Ομοφοβία και ομοφυλοφιλία

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
This aged like Biden. H υπόθεση βγήκε στο φως το 2022.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
This aged like Biden. H υπόθεση βγήκε στο φως το 2022.

Τώρα να κάνω το δικηγόρο του Διαβόλου;

Κι εδω είχαμε τον φρουρό της Βουλής που τελείωνε μέσα στην κόρη του. Μια φορά γκει δεν τον έλεγες.

Αλλού πρέπει να εστιάσουμε. Στο οτι ο προοδευτισμός της γνωστής μηδενιστικής κουλτούρας, καλύπτει και τέτοια σκηνικά, καθώς δεν μπορείς να τα αγγίξεις χωρίς να χαρακτηριστείς ομοφοβικός.

Γι αυτό η κριτική θα πρέπει να είναι ίση και ομοιογενής και απέναντι στα γκει ζευγάρια και απέναντι στα στρεητ.

Και η γνωστή κουλτούρα, κοιτάει να αποθαρρύνει την κριτική προς μια πλευρά.

Γι αυτό και θα με δεις εναντίον του αφηγηματος, της κουλτούρας, αλλά οχι εναντίον των gay.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Τώρα να κάνω το δικηγόρο του Διαβόλου;

Κι εδω είχαμε τον φρουρό της Βουλής που τελείωνε μέσα στην κόρη του. Μια φορά γκει δεν τον έλεγες.

Αλλού πρέπει να εστιάσουμε. Στο οτι ο προοδευτισμός της γνωστής μηδενιστικής κουλτούρας, καλύπτει και τέτοια σκηνικά, καθώς δεν μπορείς να τα αγγίξεις χωρίς να χαρακτηριστείς ομοφοβικός.

Γι αυτό η κριτική θα πρέπει να είναι ίση και ομοιογενής και απέναντι στα γκει ζευγάρια και απέναντι στα στρεητ.

Και η γνωστή κουλτούρα, κοιτάει να αποθαρρύνει την κριτική προς μια πλευρά.

Γι αυτό και θα με δεις εναντίον του αφηγηματος, της κουλτούρας, αλλά οχι εναντίον των gay.

Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο, βασικά για αυτόν τον λόγο έβαλα και την είδηση. Αναρωτιέμαι αν υπήρξε επαρκής έλεγχος/αξιολόγηση αυτών των ατόμων (τέρατα) πριν τους δώσουν τα παιδιά, ή πέρασαν σχετικά εύκολα τις διαδικασίες μόνο και μόνο επειδή ήταν gay ζευγάρι και ήθελαν να φανούν προοδευτικοι. Εγώ όπως έχω πει είμαι υπερ στο γάμο των LGBT ατόμων, όμως στην υιοθεσία παιδιών είμαι αρκετά διστακτικός καθώς τα παιδιά έχουν ανάγκη το πρότυπο και των δυο γωνιών. Εφόσον όμως σε μερικές περιπτώσεις επιτρέπεται η υιοθεσία τουλάχιστον να γινεται με σωστό τρόπο ώστε να είναι καλυμμένη η ασφάλεια των παιδιών.

Μπράβο στο δικαστήριο για την αυστηρή τιμωρία που επέβαλε, όμως το τραύμα των παιδιών δύσκολα γιατρευεται.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Έχεις κάποιο παράδειγμα; Εγώ δεν έχω δει ούτε έναν "προοδευτικό" να τους έχει υπερασπιστεί και να είσαι σίγουρος πως δεν περίμενε κανείς έναν Φώτη στο στέκι να το δημοσιεύσει άρα έχει περάσει από εκατομμύρια μάτια η είδηση. Ομοφοβικό γίνεται όταν παίρνεις αυτή την είδηση και προσπαθείς να τη στρέψεις ως αυταπόδεικτο γεγονός ακαταλληλότητας τους για γονείς λόγω της σεξουαλικότητας και όχι ως απεχθείς πράξης εν γένει.

Μη λέτε πράγματα απλά για να τα πείτε. Όπως επίσης το ότι δίνουν τα παιδιά πιο εύκολα αν έχετε να το πείτε κάντε το με αποδείξεις, γιατί εγώ ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις που έχουν δοθεί με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Έχεις κάποιο παράδειγμα; Εγώ δεν έχω δει ούτε έναν "προοδευτικό" να τους έχει υπερασπιστεί και να είσαι σίγουρος πως δεν περίμενε κανείς έναν Φώτη στο στέκι να το δημοσιεύσει άρα έχει περάσει από εκατομμύρια μάτια η είδηση. Ομοφοβικό γίνεται όταν παίρνεις αυτή την είδηση και προσπαθείς να τη στρέψεις ως αυταπόδεικτο γεγονός ακαταλληλότητας τους για γονείς λόγω της σεξουαλικότητας και όχι ως απέχθειας πράξης εν γένει.

Μη λέτε πράγματα απλά για να τα πείτε. Όπως επίσης το ότι δίνουν τα παιδιά πιο εύκολα αν έχετε να το πείτε κάντε το με αποδείξεις, γιατί εγώ ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις που έχουν δοθεί με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία ακριβώς για αυτό τον λόγο.
Επι της συγκεκριμένης είδησης φυσικά και δεν έχω κάποιο παράδειγμα. Σήμερα την διάβασα και έμαθα γι αυτήν. Πως θα μπορούσα να έχω παράδειγμα; Με βάζεις παρά τη θέλησή μου εδω αχρείαστα σε ένα επιχείρημα που ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα να έχω, ούτε και θέλησα να παρέχω.

Έχω όμως άπειρα παραδείγματα όπου εκ μέρους των συντηρητικών, η επιφυλακτικότητα για τέτοια φαινόμενα οδηγεί σε διαφωνία με την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και υστερα έχουμε χαρακτηρισμούς από το σύστημα όπως οπισθοδρομικότητα, σκοταδισμός, ομοφοβία κλπ.

Σε κάθε περίπτωση εγω δεν αναφέρθηκα σε κάλυψη σε ατομικό επίπεδο και ειδικά γι αυτό το περιστατικό από τους προοδευτικούς. Αναφέρθηκα σε επίπεδο εσκεμμένης ή μη αγνόησης του ενδεχόμενου άρα και κάλυψης από την κουλτούρα εν γένει. Βλέπε προηγούμενη παράγραφο.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
η επιφυλακτικότητα για τέτοια φαινόμενα οδηγεί σε διαφωνία με την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και υστερα έχουμε χαρακτηρισμούς από το σύστημα όπως οπισθοδρομικότητα, σκοταδισμός, ομοφοβία κλπ.
Αυτή η επιφυλακτικότητα μόνο τυχαία δεν είναι, υπάρχει τεράστια ιστορία όπου με τέτοιου είδους παράλογους φόβους έχει βρει το λεγόμενο σύστημα νόμους για να ποδοπατήσει δικαιώματα (δες πχ το Lavender scare τη δεκαετία του 50 για τις θέσεις στο δημόσιο). Όταν λοιπόν χρησιμοποιείς κάτι τόσο σοβαρό και δημιουργείς τόσο προβληματικές προκαταλήψεις για να δικαιολογήσεις την άρνηση σου, τότε ναι είσαι όλα τα παραπάνω. Ειδικά όταν τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν μεγαλύτερη συχνότητα από άλλες, αλλά αφού βολεύουν το επιχείρημα χρησιμοποιούνται χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις που όπως προ είπα τις έχουμε δει πολλές φορές σε τι φοβίες οδηγούν. Και αυτά είναι αποδεδειγμένα, όχι λόγια του αέρα και κουλτούρες να είχαμε να λέγαμε.

Και να σου φέρω και ένα ελληνικό παράδειγμα που θυμήθηκα; Ψάξε την υπόθεση του spice club το 2002, μόλις 22 χρόνια πριν δηλαδή, όπου με την πρόφαση ότι υπάρχει παιδική πορνογραφία σε γκει κλαμπ, μπούκαραν και συνέλαβαν ανθρώπους παρότι όπως αποδείχθηκε δεν βρέθηκε τίποτα τέτοιο. Έξι άνθρωποι τους στιγμάτισαν ανεπανόρθωτα με έναν εκ των οποίων αυτοκτόνησε στο κελί του από τη ντροπή καθώς πανηγύριζαν τα μέσα και τους έβγαλαν φατσικά στα μανταλάκια ότι "πιάσανε τους ανώμαλους". Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά και υπάρχει μεγάλη ιστορία για να περνάνε απλά ως απλή "καχυποψία" και να γίνονται τέτοιες επικίνδυνες γενικεύσεις χωρίς στοιχεία.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Αρχικά κανείς δεν είπε ότι δόθηκαν τα παιδιά χωρίς αξιολόγηση ή με μεγαλύτερη ευκολία επειδή ήταν gay ζευγάρι, απλά κάναμε μια υπόθεση καθώς δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Είμαστε σε ένα forum όπου κάνουμε συζήτηση ήρεμα και με επιχειρήματα, δεν χρειάζεται να βγαίνεις σε άμυνα κάθε φορά που λέμε κάτι για τους LGBT καθώς καταντάει κουραστικό από ένα σημείο και μετά. Επίσης, το περιστατικό αυτό έγινε στις ΗΠΑ και όχι στην Ελλάδα, άρα είναι απίθανο να έχεις περιπτώσεις ανθρώπων όπως λες. Άλλο η Ελλάδα και άλλο οι ΗΠΑ στο θέμα αυτό. Μιλάμε για μια χώρα όπου στα σχολεία οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν προπαγάνδα ως προς την αλλαγή φύλου, ενώ σε μερικές πολιτείες το κράτος έχει το δικαίωμα να πάρει τα παιδιά από τους γονείς τους ώστε να προχωρήσουν σε φύλομετάβαση χωρίς την έγκριση τους. Αυτά δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας, είναι νομοθεσίες κάθε πολιτείας ενώ υπάρχουν άπειρες καταγγελίες γονέων. Δεν θα μας έκανε εντύπωση λοιπόν να δίνουν τα παιδιά σε gay ζευγάρια με μεγαλύτερη ευκολία ώστε να δείξουν ένα προοδευτικό πρόσωπο. Πρόσεξε τι λέω όμως, λέω ότι ίσως συμβαίνει δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά, καθώς δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ερευνηθεί η διαδικασία που έλαβε χώρα πριν την υιοθεσία των παιδιών, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί παρόμοιο περιστατικό σε μια υιοθεσία από ετερόφυλο ζευγάρι.

Αυτή η επιφυλακτικότητα μόνο τυχαία δεν είναι, υπάρχει τεράστια ιστορία όπου με τέτοιου είδους παράλογους φόβους έχει βρει το λεγόμενο σύστημα νόμους για να ποδοπατήσει δικαιώματα (δες πχ το Lavender scare τη δεκαετία του 50 για τις θέσεις στο δημόσιο). Όταν λοιπόν χρησιμοποιείς κάτι τόσο σοβαρό και δημιουργείς τόσο προβληματικές προκαταλήψεις για να δικαιολογήσεις την άρνηση σου, τότε ναι είσαι όλα τα παραπάνω. Ειδικά όταν τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν μεγαλύτερη συχνότητα από άλλες, αλλά αφού βολεύουν το επιχείρημα χρησιμοποιούνται χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις που όπως προ είπα τις έχουμε δει πολλές φορές σε τι φοβίες οδηγούν.

Αρχικά δεν είναι άρνηση, ούτε προκατάληψη ούτε ρατσισμός. Όλοι μας γεννηθήκαμε από έναν πατέρα και μια μητέρα, όπως γίνεται στο 99% των περιπτώσεων στην φύση. Μας αρέσει δεν μας αρέσει ένα παιδί χρειάζεται το πρότυπο της μητέρας και του πατέρα σε αυτήν την ζωή, καθώς η ίδια η φύση μας έπλασε με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι λοιπόν ρατσιστικό ούτε προκατάληψη, είναι απλά κοινή λογική την οποία οι δήθεν προοδευτικοί δεν έχουν στις ημέρες μας. Είναι εντελώς διαφορετικό να μιλάμε για δικαιώματα στον γάμο και στην εργασία για τα μέλη της LGBT κοινότητας, όπου είμαι υπέρ προφανώς, από την υιοθεσία παιδιών. Εκεί μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές όπου πρέπει πρώτα να λάβουμε και άλλες παραμέτρους ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά, μην τα βλέπεις όλα εγωιστικά και μην τα θεωρείς όλα ρατσισμό καθώς δεν είναι. Σαφώς υπάρχουν οικογένειες ομοφυλοφίλων που έχουν παιδιά και τα αγαπάνε, κανείς δεν λέει το αντίθετο προφανώς. Όμως όπως και να το κάνουμε ένα παιδί χρειάζεται και το αρσενικό και το θηλυκό πρότυπο για να μεγαλώσει. Σκέψου λίγο αυτό πρώτα και μετά πάμε σε όλα τα υπόλοιπα.

Σε κάθε περίπτωση η είδηση δεν μπήκε για να γίνει πανικός ούτε για να κάνουμε ρατσιστικές επιθέσεις. Όπως έκραξα το ζευγάρι αστυνομικών όπου βίαζε τα παιδιά τους με αισχρό τρόπο, το ίδιο κάνω και σε αυτήν την περίπτωση. Καθώς και στις δυο περιπτώσεις τα θύματα είναι τα παιδιά, τα οποία καταστράφηκαν ψυχολογικά σε μικρή ηλικία. Αν ήμουν δικαστής/εισαγγελέας την ίδια ποινή θα έριχνα και στις 2 περιπτώσεις καθώς μιλάμε για παρόμοια αδικήματα .Δεν είναι ανάγκη να νευριάζεις, ούτε να βγαίνεις σε άμυνα κάθε φορά που γράφετε κάτι ενάντια στην LGBT κοινότητα καθώς κουράζει και δεν οδηγεί κάπου. Μην φοβάσαι δεν είμαστε ρατσιστές ούτε κυνηγάμε με όπλα τους LGBT στο δρόμο, απλά συζήτηση κάνουμε με ήρεμο και ευγενικό τρόπο χωρίς να προσβάλουμε κανέναν. Όπως εσύ εκφράζεις την άποψη σου το ίδιο κάνουμε και εμείς.

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Τώρα εσύ με έχεις σε ιγκνόρ, αλλά κλάιν. Οι αθλιότητες πρέπει πάντοτε να απαντώνται
Έχεις κάποιο παράδειγμα; Εγώ δεν έχω δει ούτε έναν "προοδευτικό" να τους έχει υπερασπιστεί και να είσαι σίγουρος πως δεν περίμενε κανείς έναν Φώτη στο στέκι να το δημοσιεύσει άρα έχει περάσει από εκατομμύρια μάτια η είδηση.
Οι αριστεροπροοδευτικοί δεν ξέρω αν τους υπερασπίζονται, ξέρω όμως ότι θάβουν τελειώς και δεν ασχολούνται με τέτοιες άβολες ειδήσεις. Αντίθετα, αν οτιδήποτε τέτοιο το κάνει λευκός στρέιτ άντρας μιλάνε για αυτό ολημερίς και ολονυχτίς, κράζοντας την λευκή πατριαρχία και τους στρέιτ, αυτά δηλαδή που μισείτε (μαζί με οικογένεια και Χριστιανισμό.)
Ομοφοβικό γίνεται όταν παίρνεις αυτή την είδηση και προσπαθείς να τη στρέψεις ως αυταπόδεικτο γεγονός ακαταλληλότητας τους για γονείς λόγω της σεξουαλικότητας και όχι ως απεχθείς πράξης εν γένει.
Μια συμβουλή: Έννοιες και χαρακτηρισμοί με δεύτερο συνθετικό τη "φοβία" (πχ ομοφοβία) ή την κατάληξη -ισμός- (πχ ρατσισμός) δεν έχουν πια τη "μαγική" επιρροή που είχαν σε αυτούς που τους τις φορτώνετε ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν επιχείρημα.
Η παραπάνω εποχή τελείωσε. Σίγουρα ακόμα τα συστημικά ΜΜΕ προωθούν την ατζέντα, αλλά το σημαντικότερο από όλα και αυτό που δεν θέλετε με τίποτα να αποδεχτείτε είναι ότι ο κόσμος τα σιχάθηκε όλα αυτά και τα ξέρασε σαν το δηλητήριο που είναι. Είστε ακόμα στο στάδιο της άρνησης, θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσετε στην αποδοχή. Εμείς θα συνεχίσουμε να προβάλουμε τις ακραίες σας απόψεις πάντα και παντού μέχρι όλος ο κόσμος να αντιληφθεί πόσο παρανοϊκή, κίβδηλη και αντικοινωνική είναι στην πραγματικότητα η ατζέντα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αρχικά δεν είναι άρνηση, ούτε προκατάληψη ούτε ρατσισμός. Όλοι μας γεννηθήκαμε από έναν πατέρα και μια μητέρα, όπως γίνεται στο 99% των περιπτώσεων στην φύση. Μας αρέσει δεν μας αρέσει ένα παιδί χρειάζεται το πρότυπο της μητέρας και του πατέρα σε αυτήν την ζωή, καθώς η ίδια η φύση μας έπλασε με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι λοιπόν ρατσιστικό ούτε προκατάληψη, είναι απλά κοινή λογική την οποία οι δήθεν προοδευτικοί δεν έχουν στις ημέρες μας. Είναι εντελώς διαφορετικό να μιλάμε για δικαιώματα στον γάμο και στην εργασία για τα μέλη της LGBT κοινότητας, όπου είμαι υπέρ προφανώς, από την υιοθεσία παιδιών. Εκεί μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές όπου πρέπει πρώτα να λάβουμε και άλλες παραμέτρους ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά, μην τα βλέπεις όλα εγωιστικά και μην τα θεωρείς όλα ρατσισμό καθώς δεν είναι. Σαφώς υπάρχουν οικογένειες ομοφυλοφίλων που έχουν παιδιά και τα αγαπάνε, κανείς δεν λέει το αντίθετο προφανώς. Όμως όπως και να το κάνουμε ένα παιδί χρειάζεται και το αρσενικό και το θηλυκό πρότυπο για να μεγαλώσει. Σκέψου λίγο αυτό πρώτα και μετά πάμε σε όλα τα υπόλοιπα.
Τι να σκεφτεί βρε Φώτη. Όλα αυτά τα αυτονόητα που γράφεις για αυτούς είναι ομοφοβία και hate speech (δεν υπερβάλλω, όντως τα πιστεύουν αυτά τα πράγματα.) Γι'αυτό και βλέπεις να βγάζουν τόσο μίσος για την παραδοσιακή οικογένεια, γι'αυτό βλέπεις να προβάλλουν συνέχεια αρνητικές ειδήσεις για αυτή (και άλλες να τις θάβουν), για αυτό βλέπεις να σου λένε ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή, να αποκαλούν εμάς "cis" και άλλες τέτοιες ανοησίες. Και γι'αυτό τους αντιπάθησε τόσο πολύ ο κόσμος.

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Αρχικά κανείς δεν είπε ότι δόθηκαν τα παιδιά χωρίς αξιολόγηση ή με μεγαλύτερη ευκολία επειδή ήταν gay ζευγάρι, απλά κάναμε μια υπόθεση καθώς δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Είμαστε σε ένα forum όπου κάνουμε συζήτηση ήρεμα και με επιχειρήματα, δεν χρειάζεται να βγαίνεις σε άμυνα κάθε φορά που λέμε κάτι για τους LGBT καθώς καταντάει κουραστικό από ένα σημείο και μετά. Επίσης, το περιστατικό αυτό έγινε στις ΗΠΑ και όχι στην Ελλάδα, άρα είναι απίθανο να έχεις περιπτώσεις ανθρώπων όπως λες. Άλλο η Ελλάδα και άλλο οι ΗΠΑ στο θέμα αυτό. Μιλάμε για μια χώρα όπου στα σχολεία οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν προπαγάνδα ως προς την αλλαγή φύλου, ενώ σε μερικές πολιτείες το κράτος έχει το δικαίωμα να πάρει τα παιδιά από τους γονείς τους ώστε να προχωρήσουν σε φύλομετάβαση χωρίς την έγκριση τους. Αυτά δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας, είναι νομοθεσίες κάθε πολιτείας ενώ υπάρχουν άπειρες καταγγελίες γονέων. Δεν θα μας έκανε εντύπωση λοιπόν να δίνουν τα παιδιά σε gay ζευγάρια με μεγαλύτερη ευκολία ώστε να δείξουν ένα προοδευτικό πρόσωπο. Πρόσεξε τι λέω όμως, λέω ότι ίσως συμβαίνει δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά, καθώς δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ερευνηθεί η διαδικασία που έλαβε χώρα πριν την υιοθεσία των παιδιών, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί παρόμοιο περιστατικό σε μια υιοθεσία από ετερόφυλο ζευγάρι.

Σε κάθε περίπτωση η είδηση δεν μπήκε για να γίνει πανικός ούτε για να κάνουμε ρατσιστικές επιθέσεις. Όπως έκραξα το ζευγάρι αστυνομικών όπου βίαζε τα παιδιά τους με αισχρό τρόπο, το ίδιο κάνω και σε αυτήν την περίπτωση. Καθώς και στις δυο περιπτώσεις τα θύματα είναι τα παιδιά, τα οποία καταστράφηκαν ψυχολογικά σε μικρή ηλικία. Αν ήμουν δικαστής/εισαγγελέας την ίδια ποινή θα έριχνα και στις 2 περιπτώσεις καθώς μιλάμε για παρόμοια αδικήματα .Δεν είναι ανάγκη να νευριάζεις, ούτε να βγαίνεις σε άμυνα κάθε φορά που γράφετε κάτι ενάντια στην LGBT κοινότητα καθώς κουράζει και δεν οδηγεί κάπου. Μην φοβάσαι δεν είμαστε ρατσιστές ούτε κυνηγάμε με όπλα τους LGBT στο δρόμο, απλά συζήτηση κάνουμε με ήρεμο και ευγενικό τρόπο χωρίς να προσβάλουμε κανέναν. Όπως εσύ εκφράζεις την άποψη σου το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Το ζευγάρι μπόρεσε να υιοθετήσει τους δύο γιους του, οι οποίοι είναι τώρα 12 και 10 ετών, παρά το γεγονός ότι ο Zachary είχε κατηγορηθεί για βιασμό ενός άλλου αγοριού τοα 2011. Αυτός η καταγγελία αναφέρθηκε στην αστυνομία, αλλά ποτέ δεν ερευνήθηκε από τους εισαγγελείς αρκετά διεξοδικά για να δικαιολογηθούν κατηγορίες.

Και μάλιστα τα είχαν υιοθετήσει από μια χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας ειδικών αναγκών ( όπως διάβασα)

Το ότι εκκρεμεί μια καταγγελία αυτού του είδους και παρόλα αυτά προχωρά μια υιοθεσία είναι ενδεικτική της χαλαρότητας του ελέγχου καταλληλότητας στη συγκεκριμένη Πολιτεία.

Επομένως,συνυπευθυνότητα έχουν και οι δομές και το πλαίσιο ( ασχέτως προσδιορισμού των γονέων) για την τύχη των παιδιών.

American Economist

Επιφανές μέλος

Το ζευγάρι μπόρεσε να υιοθετήσει τους δύο γιους του, οι οποίοι είναι τώρα 12 και 10 ετών, παρά το γεγονός ότι ο Zachary είχε κατηγορηθεί για βιασμό ενός άλλου αγοριού τοα 2011. Αυτός η καταγγελία αναφέρθηκε στην αστυνομία, αλλά ποτέ δεν ερευνήθηκε από τους εισαγγελείς αρκετά διεξοδικά για να δικαιολογηθούν κατηγορίες.

Και μάλιστα τα είχαν υιοθετήσει από μια χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας ειδικών αναγκών ( όπως διάβασα)

Το ότι εκκρεμεί μια καταγγελία αυτού του είδους και παρόλα αυτά προχωρά μια υιοθεσία είναι ενδεικτική της χαλαρότητας του ελέγχου καταλληλότητας στη συγκεκριμένη Πολιτεία.

Επομένως,συνυπευθυνότητα έχουν και οι δομές και το πλαίσιο ( ασχέτως προσδιορισμού των γονέων) για την τύχη των παιδιών.

Αυτό δεν το είχα διαβάσει για να πω την αλήθεια, δυστυχώς το αρχικό σενάριο που είχα στο μυαλό μου δεν ήταν τόσο παράλογο τελικά. Κρίμα καθώς καταστράφηκε η ψυχολογία 2 μικρών παιδιών που δεν ευθύνονται σε τίποτα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Πάμε λίγο να αποπροσανατολίσουμε και να το πάμε πάλι στον Χριστιανισμό το θέμα.
Γελάω.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Γελάω.
Δεν το παρέθεσα για αυτό ( για οποιουδήποτε είδους αποπροσανατολισμό) . Πιθανόν αυτή η υπηρεσία να μην έκανε ενδελεχείς ελέγχους και επίσης μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς ( αυτοί έχουν ένα σωρό παρακλάδια θρησκευτικής προσέγγισης του Χριστιανισμού αιρετικά σε μεγάλο βαθμό ), δεν έθιξα την δική μας θρησκεία)

ilias90

Περιβόητο μέλος

Παρατηρήστε πως ενώ οι προοδευτικοί τρέχουν να προβάλουν ειδήσεις με τέρατα που κάνουν τέτοια πράγματα στα παιδιά τους και να μιλήσουν για Αγία Ελληνική Οικογένεια (κι ανάλογα με τη χώρα που έγινε), ζητάνε παραδειγματικές τιμωρίες (καλά κάνουν, εμείς ζητάμε ακόμα χειρότερα για τα σιχάματα), σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν να καλύψουν το θέμα και αν ξεσπάσει, δεν ασχολούνται καθόλου με τα τέρατα, αλλά μόνο με το να μην πει κάποιος κάτι για τους ομοφυλόφιλους.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.
Γελάω.
Θες να θυμηθούμε πριν 20 χρόνια το τεράστιο σκάνδαλο που ξεσκεπαστηκε με βιασμους ανηλίκων παιδιών από καθολικους ιερεις σε αμερικη και Ευρώπη;

Όσο και να μην θες να το παραδεχτείς, ναι δυστυχώς ο χριστιανισμός εδω χρησιμοποιηθηκε ως μέσο τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Κάποιοι μαλάκες, έδωσαν παιδιά σε κάποιους σκατάνθρωπους χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο.
Η είδηση αυτή είναι, τα τριγύρω είναι απλά αφορμή να πει ο καθένας τι θέλει ανάλογα με τα συμπεριληπτικά ή μη πιστεύω του.

Ας μην ανησυχούμε πάντως, στην ελλάδα είναι τόσο δύσκολες αυτές οι διαδικασίες που μπορούμε να ελπίζουμε (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) ότι τέτοια λάθη των υπηρεσίων θα είναι δύσκολο να συμβούν.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Κάποιοι μαλάκες, έδωσαν παιδιά σε κάποιους σκατάνθρωπους χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο.
Η είδηση αυτή είναι, τα τριγύρω είναι απλά αφορμή να πει ο καθένας τι θέλει ανάλογα με τα συμπεριληπτικά ή μη πιστεύω του.

Ας μην ανησυχούμε πάντως, στην ελλάδα είναι τόσο δύσκολες αυτές οι διαδικασίες που μπορούμε να ελπίζουμε (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) ότι τέτοια λάθη των υπηρεσίων θα είναι δύσκολο να συμβούν.
Εδω 30 γαμοι εγιναν γκει ζευγαριων. Σιγα μη γινει και υιοθεσια. Μαλακες ειναι να παντρευτουν? :bye2:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Σκέψου τώρα μετά από 20 χρόνια ένα υιοθετημένο παιδάκι ως ενήλικας να έχει νομικές εκκρεμότητες για το σπίτι του καθώς ο πατέρας Α έφυγε και ο πατέρας Β δεν έχει ιδέα για το σπίτι. Αυτό το παιδί θα έχει κενά τόσο από πλευράς ανύπαρκτης οικογένειας ενώ στο θέμα των περιουσιακών στοιχείων δεν θα ξέρει τι έχει. Επίσης αν σκεφτούμε και το υπαρκτό σενάριο να έχει αδέρφια τότε εκεί θα γίνει της μουρλής. Εδώ σε οικογένειες ετερόφυλων και πάει η κατάρα σύννεφο. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια