Οικονομική μετανάστευση στην ΕΕ

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Σε ποιες χώρες τις ΕΕ θα μεταναστεύατε μόνιμα ή προσωρινά;

Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Γαλλία, Βρετανία (αν και εκτός Ε.Ε), Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Δανία.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω.

1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε
2) Σουηδία
3) Γερμανία
4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε
5) Γαλλία
6) Ελλάδα
7) Ιρλανδία

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 430 μηνύματα.
Σε πολλές και διάφορες, αλλά μόνο προσωρινά, πολλές φορές έχω σκεφτεί "τι ωραία που θα ήταν να εργαζόμουν για κανένα χρόνο σε μια ξένη χώρα". Περισσότερο για να γνωρίσω τη χώρα, τους ανθρώπους της κλπ. Τα ταξίδια μου αρέσουν πολύ, αλλά κακά τα ψέματα, όταν πας μερικές μέρες ως τουρίστας σε μια οποιαδήποτε χώρα δε την γνωρίζεις στην πραγματικότητα, απλώς παίρνεις μια επιδερμική ιδέα από αυτή.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια.

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Κύπρο 🙂

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση:
1) Βέλγιο
2) Δανία
3) Ιρλανδία

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.
Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές...

American Economist

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ 😉😉

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω.

1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε
2) Σουηδία
3) Γερμανία
4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε
5) Γαλλία
6) Ελλάδα
7) Ιρλανδία

Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά.
Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. :bleh:

American Economist

Επιφανές μέλος

Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά.
Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. :bleh:
Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα.

Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές.

ougka pougka

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα.
Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της:D

Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα..

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι.

American Economist

Επιφανές μέλος

Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. :) Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. :hehe::hehe:

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι.
Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία.

Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία.
Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. :) Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. :hehe::hehe:
ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια