Οι τρίχες στο γυναικείο σώμα

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.
Όσο οπτική αηδία είναι να έχουν οι γυναίκες τρίχες, άλλο τόσο είναι να έχουν και οι άντρες. Όχι, για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.

Ειδικά οι άντρες που ιδρώνουν και μυρίζουν κιόλας🤢

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.
Όσο οπτική αηδία είναι να έχουν οι γυναίκες τρίχες, άλλο τόσο είναι να έχουν και οι άντρες. Όχι, για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.

Ειδικά οι άντρες που ιδρώνουν και μυρίζουν κιόλας🤢

Εγω έχω τρίχα και στα γένια μου και στα πόδια... αλλα όχι σε πλάτη και κοιλιά... όποια δε γουστάρει ας πάει με σπανούς που πάνε και κανουνε λέηζερ για να μοιάζουν στον barbie boy. :P

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.
Σου είπε κανείς ότι είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να πιάνει τρίχες; Όσο αηδιάζει εσάς, αηδιάζει κι εμάς.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

Σου είπε κανείς ότι είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να πιάνει τρίχες; Όσο αηδιάζει εσάς, αηδιάζει κι εμάς.
Τι λες κοπέλα μου;;;;;;;;;;
(Ας μην μακρηγορήσω.)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αν αρέσει σε εσένα, πρόβλημα σου. Σε εμένα δεν αρέσει

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.484 μηνύματα.
Συγγνώμη, αλλά εγώ τους άνδρες τους θέλω φυσικούς. Δεν ασχολούμαι με τρίχες. Ίσα ίσα το ξυρισμένο πατοκορφα ανδρικό σώμα μου φαίνεται απωθητικό.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.341 μηνύματα.
Συγγνώμη, αλλά εγώ τους άνδρες τους θέλω φυσικούς. Δεν ασχολούμαι με τρίχες. Ίσα ίσα το ξυρισμένο πατοκορφα ανδρικό σώμα μου φαίνεται απωθητικό.
Υπάρχουν και οι φυσικοί χωρίς τρίχα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.
Άντρας=τρίχα
Γυναίκα=όχι τρίχα
Γυναίκα=βυζιά
Άντρας=όχι βυζιά
Απλά τα πράγματα, οι προοδευτικοί τα μπερδεύετε στο μυαλό σας.

(Οκ, μην είναι και τριχανώμαλος ο άλλος, αυτό είναι όντως αηδία).

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Γιατί ρε εξυπνοπούλια μου; Οι γυναίκες φυσικές, με τρίχες δεν είναι;

Μισογυνιστικά κατάλοιπα και δεν γουστάρω καθόλου.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Έχω βαρεθεί να ακούω άντρηδες να τα λένε όπως θέλουν να τα λένε. Πραγματικά αηδίασα και δεν είναι και του θέματος.

Σταματήστε να θέλετε την γυναίκα σαν κούκλα μπάρμπι, τη στιγμή που εσείς δεν είστε Κεν αλλά μπάρμπες.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.
Άντρας=όχι βυζιά
Αααα φίλε μου εδώ θα διαφωνήσω, πραγματική ανδρεία είναι να έχει ο άλλος γυμνασμενο σώμα με μυώδεις στήθη. Men boobs are the best.
Άλλο που μάλλον όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια 😏
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σταματήστε να θέλετε την γυναίκα σαν κούκλα μπάρμπι, τη στιγμή που εσείς δεν είστε Κεν αλλά μπάρμπες.
Θρυλος 😂😂👌

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Απλά φαντάσου να είσαι με έναν άντρα που δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις με το κορμί του απλά και μόνο επειδή δεν έχει τρίχα

sadge imagination :/:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Τι κάνετε με τις τρίχες των αντρών και σας φαίνονται τόσο αναγκαίες; Πλέκετε μακραμέ;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια