Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εχω ξαναπει (νομίζω

έχω ανοιξει τα μάτια μου σε ζητήματα που έπαιρνα τον ύπνο του δικαίου

Πολλές φορές, ακόμα και η ανάγνωση μιας εμπειρίας, μπορεί να είναι βοήθεια για κάποιον που δεν την έχει περάσει αλλά την έχει μπροστά του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ps. Αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιβεβαιώνω ότι έχω μερικές ακραίες ιδέες.
Γνώρίζεις και κανένα ενδιαφέρον άτομο όταν κρασάρεις τις συναντήσεις
that's. about. it.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Μπόρεσα να γνωρίσω δεκάδες ανθρώπους με τις ίδιες ανησυχίες και θέλω με μένα, γέλασα με το χιούμορ τους και προβληματίστηκα με τις αγωνίες τους, αντάλλαξα ιδέες,διάβασα ενδιαφέρουσες απόψεις, ενημερώθηκα, μου σύστησαν ενδιαφέρουσες σελίδες στο νετ, συνειδητοποίησα πόσοι έξυπνοι κι ανοιχτόμυαλοι και ταυτόχρονα πόσοι ηλίθιοι και κολλημένοι υπάρχουν.
Ειδικά για το στέκι, ξέρω πως όποια ώρα της ημέρας και να μπω πάντα θα βρίσκεται μέσα κάποιος που ανυπομονώ να διαβάσω τα γραπτά του.
underwater
Περιβόητο μέλος

Αλλά εκτός από αυτό μου αρέσει να διαβάζω απόψεις άλλων ατόμων, από διαφορετικά background και με διαφορετικές ηλικίες. Νομίζω ότι μου προσφέρει κάτι, σε συνδυασμό και με τα γέλια που ρίχνω με συγκεκριμένα posts. Και φυσικά βλέπεις και άτομα με τα οποία θε έκανες καλή παρέα και in real life, όπως και άτομα με τα οποία δεν θα ήθελες να ανταλλάξεις κουβέντα!

travel_lover
Διάσημο μέλος

άτομα με διάφορες απόψεις, κάποιες αληθινές, κάποιες δήθεν, κάποιες σωστές, κάποιες λάθος.
όπως κ να'χει είναι ενδιαφέρον,, διαφορετικές απόψεις, πάντα έχεις κα΄τι καινούριο νακούσεις, κάποιοι ίσως να είναι υποψήφιοι φίλοι στο μέλλον...

roumana
Διάσημο μέλος

Εγώ προσωπικά μπαίνω μόνο στο ε-στέκι (και*) επειδή εδώ εφαρμόζονται κανόνες. Κάτι που δεν φαίνεται τόσο έντονα σε άλλα φόρουμ. Νιώθεις ασφαλής ξέροντας ότι ανήκεις σε μια παρέα όπου οι προσβολές, κτλ κτλ είναι κατακριτέα.
(Και είναι κατόρθωμα να κρατάς την τάξη χωρίς να πνίγεις τον αυθορμητισμό.)
Τελικά το μόνο όφελος από ένα φόρουμ είναι το συναίσθημα ότι δεν είσαι μόνος.
Wishful
Δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο forum μπορείς να μιλήσεις με άτομα διαφορετικής ηλικίας και να ανταλλάξεις απόψεις είτε συμφωνείς είτε όχι.
Με αυτό κατά την προσωπική μου γνώμη σου βελτιώνει το τρόπο σκέψης και συνάμα γίνεσαι πιο καλύτερος.
roumana
Διάσημο μέλος

Και συμπληρώνω γιατί μου διέφυγε. Νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος και ταυτόχρονα εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, περνώντας καλά.Τελικά το μόνο όφελος από ένα φόρουμ είναι το συναίσθημα ότι δεν είσαι μόνος.
mania
Επιφανές μέλος

Θετικά.
Περνάω καλά-- έχω ανθρώπους που δεν θα με πειράξουν και άν γίνει κάτι δεν θα πονέσω όσο πονάω για φίδια που μου έκαναν κακό--μαθαίνω πράγματα--έγραψα μυθηστόρημα(λιγο μεν αλλα χωρίς το στέκι πάτος) όμως το τελείωσα , δημιούργησα, νοιώθω ότι το στέκι με προστατέυει απο κακούς χαρακτιρησμούς ξέρω ότι η άποψη μου θα ακουστεί, Και πάρα πολά άλλα. Χέρωμαι που είμαι εδώ πραγματικά

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Κατά τα άλλα, γνώρισα αξιόλογα άτομα σε ηλικίες που δεν περίμενα να υπάρχουν (ιφριτ με διαφορά), γνώρισα και μερικές καμμένες περιπτώσεις (για ποιο vrefos χτυπάει η καμπάνα), μα και άτομα που σέβομαι και εκτιμώ χωρίς να τους έχω ζυγίσει με το μάτι από κοντά (κε δαγκωτό).
Τέλος πάντων, πάω σε κάποιο τόπικ να μαλώσω. Μπάιζζζζ.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Ο μόνος που ωφελήθηκε είναι ο ψυχολόγος μου, που έχει πλουτίσει από τότε που άρχισε ο Γιώργος να ποσταρει ακατάπαυστα!!!
ps. Αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως![]()
αχαχαχαχαχα!!!!!!!
παλιοπαιδο τι λεςςςςς!!!!!
ελα αυριο στο μιτινκ μπαι δε γουει!!!

εμενα με χαλαρωνει πολυ ενα φορουμ! περισσοτερα θα γραψω αλλη φορα που θα χω ρεντα

Wishful
Δραστήριο μέλος

Δεν θα 'λεγα πως ωφελήθηκα με τους ατελείωτους καβγάδες που έχω ρίξει στη fora. Αντιθετα αποχαυνώνοθηκα ο ίδιος (αγκού), έχασα καμιά δεκαριά πόντους απο το ραδ-iq, μη πω και για το πως κοντεύω να γινω μαλλιας από το τράβηγμα. Όσο για τα φούμαρα περί "ανταλλαγής απόψεων με άτομα διαφορετικού περιβάλλοντος" θα πω πως οι περισσότεροι που καίγονται στο νετ ανήκουν στην ίδια πληθυσμιακή δεξαμενή (παγκοσμίως) και έχουν απελπιστικά όμοιες ιδέες.
Κατά τα άλλα, γνώρισα αξιόλογα άτομα σε ηλικίες που δεν περίμενα να υπάρχουν (ιφριτ με διαφορά), γνώρισα και μερικές καμμένες περιπτώσεις (για ποιο vrefos χτυπάει η καμπάνα), μα και άτομα που σέβομαι και εκτιμώ χωρίς να τους έχω ζυγίσει με το μάτι από κοντά (κε δαγκωτό).

Να σε ζημιώνει όμως ,να καυγαδίζεις,να "βγαίνεις" χαζός & να παραμένεις...

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Στο bold έχεις απόλυτο δίκιο, συμφωνώ.Δεν θα 'λεγα πως ωφελήθηκα με τους ατελείωτους καβγάδες που έχω ρίξει στη fora. Αντιθετα αποχαυνώνοθηκα ο ίδιος (αγκού), έχασα καμιά δεκαριά πόντους απο το ραδ-iq, μη πω και για το πως κοντεύω να γινω μαλλιας από το τράβηγμα. Όσο για τα φούμαρα περί "ανταλλαγής απόψεων με άτομα διαφορετικού περιβάλλοντος" θα πω πως οι περισσότεροι που καίγονται στο νετ ανήκουν στην ίδια πληθυσμιακή δεξαμενή (παγκοσμίως) και έχουν απελπιστικά όμοιες ιδέες.
Α, και σ ευχαριστώ πολύ ρε μαν

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Τυχαίνει μερικές φορές και κάνεις και αξιόλογους φίλους με αυτό τον τρόπο.
Τέλος εξαιτίας της ανωνυμίας του Internet κάποιος μπορεί να πει αβίαστα την γνώμη του χωρίς να ανησυχεί για το αντίκτυπο που θα έχει στο κοινωνικό του σύνολο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.