Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-03-21

22:22

Σκάνδαλο στην Ουκρανία: 8χρονη έκανε σχέση με 13χρονο – Κατακραυγή στα social media για τη μητέρα της
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία με τη σχέση δύο παιδιών και τις φωτογραφίες τους στο Instagram. Μια σχέση που έχει την… ευχή της μητέρας του κοριτσιού, που δέχεται τα πυρά των χρηστών των social media. Η χρονη Milana Makhanets, blogger και μοντέλο, έχει σχεδόν 7 εκατομμύρια followers στο...

Εσείς τι πιστεύετε σύμφωνα με τις αποφάσεις της μητέρας ?
DISCLAIMER:ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

17-03-21

22:32
Τουλαχιστον προβληματικο![]()
Σκάνδαλο στην Ουκρανία: 8χρονη έκανε σχέση με 13χρονο – Κατακραυγή στα social media για τη μητέρα της
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία με τη σχέση δύο παιδιών και τις φωτογραφίες τους στο Instagram. Μια σχέση που έχει την… ευχή της μητέρας του κοριτσιού, που δέχεται τα πυρά των χρηστών των social media. Η χρονη Milana Makhanets, blogger και μοντέλο, έχει σχεδόν 7 εκατομμύρια followers στο...www.google.com
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JJohn1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

17-03-21

22:33
Εγώ νομίζω έπαιζα κρυφτό σε εκείνη την ηλικία
iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 628 μηνύματα.

17-03-21

22:34
Η άλλη είναι 8 και έχει ήδη σχέση αλλά εγώ είμαι 18 προς 19 και είμαι μπακουρι....![]()
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία με τη σχέση δύο παιδιών και τις φωτογραφίες τους στο Instagram. Μια σχέση που έχει την… ευχή της μητέρας του κοριτσιού, που δέχεται τα πυρά των χρηστών των social media. Η χρονη Milana Makhanets, blogger και μοντέλο, έχει σχεδόν 7 εκατομμύρια followers στο...www.google.com
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

17-03-21

22:36
Επιπτώσεις καραντίνας, things will change!Η άλλη είναι 8 και έχει ήδη σχέση αλλά εγώ είμαι 18 προς 19 και είμαι μπακουρι....
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

17-03-21

22:42
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ +1 και από εμένα.Η άλλη είναι 8 και έχει ήδη σχέση αλλά εγώ είμαι 18 προς 19 και είμαι μπακουρι....
Όσο για το θέμα. Εντάξει τι να πει κανείς. Εγώ στα 8 μου ( και στα 13 μου

JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

17-03-21

22:45
Μήπως εγώ, ο κακός και καχήποπτος τζον, να πώ ότι ίσως η μαμά το κάνει επίτηδες για τους χιλιάδες followers, likes και συνεπως $$$?"Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, η οποία μετά την κατακραυγή διαγράφηκε, το κορίτσι ενημερώνει τους 486.000 followers της ότι είναι σε σχέση με τον 13χρονο blogger Pasha Pai. Μάλιστα στα stories τους και τα δύο παιδιά δηλώνουν τον έρωτά τους ενώ σε αρκετές φωτογραφίες φιλιούνται και κοιμούνται ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι! Σύμφωνα με το RT στο Instagram του αγοριού υπάρχουν ακόμα και φωτογραφίες που δείχνουν τη μικρή να βουρτσίζει τα δόντια της φορώντας το εσώρουχό της."

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-03-21

22:46
Είναι το δικαίωμα του παιδιού που έλεγα χτες ,ότι θα περάσουν τον νομο στα κρυφά έτσι ώστε να εξυπηρετούνται αλλά πράγματα ......Τουλαχιστον προβληματικο

17-03-21

22:47
Και απο το 13χρονο. Αμα ελκυεται απο τα 8χρονα τωρα, στα 17 θα βγαινει με 12χρονα; Τοτε θα ονομαζεται και επισημως παιδοφιλος.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ +1 και από εμένα.
Όσο για το θέμα. Εντάξει τι να πει κανείς. Εγώ στα 8 μου ( και στα 13 μου) έπαιζα ακόμα με lego και Playmobil και έβλεπα τα όπως τα αποκαλούσαμε όλοι τότε " Μίκυ Μαους ". Προβληματικό κυρίως από τους γονείς των δύο παιδιών που το επιτρέπουν.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

17-03-21

22:54
Είπαμε ο έρωτας δε βλέπει ηλικία αλλά μην υπερβάλλουμε 
Με το ζόρι είναι για σχέση ο 13χρονος, η 8χρονη τι κάνει; Πείτε με οπισθοδρομικό αλλά κάτι πάει στραβά εδώ. Και η μητέρα δεν προστατεύει την κόρη της αλλά δίνει την ευχή της; Κάτι δεν κολλάει.

Με το ζόρι είναι για σχέση ο 13χρονος, η 8χρονη τι κάνει; Πείτε με οπισθοδρομικό αλλά κάτι πάει στραβά εδώ. Και η μητέρα δεν προστατεύει την κόρη της αλλά δίνει την ευχή της; Κάτι δεν κολλάει.
Και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό!Και απο το 13χρονο. Αμα ελκυεται απο τα 8χρονα τωρα, στα 17 θα βγαινει με 12χρονα; Τοτε θα ονομαζεται και επισημως παιδοφιλος.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.322 μηνύματα.

17-03-21

23:22
Εξέλιξη. Κι εγώ είχα σχέση με μια 13χρονη* . Ήμουν παιδεραστής;
*
*
όταν ήμουνα 14
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-03-21

23:31
Αυτά παθαίνεις όταν είσαι 8 χρόνων και έχεις πατέρα από τα liddl.Εσείς τι πιστεύετε σύμφωνα με τις αποφάσεις της μητέρας ?

17-03-21

23:33
Μάλλον πρέπει να έχεις και μια ηλικία σχετικά μεγάλη και ένα μόνιμο προσανατολισμό προς μια ηλικία για να δεις αν είσαι παιδόφιλοςΕξέλιξη. Κι εγώ είχα σχέση με μια 13χρονη* . Ήμουν παιδεραστής;
*όταν ήμουνα 14
View attachment 77616
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

17-03-21

23:47
ειχα παει σε ενα καλοκαιρινο προγραμμα οταν ημουν 9 και ειχα γνωρισει εκει αλλο ενα 9χρονο
καναμε το ζευγαρι για ενα ολοκληρο καλοκαιρι αλλα φιλιομασταν και στο στομα και με επαιρνε ολη την ωρα αγκαλια... ισως ειμαι περιεργος και δεν το ηξερα χαχαχ
καναμε το ζευγαρι για ενα ολοκληρο καλοκαιρι αλλα φιλιομασταν και στο στομα και με επαιρνε ολη την ωρα αγκαλια... ισως ειμαι περιεργος και δεν το ηξερα χαχαχ
Nick890
Επιφανές μέλος

20-03-21

23:27

Facebook building a version of Instagram for children under 13
Social media giant says it’s exploring introducing a parent-controlled experience that allows kids to ‘safely’ use the photo sharing platform
Ξέρετε που οδηγεί μελλοντικά αυτό ε ? Πρέπει να κατέβουμε επειγόντως απ' τα ροζ συννεφάκια και να σταματήσουμε την ιδεολογία του ανοιχτομυαλου και να θεωρούμε φυσιολογικό ότι μας πλασάρουν
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

21-03-21

00:40
O tempora o mores
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.937 μηνύματα.

01-04-24

12:11
Όταν ήμασταν παιδάκια, παίζαμε διάφορα, που εξερευνούσαμε το σώμα μας (πχ γιατρός έπαιξα μια φορά). Εμένα αυτό το παιχνίδι δε μου άρεσε, γιατί έπρεπε να κάνω την άρρωστη και να αφήνω την άλλη να με σκαλίζει και δεν έπαιζα.
Επίσης θυμάμαι πως λέγαμε <<τα φτιάξαμε>>, αλλά δε γινόταν τίποτα. Απλά λέγαμε στη γειτονιά <να σου πω ένα μυστικό; Αυτός μου είπε να τα φτιάξουμε>. Και τη μια μέρα λέγαμε ναι, αλλά την άλλη λέγαμε <ας τα χαλάσουμε καλύτερα, δε μ αρεσει να τα φτιάχνουμε>.
Ακόμη θυμάμαι πως παίζαμε με σβηστά τα φώτα. Τότε πρέπει να ήμουν 12. Αυτό ήταν πιο συμπαθητικό παιχνίδι, γιατί έπεφτες σε κάποιον συμπαθητικούλη και του άγγιζες <<καταλάθος>> το χέρι, ή το πρόσωπο και το έβρισκα γλυκούλι.
Τεσπα, το 2021 που δημοσιεύτηκε το θέμα, δεν είχε άλλα προβλήματα η Ουκρανία.
Επίσης θυμάμαι πως λέγαμε <<τα φτιάξαμε>>, αλλά δε γινόταν τίποτα. Απλά λέγαμε στη γειτονιά <να σου πω ένα μυστικό; Αυτός μου είπε να τα φτιάξουμε>. Και τη μια μέρα λέγαμε ναι, αλλά την άλλη λέγαμε <ας τα χαλάσουμε καλύτερα, δε μ αρεσει να τα φτιάχνουμε>.
Ακόμη θυμάμαι πως παίζαμε με σβηστά τα φώτα. Τότε πρέπει να ήμουν 12. Αυτό ήταν πιο συμπαθητικό παιχνίδι, γιατί έπεφτες σε κάποιον συμπαθητικούλη και του άγγιζες <<καταλάθος>> το χέρι, ή το πρόσωπο και το έβρισκα γλυκούλι.
Τεσπα, το 2021 που δημοσιεύτηκε το θέμα, δεν είχε άλλα προβλήματα η Ουκρανία.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.613 μηνύματα.

23-10-24

10:39
Kαλά πόσο χρονών είσαι @touvlo , 60;
Τι θύμησες και εσύ τώρα. Εποχή προ Τεχνητής Νοημοσύνης όπου ο κόσμος ήταν πιο κοινωνικός. Το παιχνίδι με σβηστά φώτα όντως είχε την πλάκα του. Το θέμα ήταν τι έπιανες ...
Ντε Πιάν που έλεγε και η Βλαχάκη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- AggelikiGr
- A350
- Εριφύλη
- Ilma
- Scandal
- Μήτσος10
- Memetchi
- fmarulezkd
- Kate1914
- touvlo
- iew
- grtt
- giannhs2001
- charmander
- Esperos1
- Luludaki
- fourkaki
- Joji
- Wonderkid
- harry akritas
- Jocaste
- CiNeFiL
- fockos
- Unseen skygge
- taketrance
- fretoe
- iminspain
- orchidea
- johnietraf
- hirasawayui
- Unboxholics
- don_vito
- jj!
- Idontknoww
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.