Οι οδηγικές μας γκάφες!

christinelle

New member

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.
Εννοείται ότι έχω κι από αυτά! Ηταν ανάσταση και ήμασταν στη Χίο με την οικογένεια. Εγώ μόλις είχα πάρει το δίπλωμα και ήθελα να κάνω επίδειξη των καταπληκτικών ικανοτήτων που διαθέτω. Ολα καλά στην αρχή...αλλά μετά η μαμά ήθελε μαγειρίτσα που πουλάγαν μόνο στην παραλία, η οποία είχε μια λωρίδα ανα κατέυθυνση και απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω ανάστασης. Οπότε αφήνω την οικογένεια στο μαγειρείο και είπα ότι θα κάνω κάπου αναστροφή και μέχρι να ξαναφτάσω στο σημείο να τους πάρω θα έχουν σίγουρα ψωνίσει και θα με περιμένουν κιόλας.
Ομως ήθελα να το παίξω έξυπνη και να κόψω δρόμο, οπότε μπήκα κατά λάθος σε ένα κάστρο που έχουν εκεί πέρα (πρέπει να έχετε πάει Χιο και να το ξέρετε για να καταλάβετε), το οποίο έχει πολλά αδιέξοδα και στενάκια που σιγά σιγά γίνονται τόσο στενά που κάνουν μόνο για πεζούς. Δεν είχε φώτα ούτε κόσμο εκεί μέσα, αλλά σε μικρή απόσταση έκανε πολύ θόρυβο από τα μπαμ μπουμ. Ε, φτάνω κι εγώ σε ένα στενάκι-αδιέξοδο που είχε ένα συρματόπλεγμα στη μία μεριά και τοίχο στην άλλη. Μες τα νεύρα που είχα σίγουρα αργήσει, πάω να κάνω όπισθεν να βγω από το παλιοκάστρο. Αλλά το αυτοκίνητο δεν πήγαινε! Ρε να πατάω γκάζι, ρε να μην πηγαίνει. Με τα πολλά. πάτησα πολύ δυνατά και ακούω ένα ΚΡΑΤΣΣ! Είχε πιαστεί ο προφυλακτήρας στο κοτετσόσυρμα και είχε φύγει ο μισός κάτω.
Βγαίνω εγώ έξω με το δεκάποντο και την τουαλέτα (ήθελα να το παίξω ντίβα στο νησί) και παλεύω να τον κουμπώσω στη θέση του. Δεν είχα και κάρτα να πάρω κανέναν, αλλά και να είχα δεν ήξερα καν που είμαι. Κλειδώνω το αυτοκίνητο και βγαίνω στον κεντρικό ντυμένη μαντάμ, αναμαλλιασμένη και με μαυρίλες στα χέρια και φωνάζω κάτι τυχαίους περαστικούς οι οποίοι μου έβγαλαν έξω το αμάξι και μου έδεσαν τον προφυλακτήρα με συρματάκι. Τελικά, αφού τους έστησα καμιά ώρα, πήρα την οικογένεια και τους πήγα στο δωμάτιο.
Την επόμενη μέρα, ο καλός μπαμπάκας μου με πίεζε να οδηγήσω. Αλλά εγώ φοβόμουν τόσο που δεν το ξαναπήρα για κανένα μήνα.
 

Πατρεύς

New member

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.
Ἐχθὲς ἀναγκάστηκα νὰ κάνω ἐπιπλέον 45 χιλιόμετρα λόγῳ λάθους στὴν ἐπιλογὴ ἐξόδου :redface:
 

Πατρεύς

New member

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.
Ἤμουν στὸ Ῥίο στὴν παραλία καὶ ἀνέβηκα ἀπὸ τὴ γέφυρα γιὰ νὰ ἐπιστρέψω στὴν Πάτρα. Ἀντὶ νὰ κάνω δεξιὰ καὶ νὰ μπῶ στὴν Πάτρα, μπερδεύθηκα καὶ μὲ τὰ ἔργα ποὺ κάνουν στὸ δρόμο καὶ πῆγα εὐθεῖα μὲ ἀποτέλεσμα νὰ βγῶ στὰ διόδια τοῦ Ῥίου. Ἀναγκαστικὰ πλήρωσα τὰ διόδια καὶ ἡ ἑπόμενη ἔξοδος γιὰ νὰ κάνω δεξιὰ ἦταν στὸν ...Λόγγο. Ἀναγκαστικὰ πῆγα μέχρι ἐκεῖ καὶ ξαναγύρισα:redface: Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ὁ δρόμος σὲ κάποιες μεριὲς ἦταν τελείως ἄδειος καὶ μπῆκα στὸν πειρασμὸ νὰ κάνω ἐπὶ τόπου ἀναστροφὴ στὴν ἐθνική, ἀλλὰ τελικὰ δὲν ἐνέδωσα στὸν πειρασμὸ καὶ ἔκανα ὅλην τὴ διαδρομή...
 

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,878 μηνύματα.
Εγώ πήρα το δίπλωμα όταν ήμουν 19. Δεν οδήγησα όμως ποτέ.
Πριν τρία χρόνια ξαναέκανα μαθήματα.
Ο καλός μου για να δει πως τα πάω, με πήγε να οδηγήσω το αμάξι της μαμάς του.
Ε σε κάποια διασταύρωση, φοβήθηκε ότι δεν είχα ελέγξει σωστά (η αλήθεια είναι ότι είχα ελέγξει), και τραβώντας απότομα το χειρόφρενο, μου χε πει "Ελέγχουμε στις διασταυρώσεις"!.
Ε τί ήταν να μου το κανει αυτό? Εγώ πανικοβλήθηκα. Έβαλα πρώτη, ξεκίνησα, αλλά δεν ήξερα μετά τί έκανα, και πήγα και έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο μηχανάκι, και έσπασα τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Μετά έπρεπε να ζήσω το σκηνικό, να γυρίσουμε σπίτι και να πούμε στη μαμά του ότι της χάλασα το αυτοκίνητο!
Γιατί όταν ειναι δικό σου, ε εντάξει.
Όταν όμως είναι της μαμάς του καλού σου, ε αυτό πονάει περισσότερο.
Η ντροπή δεν περιγράφεται..

Ευτυχώς η μαμά του (και τωρινή πεθερά μου) ήταν πάρα πολύ καλή και δεν μου πε τίποτα. Ίσα ίσα όλο αστειευόταν!

Τώρα που άρχισα να οδηγώ επίσημα δεν έχω κάνει κάτι κακό. Ακόμα δηλαδή... :redface:
 

Ψαραδέλλη

New member

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,672 μηνύματα.
Βρισκόμουν σε ένα σταυροδρόμι.Σταματάω, όπως είναι φυσικό, να ελέγξω την κατάσταση. Υπήρχε κι ένας καθρέφτης από αυτούς τους στρογγυλούς που βάζουν σε σημεία που δεν έχεις καλή ορατότητα. Είδα να καθρεφτίζεται ένα αμάξι. Περίμενα να περάσει.
Το θέμα είναι ότι το αμάξι που καθρεφτιζόταν ήταν το δικό μου και περίμενα να περάσω.

Κατά τ'αλλα ο δρόμος ήταν μες στην ερημιά.
 

Elef8eria_Ad

New member

Η Elef8eria_Ad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Κάπου στα μισά των μαθημάτων κι έχοντας πλέον πάρει τον αέρα (τρομάρα μου) μπαίνω στο αμάξι, φτιάχνω κάθισμα, ζώνες, καθρέφτες κτλ και βάζω μπρος σαν κυρία να ξεκινήσω. Ανάβω λοιπόν το φλασάκι μου πατάω γκάζι κι αφήνω συμπλέκτη.. Να μαρσάρει το εργαλείο αλλα ουδεμία κίνηση. Ο δασκαλός μου μούγκα μέχρι που σε κάποια φάση γυρίζει με ένα απλανές βλέμμα και μου λέει "Δεν πρόκειται να ξεκινήσεις." Τσεκάρω χειρόφρενο. Κατεβασμένο. Γυρίζω με απορία και του λέω "Γιατί;" και μου απαντάει (με το ίδιο απλανές βλέμμα) " Έχεις κενή."

Το πόσο άχρηστη ένιωσα δεν λέγεται!
 

Ραφαέλα33847

Well-known member

Η Ραφαέλα33847 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια . Έχει γράψει 1,917 μηνύματα.
Αν και έχω κάνει κάμποσες αυτή την εβδομάδα, δύο από αυτές κρατάνε τα ηνία και διαπιστώνεις πως 40 χρόνια φούρναρης, την γκάφα θα την κάνεις
Α)Την Τρίτη, την ώρα που γύριζα από τα ψώνια έχοντας ήδη την δευτέρα, βγάζω φλας για να στρίψω και να μπω στο στενό για το σπίτι. Βάζω λοιπόν την πρώτη (τουλάχιστον έτσι νόμιζα :bleh:) . Ξαφνικά ακούω έναν ήχο και διαπιστώνω πως το αμάξι σκορτσάρει... και τελικά έσβησε, λογικό μεν αφού είχα 1.900 στροφές και τρίτη ταχύτητα μέσα
Β) Χθες το πρωί, αφού φτιάχνω καθίσματα, μιζάρω, βάζω στικάκι για να ακούσω την μουσική μου, ύστερα την πρώτη και ξεκινάω το πατινάρισμα, ακούω έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι(ούτε καν είδα στο ταμπλό την ένδειξη του χειρόφρενου) είχαμε μια συζήτηση με το αμάξι, βρε χρυσό μου, βρε καλό μου τι σου συμβαίνει, λέει ο πατέρας μου: εάν δεν κατεβάσεις το χειρόφρενο, τα κοκκαλάκια μας εδώ θα τα αφήσουμε:loltooth:
 

akikos

Well-known member

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,541 μηνύματα.
:no: Όταν βάζετε γρύλο να προσέχετε να τον βάζετε στη σωστή θέση για να μη κλαιτε όπως εγώ.
Για να με τιμωρήσω δεν θα το φτιάξω ποτέ :(
 

Zilda

Well-known member

Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,014 μηνύματα.
Χτυπάω καθρέφτες αλλονών πολλες φορές. Οδηγάω 10 χρόνια αλλά το χώρο που έχω από τα δεξιά μου δεν θα τον μάθω ποτέ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top