maria_lulu
Επιφανές μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος

πριν
View attachment 37568
μετά
υγ: δεν μπορώ να ανεβάσω την ίδια φωτογραφία σε διαφορετικά topics?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος

Το πριν εδώ.
Και να και το μετά:

Καλύτερα;

εδιτ:
Και μια δεύτερη εκδοχή με διαφορετικό περίγραμμα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Νομίζω πως βλέπεις και μόνη σου την διαφορά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ποιο το νόημα αυτής της επεξεργασίας; Τι ήθελες να δείξεις;
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ.
Πιο ωραία δείχνει επεξεργασμένη γιατί δε την έχεις πειράξει πολύ και δε φαίνεται μεγάλη διαφορά.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

@VVV στη προηγούμενη με το τριαντάφυλλο, έχεις επεξεργαστεί την αντίθεση ή κάτι τέτοιο;
ΥΓ.
Πιο ωραία δείχνει επεξεργασμένη γιατί δε την έχεις πειράξει πολύ και δε φαίνεται μεγάλη διαφορά.
Δεν εχω κανενα τριαντάφυλλο εγώ...αυτη η φωτογραφία που περιγράφεις είναι της Myrtle....

Υπερφώτιση και αντιστροφή χρωμάτων έκανα και μετα επέλεξα την ασπρομαυρη εικόνα....Ποιο το νόημα αυτής της επεξεργασίας; Τι ήθελες να δείξεις;
Τίποτε παραπάνω από την αντιστροφή του ασπρου μαυρου.....

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εχω κανενα τριαντάφυλλο εγώ...αυτη η φωτογραφία που περιγράφεις είναι της Myrtle....![]()

Δε φτάνει που κοιμάμαι όρθια και δε βλέπω τι γράφω(ήθελα να σχολιάσω κ τη δική σου), κολλάει κ το νετ.
Anywayz, thanks.
ΟΝ: Ήθελες να το κάνεις να φαίνεται σαν σκίτσο, υποθέτω. Πώς όμως? Με Photoshop?
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Υπερφώτιση και αντιστροφή χρωμάτων έκανα και μετα επέλεξα την ασπρομαυρη εικόνα....
Τίποτε παραπάνω από την αντιστροφή του ασπρου μαυρου.....![]()
Μωρέ ναι, αλλά ρωτάω το γιατί. Η αυθεντική είναι πολύ καλύτερη και το νόημα της επεξεργασίας είναι να κάνεις μια εικόνα να φαίνεται καλύτερη από ό,τι είναι.

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

το νόημα της επεξεργασίας είναι να κάνεις μια εικόνα να φαίνεται καλύτερη από ό,τι είναι
ή και διαφορετική. Δεν είναι άσχημο το αποτέλεσμα(όχι τόσο όμορφο όσο το original), αλλά είναι διαφορετικό.
PS. Θενκ γιουυυ VVV!

Myrtle
Διάσημο μέλος

@VVV στη προηγούμενη με το τριαντάφυλλο, έχεις επεξεργαστεί την αντίθεση ή κάτι τέτοιο;
ΥΓ.
Ναι, τα χρώματα έχω πειράξει μόνο, ελάχιστο κροπάρισμα και το πλαίσιο. μου άρεσε σαν φωτογραφία πολύ (το θέμα της δηλαδή), αλλά μου είχε βγει πολύ ξεπλυμένη, οπότε με αυτό την έκανα από αδιάφορη, πιο έντονη!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

View attachment 45013
Αυτη ηταν η αρχικη και οι δυο πιο πανω ειναι οι επεξεργασμενες.
View attachment 45014
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν μου επιτρέπεις να σου δείξω μία εκδοχή !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε να κάνεις μόνο ένα κροπ στην αρχική εικόνα, και νομίζω θα έχεις ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα !
Αν μου επιτρέπεις να σου δείξω μία εκδοχή !
Δειξε δειξε.
Ποσο κροπ, γιατι εμενα μ'αρεσει να φαινεται και το γυρω γυρω το μαυριδερο καπως για να φαινεται το βαθος.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω και άλλα, πολλά, θα τα στείλω κάποια στιγμή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.