Subject to change
e-steki.gr Founder

Και η πλάκα είναι οτι κατα πάσα πιθανότητα αυτό θα γινότανΑρχική Δημοσίευση από ines:πλακα πλακα,οταν ενας αντρας φτιαχνεται με το να κοιταει λεσβιες ειναι επειδη εχει βλεψεις και για τον εαυτουλη του κι οχι γιατι σκεφτεται "κοιτα αδερφακι μου τι ερωτευμενες και ευτυχισμενες που φαινονται...."
αν δηλαδη μια λεσβια εφτυνε εναν που της την επεφτε κι ετρεχε και φιλιοταν με την συντροφο της,δε θα χαλιοταν αγρια ο αντρας?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Ακριβώς! Γι'αυτό το λόγο και οι γυναίκες δε βρίσκουν ερεθιστικά τα gay ζευγάρια (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον)... αλλά ο "πειραματισμός", όταν το κάνεις για πλάκα δηλαδή, έχει άλλη φάσηΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Οπως εχω πει και σε καποιο αλλο post μου (το οποιο τωρα δεν βρισκω αλλα τεσπα) δεν ξερω αν οντως το να δεις δυο οποιεσδηποτε ομοφυλοφιλες κοπελες να φιλιουνται ειναι ερεθιστικο θεαμα. Νομιζω οτι οι αντρες το εχουν συνδεσει πρωτον με οτι οι κοπελες δεν ειναι αυστηρα λεσβιες αλλα θα εκαναν και κατι με αντρες (=μαζι τους) και κατα δευτερον με οτι αυτο που κανουν ειναι ειδους "πειραματισμου" μεταξυ τους, κατι παρανομο και πρωτογνωρο(=ερεθιστικο)![]()
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Μου τα είχε ρίξει ζευγάρι με λεσβίες προπερσι όταν δούλευα

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Ζευγάρι κιόλας;Ποια είναι η πιθανότητα;
![]()
Δεν ξέρω ποια είναι η πιθανότητα πάντως ήταν πολύ παράξενα τα συναισθήματα μου.
Πλάκα είχε γιατί στην αρχή πήγα να πάρω παραγγελία και ήταν μόνο η μια και μου λέει έλα σε λίγο που θα έρθει και η φίλη μου(εγώ κατάλαβα η κολλητή της όχι η κοπέλα της)
και μετά που ήρθε και τις είδα να χαίδευει η μια την αλλη και να φιλιούνται. Δεν μπορούσα να το αποφύγω να μην πάω γιατί δεν υπήρχε άλλος σερβιτόρος εκείνη την στιγμή και άρχισαν να μου λένε τα δικα τους, πάντως δεν μπορώ να πω ήταν πολύ ευγενικές με κάλεσαν να πάμε και οι 3 διακοπές και θα περνούσαμε ωραία, τους άρεσαν τα δάχτυλα μου(γιατί άραγε??) και τα μάτια μου, δεν μπορούσε κάποιος να με φωνάξει εκείνη την στιγμή??

Δεν θα ήθελα να μου ξανατύχει

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:Δε νομίζω να ισχύει αυτό, καθώς για να μπω και στο μυαλό σου και σύμφωνα με το τρόπο που πιστεύω πως βλέπεις τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν λεσβίες που φαίρονται πολύ ''άγρια'' ''σαν άντρες'' και -γιατί όχι- ντύνονται και αντίστοιχα... αυτό δε θα σου χάλαγε οπτικά την αισθητική; [φαντάσου το και μη στέκεσαι στις λεσβίες που βλέπεις σε πορνοταινείες κτλ]. Επίσης όπως είπαν και οι παραπάνω, αν ήταν λεσβίες και οι φίλες της δε θα υπήρχε περίπτωση να επιδοθείς σε ομαδικές νύχτες.
[άλλωστε για πιο λόγο τις λένε λεσβίες αν πηγαίνουν και με άντρες;].
Όσο για το πρώτο περί του ομοφυλόφιλου αδελφού... ασχολίαστο- μη ξεχνάς όμως πως μπορεί να σε κρέμαγε πρώτος αυτός.![]()
Η δική μου άποψη σχετικά με το θέμα: Θα τη στήριζα και θα τη βοηθούσα να το αποκαλύψει στους γονείς ή διαφορετικά θα διαφύλαγα το μυστικό της εφόσον είναι επιλογή της να μη το αποκαλύψει σε κανέναν.![]()
1) Οχι, δε μου χαλάνε την αισθητική.
2) Ασε με να ξέρω κάτι παραπάνω από ένα παιδί για το τι κάνούν στο κρεβατι τους.

3) Δε θα με κρέμαγε εκείνος πρώτος, ξέρεις γιατί?? Γιατί θα προτιμούσε να με μαχαιρώσει πισώπλατα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το να χαρακτηρίζεις τον Πέτρο παιδί το μόνο που δείχνει είναι έλειψή επιχειρημάτων οπότε αντί να προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτά που λέει προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να μειώσεις τον ίδιο.
Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ενώ τους άντρες ομοφυλόφιλους τι τους ξεχωρίζει πέρα απο τις σεξουαλικές προτιμήσεις?Κάτι μου λέει οτι δεν έχεις γνωρίσει και πολλούς και κρίνεις απο τα κακέκτυπα που προβάλλει η τηλεόραση...
![]()
Αν κρινω απ οσα ξερω για σενα και την προσωπικη σου ζωη απο γνωστους σου, εσυ εκτος απο ομοφυλοφιλους και 2-3 ακομη δε πρεπει να εχεις γνωρίσει γενικα κοσμο, οποτε χαλαρα πίστευε ο,τι θες.

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Να υποθέσω οτι τα 3 χρόνια διαφοράς σου με τον Πέτρο κάνουν αυτόν παιδί κι εσένα ενήλικα?
Το να χαρακτηρίζεις τον Πέτρο παιδί το μόνο που δείχνει είναι έλειψή επιχειρημάτων οπότε αντί να προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτά που λέει προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να μειώσεις τον ίδιο.
Σου ζητώ συγγνωμη που εχω κανει περισσοτερο σεξ απο σενα και τον μικρο. δε φταίω εγώ, θα κάνω αποχη για να επανορθώσω

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Συχωρεμένος καλέ, ότι πεις διαφώνισε κανείς?Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Σου ζητώ συγγνωμη που εχω κανει περισσοτερο σεξ απο σενα και τον μικρο. δε φταίω εγώ, θα κάνω αποχη για να επανορθώσω![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Οκ, Psixotis, είμαι κλεισμένη σε ένα κλουβί και δεν ξέρω πως είναι η ανθρώπινη φάτσα. Νομίζω έχει 1 μάτι και 2 στόματα, καλά θυμάμαι ε?

Εκτός απο off-topics έχεις να πεις τίποτα άλλο επι του θέματος?

Scandal
Διαχειριστής

Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:1) Οχι, δε μου χαλάνε την αισθητική.
2) Ασε με να ξέρω κάτι παραπάνω από ένα παιδί για το τι κάνούν στο κρεβατι τους.
3) Δε θα με κρέμαγε εκείνος πρώτος, ξέρεις γιατί?? Γιατί θα προτιμούσε να με μαχαιρώσει πισώπλαταΟ λαός δεν είπε τυχαία τη φράση "*****ης άνθρωπος"
![]()
Μόνο με όσα γράφεις περι δίχνεις τι άποψη έχεις για το sex. Θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο που έχεις κάνει sex ενώ παράλληλα, επειδή πέρασες την ηλικία των 18, άρχιζεις να υποτιμάς του άλλους για την ηλικία τους.Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Σου ζητώ συγγνωμη που εχω κανει περισσοτερο σεξ απο σενα και τον μικρο. δε φταίω εγώ, θα κάνω αποχη για να επανορθώσω![]()
Δε βρίσκω λόγο απο τη στιγμή που δεν έχεις κάποιο επιχείρημα να καλυφθείς, να επιτίθεσαι προσωπικά στους άλλους.

Πάντως μικρέ, ελπίζω κάποτε να μαγαλώσεις, και όσο αφορά τη φράση που ανέφερες: πάντα υπήρχαν καφροί στη κοινωνία και πάντα θα υπάρχουν- θα το μάθεις κι αυτό με τα χρόνια μην ανυσηχείς.

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πωπω τώρα έχω και κατάσκοπο στο κρεβάτι μου
Οκ, Psixotis, είμαι κλεισμένη σε ένα κλουβί και δεν ξέρω πως είναι η ανθρώπινη φάτσα. Νομίζω έχει 1 μάτι και 2 στόματα, καλά θυμάμαι ε?
Εκτός απο off-topics έχεις να πεις τίποτα άλλο επι του θέματος?![]()
Μονη σου λες οτι τα εχεις με ανηλικο... λολ

Subject to change
e-steki.gr Founder

Scandal
Διαχειριστής

Αν μάθεις ποτέ να γράφεις και κυρίως να επικοινωνείς- γράψε μας.

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κάτσε βρε Σκουληκάκι, έτσι παίρνει η μπόρα όλα τα άτομα 19 ετών.Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:αχ....νεολέα κάνεις λίγο σεξ στα 19 σου και το φωνάζεις, πίνεις και κανένα τσιγαρίλικι κριτικάρεις και όλους τους άλλους χωρίς να τους ξέρεις και ξάφνικά.............. τα-τα έγινες ΜΟΥΡΗ!!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.