Οι φράσεις που σιχαίνεστε...

Το να συζηταω και να καταληγει κάποιος στο ''εσυ ξερεις'':dwarf:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:λαθος τοπικ κυριε Στρατο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:λαθος τοπικ κυριε Στρατο:hmm:

κεριά και μανουάλια και εφταπτέρυγα! Σκέτο παπα- προσφώνα με τέκνον μου. (Ένεκα το άνγκχος το προειρηθέν λέμε!)

Απεχθανομαι τις φρασεις ''Ισως'' , ''Θα δουμε..'' ... Ειμαι το ατομο το οποιο θελει να του απαντας με ενα ''ναι'' ή ενα ''οχι'' και αν δεν γνωριζεις πες απλα ''Δεν ξερω'' , '' θα σου πω αργοτερα''.... Δεν μου αρεσει η αβεβαιοτητα καθως με εκνευριζει αφανταστα.

"Δεν σου αξίζω..."

Η γυναίκα και το κοτόπουλο θέλουν χέρι.

Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς.

"Χαλάρωσε".

ΟΧΙ! :angry:

Η γυναίκα και το κοτόπουλο θέλουν χέρι.

Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς.
Είχα ακούσει κάτι παρόμοιο παλιότερα. "Τσιγάρο στο τραπέζι και γυναίκα στο κρεβάτι, δε ρωτάς ποτέ". :confused:

Πρέπει λίγο να δουλέψεις με τα θέματά σου.

ή

Έχεις κάποια θέματα που θέλουν δουλίτσα.

Μπα , το παιρνω πισω . Το αποπανω , δηλαδη .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ολες που εχουν το γαμω σε ολους τους χρονους και συνταξεις . Αλλα δεν καταφερνω να τις κοψω , ρε γαμωτο .

"Υπάρχουν και χειρότερα".

Η υγεια πανω απ ολα
Να τα λεμε κι αυτα / ολα

"Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό"
"Καλή Παναγιά"

«Θενξ»

Και ο,τι γραμμένο σε greeklish, ειδικά οι συντομογραφίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back