hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν γυναίκες που είναι πανέμορφες αντικειμενικά και έχουν πολύ περισσότερες ανασφάλειες από κάποιες ασχημούτσικες. Γενικά είμαι της άποψης ότι είναι θέμα καθαρά προσωπικότητας και όχι ομορφιάς.
Κάτι περισσότερο από απλά σωστό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Να μας τις γνωρίσεις καλέΈχω δύο γνωστές, η μία κατά τους περισσότερους κούκλα και η άλλη κατά τους περισσότερους συμπαθητική προς ασχημούλα. Η κούκλα κάθεται σε όποιον γνωρίζει επειδή της αρέσει το σεξ απλά και η ασχημούλα επειδή νομίζει ότι έτσι θα "κερδίσει", επειδή πέφτει πάντα με τα μούτρα..Δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις και οι δύο κάνουν σεξ (αυτό δεν τις κάνει μόνο "έυκολες" όπως οι άνδρες το λένε, αλλά εύκολες στο ότι δεν επιλέγουν με κανένα κριτήριο).

Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος ο οποίος να πιστεύει ότι αυτή η άποψη ισχύει απόλυτα (δηλαδή για κάθε γυναίκα κι όχι μόνο για λίγες) και να το εννοεί. Τι θέλω να πω: ορισμένοι από εμάς (sorry δεν ξέρω ποσοστά) λέμε κατά καιρούς ότι "η τάδε είναι θέα, αποκλείεται-αποκλείεται να μου 'κάτσει' ποτέ". Βαθιά μέσα μας ξέρουμε βέβαια ότι δεν ισχύει, όμως το λέμε!

Γιατί το κάνουμε αυτό; (Όσοι από μας το κάνουμε, επαναλαμβάνω ότι πολλοί δεν το σκέφτονται καν, διεκδικούν στα ίσια και καλά κάνουν διότι πετυχαίνουν

Για να προχωρήσουμε λίγο το θέμα, γιατί λοιπόν, συνφορουμίτες, γίνεται αυτό;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Να μας τις γνωρίσεις καλέ![]()
Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος ο οποίος να πιστεύει ότι αυτή η άποψη ισχύει απόλυτα (δηλαδή για κάθε γυναίκα κι όχι μόνο για λίγες) και να το εννοεί. Τι θέλω να πω: ορισμένοι από εμάς (sorry δεν ξέρω ποσοστά) λέμε κατά καιρούς ότι "η τάδε είναι θέα, αποκλείεται-αποκλείεται να μου 'κάτσει' ποτέ". Βαθιά μέσα μας ξέρουμε βέβαια ότι δεν ισχύει, όμως το λέμε!![]()
Γιατί το κάνουμε αυτό; (Όσοι από μας το κάνουμε, επαναλαμβάνω ότι πολλοί δεν το σκέφτονται καν, διεκδικούν στα ίσια και καλά κάνουν διότι πετυχαίνουν). Τι είναι; Δειλία να διεκδικήσουμε κάτι ωραίο; Έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κάποιοι από μας έχουμε συνηθίσει να έχουμε με το "ωραίο" μία "μουσειακή" σχέση. (Μουσείο: μπορείς να κοιτάς όσο θες, αλλά απαγορεύεται να αγγίξεις) (Μαζί σ' αυτούς και ο γραφών
)
Για να προχωρήσουμε λίγο το θέμα, γιατί λοιπόν, συνφορουμίτες, γίνεται αυτό;
Για να καταλάβω... ρωτάς για ποιό λόγο φοβούνται οι άντρες να πλησιάσουν μια αντικειμενικά πολύ ωραία γυναίκα????
Δεν ξερω να σου πω αλλα αν το βρεις πες μου και μενα.... θα μου λύσει απορία χρόνων!! (ψωναααααααααραααααααααααα

nikita13
Διάσημο μέλος

Πάντως ένας άντρας που τα έχει βρει με τον εαυτό του και έχει την αυτοπεποίθηση που πρέπει δεν θα τα σκεφτεί αυτά..
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ρε μια πλάκα έκανα και την πήρες σοβαρά... όχι δεν είμαι όμορφη

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Για σουμίστας είμαι και αδύνατη σου λέω διάβολε...
ρε μια πλάκα έκανα και την πήρες σοβαρά... όχι δεν είμαι όμορφηείμαι απλά συμπαθης τύπος
![]()
ομορφη εισαι δε σε πιστευω
Neraida
Επιφανές μέλος

Γιατί το κάνουμε αυτό; (Όσοι από μας το κάνουμε, επαναλαμβάνω ότι πολλοί δεν το σκέφτονται καν, διεκδικούν στα ίσια και καλά κάνουν διότι πετυχαίνουν). Τι είναι; Δειλία να διεκδικήσουμε κάτι ωραίο; Έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κάποιοι από μας έχουμε συνηθίσει να έχουμε με το "ωραίο" μία "μουσειακή" σχέση. (Μουσείο: μπορείς να κοιτάς όσο θες, αλλά απαγορεύεται να αγγίξεις) (Μαζί σ' αυτούς και ο γραφών
)
αυτοι που το κανουν με ευκολια ειναι εκεινοι που εχουν αυτοπεποιθηση και εκεινοι που εχουν παθει ανοσια στις λεγομενες "χυλοπιτες"....σκεφτονται..αλλη μια και τι εγινε?..τιποτα..

Demelene
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

αυτος αν ειναι να την κανει ..θα την κανει την κινηση...το αν ειναι πιασμενη ή οχι... αυτο ειναι για εκεινον λεπτομερεια...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

και εσυ πιστευεις οτι εαν καποιος θεωρει οτι η αλλη ειναι πιασμενη δε θα κανει κινηση...??!!![]()
![]()
αυτος αν ειναι να την κανει ..θα την κανει την κινηση...το αν ειναι πιασμενη ή οχι... αυτο ειναι για εκεινον λεπτομερεια...
Πες τα ευλογημένη... πες τα!

sophia-daniella
Νεοφερμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Είναι θέμα άποψης. Απλά επισήμανα ένα γεγονός.Το τι θα κάνει ο καθένας συζητιέται σε άλλο thread. Έχω κολήσει όμως και δεν το θυμάμαι. ΜΑΡΙΕ Help!και εσυ πιστευεις οτι εαν καποιος θεωρει οτι η αλλη ειναι πιασμενη δε θα κανει κινηση...??!!![]()
![]()

Είναι θέμα άποψης. Απλά επισήμανα ένα γεγονός.Το τι θα κάνει ο καθένας συζητιέται σε άλλο thread. Έχω κολήσει όμως και δεν το θυμάμαι. ΜΑΡΙΕ Help!

Το βασικο θεμα ειναι αυτο:
Δεσμευμένος: πειρασμός;
Kαι το αλλο ειναι αυτο:
Είμαι ερωτευμένη αλλά δεν είναι ελεύθερος.....τι να κάνω?
Και οσον αφορα το θεμα..."Δυσκολοτερες" για να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως αν μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι οι ομορφες ή οι λιγοτερο ομορφες...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι οσο πιο ομορφη ειναι η αλλη (αν και η ομορφια ειναι τοσο...μα τοσο υποκειμενικο θεμα)...anyway,οσο πιο μομορφη/αερατη/καπατσα/μουρατη/οτι θελετε πειτε ειναι η αλλη, τοσο πιο ψηλα ανεβαινει ο πηχης.
ΑΛΛΑ...ειτε πεσεις σε καποια ψωνισμενη ειτε πεσεις σε καποια η οποια για τον "α", "β"΄λογο εχει προλημα με τους αντρες (οχι ομοφυλ.!Αλλα να τους βλεπει με μισο ματι γιατι ο πρωτος της ηταν "σκαρτος), τοτε ειναι δραμα η κατασταση...
Ξενερωνεις μεσα σε χρονο μερικων δευτερολεπτων, και αρχιζεις και σταυροκοπιεσαι σαν ζουρλος.
Αν παλι ειναι τοσο καψουρης ή μαζοχα...επιμενεις.
Προσωπικα παντως προς οποιαδηποτε και αν κανω την κινηση το ιδιο αγχος εχω και τις ιδιες πιθανοτητες να ειναι δυσκολη...μιας και στα ματια μου αυτη θα ειναι ομορφη...οποτε...
Ειναι μπερδεγουει η κατασταση...δεν ξερω...
Demelene
Διάσημο μέλος

Καλά το λέ3 αλλά έτσι όπως το λες υπονοείται ότι το πλησιάσμα γίνεται για κάτι παραπάνω. Και κακά τα ψέματα πολλοί άνδρες επιθυμούν μια γυναίκα και επιδιώκουν σχέση μαζί της επειδή είναι "τι κομμάτι".Και το ποιες είναι αυτές οι γυναίκες είναι λίγο πολύ στάνδαρ.Είναι και λίγο καθοδηγούμενο κιόλας και βοηθάει πολύ. Και οι γυναίκες αυτές στόχος εκτός και αν είναι άβγαλτες που δεν καταλαβαίνουν στάνδαρ αντιλαμβάνονται τι δύναμη που έχουν στο ανδρικό φύλλο. Και η δύναμη συνήθως διαφθείρει.Προσωπικα παντως προς οποιαδηποτε και αν κανω την κινηση το ιδιο αγχος εχω και τις ιδιες πιθανοτητες να ειναι δυσκολη...μιας και στα ματια μου αυτη θα ειναι ομορφη...οποτε...
Ειναι μπερδεγουει η κατασταση...δεν ξερω...
roumana
Διάσημο μέλος

Αυτό συμβαίνει και στους άντρες και στις γυναίκες, μόνο που οι άντρες έχουν το ρόλο του κυνηγού και την πατάνε πιο συχνά. Και εμείς λέμε: «Ωραίο αγόρι. Σιγά μην κοιτάει εμένα.»Και η δύναμη συνήθως διαφθείρει.
Μαριο... εισαι σωστος. Σου το λεει μια γυναικα.Προσωπικα παντως προς οποιαδηποτε και αν κανω την κινηση το ιδιο αγχος εχω και τις ιδιες πιθανοτητες να ειναι δυσκολη...μιας και στα ματια μου αυτη θα ειναι ομορφη...οποτε...

Demelene
Διάσημο μέλος

Ναι σίγουρα.Απλά στο συγκεκριμένο θέμα σχέση/προσέγγιση αισθάνομαι την γυναίκα να έχει σχεδόν πάντα περισσότερη "δύναμη". Το να μην διεφθαρείς από εξουσία και δύναμη είναι σοβαρό τεστ χαρακτήρα και από τα πιο δύσκολα. Το να μην εκμεταλευτείς την αδυναμία κάποιου, για προσωπικό σου εγωισμό και θέλω είναι και αυτό εξίσου σημαντικό τέστ.Αυτό συμβαίνει και στους άντρες και στις γυναίκες
Όλα αυτα τα τεστ θέλουν χαρακτήρες με ακεραιότητα, χτισμένους με βαθιά θεμέλια και πρώτυπα και όχι επιφανειακά και διαρκώς μεταβαλλόμενα. Και επειδή οι κοινωνία μας βομβαρδίζεται με τέτοια πρότυπα σήμερα, θεωρώ την εξουσία και δύναμη που αναδυκνύεται μέσα από αυτά αν θέλεται κατώτερη και λάθος γιατί καταλήγουν να πατάνε επί πτωμάτων σαφώς πιο εύκολα και πιο συχνά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.