Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

"Δεν πειράζει, σε κεράτωνε με μένα άλλωστε"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το "ελα μωρε, πως κανεις ετσι για ενα μαλακα" το ειπαμε;
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

δεν του αξιζεις

Να τρωει δηλαδη το θαψιμο της ζωης της η κοπελα ή ο αλλος...
Ενταξει ειπαμε θες να συμπαρασταθεις αλλα με αυτο που κανεις με κανεις να αισθανομαι χειροτερα, ελεοc.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπου σε παρέα φίλων εν μέσω κρασοκατάνυξης (για να πάνε τα φαρμάκια κάτω), φίλος γυρνά και μου λέει
: " Έχεις συνειδητοποιήσει τι έκανες..; Χάλασες την ισορροπία της παρέας! "

Ω, συγνώμη, όταν θα θέλω να χωρίσω θα κάνω πρώτα συμβούλιο με την παρέα
να δω αν είναι σε καλή φάση να το δεχθούν ή πρέπει να το καθυστερήσω....

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Η χειρότερη ατάκα που έχω ακούσει ήταν όταν αποφάσισα να δώσω εγώ τέρμα σε μία πολύχρονη σχέση...
Όπου σε παρέα φίλων εν μέσω κρασοκατάνυξης (για να πάνε τα φαρμάκια κάτω), φίλος γυρνά και μου λέει
: " Έχεις συνειδητοποιήσει τι έκανες..; Χάλασες την ισορροπία της παρέας! "
Ω, συγνώμη, όταν θα θέλω να χωρίσω θα κάνω πρώτα συμβούλιο με την παρέα
να δω αν είναι σε καλή φάση να το δεχθούν ή πρέπει να το καθυστερήσω....![]()
Αχεμ. Δε νομίζω πως εννοεί αυτο ο δημιουργός του thread όταν λέει "Ατάκες Συμπαράστασης για Χωρισμό".

tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

valeria
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Καμιά φορά νομίζω οτι ό,τι και να πείς εκεινη την ώρα είναι άκυρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

απο τη στιγμη που δεν μπορω να εχω αυτο πώς θα εχω το καλυτερο?
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

''σου αξιζει κατι καλυτερο''
απο τη στιγμη που δεν μπορω να εχω αυτο πώς θα εχω το καλυτερο?
Πάντως το παραπάνω ερμηνεύεται όπως:
"Σου αξίζει να σου φερθούν καλύτερα. Σου αξίζει να σε ερωτευτούν, να σε αγαπήσουν, να σου δωθούν ολοκληρωτικά, πράγμα το οποίο εγώ δεν μπορώ να σου δώσω."
Δεν είναι τόσο κακό..

Ό,τι και να πει πάντως κάποιος εκείνη τη στιγμή, εκνευριστικό θα είναι.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

θα ηταν πολυ χρησιμο....
για μενα ο καλυτερος λογος θα ηταν οτι υπαρχουν περιπου εκατονταδες εκατομμυρια ανθρωποι του αντιθετου φιλου στον πλανητη..δεν σου εκατσε ενας θα βρεις καποιον αλλον ..λογικα ειναι αδυνατον να μην βρεις...
εκτος και αν εχεις πραγματικα πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση οποτε δε θελεις λογικη και επιχειρηματα αλλα ψυχολογο..

Ophelia
Διάσημο μέλος

Μια είναι η θανατηφόρα ατάκα συμπαράστασης: ''Στα λεγα εγώ...''Οι πιο εκνευριστικές ατάκες "συμπαράστασης" για χωρισμό

ειδικά αν είναι διανθισμένη με ένα ελαφρύ χαμόγελο στο πρόσωπο του συμπαραστάτη.
Επίσης με εκνευρίζει πολύ το να ''στολίζουν'' τον πρώην για να με κάνουν να νιώσω καλύτερα...ειδικά εκφράσεις τύπου ''τι τον θέλεις τον μ@λάκα'', ''σιγά το κελεπούρι'' και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Εγώ έχω το δικαίωμα να τον βρίζω όσο θέλω, εσείς όχι...γκεγκε;;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Όχι ρε μαμπιπ, περνούσα τον καιρό μου κάνοντας υποχωρήσεις και κλαίγοντας γιατί βαριόμουν και είπα να σκοτώσω την ώρα μου.
borat
Επιφανές μέλος

-Θα ξαναγυρίσει δικέ μου.Οι πιο εκνευριστικές ατάκες "συμπαράστασης" για χωρισμό
(Μ@λ@κ@ς είσαι ρε; )
poyka
Νεοφερμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.