Μπα...
Απ οσο εχω δει,και οσο μου επτρεπει η μικρη εμπειρια μου,θα πω (μαλλον-ποτε μη λες ποτε)
οχι.
Βασικα, αν υποθεσουμε πως ισχυει αυτο που λενε πως για ολους μας υπαρχει καποιος εκει εξω, τοτε θα πω σιγουρα οχι.
Και η αληθεια ειναι πως μαλλον το πιστευω αυτο, 'η μαλλον θελω να το πιστεψω(?!)...Κατι τετοιο anyway. Ε τοσοι ανθρωποι λεω, τι στο καλο? Δε θα υπαρχει και καποιος για μενα? Θα υπαρχει... επομενως για ολους, ωραιους 'η ασχημους.
Παντως πιστευω πως δεν εχει γεννηθει κανεις για να μεινει μονος. Ισως δε θελει, αλλα αυτο ειναι αλλο. Αν το θελεις τοτε ολο και καποιος υπαρχει και για σενα. Ισως καποιοι να δυσκολευονται λιγο περισσοτερο απο αλλους αλλα και παλι ολο και κατι γινεται. Στην τελικη ωραιοι δεν υπαρχουν? Με αυτους ποιες ειναι? Οι ασχημες*? Don't think so...
Τελος να πω και κατι που εχω διαπιστωσει βλεποντας τριγυρω μου(
και ακουγοντας το απο πολλα αγορια): Για τις ωραιες μαλλον ισχυει πως ειναι πιο δυσκολα προσεγγισιμες και σε συνδυασμο με το φοβο της απορριψης που εχει πιασει τους αντρες τα τελευταια χρονια, γινεται ακομα πιο δυσκολο. Αυτο δε σημαινει πως μενουν μονες γιατι αν θελουν, οντας ωραιες και εχοντας αυτοπεποιθηση, δε περιμενουν τους αντρες αλλα διεκδικουν εκεινες. Απλα ισως αυτο που αφορα στη προσεγγιση να ισχυει περισσοτερο απ το ερωτημα που τεθηκε.
*νταξει ψιλοβλακεια αυτο το ωραιες-ασχημες, λες και δε ξερω κ εγω τι, αλλα τεσπα