Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.612 μηνύματα.

Νομικά ναι. Όμως υπάρχουν ακόμα αρκετοί νεάτερνταλ στην Ελλάδα.«Δεν ξέρω γιατί γίνονται ακόμα διαμαρτυρίες, μια χαρά έχουν τα δικαιώματά τους πλέον οι γκει»

Περισσότεροι από όσους μπορούμε να αντέξουμε. Έχουμε ακόμα 50 χρόνια για να καθαρίσουμε (καθαρίσετε, εγώ δε θα ζω) από αυτούς.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.004 μηνύματα.

Γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα είναι έτσι; 

fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

Γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν οτι η αγάπη είναι αγάπη και τίποτα άλλο. Επίσης τους είναι πολύ δύσκολο απλώς να κοιτάνε την πάρτη τους αν ντε και καλά τους είναι τόσο αδιανόητο και αηδιαστικό το να είναι κάποιος γκειΓιατί ο κόσμος στην Ελλάδα είναι έτσι;![]()
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.122 μηνύματα.

Νομίζω πως αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί είναι η συνεχής προβολή σε όριο υπερβολής στα πλαίσια του δικαιωματισμου εικόνων και θεμάτων σχετικών με τα άτομα αυτά, γιατί τουλάχιστον βλέπω πως η νέα γενιά, αλλά και οι λίγο μεγαλύτεροι έχουν αποδεχτεί τη διαφορετικότητα στο σεξουαλικό προσανατολισμό.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.741 μηνύματα.

είναι υπερβολή ή απλά παλαιότερα ήταν παντελώς στη μούγκα;Νομίζω πως αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί είναι η συνεχής προβολή σε όριο υπερβολής στα πλαίσια του δικαιωματισμου εικόνων και θεμάτων σχετικών με τα άτομα αυτά, γιατί τουλάχιστον βλέπω πως η νέα γενιά
δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, απλά δικαιολογία το βρίσκει ο κάθε κυρ παντελής που «γέμισε ο τόπος πούστηδες».
Στην ουσία απλά τον ενοχλεί επειδή είναι βαθιά σκατόψυχος.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

Αυτό το ακούω συχνά και, τουλάχιστον εδώ, δεν μπορώ να που οτι έχουμε "συνεχής προβολή". Νομίζω οτι αυτό που γίνεται είναι οτι σιγά σιγά αρχίζουμε και είμαστε πιο ανοιχτοί σαν κοινωνία και η προβολή γίνεται πιο εύκολη. Υπάρχει διαφορά μεταξύ της προσβασιμοτητας και του representation και αυτό που λέτε "συνεχής προβολή"Νομίζω πως αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί είναι η συνεχής προβολή σε όριο υπερβολής στα πλαίσια του δικαιωματισμου εικόνων και θεμάτων σχετικών με τα άτομα αυτά, γιατί τουλάχιστον βλέπω πως η νέα γενιά, αλλά και οι λίγο μεγαλύτεροι έχουν αποδεχτεί τη διαφορετικότητα στο σεξουαλικό προσανατολισμό.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.122 μηνύματα.

Όταν λέω υπερπροβολή ,έχω κατά νου για παράδειγμα την εισχωρηση της θεματικής σε κάθε μορφή τέχνης σχεδόν ή τη διαφήμιση ή το βομβαρδισμό με σχετικές εικόνες.είναι υπερβολή ή απλά παλαιότερα ήταν παντελώς στη μούγκα;
δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, απλά δικαιολογία το βρίσκει ο κάθε κυρ παντελής που «γέμισε ο τόπος πούστηδες».
Στην ουσία απλά τον ενοχλεί επειδή είναι βαθιά σκατόψυχος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nocturnal
- Scandal
- taketrance
- charmander
- giannhs2001
- fortheloveofshizaya
- Μήτσος10
- American Economist
- Memetchi
- camil
- Joji
- ROM32