love_angel
Επιφανές μέλος

εμεις ως κολλητοι του, πώς πρεπει να αντιδρασουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν καταφευγουμε ομως σε ακραιες συμπεριφορες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Αν ισχύουν τότε καλό θα είναι να του πούμε τί λέγεται από τους τάδε και ότι και εσύ συμφωνείς με αυτούς.
moonlight
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

σπαω στο ξυλο οποιον τον προσεβαλλε..![]()
Ιππότη μου εσύ!

Σόρρυ για τα οφ-τόπικ σήμερα. Βαριέμαι στη δουλειά.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μεταξυ φιλων υπαρχουν εντασεις, αλλοιμονο αν δεν υπηρχαν , ομως η ουσια παιζει ρολο.
Εσυ λοβακι μου νομιζω με τον καιρο θα εντοπισεις ακριβως περα απαυτο τι αλλο σε πειραξε κι αν ειναι μονο αυτο δωσε τοπο στην οργη.
Ειναι σημαντικο να χεις φιλους. Και ειναι κριμα να δυαλυθει μια σχεση για μικροτητες. Εσυ θα ξερεις ποσο και αν ειναι μικροτητες κι αν αξιζει να του λες την καλημερα σου.
Βαλτα κατω λοιπον, δωσε λιγακι χρονο, κανε και μια συζητηση μαζι του κι απο κει κι επειτα βλεπεις.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

τώρα από κει και πέρα έχει να κάνει με τη στιγμή, τις συνθήκες και με το τι ειπώθηκε και μεταξύ ποίων ειπώθηκε ότι ειπώθηκε.....
αν έχουν ξεπεραστεί τα όρια μπορεί να "προσβάλεις" κι εσύ με τη σειρά σου.....αν έγινε απλά μέσα σε μια στιγμή έντασης, μια παρεξήγηση της στιγμής, τον παίρνεις διακριτικά αυτόν που προσέβαλε και του τα εξηγείς ένα χεράκι......ζητώντας του να πει συγγνώμη και να κατανοήσει το λάθος του.....
moonlight
Διάσημο μέλος

δηλαδη η περιπτωση να του κοψεις και την καλημερα για παραδειγμα ειναι ακραια?![]()
αν ειναι ατομο που ετσι κι αλλιως δεν εκανα πολλη παρεα και δημιουργησε προβλημα και σε δικο μου ανθρωπο τοτε δεν νομιζω να ειχα παρε δωσε μαζι του. εγω ειμαι της αποψης μια καλημερα πες την και ας πεσει κατω απλα ως εκει.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Οι φίλοι, φίλοι.. αλλά όταν έχουν άδικο δεν τους υπερασπίζομαι.
Μπορώ να πω ότι είμαι αντικειμενικός κριτής και εξάλλου μου ΄χει βγει το όνομα, ότι λύνω διαφωνίες!
Περί παρεξηγήσεως θα πρόκειται, αφού τα φιλαράκια τα δικά μου δεν τα βρίζει κανείς!

edit: Ουπς, τώρα είδα το πρώτο ποστ!
Να βρίζει την οικογένειά του. Μα γιατί;;
love_angel
Επιφανές μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

τι γινεται οταν καποιος απο την παρεα μας ή το περιβαλλον μας προσβαλλει πολυ ασχημα, τον καλυτερο μας φιλο? θιγοντας ακομα και την οικογενεια του...??
εμεις ως κολλητοι του, πώς πρεπει να αντιδρασουμε?
Προσωπικά δε δίνω ποτέ βάση σε τέτοια σχόλια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, υπό την προϋπόθεση όμως πως όποια κουβέντα βγει από το στόμα του χαρακτηρίζει πρωτίστως τον ίδιο.
Όποια προσβολή και να εξαπολύσει εναντίον φίλων μου ή της οικογένειάς μου/τους, δε με αγγίζει στο ελάχιστο. Κι αυτό επειδή αυτούς τους ανθρώπους (και τις οικογένειές τους) τούς αγαπάω και τους ξέρω πολύ καλύτερα από ό,τι τους ξέρει ή θα τους γνωρίσει ποτέ εκείνος/η.
Οπότε ό,τι και να πει, όπως και να τους αποκαλέσει, για ό,τι κι αν τους κατηγορήσει, εμένα δεν πρόκειται να με επηρεάσει παρα μόνο ως προς την εικόνα που έχω για το άτομο το οποίο κάνει την επίθεση- η οποία σαφώς θα αλλάξει, προς το αρνητικό. Αυτό προφανώς θα έχει ως συνεπακόλουθο να απομακρυνθώ τόσο, ώστε να μην βρει ξανα ευκαιρία να πει κάτι αντίστοιχο μπροστά μου.
Όμως, στην περίπτωση που το άτομο το οποίο δέχεται την επίθεση πληγωθεί από τα λόγια αυτά, μπορώ να το τραβήξω στα άκρα.
Πάντως γενικά δεν δίνω βάση σε τέτοια, επειδή σκέφτομαι πως με άτομα που προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς.
love_angel
Επιφανές μέλος

Όμως, στην περίπτωση που το άτομο το οποίο δέχεται την επίθεση πληγωθεί από τα λόγια αυτά, μπορώ να το τραβήξω στα άκρα.
αυτο περιμενα να ακουσω τοση ωρα καλυψουδι.

ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jesse_james
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.