Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Για να δούμε αν θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις από το αντίστοιχο θέμα για τον αδερφό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί κάτι μου λέει οτι όσοι ήταν φοβερά αρνητικοί στο θέμα με τον αδερφό εδώ δεν θα έχουν πρόβλημα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Το ξέρω ήμουν εκτός θέματος...Sorry

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Την εχω παραθεσει στο αντιστοιχο thread.

ΔΕΝ αγαπω ή μισω ενα ατομο για τις σεξουαλικες προτιμησεις του.
Υπαρχουν αλλοι λογοι που καποιον ανθρωπο τον εχω βαλει στην καρδια μου.

Ποσο μαλλον οταν προκειτε για αδεφο-αδερφη.
Και οσο γιατι οι αντρες δεν εχουν προβλημα με το να βλεπουν δυο κοπελες σε λεσβιακες περιπτυξεις,υπαρχει απαντηση αλλα τωρα δεν προλαβαινω να την γραψω, αλλα και χρονο να ειχα δεν θα το εκανα γιατι θα "ξεχειλωσει" πολυ η συζητηση.

Παντως εαν κανετε ενα ψαξιμο στο google θα δειτε οτι και γι' αυτο υπαρχει απαντηση.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Όσο για το άλλο Μarie δεν θέλω απαντήσεις μια παρατηρισούλα έκανα είμαι σίγουρη ότι για όλα υπάρχει εξήγηση...χιχιχι

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δε σχολιάζω το ότι παρεκτάπηκαν τα αγόρια -το θέμα είναι σοβαρό όσο και το θέμα του αδερφού. Θέμα γούστου όμως... Εμένα πχ μου αρέσει ο καφές πικρός.

Ούτε και καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει ζήτημα. Οι τελευταίοι που πρέπει να το μάθουν είναι οι γονείς, εκτός αν βλέπουν φανατικά παπακαλιάτη.
Όσο για το θέμα του αδερφού/αδερφής που το γύρισε, δική τους ζωή είναι, δικές τους και οι επιλογές. Δε μπορώ εγώ (ή κανένας άλλος) να τους επιβάλλω τι να προτιμούν. Και όσοι κακολογούν, ας δούν τα χάλια τους πρώτα...
--> Φιλική συμβουλή προς αυτούς που σοκαρίζονται τόσο πολύ: Κόψτε κάτι...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ως προς το θεμα αυτο καθ' αυτο, και μιας και δεν εχω συμμετασχει στο αλλο, να πω οτι φυσικα επιλογη της ειναι, και δεν χρειαζεται να δωσει δικαιωμα ουτε σε εμενα ουτε στους γονεις μας.

-> Οπου "της", μπορειτε να βαλετε και "του" φυσικα...
Υ.Γ 1: Το οτι το θεαμα δυο γυναικων να φιλιουνται ή... οτιδηποτε μεταξυ τους ειναι ερεθιστικο σχεδον για ολους τους αντρες (εκτος των...ψευτων!

Υ.Γ 2: doo δεν ειναι ασχημη η ιδες για τις νυμφομανεις...δεν ειναι καθολου ασχημη!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Βεβαια μια την εχω (την αδερφη) και θα την βοηθουσα.
"Θα τη βοηθούσα"... Λες και είναι καμία ναρκομανής ή λες και έχει κάποια σοβαρή ασθένεια...
Αυτή είναι η αντίδραση η οποία επικρατεί στην κοινωνία μας. Όταν μιλάμε για μη αποδοχή των ομοφυλόφυλων δεν εννούμε πως βγαίνουμε έξω και σπάμε στο ξύλο κάποιον gay ή ξεμαλλιάζουμε κάποια λεσβία, αλλά ότι πολύ απλά μας ξενίζει...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Aυτη την στιγμη δεν πρεπει να κολαμε τοσο στις λεξης αλλα στο αποτελεσμα... ναι μεν συμφωνω αλλα ειναι το τελευταιο που πρεπει να λυσουμεΑρχική Δημοσίευση από MonaXoS:"Θα τη βοηθούσα"... Λες και είναι καμία ναρκομανής ή λες και έχει κάποια σοβαρή ασθένεια...
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Η στάση μας ως ασθένεια ή ως κάτι εντελώς ξένο απέναντι στο διαφορετικό είναι το πρώτο που πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν μας ενδιαφέρουν μειονότητες (όπως είναι και οι ομοφυλόφιλοι).
Και φυσικά δεν κόλλησα στις λέξεις. Αλλά οι λέξεις από μόνες τους κρύβουν πάρα πολλά. Η στάση μας δηλώνεται εύκολα μέσω των λέξεων. Φυσικά δεν μιλάω για ασυνείδητα επίπεδα, όπως πολλοί( ; ) θα νομίσουν, αλλά για στάσεις ζωής και αντιμετώπιση καταστάσεων που φαίνεται μέσω των λέξεων που χρησιμοποιούμε στην κάθε περίπτωση...

Embrance
Νεοφερμένο μέλος

+1.με τις "Λες" δεν εχω τιποτα,αλλα για ασους γνωριζουν 2 απο τα τριτοφυλικα φυλα χωριζοντε και σε κατηγοριες.Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Nαι, ναι τα αγοράκια το έχουν αυτό μη δούν δύο άντρες να χαιδεύονται τους έρχετε αναγούλα! με το που βλέπουν δύο γυναίκες να κάνουν το ίδιο χαίροντε ιδιαιτέρως!
Το ξέρω ήμουν εκτός θέματος...Sorry![]()
Εγω παντως ψιλο-ξενερονω με τα γκει/λες/τρανς
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Δεν κατάλαβα ποιο λες ότι είναι το "τελευταίο που πρέπει να λύσουμε"...
Η στάση μας ως ασθένεια ή ως κάτι εντελώς ξένο απέναντι στο διαφορετικό είναι το πρώτο που πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν μας ενδιαφέρουν μειονότητες (όπως είναι και οι ομοφυλόφιλοι).
Και φυσικά δεν κόλλησα στις λέξεις. Αλλά οι λέξεις από μόνες τους κρύβουν πάρα πολλά. Η στάση μας δηλώνεται εύκολα μέσω των λέξεων. Φυσικά δεν μιλάω για ασυνείδητα επίπεδα, όπως πολλοί( ; ) θα νομίσουν, αλλά για στάσεις ζωής και αντιμετώπιση καταστάσεων που φαίνεται μέσω των λέξεων που χρησιμοποιούμε στην κάθε περίπτωση...
![]()
αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρωτα πρεπει να λύσουμε την σταση που υπαρχει απεναντη στους ομοφυλοφιλους και μετα να κολλησουμε στις λεξεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.