Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

08-02-25

15:54
Όσο οπτική αηδία είναι να έχουν οι γυναίκες τρίχες, άλλο τόσο είναι να έχουν και οι άντρες. Όχι, για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.
Ειδικά οι άντρες που ιδρώνουν και μυρίζουν κιόλας
Ειδικά οι άντρες που ιδρώνουν και μυρίζουν κιόλας

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

08-02-25

15:55
Όσο οπτική αηδία είναι να έχουν οι γυναίκες τρίχες, άλλο τόσο είναι να έχουν και οι άντρες. Όχι, για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.
Ειδικά οι άντρες που ιδρώνουν και μυρίζουν κιόλας![]()
Εγω έχω τρίχα και στα γένια μου και στα πόδια... αλλα όχι σε πλάτη και κοιλιά... όποια δε γουστάρει ας πάει με σπανούς που πάνε και κανουνε λέηζερ για να μοιάζουν στον barbie boy.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

08-02-25

15:56
Σου είπε κανείς ότι είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να πιάνει τρίχες; Όσο αηδιάζει εσάς, αηδιάζει κι εμάς.

08-02-25

16:00
Τι λες κοπέλα μου;;;;;;;;;;Σου είπε κανείς ότι είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να πιάνει τρίχες; Όσο αηδιάζει εσάς, αηδιάζει κι εμάς.
(Ας μην μακρηγορήσω.)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:02
Αν αρέσει σε εσένα, πρόβλημα σου. Σε εμένα δεν αρέσει
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.484 μηνύματα.

08-02-25

16:05
Συγγνώμη, αλλά εγώ τους άνδρες τους θέλω φυσικούς. Δεν ασχολούμαι με τρίχες. Ίσα ίσα το ξυρισμένο πατοκορφα ανδρικό σώμα μου φαίνεται απωθητικό.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.341 μηνύματα.

08-02-25

16:05
Πες τα βρε Έρι, επιτέλους!Αν αρέσει σε εσένα, πρόβλημα σου. Σε εμένα δεν αρέσει

08-02-25

16:08
Στον ενικό λοιπόν, να μιλάς.Όσο αηδιάζει εσάς, αηδιάζει κι εμάς.
Τι να το κάνεις ένα άτριχο, αντρικό κορμί;
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:08
Υπάρχουν και οι φυσικοί χωρίς τρίχα.Συγγνώμη, αλλά εγώ τους άνδρες τους θέλω φυσικούς. Δεν ασχολούμαι με τρίχες. Ίσα ίσα το ξυρισμένο πατοκορφα ανδρικό σώμα μου φαίνεται απωθητικό.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

08-02-25

16:10
Άντρας=τρίχα
Γυναίκα=όχι τρίχα
Γυναίκα=βυζιά
Άντρας=όχι βυζιά
Απλά τα πράγματα, οι προοδευτικοί τα μπερδεύετε στο μυαλό σας.
(Οκ, μην είναι και τριχανώμαλος ο άλλος, αυτό είναι όντως αηδία).
Γυναίκα=όχι τρίχα
Γυναίκα=βυζιά
Άντρας=όχι βυζιά
Απλά τα πράγματα, οι προοδευτικοί τα μπερδεύετε στο μυαλό σας.
(Οκ, μην είναι και τριχανώμαλος ο άλλος, αυτό είναι όντως αηδία).
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:10
Γιατί ρε εξυπνοπούλια μου; Οι γυναίκες φυσικές, με τρίχες δεν είναι;
Μισογυνιστικά κατάλοιπα και δεν γουστάρω καθόλου.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-02-25

16:13
Όπως κ οι γυναίκες χωρίς στήθος φυσικές είναι ...Γιατί ρε εξυπνοπούλια μου; Οι γυναίκες φυσικές, με τρίχες δεν είναι;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

08-02-25

16:14
Σου είπε κανείς ότι είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να πιάνει τρίχες; Όσο αηδιάζει εσάς, αηδιάζει κι εμάς.
δε πειράζει.... ας πιάνει γάτες

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:15
Έχω βαρεθεί να ακούω άντρηδες να τα λένε όπως θέλουν να τα λένε. Πραγματικά αηδίασα και δεν είναι και του θέματος.
Σταματήστε να θέλετε την γυναίκα σαν κούκλα μπάρμπι, τη στιγμή που εσείς δεν είστε Κεν αλλά μπάρμπες.
Σταματήστε να θέλετε την γυναίκα σαν κούκλα μπάρμπι, τη στιγμή που εσείς δεν είστε Κεν αλλά μπάρμπες.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.

08-02-25

16:15
Αααα φίλε μου εδώ θα διαφωνήσω, πραγματική ανδρεία είναι να έχει ο άλλος γυμνασμενο σώμα με μυώδεις στήθη. Men boobs are the best.Άντρας=όχι βυζιά
Άλλο που μάλλον όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΘρυλοςΣταματήστε να θέλετε την γυναίκα σαν κούκλα μπάρμπι, τη στιγμή που εσείς δεν είστε Κεν αλλά μπάρμπες.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:17
ή γατάκιαας πιάνει γάτες![]()
Και ο νοών νοείτω.
Δεν είστε και τίποτα το ιδιαίτερο, για πάρτε το αλλιώς.
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:18
Απλά φαντάσου να είσαι με έναν άντρα που δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις με το κορμί του απλά και μόνο επειδή δεν έχει τρίχα
sadge imagination
sadge imagination

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

08-02-25

16:19
Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία.Άλλο που μάλλον όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια![]()
Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-25

16:20
Τι κάνετε με τις τρίχες των αντρών και σας φαίνονται τόσο αναγκαίες; Πλέκετε μακραμέ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- touvlo
- Scandal
- johnsala
- iew
- louminis
- taketrance
- Reader
- American Economist
- J.Cameron
- rafaela11
- charmander
- Giorgkalo
- Libertus
- Wilsongeo
- Ωρορα
- Athens2002
- pinkheart
- bibliofagos
- gegeorgiou90
- Unboxholics
- chester20080
- A350
- giannhs2001
- jellojina
- DimitraA.
- fourkaki
- Paragontas7000
- camil
- Μήτσος10
- sunsetpp
- Cupid
- _pathfinder_
- Idontknoww
- constansn
- snowy
- Appolon
- Arvacon
- L0st
- Viedo
- sofoula2430
- Ria99
- Αναστασία197
- malenaaa
- eukleidhs1821
- φυσαλίς
- Nickx
- WhiteDrum
- harry akritas
- Mhtrogoal
- CoolCowboy
- igeorgeoikonomo
- nucomer
- SlimShady
- Εχέμυθη
- sokliap
- leo41
- fretoe
- don_vito
- Μαυρίκιος
- Mary Jane
- ag97
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.