christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ομως ήθελα να το παίξω έξυπνη και να κόψω δρόμο, οπότε μπήκα κατά λάθος σε ένα κάστρο που έχουν εκεί πέρα (πρέπει να έχετε πάει Χιο και να το ξέρετε για να καταλάβετε), το οποίο έχει πολλά αδιέξοδα και στενάκια που σιγά σιγά γίνονται τόσο στενά που κάνουν μόνο για πεζούς. Δεν είχε φώτα ούτε κόσμο εκεί μέσα, αλλά σε μικρή απόσταση έκανε πολύ θόρυβο από τα μπαμ μπουμ. Ε, φτάνω κι εγώ σε ένα στενάκι-αδιέξοδο που είχε ένα συρματόπλεγμα στη μία μεριά και τοίχο στην άλλη. Μες τα νεύρα που είχα σίγουρα αργήσει, πάω να κάνω όπισθεν να βγω από το παλιοκάστρο. Αλλά το αυτοκίνητο δεν πήγαινε! Ρε να πατάω γκάζι, ρε να μην πηγαίνει. Με τα πολλά. πάτησα πολύ δυνατά και ακούω ένα ΚΡΑΤΣΣ! Είχε πιαστεί ο προφυλακτήρας στο κοτετσόσυρμα και είχε φύγει ο μισός κάτω.
Βγαίνω εγώ έξω με το δεκάποντο και την τουαλέτα (ήθελα να το παίξω ντίβα στο νησί) και παλεύω να τον κουμπώσω στη θέση του. Δεν είχα και κάρτα να πάρω κανέναν, αλλά και να είχα δεν ήξερα καν που είμαι. Κλειδώνω το αυτοκίνητο και βγαίνω στον κεντρικό ντυμένη μαντάμ, αναμαλλιασμένη και με μαυρίλες στα χέρια και φωνάζω κάτι τυχαίους περαστικούς οι οποίοι μου έβγαλαν έξω το αμάξι και μου έδεσαν τον προφυλακτήρα με συρματάκι. Τελικά, αφού τους έστησα καμιά ώρα, πήρα την οικογένεια και τους πήγα στο δωμάτιο.
Την επόμενη μέρα, ο καλός μπαμπάκας μου με πίεζε να οδηγήσω. Αλλά εγώ φοβόμουν τόσο που δεν το ξαναπήρα για κανένα μήνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Πριν τρία χρόνια ξαναέκανα μαθήματα.
Ο καλός μου για να δει πως τα πάω, με πήγε να οδηγήσω το αμάξι της μαμάς του.
Ε σε κάποια διασταύρωση, φοβήθηκε ότι δεν είχα ελέγξει σωστά (η αλήθεια είναι ότι είχα ελέγξει), και τραβώντας απότομα το χειρόφρενο, μου χε πει "Ελέγχουμε στις διασταυρώσεις"!.
Ε τί ήταν να μου το κανει αυτό? Εγώ πανικοβλήθηκα. Έβαλα πρώτη, ξεκίνησα, αλλά δεν ήξερα μετά τί έκανα, και πήγα και έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο μηχανάκι, και έσπασα τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Μετά έπρεπε να ζήσω το σκηνικό, να γυρίσουμε σπίτι και να πούμε στη μαμά του ότι της χάλασα το αυτοκίνητο!
Γιατί όταν ειναι δικό σου, ε εντάξει.
Όταν όμως είναι της μαμάς του καλού σου, ε αυτό πονάει περισσότερο.
Η ντροπή δεν περιγράφεται..
Ευτυχώς η μαμά του (και τωρινή πεθερά μου) ήταν πάρα πολύ καλή και δεν μου πε τίποτα. Ίσα ίσα όλο αστειευόταν!
Τώρα που άρχισα να οδηγώ επίσημα δεν έχω κάνει κάτι κακό. Ακόμα δηλαδή...

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Το θέμα είναι ότι το αμάξι που καθρεφτιζόταν ήταν το δικό μου και περίμενα να περάσω.
Κατά τ'αλλα ο δρόμος ήταν μες στην ερημιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elef8eria_Ad
Νεοφερμένο μέλος

Το πόσο άχρηστη ένιωσα δεν λέγεται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Α)Την Τρίτη, την ώρα που γύριζα από τα ψώνια έχοντας ήδη την δευτέρα, βγάζω φλας για να στρίψω και να μπω στο στενό για το σπίτι. Βάζω λοιπόν την πρώτη (τουλάχιστον έτσι νόμιζα

Β) Χθες το πρωί, αφού φτιάχνω καθίσματα, μιζάρω, βάζω στικάκι για να ακούσω την μουσική μου, ύστερα την πρώτη και ξεκινάω το πατινάρισμα, ακούω έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι(ούτε καν είδα στο ταμπλό την ένδειξη του χειρόφρενου) είχαμε μια συζήτηση με το αμάξι, βρε χρυσό μου, βρε καλό μου τι σου συμβαίνει, λέει ο πατέρας μου: εάν δεν κατεβάσεις το χειρόφρενο, τα κοκκαλάκια μας εδώ θα τα αφήσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Για να με τιμωρήσω δεν θα το φτιάξω ποτέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.