Δεν συγκρινεται το βιωτικο επιπεδο και η οικονομια της τσαρικης ρωσιας με το επιπεδο της ΕΣΣΔ, επισης ο λενιν ο ιδιος δεν μπορει να συγκριθει με τον σταλιν γιατι δεν εχουν καμια σχεση.
Σιγουρα οι ηπα ηταν οολυ καλυτερες απο την εσσδ αλλα και οι δυο καποια συιγμη ηταν αντιμαχομενες υπερδυναμεις. Δεν φτανεις ευκολα το επιπεδο να ελεγχεις τον μισο κοσμο και να ερχεσαι face to face με τις Ηπα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2024
Μητε εγω διεθνιστης ειμαι αλλα εχω ως γνωμωνα στη ζωη εχω τον σεβασμο στο πιο πολυτιμο πραγμα. Στη ζωη του καθε ανθρώπου. Δεν κοιταω κομματικα η ιδεολογικα την ζωη, ανεξαρτητως αν γνωριζω οτι καποιοι με θελουν νεκρο στην καλυτερη περιπτωση.
Για εμενα ενας σφαγμενος κομμουνιστης, ενας σφαγμενος χριστιανος, ενας σφαγμενος κυπριος, τουρκος, εβραιος, αραβας, αμερικανος, ρωσσος, ουκρανος, καπιταλιστης, ινδουιστης, μοναρχης, χουντικος εχουν την ιδια αξια και ειναι το ιδιο ντροπη. Φυσικα υπερανω ολων θεωρω την πατριδα και την οικογενεια αλλα δεν θεωρω μηδαμινης αξιας την ζωη καποιου αλλου γιατι δεν ειναι ελληνας χριστιανος της οικογενειας μου