Οι τρίχες στο γυναικείο σώμα

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.268 μηνύματα.
Όταν τα έλεγε το Αφροδιτάκι, και πήγανε να το κάνουν cancel οι woke (και εν τέλει θα καταλήξει η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας).
Τα λέγε η Αφροδιτάρα και την διέγραψε ο τριχανωμαλος ο Κούλης.
Τώρα που έφτασε 10% όχι ξυράφι, κερί ταινία θα βάλουν οι ΝΔουλοι

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.047 μηνύματα.
Οι τρίχες αποτελούν πλέον, για την γενιά μου μιλάω φυσικά, κάτι το μη ιδιαιτερο και για τα δύο φυλα.
Από το σχολείο θυμαμαι όλοι τα ξυριζαν και όποιος είχε τρίχες τον/την έλεγαν ονόματα. Μιλώντας κοινωνικά και βιολογικά όπως έχει αναφερθεί τα πρότυπα έχουν αλλάξει, οι τρίχες δεν ειναι απαραίτητες ούτε για να δείξουν ανδρισμο αλλά ούτε για την φυσιολογική λειτουργία τους όσον αφορά την θερμότητα.

για τις γυναίκες μιας που ειναι το θέμα της συζήτησης, δικό τους σώμα είναι και ο,τι θέλουν να κάνουν. Στη ζωή δεν θέλουν όλοι να κάνουν seduction στους αλλους αλλα προτιμουν να κανουν αυτο που αισθναονται ως φυσιολογικο για τον εαυτο τους

Τελευταία επεξεργασία:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.
Τον επόμενο άντρα που θα ακούσω να κρίνει μια γυναίκα για την τρίχα της, θα του ξυρίσω τα φρύδια μπροστά σε όλους

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.
Τον επόμενο άντρα που θα ακούσω να κρίνει μια γυναίκα για την τρίχα της, θα του ξυρίσω τα φρύδια μπροστά σε όλους
Ό,τι γουστάρουμε θα λέμε για τα γούστα μας, όπως λέτε ό,τι γουστάρετε για τα δικά σας. Και βασικά τι αντικοινωνικά είναι αυτά, σαν να πω εγώ «όποια ακούσω να λέει για ύψος άντρα θα την κοντύνω».
(κάναμε τσίσα μας από τις απειλές σου).

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οι γυναίκες κρίνονται από παιδιά για τις τρίχες τους . Στο δημοτικό (9-10 χρόνων ) κάποια αγοράκια κορόιδευαν τις τρίχες στο πρόσωπο μου , τα χέρια , την κοιλιά κ εγώ ξεκίνησα από τότε κρυφά να ξυρίζομαι γτ με έκαναν να νιώθω άσχημα .

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Είσαι αχνή και σπανομαριώ;

Ω Μον Ντιε
Όχι ρε, απλά επειδή δεν ξυρίζομαι ποτέ (έχω ευαίσθητο δέρμα) παρά μόνο με ταινίες και κερί, βγαίνουν σα χνούδι. Το ξυράφι τις αγριευει να ξέρετε.

Και γενικά επειδή είμαι καστανοξανθη εκείνες είναι ξανθιές

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Όχι ρε, απλά επειδή δεν ξυρίζομαι ποτέ (έχω ευαίσθητο δέρμα) παρά μόνο με ταινίες και κερί, βγαίνουν σα χνούδι. Το ξυράφι τις αγριευει να ξέρετε.

Και γενικά επειδή είμαι καστανοξανθη εκείνες είναι ξανθιές
Κριμα, εμενα μου αρεσουν πολύ οι αξύριστες και σκουρες. Δεν τρολλάρω. Εχω παθει οργασμό με αξυριστη μασχάλη σε γυναίκα, την εκλιπαρουσα να την αφησει ετσι και δε με άκουγε.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Στο πρόσωπο;

Δεν κάνω στο πρόσωπο, δεν έχω τίποτα εκεί. Για το σώμα μιλάω

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πως ? Εγώ όσες φορές προσπάθησα μόνη στο πρόσωπο έγινα κατακόκκινη
Στο προσωπο νομιζω η μαμα μου που ειχε πηγαινε για λεηζερ. Τις χτυπανε τις χτυπανε και αποδυναμώνονται νομίζω. Μπορει να κανω και λάθος.

(μια χαρα εισαι, μην πειράζεις τίποτα)

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Άμα δε ξερνάς μαλλιόμπαλες σα γάτα μετά απο γλυφομούνι δεν είναι σωστή η γυναίκα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια