American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

25-09-24

23:38
Όχι να έρθουν στα σχολεία αλλά να αναφερθούν έστω σε βιβλία κοινωνιολογικού περιεχομένου. Έστω μια σελίδα. Γιατί όπως είπα αρκετοι μπερδεύουν τους ομοφυλοφιλους με τους drag queen
Για παράδειγμα όταν είχαν εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι μια φιλη μου τους είπε ομοφυλοφιλους κι όχι drag queen
Καταλαβαίνω τι λες όμως δυστυχώς δεν μένουν σε αυτό που αναφέρεις, ήδη έχουμε δει να τους καλούν σε σχολεία και να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. Προσωπικά δεν έχω θέμα να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, ίσα ίσα δεν με απασχολεί κιόλας, όμως οι drag queens όχι συγγωμη δεν το δέχομαι σαν θέαμα καθώς μόνο προκαλεί χωρίς να βγάζει καμία λογική η σκέψη τους. Καλό είναι να μην μπερδεύουμε τα δικαιώματα και την ισότητα με την υπερβολή και την εξάρτηση από την σεξουαλικότητα. Ακόμα και αυτό που έγινε στους Ολυμπιακούς αγώνες με τους drag queens εσκεμμένο ήταν ώστε να προκαλέσει αντιδράσεις. Ίσα ίσα με το να τους βάζουν στην ίδια κατηγορία με τους ομοφυλοφιλους προσβάλουν τους ανθρώπους αυτούς καθώς ουδεμία σχέση έχουν. Δεν ξέρω γιατί ως ανθρωπότητα φτάνουμε στην υπερβολή, δεν ξέρω γιατί το θέμα της ομοφυλοφιλίας έφτασε να γίνει θέμα εκμετάλλευσης από τους drag queens και μερικούς ακραίους που πάνε στα pride και προβάλουν την πορνεια.
Το ξέρω ότι αυτά που λέω θέλουν χρόνο για να γίνει σοβαρή συζήτηση. Απλά έχει καταντήσει κουραστικό πλέον να μπερδεύουμε την ομοφυλοφιλια με τις ακρότητες που βλέπουμε από μια μικρή μειοψηφία ατόμων. Όλα αυτά δεν τα λέω για εσένα απλά πήρα ως αφορμή αυτό που έγραψες.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.038 μηνύματα.

25-09-24

23:45
Το καταλαβαίνω, κι εγω απεχθάνομαι αφάνταστα όταν βλέπω για παράδειγμα στην Αμερική ανθρώπους να ντύνονται ζώα, να γαβγίζουν κτλ κτλ και δυστυχώς αυτή η μειονότητα καταστρέφει τον κόπο ανθρώπων που προσπάθησαν να έχουν ίσα δικαιώματα εδώ και δεκαετίες. Δεν καταλαβαίνουν όλοι την διαφορά όπως εσυ. Μεγάλη συζήτηση και κουβέντα αλλα ας μείνουμε σε αυτό που ήθελα να πω για τον Chester που ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν το καταλαβαίνειΚαταλαβαίνω τι λες όμως δυστυχώς δεν μένουν σε αυτό που αναφέρεις, ήδη έχουμε δει να τους καλούν σε σχολεία και να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. Προσωπικά δεν έχω θέμα να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, ίσα ίσα δεν με απασχολεί κιόλας, όμως οι drag queens όχι συγγωμη δεν το δέχομαι σαν θέαμα καθώς μόνο προκαλεί χωρίς να βγάζει καμία λογική η σκέψη τους. Καλό είναι να μην μπερδεύουμε τα δικαιώματα και την ισότητα με την υπερβολή και την εξάρτηση από την σεξουαλικότητα. Ακόμα και αυτό που έγινε στους Ολυμπιακούς αγώνες με τους drag queens εσκεμμένο ήταν ώστε να προκαλέσει αντιδράσεις. Ίσα ίσα με το να τους βάζουν στην ίδια κατηγορία με τους ομοφυλοφιλους προσβάλουν τους ανθρώπους αυτούς καθώς ουδεμία σχέση έχουν. Δεν ξέρω γιατί ως ανθρωπότητα φτάνουμε στην υπερβολή, δεν ξέρω γιατί το θέμα της ομοφυλοφιλίας έφτασε να γίνει θέμα εκμετάλλευσης από τους drag queens και μερικούς ακραίους που πάνε στα pride και προβάλουν την πορνεια.
Το ξέρω ότι αυτά που λέω θέλουν χρόνο για να γίνει σοβαρή συζήτηση. Απλά έχει καταντήσει κουραστικό πλέον να μπερδεύουμε την ομοφυλοφιλια με τις ακρότητες που βλέπουμε από μια μικρή μειοψηφία ατόμων. Όλα αυτά δεν τα λέω για εσένα απλά πήρα ως αφορμή αυτό που έγραψες.
Ομοφυλόφιλος δεν ισούται με drag queen & transgender και ούτε το ανάποδο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

25-09-24

23:48
Το καταλαβαίνω, κι εγω απεχθάνομαι αφάνταστα όταν βλέπω για παράδειγμα στην Αμερική ανθρώπους να ντύνονται ζώα, να γαβγίζουν κτλ κτλ και δυστυχώς αυτή η μειονότητα καταστρέφει τον κόπο ανθρώπων που προσπάθησαν να έχουν ίσα δικαιώματα εδώ και δεκαετίες. Δεν καταλαβαίνουν όλοι την διαφορά όπως εσυ. Μεγάλη συζήτηση και κουβέντα αλλα ας μείνουμε σε αυτό που ήθελα να πω για τον Chester που ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν το καταλαβαίνει
Ομοφυλόφιλος δεν ισούται με drag queen & transgender και ούτε το ανάποδο.
Ακριβώς αυτό, χαίρομαι που με καταλαβαίνεις καθώς όταν τους λες ότι δεν συμφωνείς με τις ακρότητες που γίνονται στα pride αρχίζει η καραμέλα του ρατσισμού γεγονός που προφανώς δεν ισχύει. Ακόμα και str8 που βγαίνουν στους δρόμους ή στα καρναβάλια και κάνουν παρόμοιες ακρότητες πάλι το καταδικάζω καθώς δεν προσφέρει κάτι αλλά ίσα ίσα υποβαθμίζει το ανθρώπινο είδος.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

25-09-24

23:52
Το drag ως στοιχείο και μέσο έκφρασης αμφισβητεί τα στερεότυπα για το φύλο . Υπάρχει κάποιος λόγος νεαρά σε ηλικία άτομα να έρχονται σε σύγχυση σε σχέση με τα φύλα μέσα απο την επαφή με μια τέτοια persona ;
Δεν πιστεύω σε αγαθές προθέσεις. Αν θες να αναπτύξεις στα παιδιά ανεκτικότητα απέναντι στο διαφορετικό υπάρχουν και πιο ανώδυνοι τρόποι μέσα πχ από το παιχνίδι και τη βιωματικοτητα που αυτό προσφέρει .
Δεν πιστεύω σε αγαθές προθέσεις. Αν θες να αναπτύξεις στα παιδιά ανεκτικότητα απέναντι στο διαφορετικό υπάρχουν και πιο ανώδυνοι τρόποι μέσα πχ από το παιχνίδι και τη βιωματικοτητα που αυτό προσφέρει .
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-09-24

10:50
κυριολεκτικα μια κοπελα που εκανα κατι πριν απο κανα χρονο, δηλωνε bi επειδη ειναι της μοδας.Και προφανως δεν εχει εμπειριες με γυναικες , απλα ετσι το λεειΕγώ αυτό που έχω παρατηρήσει και λόγω επαφής με εφήβους στη δουλειά είναι αύξηση των bisexual ατόμων. Δεν είναι τυχαίο νομίζω λόγω επιρροών και μιμητισμου.

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

26-09-24

11:01
κυριολεκτικα μια κοπελα που εκανα κατι πριν απο κανα χρονο, δηλωνε bi επειδη ειναι της μοδας.Και προφανως δεν εχει εμπειριες με γυναικες , απλα ετσι το λεει![]()
στην Ελλάδα αρκετοί το παίζουν bi-προχώ για να γνωρίζουν εύκολα κοπέλα

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-09-24

11:04
οπως και αρκετες εχουν γκει φιλο μονο και μονο για φλεξστην Ελλάδα αρκετοί το παίζουν bi-προχώ για να γνωρίζουν εύκολα κοπέλα![]()

26-09-24

11:26
Μήπως γιατί η σημειολογία τους βολεύει πολύ το ανώμαλο σημερινό κοινωνικό σύστημα να παρουσιάζει ότι όλα είναι φυσικά, ωραία, αποδεκτά και εντάξει;Δεν ξέρω γιατί ως ανθρωπότητα φτάνουμε στην υπερβολή, δεν ξέρω γιατί το θέμα της ομοφυλοφιλίας έφτασε να γίνει θέμα εκμετάλλευσης από τους drag queens και μερικούς ακραίους που πάνε στα pride και προβάλουν την πορνεια.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.543 μηνύματα.

29-09-24

10:14
«The findings come from a survey conducted on over 3,000 people from 71 countries who use the dating app Feeld. The site is dedicated to 'alternative relationship models' like polyamory and swinging, so may not reflect the broader population.»
Εν τω μεταξύ ξέχασε να το αναφέρει αυτό... Έρευνα σε σάιτ για άτομα που θεωρούν σχέση την παρτούζα, ε, λίγο λογικό να μην είναι και τόσο στρέιτ

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-09-24

10:21
Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ ήξερα κυρίως στρέιτ παρτουζιαρηδες πάντως... Έχεις ακούσει φαντασιώσεις από στρέιτ; Τεσπα, όπως και να' χει, οδηγούμαστε σε πιο ανεκτικές κοινωνίες μάλλον.About 59 percent of Gen Z reported identifying as something other than straight, the poll found
...

Number of Gen Z who say they are not straight doubles to 22% —and 1 in 5 women under 27 are bisexual
The number is up from 10% in 2017 when Gallup first began its research. One expert said social media and covid lockdowns may have encouraged

The number of Americans aged 18 to 27 identifying as non-straight has more than doubled in 7 years, new polling reveals Wednesday.
A survey of 12,000 Americans by Gallup revealed that 22.3% of Generation Z now say they are gay, lesbian, bisexual, queer, transgender, or “other,” compared to 10% in 2017.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

29-09-24

10:52
Ειδικά σε κοινωνίες με μπερδεμένη και ασαφή σεξουαλικότητα που βασίζεται καθαρά σε κοινωνική καταπίεση όπως στην Ελλάδα ή σε άλλες συντηρητικές χώρες Ασιατικές, Αφρικανικές, Αραβοισλαμοπήθικες κτλ, εννοείται ότι δεν θα μάθεις ποτέ την πραγματική εικόνα. Γιατί ο μεν δουλεύει αγρίως τον δε. Υπάρχουν πολλοί οικογενειάρχες, που πάνε οικογενειακώς στην εκκλησία, φιλάνε τα μάρμαρα, έχουν ΓΚΥΝΑΙΚΑ και παιδιά και στα κρυφά έχουν προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα για ομοφυλόφιλους. Βέβαια και σε κανονικά δίκτυα γνωριμιών πλέον βλέπεις επίσης αγγελίες γνωριμίας παντρεμένων με ότι προκύψει...
" topversbot παντρεμένος για άτριχο νέο εχέμυθο "

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.543 μηνύματα.

29-09-24

11:23
Ρε συ npb, κάθε δεύτερο μήνυμά σου αναφέρεις τους άντρες που του παίζουν στρέιτ και στα κρυφά ψάχνουν θηλυπρεπή αγόρια. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν αυτά, αλλά διακρίνω μια προβολή ρε παιδί μου...Ειδικά σε κοινωνίες με μπερδεμένη και ασαφή σεξουαλικότητα που βασίζεται καθαρά σε κοινωνική καταπίεση όπως στην Ελλάδα ή σε άλλες συντηρητικές χώρες Ασιατικές, Αφρικανικές, Αραβοισλαμοπήθικες κτλ, εννοείται ότι δεν θα μάθεις ποτέ την πραγματική εικόνα. Γιατί ο μεν δουλεύει αγρίως τον δε. Υπάρχουν πολλοί οικογενειάρχες, που πάνε οικογενειακώς στην εκκλησία, φιλάνε τα μάρμαρα, έχουν ΓΚΥΝΑΙΚΑ και παιδιά και στα κρυφά έχουν προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα για ομοφυλόφιλους. Βέβαια και σε κανονικά δίκτυα γνωριμιών πλέον βλέπεις επίσης αγγελίες γνωριμίας παντρεμένων με ότι προκύψει...
![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

29-09-24

11:40
Ναι. Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω...Από τα αγαπημένα του θέματα, κάτι τέτοια...
Τουλάχιστον σήμερα τα είπε, χωρίς να διαβάζει εφημερίδα...
Τουλάχιστον σήμερα τα είπε, χωρίς να διαβάζει εφημερίδα...

29-09-24

12:59
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι θέμα συζήτησης το ποσοστό ή ο αριθμός των ανθρώπων που είναι γκέι. Σε τί μας επηρεάζει;
nPb
Επιφανές μέλος

29-09-24

13:00
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι θέμα συζήτησης το ποσοστό ή ο αριθμός των ανθρώπων που είναι γκέι. Σε τί μας επηρεάζει;
το ερώτημα είναι γιατί οι ετεροφυλόφιλοι ενοχλούνται..

ilias90
Περιβόητο μέλος

29-09-24

13:10
Μα γιατί είμαστε όλοι κρυφές, πες τοτο ερώτημα είναι γιατί οι ετεροφυλόφιλοι ενοχλούνται..![]()

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

29-09-24

13:11
Γιατί δεν τους αφήνετε σε ησυχία, ίσως ; Γιατί ζουζουνίζετε, σαν τις μελισσούλες ; Γιατί υπονοείτε, συνεχώς, διάφορα ;το ερώτημα είναι γιατί οι ετεροφυλόφιλοι ενοχλούνται..![]()
Παραπάνω, ας πούμε, μίλησες λες και ανακάλυψες την Αμερική. Οκ. Υπάρχουν και καταπιεσμένοι gay (είτε οικογενειάρχες, είτε όχι...) που το κρύβουν. Καινούριο είναι αυτό ; Κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει ; Προς τί η προσκόλληση ή η συνεχής επανάληψη ; Φταίει η κοινωνία ; Φταίει κι αυτή, ναι. Φταίνε και οι ίδιοι, όμως, που δεν υποστηρίζουν αυτό που πραγματικά είναι. Με όποιο κόστος. Όπως έκαναν πολλοί άλλοι...
juste un instant
Επιφανές μέλος

29-09-24

15:16
Φοβάμαι ότι όσο περισσότερο κάποιοι γκει τολμούν να κάνουν αουτινγκ στις δυτικές κοινωνίες, τόσο κάποιοι ετεροφυλόφιλοι τείνουν να ριζοσπαστικοποιουνται μέσα από ακροδεξιές επιλογές. Βέβαια έτσι όπως αυξάνονται τα αουτινγκ προφανώς τέτοιες ακροδεξιές φωνές σιγά σιγά θα περιθωριοποιουνται. Έτσι ελπίζω τουλάχιστον. Έτσι έγινε σε πολλές δυτικές κοινωνίες τουλάχιστον.Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι θέμα συζήτησης το ποσοστό ή ο αριθμός των ανθρώπων που είναι γκέι. Σε τί μας επηρεάζει;
juste un instant
Επιφανές μέλος

30-09-24

18:02
Ομοφοβικός ταξιτζής, πιθανότατα λάτρης του Πούτιν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Libertus
- taketrance
- American Economist
- charmander
- Joji
- Memetchi
- touvlo
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Scandal
- GeorgePap2003
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Chris1993
- vasilis123321
- iew
- John2025
- A350
- Wonderkid
- J.Cameron
- Jack of Spades
- gademis
- camil
- Πηνελόπη Κκ.
- giorgos5002
- Εριφύλη
- rafaela11
- fourkaki
- Fernando_A
- Jim175
- iren
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Αλκίμαχος
- User2350
- jj!
- ROM32
- despoina13
- mixaelaaa
- Luludaki
- grtt
- kost28
- phleidhs
- physicscrazy
- Ariana2018
- melina_51
- Esperos1
- epote
- Dmzk
- Than003
- gmoutzour
- electra24
- back2967
- fretoe
- χημεια4λαιφ
- Anna875
- Re_Alexis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- alexis.patrinos
- Δροσουλίτης
- Petaloudas
- Athens2002
- iminspain
- den antexw allh apotyxia
- uni77
- New member
- giannist_
- JohnGreek
- Real Life Rapunzel
- Johnman97
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.