stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

πρωτη φορα το ακουω!Χέρι που δε μπορείς να κόψεις, σκύψε και φίλησέ το.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

η προταση ''λες μπουρδες''!
Κι αμα οντως καποιος λεει μπουρδες??? Τι να του πω??? Μπραβο??
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι αμα οντως καποιος λεει μπουρδες??? Τι να του πω??? Μπραβο??

"δε συννενοουμαστε" (μονο οταν συνεννουνται απλά δε συμφωνουν)
"μαμά", "μαμισιο" (στην αυτοκινηση για να περιγραψουν το εργοστασιακο, δλδ οχι το αναβαθμισμενο)
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ή να λενε συνεχεια.."γάμισε.."
ή "γαμάτο" που λενε..
καλα ,δεν ξερουν αλλες λεξεις?
βασικα ειναι η αγγλοποιηση της γλωσσας,σε αντικατασταση του fucking..κλπ..
το γνησιο πατροπαραδοτο ελληνικο συνθετικο ειναι κωλό-
γιατι να το αλλαξουμε?

πχ "τα σπαει". Το πε ενα 13χρονο καποια στιγμη, και διαδοθηκε σαν ιος γριππης σε μικρους και (δυστυχως) μεγαλους.
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xα χα να εισαι καλα βρε λοριεν ελιωσα στο γελιο μου εφτιαξες το απογευμα ας το παει καποιος στις καλυτερες ατακες (δεν ξερω πως γινεται) εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν κωλο-ξερω ρε γαμωτο. Με κωλο-ενοχλει κι εμενα παντως με μερικες εκφρασεις.
πχ "τα σπαει". Το πε ενα 13χρονο καποια στιγμη, και διαδοθηκε σαν ιος γριππης σε μικρους και (δυστυχως) μεγαλους.
Apro
Διάσημο μέλος

Δεν κωλο-ξερω ρε γαμωτο. Με κωλο-ενοχλει κι εμενα παντως με μερικες εκφρασεις.
και εσύ πώς ξέρεις, ότι το είπε για πρώτη φορά πιτσιρικάς το τα σπάει...;

tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

πέστα πέστα..!!1. Μου τη σπάει απίστευτα το "κοπελιά", εγώ αν το πω θα το πω υποτιμητικά ή ως βρισιά.
ΦΥΣΙΚΑ το " δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω" και η αλλη σπαστικη ατακα "Παει! εληξε το θεμα!! τελειωσε!"
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

εγω συχαινομαι να βαζουμε παντου πρωτο συνθετικο το γαμό-
ή να λενε συνεχεια.."γάμισε.."
ή "γαμάτο" που λενε..
καλα ,δεν ξερουν αλλες λεξεις?
βασικα ειναι η αγγλοποιηση της γλωσσας,σε αντικατασταση του fucking..κλπ..
το γνησιο πατροπαραδοτο ελληνικο συνθετικο ειναι κωλό-
γιατι να το αλλαξουμε?
γιατί δεν πάει να κωλοχτυπιέσαι κάτω , η νεολαία θέλει να πάει κόντρα στην γαμοπαράδοση
Δεν κωλο-ξερω ρε γαμωτο. Με κωλο-ενοχλει κι εμενα παντως με μερικες εκφρασεις.
και εσύ πώς ξέρεις, ότι το είπε για πρώτη φορά πιτσιρικάς το τα σπάει...;![]()
ο λόριεν το είπε στα 13 του

Σιχαίνομαι όλα αυτά τα γλυκανάλατα ''αγάπη μου '' και ''καλή μου '' και ''γλυκιά μου '' που στην πραγματικότητα είναι τόοοοοσο ειρωνικά..![]()
η προταση ''λες μπουρδες''!
"δε μ'ενδιαφερει"
μα , καλά μου και γλυκά μου παιδιά , μήπως σιχαίνεστε πολύ συνηθισμένες και αθώες λέξεις ;
ηρεμήστε γιατί δεν την παλεύω άλλο με αυτά τα ποστ
ότι να ναι....

Γιατι παρακολουθω όλα τα τηλεφωνα μεσω Echelon.και εσύ πώς ξέρεις, ότι το είπε για πρώτη φορά πιτσιρικάς το τα σπάει...;![]()
ripoffγιατί δεν πάει να κωλοχτυπιέσαι κάτω , η νεολαία θέλει να πάει κόντρα στην γαμοπαράδοση

ψεματα. ποτε δεν ημουν 13.ο λόριεν το είπε στα 13 του![]()
Προφανως, εχει σημασια πότε λεγονται, πως κλπ. Αλλωστε γενικως οι λεξεις δεν ειναι ένοχες.μα , καλά μου και γλυκά μου παιδιά , μήπως σιχαίνεστε πολύ συνηθισμένες και αθώες λέξεις ; ηρεμήστε γιατί δεν την παλεύω άλλο με αυτά τα ποστ
ότι να ναι....
Προσθετω αλλη μια : "γλυκά μου παιδια". Μππρρ...i got Τσοκλη-vibes

Apro
Διάσημο μέλος

1. Μου τη σπάει απίστευτα το "κοπελιά", εγώ αν το πω θα το πω υποτιμητικά ή ως βρισιά.
2. - Τι θέλεις να κάνουμε/να γίνει/να πω κλπ ;;;
- Δεν ξέρω...
(Να ρωτήσουμε τη γειτόνισσα; Αποφάσισε τι θες!!!)
3. Μωρή.
θα ήθελα να δω την αντίδρασή σου, αν σε έβλεπα στο δρόμο και σε καλούσα κοπελιά....
τώρα καταλαβαίνω γιατί δε μου δίνουν σημασία, όταν καλώ μια κοπέλα κοπελιά....
τώρα που το φέρνω στο μυαλό μου, θυμίζει βλάχο που σκάει στην πόλη και ψάχνει για το δρόμο....
απλά δε θα φώναζα εεε κοπελιά..., θα έβαζα μπροστά το συγνώμη

πάντως θα το κόψω από εδώ και πέρα..., δε θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και να μη μου δώσεις σημασία....
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Το "δεσποινις"?1. Μου τη σπάει απίστευτα το "κοπελιά", εγώ αν το πω θα το πω υποτιμητικά ή ως βρισιά.

Mr Positive
Δραστήριο μέλος

-Τα πάντα όλα
-Δε διαλέγουμε αυτούς που αγαπάμε
-Μού κάνει "κλικ"
-Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (:@)
A propos
Διάσημο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το "κοπελιά" όμως το χρησιμοποιώ κι εγώ αν θέλω να φωνάξω κάποια και δεν ξέρω πως την λένε!
athene
Δραστήριο μέλος

Mε "είπε" βλάκα
Τι εννοείς?
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Και όταν θέλεις να φωνάξεις κάποια που δεν ξέρεις πως την λένε, πως θα την φωνάξεις ;![]()
Δεσποινίς ή κυρία![]()
Εεεε Ψιτ!![]()
...εσύ με το καφέ.![]()
Εεε,, Κουκλί!![]()
Ψιτ, γιαγιά (για να της την σπάσεις)«Μωρή»![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.