Βρε Δαιμονα, καπνιζες ποτε μανιωδως και συνεβη τιποτα και μας το κρυβεις και γιαυτο τοση επιμονη?
Όχι, ποτέ δεν κάπνιζα, το θεωρώ όπως και κάθε εξάρτηση που βλάπτει σοβαρά την υγεία, λίαν επιεικώς ανόητο να είμαι έρμαιo της!
Η κάπως....υπερβολική μου αντίδραση, δεν είναι άνευ λόγου και αιτίας φυσικά!
Όπως ανέφερε και η Ίλια, και το βιώνω καθημερινά, επειδή βρίσκομαι σε κτίριο (από τα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης) που απαγορεύεται
αυστηρά το κάπνισμα σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους, πλην ενός "καπνιστηρίου" 2χ2 (επίτηδες το διαμόρφωσαν έτσι) σε κάθε όροφο, όπου μαζεύονται οι.....καπνιστές να φουμάρουν, και είναι να τους λυπάται κανείς όπως στριμώχνονται όρθιοι σαν τις ιερόδουλες και τα κλεφτρόνια στα κελιά στην Αλεξάνδρας, σχεδόν κανείς δεν τηρεί τον κανονισμό, αν δεν....πέσει ΦΑΠΑ!
Τώρα, που βρίσκονται εκείνοι που σέβονται και μπλα μπλα μπλα δίχως πίεση, μάλλον σε άλλο πλανήτη θα είναι

Προσωπικά έχω αρπάξει τσιγάρο από το στόμα ενός ιπποπόταμου, και του το έχωσα αναμμένο στην κολότσεπη! Ακόμη τρέχει.....

Θέλω να καταλήξω και να πω, πως εάν δεν ήταν τόσο αυστηρός ο νόμος, και δεν αγρίευαν οι...άκαπνοι, θα θυμάστε στο παρελθόν πως αντιδρούσαν οι θεριακλήδες, αν τολμούσε να ψελλίσει ακόμη και μέσα σε ανσασέρ κάποιος ότι τον ενοχλούσε το τσιγάρο, ακόμη θα τους τρώγαμε στη μάπα μαζί με την βρώμα τους!
Έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε την πραγματική κάλυψη του νόμου για να τους το σβήνουμε στο κούτελο!
Έτσι θέλανε λοιπόν για να συμμορφωθούν;;;; Έτσι......