karotenia
Δραστήριο μέλος

απεχθανομαι εκεινους που σιωπουν μπροστα σε καποια αδικια προκειμενου να τα εχουν καλα με ολους και να το ¨<παιζουν> καλοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Κάποιος είχε πει μια κουβέντα για τη μανα μου. Δεν θελετε να μαθετε τι έπαθε...Για τον πατέρα μου δεν με απασχολεί τι θα πουν...
Neraida
Επιφανές μέλος

Εσυ ολα τα θεματα που προκυπτουν τα λυνεις με το ξυλο?! Αλλους τροπους αντιμετωπισης δε σου εχουν μαθει?!
Κουλαρε λιγο...(οχι πως θα με ακουσεις, αλλα λεμε τωρα...)
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Αν πούνε για τη μάνα μου ναι. Σε άλλους βρίζουν τη μανα τους και γελάνε.Κακοφονιξ, πολυ ευεξαπτος εισαι !
Εσυ ολα τα θεματα που προκυπτουν τα λυνεις με το ξυλο?! Αλλους τροπους αντιμετωπισης δε σου εχουν μαθει?!
Κουλαρε λιγο...(οχι πως θα με ακουσεις, αλλα λεμε τωρα...)
Neraida
Επιφανές μέλος

Τι πολιτισμος!
Δεν καταλαβαινεις πως με το να αντιδρας και μονο δινεις αξια στα λογια που ειπωθηκαν?!

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Μετά κιχ δεν ξανακάνει και σε τρέμει. Είχα έναν τέτοιο στο στρατό... Με το σεις και με το σας μετά. Ανώτερος σε βαθμό, για να μην ξεχνιόμαστε...Θα μου βρίσει ο οποιοσδήποτε τη μητέρα και θα περάσει απαρατήρητο...Ενω εαν του ορμησεις και πεσει ξυλο, θα παρει το μαθημα του, ε?!
Τι πολιτισμος!
Δεν καταλαβαινεις πως με το να αντιδρας και μονο δινεις αξια στα λογια που ειπωθηκαν?!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Eδειρες ανωτερο σου στο βαθμο στο στρατο;;;;;Μετά κιχ δεν ξανακάνει και σε τρέμει. Είχα έναν τέτοιο στο στρατό... Με το σεις και με το σας μετά. Ανώτερος σε βαθμό, για να μην ξεχνιόμαστε...Θα μου βρίσει ο οποιοσδήποτε τη μητέρα και θα περάσει απαρατήρητο...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Eδειρες ανωτερο σου στο βαθμο στο στρατο;;
Έλα ντε, καλά σου λένε

Αγάπη01
Νεοφερμένο μέλος

Οπότε είναι ανάλογα την περίπτωση!Εάν η κολλητή μου έχει άδικο δεν μπορώ να την υπερασπιστώ ακόμα και αν είναι κολλητή μου.Εάν έχει δίκιο τότε ναι θα την υπερασπιστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Κάποιος έλεγε μαλακιες για εκείνη σε εμένα και εγώ τον άκουγα χωρίς να λέω κάτι. Αργότερα πήγα και της είπα τι λέει ο συγκεκριμένος για εκείνη ώστε να το γνωρίζει και αυτή θύμωσε μαζί μου επειδή καθόμουν και άκουγα τον άλλο να την βρίζει χωρίς να την υπερασπιστώ.
Της είχα απαντήσει τότε πως καθώς η κουβέντα μας ήτανε πριβε και όχι μπροστά σε άλλα άτομα θεώρησα πιο σωστό να μην πάρω θέση ώστε να μάθω επακριβώς τι πίστευε ο άλλος και τι προσπαθούσε να διασπειρει για εκείνη από το να του το ξεκοψω εξ αρχής. Η λογική μου ήταν πως εάν έπαιρνα θέση εξ αρχής αυτό το άτομο θα θεωρούσε πως δεν έχει νόημα να μου πει τις βλακειες του για εκείνη, ενώ ταυτόχρονα θα συνέχιζε να τις λέει σε τριτους. Έτσι και δεν θα περιοριζαμε το κακό και δεν θα ξέραμε τι λέει.
Η φίλη μου φυσικά όντας Hot headed άτομο σε τέτοια θέματα και πολύ υπέρ του να προστατεύει την υπόληψη των αγαπημένων της προσώπων δεν ήθελε να ακούσει τίποτα από όλα αυτά και επέμενε ότι ήταν μεγάλη μαλάκια και προδοσία αυτό που έκανα, οπότε εν τέλει απλά έκανα πίσω και ζήτησα συγνώμη αφού δεν μπορούσε να καταλάβει.
Τι πιστεύετε περί του θέματος;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

juste un instant
Επιφανές μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Θα μπορούσες να του πεις ό,τι πρόβλημα έχει με τη φίλη σου να το συζητήσει μαζί της. Εσύ στα δικά σου μάτια μπορεί να πήγες να κάνεις το καλό, και στην τελική να βρέθηκες μπλεγμένος. Θεωρώ πως δεν το χειρίστηκε και ιδιαίτερα καλά τότε η φίλη σου. Πολύ πιθανόν να το κατάλαβε αργότερα.Είχα παλαιότερα μια παρόμοια κουβέντα με μια φίλη μου.
Κάποιος έλεγε μαλακιες για εκείνη σε εμένα και εγώ τον άκουγα χωρίς να λέω κάτι. Αργότερα πήγα και της είπα τι λέει ο συγκεκριμένος για εκείνη ώστε να το γνωρίζει και αυτή θύμωσε μαζί μου επειδή καθόμουν και άκουγα τον άλλο να την βρίζει χωρίς να την υπερασπιστώ.
Της είχα απαντήσει τότε πως καθώς η κουβέντα μας ήτανε πριβε και όχι μπροστά σε άλλα άτομα θεώρησα πιο σωστό να μην πάρω θέση ώστε να μάθω επακριβώς τι πίστευε ο άλλος και τι προσπαθούσε να διασπειρει για εκείνη από το να του το ξεκοψω εξ αρχής. Η λογική μου ήταν πως εάν έπαιρνα θέση εξ αρχής αυτό το άτομο θα θεωρούσε πως δεν έχει νόημα να μου πει τις βλακειες του για εκείνη, ενώ ταυτόχρονα θα συνέχιζε να τις λέει σε τριτους. Έτσι και δεν θα περιοριζαμε το κακό και δεν θα ξέραμε τι λέει.
Η φίλη μου φυσικά όντας Hot headed άτομο σε τέτοια θέματα και πολύ υπέρ του να προστατεύει την υπόληψη των αγαπημένων της προσώπων δεν ήθελε να ακούσει τίποτα από όλα αυτά και επέμενε ότι ήταν μεγάλη μαλάκια και προδοσία αυτό που έκανα, οπότε εν τέλει απλά έκανα πίσω και ζήτησα συγνώμη αφού δεν μπορούσε να καταλάβει.
Άμα είναι ανάμεσα σε παρέα προτιμώ να τα συζητάμε όλοι μαζί αν θέλουν να σφάξουν ό ενας τον άλλον (άσχετα που στην τελική μιλάμε προσωπικά/μόνοι μας). Έξω από την παρέα ε άμα ακούσω κάτι άσχημο για άτομο της παρέας, θα του το μεταφέρω. Δεν θα συμφωνήσω με αυτά που λέει, αλλά δεν θα πλακωθούμε κι όλας.
Δεν τσακώνομαι γενικά εύκολα, δύσκολα μου προκαλεί θυμό κάποιος

Guest 209912
Επισκέπτης

Καλά μη φανταστείς κανένα τρελό διασυρμό, η φάση ήταν "έφαγα άκυρο και άρα είναι πουτανα". Κι εγώ την γλυκοκοιτάζα τότε θυμάμαι, λες να συμπεριφερθηκα έτσι από ζηλεια; Αλλά απτην άλλη αν ήταν ο στόχος μου να φανώ καλός δεν θα της έλεγα απλά ότι ο τάδε είπε αυτό και σε υπερασπιτηκα;Δεν είναι εύκολο να διασύρεις πάντως κάποιον χωρίς αποδείξεις. Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο θα πίστευαν τον φίλο σου αν προσπαθούσε να την διασύρει. Εκτός κι αν φαινόταν αξιόπιστος σε τρίτους. Σε σένα φαινόταν αξιόπιστος; Σου έδινε την εικόνα ενός αξιόπιστου ατόμου; Η πήγες να τα πεις γιατί είχες ίσως άλλες βλέψεις για αυτό το κορίτσι;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Aν το έλεγε έτσι και σε τρίτους, θα καταλάβαιναν ότι μάλλον το κάνει για την χυλόπιτα... Οπότε δεν θα ήταν πιστευτός. Δεν μου φαίνεται κακό που της το είπες. Πρόβλημα της βέβαια που δεν κατάλαβε. Προφανώς δεν τον ήξερε καλά.Καλά μη φανταστείς κανένα τρελό διασυρμό, η φάση ήταν "έφαγα άκυρο και άρα είναι πουτανα". Κι εγώ την γλυκοκοιτάζα τότε θυμάμαι, λες να συμπεριφερθηκα έτσι από ζηλεια; Αλλά απτην άλλη αν ήταν ο στόχος μου να φανώ καλός δεν θα της έλεγα απλά ότι ο τάδε είπε αυτό και σε υπερασπιτηκα;
Libertus
Συντονιστής

Guest 699855
Επισκέπτης

Συμφωνώ απόλυτα με τη φίλη σου.
Πράγματι υπερασπιζόμαστε τους φίλους μας όπως θα υπερασπιζόμασταν και τους εαυτούς μας.
Το έχω κάνει για φίλους μου και το έχουν κάνει για μένα.
Δεν θα φανταζόμουν ποτέ έναν φίλο μου να άκουγε κατηγορίες για μένα χωρίς να αντιδράσει είτε ήταν πριβέ η συνομιλία είτε μπροστά σε άλλους.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Από την άλλη, ούτε το ότι θίχτηκε μπορώ να καταλάβω. Δε συμμετείχε και ο χάκερ στο κράξιμο, ίσα ίσα προσπάθησε να βοηθήσει. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο, δεν μπορείς να περιμένεις να φερθεί όπως εσύ θέλεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.