eyeshine
Νεοφερμένο μέλος

Σχολιάστε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Πραγματικά αν θέλει κάποια να σας εξουσιάσει θα το κάνει και με το παραπάνω. Κι αν εσύ ξεγελάς τον εαυτό σου πως η κοπελιά σου δεν το έχει καταφέρει τότε όπως σωστά το έθεσα, απλώς τον ξεγελάς.
Είναι γελοίο ξέρεις αγαπητέ (που δεν σε ξέρω κιόλας) eyeshine πόσο εύκολο είναι να βρει η γυναίκα ''το λουρί σου''.
σήμερα είμαι σκληρή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Λίγες είναι αυτές που θα ''νομίζουν'' πως τον εξουσιάζουν ενώ κάτι τέτοιο δεν θα συμβαίνει.
Πραγματικά αν θέλει κάποια να σας εξουσιάσει θα το κάνει και με το παραπάνω. Κι αν εσύ ξεγελάς τον εαυτό σου πως η κοπελιά δεν το έχει καταφέρει τότε όπως σωστά το έθεσα, απλώς τον ξεγελάς.
Είναι γελοίο ξέρεις αγαπητέ (που δεν σε ξέρω κιόλας) eyeshine πόσο εύκολο είναι να βρει η γυναίκα ''το λουρί σου''.
σήμερα είμαι σκληρή
Συμφωνώ. Πως λέει το τραγούδι "μια γυναίκα σε πάει με δυο κόλπα παλιά, με λυγμούς και φιλιά;"
Και να προσθέσω και το χιλιοαποδεδειγμένο σοφό ρητό "η καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι"

Δεν είναι κακό αν το καλοσκεφτείς, όταν ο ένας "εξουσιάζει" τον άλλον (σε μία σχέση) για τα καθημερινά και χαζά πράγματα, που στην ουσία δεν έχουν και τόσο μεγάλο βάρος.
Απεναντίας, σε μία σχέση νομίζω που υπάρχει σωστή επικοινωνία και αλληλοσεβασμός, την εξουσία την μοιράζονται οι δύο.
Ε τώρα αν θα φάνε φασολάκια την τετάρτη ή μακαρόνια είναι άλλο θέμα

eyeshine
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ. Πως λέει το τραγούδι "μια γυναίκα σε πάει με δυο κόλπα παλιά, με λυγμούς και φιλιά;"
Και να προσθέσω και το χιλιοαποδεδειγμένο σοφό ρητό "η καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι"
Δεν είναι κακό αν το καλοσκεφτείς, όταν ο ένας "εξουσιάζει" τον άλλον (σε μία σχέση) για τα καθημερινά και χαζά πράγματα, που στην ουσία δεν έχουν και τόσο μεγάλο βάρος.
Απεναντίας, σε μία σχέση νομίζω που υπάρχει σωστή επικοινωνία και αλληλοσεβασμός, την εξουσία την μοιράζονται οι δύο.
Ε τώρα αν θα φάνε φασολάκια την τετάρτη ή μακαρόνια είναι άλλο θέμα![]()
Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ανεξάρτητα άν είναι μοιρασμένες οι δουλειές του σπιτιού, οι γυναίκες θέλουν να νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο.Το εξουσιάζουν ίσως φαίνεται υπερβολικό, αλλά ισχύει και αυτό. Τώρα οι γυναίκες ξέρω ότι δεν θα το παραδεχθούν αλλά έτσι είναι....
Guest 292010
Επισκέπτης

Εκτός κι αν είναι αρχηγοί σε καμιά υπηρεσία ,διεθύντριες κτλ και δίνουν εντολές σε άντρες. Νομίζω εκεί την καταβρίσκουν.
eyeshine
Νεοφερμένο μέλος

Λίγες είναι αυτές (και συνήθως ελαχιστότατα χαζές) που θα ''νομίζουν'' πως τον εξουσιάζουν ενώ κάτι τέτοιο δεν θα συμβαίνει.
Πραγματικά αν θέλει κάποια να σας εξουσιάσει θα το κάνει και με το παραπάνω. Κι αν εσύ ξεγελάς τον εαυτό σου πως η κοπελιά σου δεν το έχει καταφέρει τότε όπως σωστά το έθεσα, απλώς τον ξεγελάς.
σήμερα είμαι σκληρή![]()
αυτό εννοώ καλή μου.Είδες το παραδέχεσαι και μόνη σου.
just smile!
Δραστήριο μέλος

eyeshine
Νεοφερμένο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδη αλλες γυναικες θελουν να εξουσιαζουν,αλλες θελουν να εξουσιαζουν αναλογα με τη περιπτωση...και αλλες θελουν να εχει
την εξουσια αποκλειστικα ο ανδρας...
Και επειδη ειναι και καλοκαιρακι...αντι να βασανιζουμε τον εγκεφαλο μας με τετοια θεματα...λεω να πιουμε το ριξουμε στα
μπυρονια...

@nn@
Νεοφερμένο μέλος

Iratus
Δραστήριο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

0 κάθε άνθρωπος προσπαθεί να εξουσιάσει.Εγώ προσωπικά στη σχέση μου έχω τόση εξουσία όση και η κοπέλα μου,αν και στην αρχή έκανα το λάθος να προσπαθώ να της επιβάλλομαι,ευτυχώς το κατάλαβα και το σταμάτησα νωρίς.
Σεβασμος πανω απ'ολα

μια απορια..γιατι εβαλες μηδεν στην αρχη;

just smile!
Δραστήριο μέλος

φρι το μηδεν ειναι κοντα στο ομικρον και μπερδευθηκε ο ανθρωπος

Iratus
Δραστήριο μέλος

Σεβασμος πανω απ'ολα
μια απορια..γιατι εβαλες μηδεν στην αρχη;![]()
Είναι λίγο πάνω από το Ο και τα μπέρδεψα.

eyeshine
Νεοφερμένο μέλος

eyeshine ισως δεν εχεις γνωρισει την καταλληλη γυναικα
φρι το μηδεν ειναι κοντα στο ομικρον και μπερδευθηκε ο ανθρωπος![]()
Δεν είναι θέμα καταλληλότητας, είναι θέμα της φύσης της γυναίκας.Από τότε που υποτίθεται πήρε μια θέση μέσα στην κοινωνία
οι κοινωνίες χαλάσαν.Γιατί ή θα σε κάνει σκυλάκι του καναπέ ή θα είναι αμαζόνα.Μέση λύση δεν υπάρχει.Κυκλοφορώ μέσα στην κοινωνία και βλέπω τους άντρες που τους έχουν περάσει χειροπέδες τα θηλυκά.Σου κάνουν και ένα παιδί και μετά τέλος ο ανδρισμός.Γι' αυτό πάμε όπως πάμε.
Guest 292010
Επισκέπτης

eyeshine
Νεοφερμένο μέλος

Αν πέφτετε με νάζια σημαίνει ότι σας εξουσιάζουμε?
Όταν ο άλλος, ο οποιοσδήποτε άλλος γίνεται σκυλάκι του καναπέ, ναί είναι εξουσιασμός πάνω στον ανδρισμό και την φύση του άνδρα.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.