Οι δικές μας κουζινοδημιουργίες

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.259 μηνύματα.
Εφτιαξα σημερα σαρδελιτσες αλλιωτικες,παρα πολυ νοστιμες και παρα πολυ υγιεινες!Πιστευω ακομα πιο νοστιμο θα ειναι με γαβρο,οτι προτιμα ο καθενας!
Ειναι υπεροχο σε οσους αρεσουν τα ξυδατα και τα τουρσια.
Εκτος από φλογερή γυναικάρα Και φτασμένη μαγείρισσα
το όνειρο κάθε πατριάρχη
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Εκτος από φλογερή γυναικάρα Και φτασμένη μαγείρισσα
το όνειρο κάθε πατριάρχη
Δεν μαγειρευω απο αναγκη ,ουτε για τους αντρες,αλλα επειδη μου αρεσει.
Ξεκολλα.Και δες ποσο καλοι μαγειρες ειναι ΑΝΤΡΕΣ.Εξαιρετικοι.
Και παρακαλω εισαι εντελως χαζα :offtopic2:
Βλακιουλες τοσο χαζες αλλου πλιηζ.
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Ώρα για ψωμί! Πήρα αυτή την συνταγή και της άλλαξα ολίγον τι τα φώτα.

Αρχικά έβαλα ακριβώς τις μισές δοσολογίες. Επίσης, αντί για αλεύρι ζέας έβαλα αλεσμένη βρώμη και αλεύρι ολικής (έβαλα 250 γρ στο σύνολο άρα 125 γρ από το καθένα) κι αντί για γάλα σόγιας/ αμυγδάλου έβαλα πρωτεϊνης αλλά επειδή είχα λίγο, συμπλήρωσα με νερό :upside:

Βγήκε πολύ αφράτο στο εσωτερικό, θυμίζει ελαφρώς κέικ στο πόσο ζουμερό είναι.

245527143_337042514891446_6750940724614561164_n.jpg
245331407_209317304501148_47562093242421736_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Ώρα για ψωμί! Πήρα αυτή την συνταγή και της άλλαξα ολίγον τι τα φώτα.

Αρχικά έβαλα ακριβώς τις μισές δοσολογίες. Επίσης, αντί για αλεύρι ζέας έβαλα αλεσμένη βρώμη και αλεύρι ολικής (έβαλα 250 γρ στο σύνολο άρα 15 γρ από το καθένα) κι αντί για γάλα σόγιας/ αμυγδάλου έβαλα πρωτεϊνης αλλά επειδή είχα λίγο, συμπλήρωσα με νερό :upside:

Βγήκε πολύ αφράτο στο εσωτερικό, θυμίζει ελαφρώς κέικ στο πόσο ζουμερό είναι.

View attachment 86617View attachment 86618
Νόστιμο φαίνεται!! Καλή όρεξη!!😁😁
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Επς...ψωμακι φτιαχνουμ
Ώρα για ψωμί! Πήρα αυτή την συνταγή και της άλλαξα ολίγον τι τα φώτα.

Αρχικά έβαλα ακριβώς τις μισές δοσολογίες. Επίσης, αντί για αλεύρι ζέας έβαλα αλεσμένη βρώμη και αλεύρι ολικής (έβαλα 250 γρ στο σύνολο άρα 125 γρ από το καθένα) κι αντί για γάλα σόγιας/ αμυγδάλου έβαλα πρωτεϊνης αλλά επειδή είχα λίγο, συμπλήρωσα με νερό :upside:

Βγήκε πολύ αφράτο στο εσωτερικό, θυμίζει ελαφρώς κέικ στο πόσο ζουμερό είναι.

View attachment 86617View attachment 86618
Επ..ψωμακι φτιαχνουμε ανελλειπως...θα σας τιμησουμε...θενκιουυυυυυυυ! :kissing:
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Σήμερα έφτιαξα μπουριτο με πληγούρι, κοτόπουλο, πιπεριές, μπόλικο σκόρδο, πελτέ ντομάτας καί γλυκοκαυτερη σάλτσα.Μπορεί να μην φαίνεται ωραίο αλλά το πλιγούρι είναι η τέλεια εναλλακτική καί επίσης μπορείς να το φας είτε σε πίτα είτε χωρίς! Τα υλικά για τη γέμιση είναι: κοτόπουλο, πιπεριές ( εγώ έβαλα πράσινη και κόκκινη) , κρεμμύδι, μία σκελίδα σκόρδο. Τα τσιγαριζεις προσθέτεις τοματοπελτε και αυτή την τέλεια γλυκιά αλλά καυτερή σάλτσα, καλαμπόκι στο τέλος και μπουμ έτοιμο. Το πληγούρι εγώ πρώτα το τσιγαριζω με σκόρδο νά πάρει χρώμα καί μετά το βράζω. Την πίτα την πέρασα από τό ίδιο τηγάνι που έκανα τη γέμιση εξού και το κόκκινο χρώμα. Στο τέλος πρόσθεσα τυρί καί σαλάτα! Αυταααααααααααα
IMG_20211024_190538.jpg
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Σήμερα έφτιαξα μπουριτο με πληγούρι, κοτόπουλο, πιπεριές, μπόλικο σκόρδο, πελτέ ντομάτας καί γλυκοκαυτερη σάλτσα.Μπορεί να μην φαίνεται ωραίο αλλά το πλιγούρι είναι η τέλεια εναλλακτική καί επίσης μπορείς να το φας είτε σε πίτα είτε χωρίς! Τα υλικά για τη γέμιση είναι: κοτόπουλο, πιπεριές ( εγώ έβαλα πράσινη και κόκκινη) , κρεμμύδι, μία σκελίδα σκόρδο. Τα τσιγαριζεις προσθέτεις τοματοπελτε και αυτή την τέλεια γλυκιά αλλά καυτερή σάλτσα, καλαμπόκι στο τέλος και μπουμ έτοιμο. Το πληγούρι εγώ πρώτα το τσιγαριζω με σκόρδο νά πάρει χρώμα καί μετά το βράζω. Την πίτα την πέρασα από τό ίδιο τηγάνι που έκανα τη γέμιση εξού και το κόκκινο χρώμα. Στο τέλος πρόσθεσα τυρί καί σαλάτα! Αυταααααααααααα
View attachment 86991
Αμαν βραδυατικα που θα φαω μισο γιαουρτακι γιατι μου το κανεις αυτο;
Καλε εξαισιο φαινεται! :inlove:
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Τι μισό γιαουρτακι καλέ!
Τι νομιζεις οτι τρωω για βραδυνο;ΟΚ βαζω και τα σπορια μεσα,ελαχιστο χαρουπομελο κλπ..αλλα μιλαμε για μισο γιαουρτακι,μονο ετσι διατηρουμαι.Δεν γινεται αλλιως..αλλα οκ...το εχω συνηθισει μια χαρα!
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Τι νομιζεις οτι τρωω για βραδυνο;ΟΚ βαζω και τα σπορια μεσα,ελαχιστο χαρουπομελο κλπ..αλλα μιλαμε για μισο γιαουρτακι,μονο ετσι διατηρουμαι.Δεν γινεται αλλιως..αλλα οκ...το εχω συνηθισει μια χαρα!
Άσε πουπουλινα εγώ έβαλα στάνταρ 2,3 κιλά τώρα στην Ολλανδία, αλλά θα αυξήσω τις δραστηριότητες πχ γυμναστική και χορό (ξεκίνησα salsa και ballroo) και θα κόψω λίγο τα πολλές βλακείες. Μισό γιαουρτακι με τίποτα
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Λοιπόν, επανέρχομαι με το ίσως καλύτερο εώς τώρα γλυκό που έχω δοκιμάσει να φτιάξω. Η συνταγή είναι αυτή:

Πήρε αρκετή ώρα η προετοιμασία αλλά άξιζε πολύ γευστικά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό (έχοντας βάλει αλεύρι ντίνκελ αντί για αμυγδάλου, όλα τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια):
ac.jpg
ac2.jpg
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Λοιπόν, επανέρχομαι με το ίσως καλύτερο εώς τώρα γλυκό που έχω δοκιμάσει να φτιάξω. Η συνταγή είναι αυτή:

Πήρε αρκετή ώρα η προετοιμασία αλλά άξιζε πολύ γευστικά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό (έχοντας βάλει αλεύρι ντίνκελ αντί για αμυγδάλου, όλα τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια):
View attachment 87158View attachment 87159
Καλα η εμφανιση τουλαχιστον,ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!! Θα το δοκιμασω στα σιγουρα αν και σπανια φτιαχνω γλυκα,αλλα με εκανες να θελω να το φτιαξω!:hug:
 

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.
Λοιπόν, επανέρχομαι με το ίσως καλύτερο εώς τώρα γλυκό που έχω δοκιμάσει να φτιάξω. Η συνταγή είναι αυτή:

Πήρε αρκετή ώρα η προετοιμασία αλλά άξιζε πολύ γευστικά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό (έχοντας βάλει αλεύρι ντίνκελ αντί για αμυγδάλου, όλα τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια):
View attachment 87158View attachment 87159
Σοκ έχω πάθει!
Θέλω γλυκό τώρα 🤤
Παρακαλώ να σταλθεί ένα ταπεράκι :redface:
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Λοιπόν, επανέρχομαι με το ίσως καλύτερο εώς τώρα γλυκό που έχω δοκιμάσει να φτιάξω. Η συνταγή είναι αυτή:

Πήρε αρκετή ώρα η προετοιμασία αλλά άξιζε πολύ γευστικά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό (έχοντας βάλει αλεύρι ντίνκελ αντί για αμυγδάλου, όλα τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια):
View attachment 87158View attachment 87159

πσσσσ!!! ψαγμένο! φαίνεται καλόοο!
δλδ κι εγώ που δεν τρώγω γλυκά, θα το έτρωγα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

το τραπεζομάνδηλο δεν μου άρεσε όμως.... :no:
 

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Καλα η εμφανιση τουλαχιστον,ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!! Θα το δοκιμασω στα σιγουρα αν και σπανια φτιαχνω γλυκα,αλλα με εκανες να θελω να το φτιαξω!:hug:
Να το φτιάξεις γιατί είναι θρεπτικότατο, με λίγο γιαούρτι το πρωί είναι ένα πλήρες πρωινό :D
Σοκ έχω πάθει!
Θέλω γλυκό τώρα 🤤
Παρακαλώ να σταλθεί ένα ταπεράκι :redface:
Αν το λες σοβαρά, στέλνω! Ελπίζω μόνο να έρθει πριν αρχίσει να πιάνει μούχλα :down:
το τραπεζομάνδηλο δεν μου άρεσε όμως.... :no:
Ούτε σε μένα την ίδια αρέσει, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να ψάξω ν' αγοράσω καινούργιο. Θα παραμείνει εκεί μέχρι κάποιος να μου φέρει καλύτερο :ermm:
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Ούτε σε μένα την ίδια αρέσει, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να ψάξω ν' αγοράσω καινούργιο. Θα παραμείνει εκεί μέχρι κάποιος να μου φέρει καλύτερο :ermm:

ίιιουυυ! να πάρεις να βάλεις κάτι πιο ανάλαφρο. τώραμέσως. :banned:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Συνταγή για κέικ χωρίς αυγά ζάχαρη κ αλεύρι
2 μπανάνες 100 γραμμάρια βρώμη 1κσ μέλι 1.γ baking powder 100. Μλ γάλα 1 κ.σ κακάο
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
IMG_20211231_120721.jpg

Βασιλόπιτα με την πανάρχαια συνταγή της γιαγιάς. Φέτος βέβαια αντί για ζάχαρη άχνη, βάλαμε γλάσο σοκολάτας (την συνταγή της Μπαρμπαριγου κάναμε).

Καλή χρονιά 🎄🎅☃️❄️
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top