Οι τρίχες στο γυναικείο σώμα

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Εσένα περίμενα να μου τα εξηγήσεις, δεν στροφάρω.
εσυ πιο πανω ειπες "Δεν έχω βρει ποτέ γυναίκα να μου εξηγήσει γιατί είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να γουστάρει ψηλούς άντρες ή πχ να λέει ότι δεν θέλει τριχανώμαλους και ταυτόχρονα μην δέχεται να μην γουστάρουν οι άντρες παχύσαρκες και τριχωτές."

αρα δεν εχεις βρει καποια να στο εξηγησει.... ή κανω εγω λαθος....

Το ίδιο λέω κι εγώ (αν και στους περισσότερους/περισσότερες αρέσουν τα ίδια, δεν είναι τόσο υποκειμενικά τα γούστα όσο θέλετε να τα παρουσιάζετε).Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες (τα φεμίνια βασικά) υστεριάζουν όταν σχολιάζεις μια γυναίκα για την εμφάνισή της και σφυράνε αδιάφορα όταν κάνει το ίδιο μια γυναίκα για έναν άντρα.
εσυ τωρα μιλας για τις φεμινιστριες ή γενικα?? γιατι εχω μπερδευτει λιγο.
οι φεμινιστριες ολο και κατι θα βρουν να πουν.

οσο για τα γουστα, ειναι τελειως υποκειμενικα. αλλο μου αρεσει εμενα, αλλο της αρεσει της φιλης μου, αλλο αρεσει στην ξαδερφη μου. ετσι ειναι και στους ανδρες.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ τα φρύδια της Φρίντα Κάλο :P
Τα φρύδια της δε μου αρέσουν τόσο, η ζωγραφιές της είναι πολύ ωραίες όμως. Για να επιστρέφουμε πίσω στο θέμα μας όμως, οι τρίχες δεν είναι θέμα εφ' όσον (τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες) ξέρουν να είναι καθαροί και υγιεινοί.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.995 μηνύματα.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.046 μηνύματα.
Ερώτηση μιας που μου ήρθε τώρα.

Αρκετοί διαφωνούν με την σημερινή εποχή και λένε ότι πάμε αρκετά ενάντια στις παλιές παραδόσεις και στην ίδια την φύση.

Το να αφαιρούμε τις τρίχες δεν είναι Επισης κάτι το αφύσικο, στους άνδρες και στις γυναίκες;

Αν δείτε παλιές φωτογραφίας γυναικών σίγουρα θα έχετε προσέξει λίγα μουστάκια, πόσες τρίχες σε χέρια, πόδια κτλ.

Τώρα λόγω της υπερκατανάλωσης των μίντια γιατί όλοι θέλουν ξαφνικά την γυναίκα λεία σαν ποπό μωρού; Δεν πάει αντίθετα από αυτό που θέλουν μερικοί και λένε «να είμασταν στα παλιά χρόνια»;

Λιγο οξύμωρο δεν ειναι;

Μια φιλη μου είναι γεμάτη στις τρίχες λόγω ορμονικών προβλημάτων αλλά όλους τους γράφει στα παλιά της τα παπούτσια και καλά κάνει

Η αγαπητή Λενω έχει δίκιο, μεγάλη συζήτηση για τρίχες. Ας κάνει ο καθένας και η καθεμία ό,τι θέλει με το σώμα που έχουν αλλά ποτέ να μην αφήσουν άλλο άτομο να τους πει τι να κάνουν.

Αλλά Επισης είναι δικαίωμα του καθενός να ζητάει μικρές αλλαγές από την ή τον σύντροφο όπως είπε και ο Ηλίας, αρκεί να είναι με ευγενικό τρόπο για να μην προσβληθεί το άλλο άτομο

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.995 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
Γιατί; Μήπως σου ζήτησε να ξυρίσεις και τις δικές σου;
Γιατί γκρίνιαζε.
Τέλος πάντων, το θέμα είναι οι τρίχες και αν και φαίνεται εκ πρώτης όψεως φαιδρό, στην πραγματικότητα αποδεικνύεται και εδώ η υποκρισία. Κράζουμε τους άντρες αν πουν κάτι για τα γούστα τους ενώ αν πει κάτι παρόμοιο η γυναίκα λέμε «YES, YOU GO GIRL» ή απλά σφυράμε αδιάφορα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Ερώτηση μιας που μου ήρθε τώρα.

Αρκετοί διαφωνούν με την σημερινή εποχή και λένε ότι πάμε αρκετά ενάντια στις παλιές παραδόσεις και στην ίδια την φύση.

Το να αφαιρούμε τις τρίχες δεν είναι Επισης κάτι το αφύσικο, στους άνδρες και στις γυναίκες;

Αν δείτε παλιές φωτογραφίας γυναικών σίγουρα θα έχετε προσέξει λίγα μουστάκια, πόσες τρίχες σε χέρια, πόδια κτλ.

Τώρα λόγω της υπερκατανάλωσης των μίντια γιατί όλοι θέλουν ξαφνικά την γυναίκα λεία σαν ποπό μωρού; Δεν πάει αντίθετα από αυτό που θέλουν μερικοί και λένε «να είμασταν στα παλιά χρόνια»;

Λιγο οξύμωρο δεν ειναι;

Μια φιλη μου είναι γεμάτη στις τρίχες λόγω ορμονικών προβλημάτων αλλά όλους τους γράφει στα παλιά της τα παπούτσια και καλά κάνει

Η αγαπητή Λενω έχει δίκιο, μεγάλη συζήτηση για τρίχες. Ας κάνει ο καθένας και η καθεμία ό,τι θέλει με το σώμα που έχουν αλλά ποτέ να μην αφήσουν άλλο άτομο να τους πει τι να κάνουν.

Αλλά Επισης είναι δικαίωμα του καθενός να ζητάει μικρές αλλαγές από την ή τον σύντροφο όπως είπε και ο Ηλίας, αρκεί να είναι με ευγενικό τρόπο για να μην προσβληθεί το άλλο άτομο
στα παλια χρονια, οι ανδρες αγαπουσαν την γυναικα "αγνα", εφτανε να ηταν καλος ανθρωπος, να προσεχει το σπιτι κλπ κλπ. δεν ειχαν σαν πρωτο σκοπο να κανουν σεξ μαζι τους.
αλλα και αυτο να ειχαν, πιστευω πως ηταν επειδη "ηθελαν να τις νιωσουν κοντα τους" και οχι απλα να τον βαλουν σε μια τρυπα για ηδονη και μονη.
και για αυτο, δεν τους ενοιαζε η τριχα, επειδη ηταν πιο "αγνα" τα πραγματα.

στην σημερινη εποχη, που οι γυναικες εχουν ΤΡΕΛΑΘΕΙ με ολα αυτα που βλεπουν στα σοσιαλ, θελουν να ειναι αψεγαδιαστες για να αρεσουν διοτι με το περασμα των χρονων, ο ανδρας προτιμαει το σαρκικο συναισθημα (και οχι το "αγνο") και ακυρωνει πολυ ευκολα κοπελες που εχουν ατελειες (λιγο τριχα, κυτταριτιδα, ξηροδερμια, πληγες κλπ) με αποτελεσμα να δημιουργουνται στις γυναικες ανασφαλειες.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Σας έχει πει πολλές φορές μια γυναίκα να αλλάξετε κάτι πάνω σας; Δε νομίζω. Αυτό είναι δικό σας προνόμιο.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.046 μηνύματα.
στα παλια χρονια, οι ανδρες αγαπουσαν την γυναικα "αγνα", εφτανε να ηταν καλος ανθρωπος, να προσεχει το σπιτι κλπ κλπ. δεν ειχαν σαν πρωτο σκοπο να κανουν σεξ μαζι τους.
αλλα και αυτο να ειχαν, πιστευω πως ηταν επειδη "ηθελαν να τις νιωσουν κοντα τους" και οχι απλα να τον βαλουν σε μια τρυπα για ηδονη και μονη.
και για αυτο, δεν τους ενοιαζε η τριχα, επειδη ηταν πιο "αγνα" τα πραγματα.

στην σημερινη εποχη, που οι γυναικες εχουν ΤΡΕΛΑΘΕΙ με ολα αυτα που βλεπουν στα σοσιαλ, θελουν να ειναι αψεγαδιαστες για να αρεσουν διοτι με το περασμα των χρονων, ο ανδρας προτιμαει το σαρκικο συναισθημα (και οχι το "αγνο") και ακυρωνει πολυ ευκολα κοπελες που εχουν ατελειες (λιγο τριχα, κυτταριτιδα, ξηροδερμια, πληγες κλπ) με αποτελεσμα να δημιουργουνται στις γυναικες ανασφαλειες.
Αυτό είναι και στις γυναίκες και σε όλους δυστυχώς, ο πόθος έχει κυριαρχήσει και η αθωότητα έχει εξαφανιστεί.

Πλέον μέχρι και από τα παιδιά δημοτικού ακούω τόσα βρώμικα πράγματα τέτοιου είδους, δεν μου κάνει καμία έκπληξη για την εικόνα που θα έχουν στο μυαλό τους από το σπίτι και τα μίντια, φυσικά και θα θέλουν μια γυναίκα χωρίς τρίχες, καμπύλες, ποπό «Βραζιλιάνας» κτλ
Μεγάλη συζήτηση αλλά πολλοί παράγοντες φταίνε

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι και εκείνες παίρνουν άσυλο όμως. Αμα σου είπε κάποια να αλλάξεις κάτι πάνω σου για να της αρέσεις και το έκανες, για εμένα είναι λάθος.
Να αλλάξεις το οτιδήποτε επειδή το θέλεις εσύ για εσένα, και για κανέναν άλλον.
Αυτό έχει να κάνει είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι είτε γονιός είτε ξαδέρφη είτε είτε είτε .

Γιατί και εγώ ξέρω έναν τύπο που έχασε κιλά γιατί η άλλη του είπε θα είμαι μαζί σου μόνο αν τα χάσεις και αυτός το έκανε

μπράβο του που τα έχασε αλλά το κίνητρο έπρεπε να είναι ο εαυτός του!

ilias90

Περιβόητο μέλος

Σας έχει πει πολλές φορές μια γυναίκα να αλλάξετε κάτι πάνω σας; Δε νομίζω. Αυτό είναι δικό σας προνόμιο.
Φυσικά και μας έχει πει. Και σε εξωτερική εμφάνιση και σε χαρακτήρα ή σε παρέες. Αλλά εδώ έχουμε τα γνωστά double standards της φεμινοκρατούμενης κοινωνίας. Αν το κάνει άντρας είναι μισογυνισμός, γκασλάιτινγκ ή άλλες αστείες λέξεις, αν το κάνει γυναίκα είναι νοιάξιμο και «ΑΧ, ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ».

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.
Αυτό είναι και στις γυναίκες και σε όλους δυστυχώς, ο πόθος έχει κυριαρχήσει και η αθωότητα έχει εξαφανιστεί.

Πλέον μέχρι και από τα παιδιά δημοτικού ακούω τόσα βρώμικα πράγματα τέτοιου είδους, δεν μου κάνει καμία έκπληξη για την εικόνα που θα έχουν στο μυαλό τους από το σπίτι και τα μίντια, φυσικά και θα θέλουν μια γυναίκα χωρίς τρίχες, καμπύλες, ποπό «Βραζιλιάνας» κτλ
Εχθές είδα ένα κοριτσάκι που δεν ήταν πάνω από 11-12 χρονών να φοράει στρινγκ με το κολάν χωμένο όλο μέσα για να τονίσει τα κωλομερια της

εγώ τότε ακομα έπαιζα με κούκλες ξέρω γώ

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

δεν ξερω αν η γυναικα στα παλια χρονια σκεφτοταν το σεξ. το ειχε αναγκη προφανως, αλλα δεν ηταν οπως τωρα.
ασε που πολλες γυναικες κανανε σεξ μετα το γαμο και κατευθειαν κανανε παιδι.
ειχαν σαν προτεραιοτητα το σπιτι και να περιποιουνται τον ανδρα τους.

αλλα σιγουρα, στην σημερινη εποχη, φταινε πολλοι παραγοντες. το μονο σιγουρο ειναι οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο!

nearos

Επιφανές μέλος

Αυτό δεν σημαίνει ότι και εκείνες παίρνουν άσυλο όμως. Αμα σου είπε κάποια να αλλάξεις κάτι πάνω σου για να της αρέσεις και το έκανες, για εμένα είναι λάθος.
Να αλλάξεις το οτιδήποτε επειδή το θέλεις εσύ για εσένα, και για κανέναν άλλον.
Αυτό έχει να κάνει είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι είτε γονιός είτε ξαδέρφη είτε είτε είτε .

Γιατί και εγώ ξέρω έναν τύπο που έχασε κιλά γιατί η άλλη του είπε θα είμαι μαζί σου μόνο αν τα χάσεις και αυτός το έκανε

μπράβο του που τα έχασε αλλά το κίνητρο έπρεπε να είναι ο εαυτός του!
Συμφωνώ απόλυτα, και γενικά σε μία σχέση πρέπει να υπάρχουν υποχωρήσεις, η μαλακία δε γνωρίζει φύλο. Άμα λες στο έτερον ήμισυ σου "κανε το τάδε" και σου λέει και αυτός κάτι και εσύ αρνείσαι, είσαι μαλάκας. Αλλάζω, αλλάζεις, και αμα δε θες να αλλάξεις, θα βρώ κάποιον άλλον που έχει το προσόν που εγώ επιθυμώ. Να μη λέμε όμως αηδίες του τύπου "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ", η αναλογία μαλακίας στα φύλα είναι 1:1, ούτε 2:1, ούτε 1:3 ούτε 0:100.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στα μέζεα μας τι σε ενδιαφέρει. Οι ηλίθιες απειλές αλλού. Βούρλα
Δε νομίζω να ενδιαφέρεται απαραίτητα κανένας για τα δικά σου μέζεα. :P

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα.
Πάντως, υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εμφανείς τρίχες στη μασχάλη και στα πόδια (ενδεικτικά) όχι λόγω ιδεολογίας ή προσωπικού γούστου, αλλά λόγω γήρατος, κατάθλιψης κ.λπ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια