Οι φράσεις που σιχαίνεστε...

"Με δροσερή διάθεση...μπλα μπλα μπλα"

Πως ακριβώς είναι δροσερή μια διάθεση ή γενικά οτιδήποτε άλλο δεν είναι απτό; Πως το αντιλαμβανόμαστε;

Δεν το αντιλαμβανόμαστε! Απλά αναπαράγουμε μια διαφημιστική ατάκα που βλέπουμε στον αντέννα από τα 8 μας χρόνια.

Στον επόμενο καύσωνα δε θα ανάψω κλιματιστικό, αλλά θα χρησιμοποιήσω τη δροσερή μου διάθεση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω φίλε τι σου είπε? τα μισά να μου έλεγε.. :ropalo:

εσύ μη μιλάς! :mad:

οοοοοοο!!!! καλά να πάθεις! :rant:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-Μωρε τι μας λες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-Μην αγχώνεσαι έχουμε καιρό ακόμα

Μα δεν έχουμε καιρό:ropalo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

<<Ναι ναι ξέρω, τι θες τώρα;>>
Η αγένεια στο φουλ. Φταίω εγώ που τους ενημερώνω.:mastigio

- Έλα μωρέ σιγά, τόσοι παρανομούν εγώ γιατί να μην το κάνω;

- Θα πάρουμε τον τύπο.

images

- Θα πάρουμε τον τύπο.
Τι θες να πεις μ'αυτό; Δεν το έπιασα.:hmm:

υ.γ. Γράψε λάθος. Φοιτητής στο τμήμα φυσικής δεν είσαι;! :P

εχω βαρεθει σε καθε φωτογραφια που βλεπω στο fb να διαβαζω απο κατω "ομορφιες" :mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik::wall::wall::wall::wall::wall::knife::knife::knife::knife::knife:

- Θα πάρουμε τον τύπο.
Τι θες να πεις μ'αυτό; Δεν το έπιασα.:hmm:
υ.γ. Γράψε λάθος. Φοιτητής στο τμήμα φυσικής δεν είσαι;! :P
Χε-χε-χε!!! Φαίνεται πολύ; Αυτή τη φράση τη χρησιμοποιούν όσοι δεν έχουν καταλάβει ότι η Φυσική απαιτεί κατανόηση των φαινομένων και δεν είναι μια απλή μαθηματικομηχανικιστική εφαρμογή τύπων. Οι τύποι δεν είναι παρά τα εργαλεία με τα οποία περιγράφονται μαθηματικά τα φυσικά φαινόμενα.

imagesqtbnANd9GcRQWr6_cKz6JIOb9MmWt_TzQf-1.jpg

χαλαρραααα....
πωωωω ρε φιλεεεεε....
τρατζικ

χαλαρραααα....
πωωωω ρε φιλεεεεε....
τρατζικ

Eιδικά όταν υπερτονίζεται το "λ" δηλαδή, «φιλλλΛΛΛΛΛλλλεέέέέέέέ» ή το "τζ" στο "τρατζικ"...:P

Eιδικά όταν υπερτονίζεται το "λ" δηλαδή, «φιλλλΛΛΛΛΛλλλεέέέέέέέ» ή το "τζ" στο "τρατζικ"...:P
το "λ" παει και στο χαλαρα...να λεει ο αλλος χαλαρα να κουναει τη παλαμη πανω κατω και να τ επαναλαμβανει..γυριζει το ματι μου

Σε γραπτα μηνυματα κυριως (αμα εισαι πανω απο 12 χρονων) : lol , omg , x0ax0ax0a , trololo κτλπ ...η καταχρηση του '':P''
Επειτα έχουμε : 1)συναντας καποιον γνωστο ενω περπατάς, λέτε και οι 2 ταυτόχρονα ''τι λέει'' και κανεις δεν απανταει...η συζητηση τελειωνει καπου εδω
2) Συναντας μια κοπελα με την οποια δεν ειστε και ''καλυτεροι φιλοι'' και ειναι αντι να ΜΗΝ σου μιλησει,αποφασιζει να σου πει ενα ΄΄΄γεια΄΄ γεματο υφακι και χωρις να σε κοιταει.ΨΟΦΑ :)
3) ''δεν γινεται να πας στο *τυχαιο μαγαζι/περιοχη* και να μην γ*αμσεις''...κατουρα και λιγο
4)''κοβω το καπνισμα'' οταν το λενε ατομα που δεν το κοβουν...ΠΟΤΕ

Λόγω του παραπάνω ποστ, μου ήρθε μία φράση που μόλις μου την λένε κάποιοι γνωστοί ανάβουν λαμπάκια και δεν ξέρω τι να απαντήσω για να μην τους προσβάλλω. :P
<<Που είσαι;>>

Τι που είμαι ρε. :P Πες τι κάνεις. Πωωωωωωω!

Σιχαίνομαι τη φράση "χαλάρωσε", "κουλαρε", "ηρέμησε" και όλα τα παρόμοια. Όταν δεν είμαι χαλαρή, κουλ, ήρεμη το να ακούω αυτές τις φράσεις με εξαγριωνουν ακόμη περισσότερο. Λες κι εγώ δεν το είχα σκεφτεί να χαλαρώσω, κουλαρω, ηρεμήσω - περίμενα άλλον να μου το πει! :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιχαίνομαι τη φράση "χαλάρωσε", "κουλαρε", "ηρέμησε" και όλα τα παρόμοια. Όταν δεν είμαι χαλαρή, κουλ, ήρεμη το να ακούω αυτές τις φράσεις με εξαγριωνουν ακόμη περισσότερο. Λες κι εγώ δεν το είχα σκεφτεί να χαλαρώσω, κουλαρω, ηρεμήσω - περίμενα άλλον να μου το πει! :down:

Πόσω μάλλον όταν αυτοί που αυτές τις προστακτικές σκορπάνε, είναι εκείνοι που την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό τους έχουν χάσει. Κι αυτό κάνει μπαμ σε κάθε συνιστώσα συμπεριφοράς τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου την δίνει πολύ το οντως. Όταν λεω σε κάποιον κάτι και μου απαντάει οντως σπαζομαι παρά πολύ. Νιώθω λες και με γράφει όλη την ώρα και απλώς απαντάει για να πει κάτι.

αν λέγεται με περισπούδαστο 185 καρδιναλίων υφάκι, σπαστικό όντως (ουπσσσσσσσσ!!!). Αν όμως ο άλλος κυριολεκτεί και τω όντι επί πραγματικού συμφωνεί;

Τελευταία επεξεργασία:
Σε όλα αυτά που μας την σπάνε, υπάρχουν άλλα τόσα δικά μας που την σπάνε στους άλλους. Να με συγχωρείτε, δεν ήξερα ότι θα σκεφτώ αν θα πω "βασικά", επειδή κάποιος την έχει δει κάπως με τις λέξεις. Είπαμε για ορισμένες χοντροκοπιές, αλλά μέχρις εκεί. Μέσα σε αυτές θα βάλω και όλους τους γελοίους νεωτερισμούς, τύπου "γιόλο". Τι πάει να πει, γιόλο; Την γλώσσαν μου έδωσαν ελληνικήν..

Μου την δίνει πολύ το οντως. Όταν λεω σε κάποιον κάτι και μου απαντάει οντως σπαζομαι παρά πολύ. Νιώθω λες και με γράφει όλη την ώρα και απλώς απαντάει για να πει κάτι.

Εγώ το λέω συνεχεια το "όντως". :worry: Δεν το θεωρώ κακό, εκτός και αν σου λένε ένα σκετο όντως και τελειώνει η κουβέντα εκει :hmm: Δηλαδή το χρησιμοποιούν επίτηδες για να κλείσουν την συζητηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back