτα...
Μπορεί να μην είναι υποχρεωτικά μακροχρόνια η σχέση, γιατί αυτό που μετρά είναι το δέσιμο σε ένα ζευγάρι
Συμφωνω απολυτα!
Οταν αγαπας καποιον και χωριζεις μαζι του απο επιλογη του*ειδικα*,ειναι σιγουρα οδυνηρο για εσενα μιας και ακομα κατι σημαινει για εσενα.
αλλά γενικά ο χωρισμός να σας πλήγωσε πολύ και να τον θυμάστε για πάντα.
Με πληγωσε και μαλιστα πολυ και δεν προκειτε να το ξεχασω οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι τα παντα σε αυτη την ρημαδοζωη ειναι "μαθηματα" και εφοδια για το μελλον.

Οσο ομως και αν μπορει να πληγωθηκα ποτε δεν επαψα να την ευχαριστω για οτι μου προσεφερε τοσα χρονια.

(Και μαλιστα για μια σχεση με αποσταση.)
"Ποτε μην στεναχωριεσαι(υπερβολικα) για κατι που τελειωνει..να χαιρεσαι που ειχες την ευκαιρια να το ζησεις..."
Εxω γραψει σε αλλο thread λεπτομερειες και δεν θελω να τις ξαναπω απλως και μονο για να μην γινω κουραστικος.
Οπως και να εχει η την καρδια μου τηνβλεπω σαν μια παραλια απο αμμο...(οσο αστειο και αν ακουγεται)
Καθε εναν που αγαπας τον αφηνεις να περπατησει εκει και να αφησει τα σημαδια του...
Οταν αποφασισει να φυγει τα σημαδια μενουν και σε "στοιχιωνουν", μεχρι που η επομενη "αγαπη" θα εισβαλει σαν κυμμα που θα σβησει τα "παλια", για να αφησει τα δικα της "σημαδια"...