Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:30 Ο Resaldis έγραψε: #1 16-07-22 08:30 Σε ποιες χώρες τις ΕΕ θα μεταναστεύατε μόνιμα ή προσωρινά; Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:46 Ο juste un instant: #2 16-07-22 08:46 Γαλλία, Βρετανία (αν και εκτός Ε.Ε), Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Δανία. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο American Economist: #3 16-07-22 08:55 Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο grtt έγραψε: #4 16-07-22 08:55 Σε πολλές και διάφορες, αλλά μόνο προσωρινά, πολλές φορές έχω σκεφτεί "τι ωραία που θα ήταν να εργαζόμουν για κανένα χρόνο σε μια ξένη χώρα". Περισσότερο για να γνωρίσω τη χώρα, τους ανθρώπους της κλπ. Τα ταξίδια μου αρέσουν πολύ, αλλά κακά τα ψέματα, όταν πας μερικές μέρες ως τουρίστας σε μια οποιαδήποτε χώρα δε την γνωρίζεις στην πραγματικότητα, απλώς παίρνεις μια επιδερμική ιδέα από αυτή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:46 Ο American Economist: #5 16-07-22 17:46 Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:52 Ο Viedo έγραψε: #6 16-07-22 17:52 Κύπρο Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:46 Ο juste un instant: #2 16-07-22 08:46 Γαλλία, Βρετανία (αν και εκτός Ε.Ε), Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Δανία. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο American Economist: #3 16-07-22 08:55 Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο grtt έγραψε: #4 16-07-22 08:55 Σε πολλές και διάφορες, αλλά μόνο προσωρινά, πολλές φορές έχω σκεφτεί "τι ωραία που θα ήταν να εργαζόμουν για κανένα χρόνο σε μια ξένη χώρα". Περισσότερο για να γνωρίσω τη χώρα, τους ανθρώπους της κλπ. Τα ταξίδια μου αρέσουν πολύ, αλλά κακά τα ψέματα, όταν πας μερικές μέρες ως τουρίστας σε μια οποιαδήποτε χώρα δε την γνωρίζεις στην πραγματικότητα, απλώς παίρνεις μια επιδερμική ιδέα από αυτή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:46 Ο American Economist: #5 16-07-22 17:46 Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:52 Ο Viedo έγραψε: #6 16-07-22 17:52 Κύπρο Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο American Economist: #3 16-07-22 08:55 Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο grtt έγραψε: #4 16-07-22 08:55 Σε πολλές και διάφορες, αλλά μόνο προσωρινά, πολλές φορές έχω σκεφτεί "τι ωραία που θα ήταν να εργαζόμουν για κανένα χρόνο σε μια ξένη χώρα". Περισσότερο για να γνωρίσω τη χώρα, τους ανθρώπους της κλπ. Τα ταξίδια μου αρέσουν πολύ, αλλά κακά τα ψέματα, όταν πας μερικές μέρες ως τουρίστας σε μια οποιαδήποτε χώρα δε την γνωρίζεις στην πραγματικότητα, απλώς παίρνεις μια επιδερμική ιδέα από αυτή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:46 Ο American Economist: #5 16-07-22 17:46 Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:52 Ο Viedo έγραψε: #6 16-07-22 17:52 Κύπρο Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία
grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 08:55 Ο grtt έγραψε: #4 16-07-22 08:55 Σε πολλές και διάφορες, αλλά μόνο προσωρινά, πολλές φορές έχω σκεφτεί "τι ωραία που θα ήταν να εργαζόμουν για κανένα χρόνο σε μια ξένη χώρα". Περισσότερο για να γνωρίσω τη χώρα, τους ανθρώπους της κλπ. Τα ταξίδια μου αρέσουν πολύ, αλλά κακά τα ψέματα, όταν πας μερικές μέρες ως τουρίστας σε μια οποιαδήποτε χώρα δε την γνωρίζεις στην πραγματικότητα, απλώς παίρνεις μια επιδερμική ιδέα από αυτή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:46 Ο American Economist: #5 16-07-22 17:46 Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:52 Ο Viedo έγραψε: #6 16-07-22 17:52 Κύπρο Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε πολλές και διάφορες, αλλά μόνο προσωρινά, πολλές φορές έχω σκεφτεί "τι ωραία που θα ήταν να εργαζόμουν για κανένα χρόνο σε μια ξένη χώρα". Περισσότερο για να γνωρίσω τη χώρα, τους ανθρώπους της κλπ. Τα ταξίδια μου αρέσουν πολύ, αλλά κακά τα ψέματα, όταν πας μερικές μέρες ως τουρίστας σε μια οποιαδήποτε χώρα δε την γνωρίζεις στην πραγματικότητα, απλώς παίρνεις μια επιδερμική ιδέα από αυτή.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:46 Ο American Economist: #5 16-07-22 17:46 Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:52 Ο Viedo έγραψε: #6 16-07-22 17:52 Κύπρο Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για μετανάστευση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με υψηλούς μισθούς και άριστο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης. Αρνητικό η μεγάλη φορολογία που είναι το 50% πολλές φορές και το κρύο φυσικά. Για Δανία δεν το έχω ψάξει αρκετά να πω την αλήθεια.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 17:52 Ο Viedo έγραψε: #6 16-07-22 17:52 Κύπρο Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο Resaldis έγραψε: #7 16-07-22 19:08 Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παρακάτω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:08 Ο American Economist: #8 16-07-22 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Κατά σειρά προτίμησης, θα επέλεγα μία από τις παραπάνω χώρες για προσωρινή μετανάστευση: 1) Βέλγιο 2) Δανία 3) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Από ευρωπαϊκή ένωση αξίζει και η Σουηδία
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:51 Ο Ryuzaki έγραψε: #9 16-07-22 19:51 Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:54 Ο American Economist: #10 16-07-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;; Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Έρχονται οι Έλληνες και μας παίρνουν τις δουλειές... Click για ανάπτυξη... Που έρχονται;;
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γιατρός. Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:57 Ο Ryuzaki έγραψε: #11 16-07-22 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Που έρχονται;; Click για ανάπτυξη... Όπου πάνε.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 19:59 Ο American Economist: #12 16-07-22 19:59 Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€ Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπάνια θα το πουν αυτό ευρωπαίοι για λαούς από άλλες χώρες, ειδικά αν λέμε για χώρες του Τύπου Σουηδία , Ιρλανδία , Βρετανία κτλ. Συνήθως Γερμανία και οι χώρες του Νότου είναι πιο κλειστές σε θέματα μετανάστευσης. Εξάλλου το έχουμε πει κανένας δεν είναι περισσότερο ρατσιστής προς τους Έλληνες από το ίδιο το Ελληνικό κράτος που τους δίνει μισθούς των 700€
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:14 Ο Lasher έγραψε: #13 16-07-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ ωραια Ερώτηση. Η σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω. 1) Βρετανία αν και δεν είναι πλέον στην Ε.Ε 2) Σουηδία 3) Γερμανία 4) Ελβετία , αν και δεν ανήκει στην Ε.Ε 5) Γαλλία 6) Ελλάδα 7) Ιρλανδία Click για ανάπτυξη... Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μια σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τις αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:18 Ο American Economist: #14 16-07-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές. ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Για Ελβετία συνολικά δεν ξέρω, Ζυρίχη όπου ζει η αδερφή μου θα σου πω ότι είναι μαι σοκαριστικά ακριβή πόλη. Προτείνεται για golden boys εργένηδες, οι οποίοι περνούν μια χαρά. Σουηδία πάλι, που έχω φίλο που τέλειωσε ειδκότητα χειρουργός έχει τια αδειούλες του κάθε τόσο και λιγάκι. Τους τις δίνουν για να μην σαλτάρουν από το κρύο και τις μεγάλες νύχτες τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Όντως Ελβετία είχα δει ότι το πιο φθηνό σπίτι αρχίζει από τα 2.500 φράγκα. Η Σουηδία είναι πολύ ωραια χώρα , έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και οι μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Είναι γενικά μια χώρα πρότυπο μαζί με όλες τις Σκανδιναβικές.
ougka pougka Εκκολαπτόμενο μέλος Η ougka pougka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2022 στις 21:57 Η ougka pougka: #15 16-07-22 21:57 Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για όποιον θέλει να μεταναστεύσει στην Δανία, να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις φορολογίες της Τουλάχιστον μπορείς να προμηθευτείς πιο εύκολα αλκοόλ, σε σχέση με Νορβηγία και Σουηδία, για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα..
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 09:54 Η Nelliel έγραψε: #16 17-07-22 09:54 Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 10:26 Ο American Economist: #17 17-07-22 10:26 Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Δανία να ξερετε είναι μια χώρα που δεν είναι τόσο ανοιχτή σε μετανάστες όπως η Σουηδία , Βρετανία κτλ. Δηλαδή ακόμα και τους άλλους Ευρωπαίους δεν τους πολύ θέλουν
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Ο nPb έγραψε: #18 17-07-22 15:28 Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist tslef8 Sosstoss Viedo fmarulezkd User2350 johnsala giannhs2001 Εχέμυθη taketrance Meow charmander nicks1999 ggl Αρίκος Memetchi Ryuzaki Libertus back2967 Wonderkid ΘανάσοςG4 jj! ougka pougka camil grtt Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 15:43 Ο Viedo έγραψε: #19 17-07-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για Δανία έχω ακούσει ότι έχουν και αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες. Δηλαδή από ένα ποσό και πάνω σε χρεώνουν. Ότι να 'ναι. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει και στην Κύπρο και σε αρκετες χώρες στην Ευρώπη. Σιγά σιγά σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις πάσης φύσεως (τρεχούμενοι, αποταμιευτικοι κλπ λογαριασμοί). Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί καθολικά.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2022 στις 16:09 Η Εχέμυθη έγραψε: #20 17-07-22 16:09 Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2022
Απ'αυτές που έχω πάει Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία ίσως και Σλοβενία/Γαλλία/Ισπανία. Από αυτές που δεν έχω πάει νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Αγγλία. Αλλά νομίζω ότι το όνειρο μου είναι να ζήσω Πορτογαλία κάποια στιγμή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για Ελλάδα τι έχετε να πείτε; Ψάχνει μια φίλη μου, δεν την ξέρετε, είναι από χωριό. Πέρα από την πλάκα, ένας φίλος μου Κινέζος νόμιζε ότι στην Ελλάδα ακόμη φοράμε χλαμύδες και ότι προσεύχομαστε σε δώδεκα θεούς. Δεν είχε ιδέα ότι είμαστε Χριστιανοί. Δηλαδή, οι πληροφορίες για την Ελλάδα σε άλλους λαούς έχουν ξεμείνει στην αρχαία περίοδο. Από την περίοδο των Ρωμαϊων και μετά δεν έχουν ιδέα. Click για ανάπτυξη... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτό με τις χλαμύδες μου το είπε Ινδή μαζί με...τουρουρουρουυυυ..δαφνινα στεφάνια! Η γλυκούλα νόμιζε ότι τις φοράμε το καλοκαίρι ξέρω γω καί μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να έρθει να φορέσει . Όταν της εξήγησα ότι αυτά τα φοράνε μόνο ίσως στα sororities στην Αμερική έπαθε σοκ! Μετά της είπα όμως ότι θά τής πήγαινε αέρινο, λευκό φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ, της άρεσε