Εξαρτατε και απο το καθε forum καθος στο καθενα συζιτας διαφορετικα θεματα, εχει αλλα μελη κλπ... Καπια στο μονο που μου χρησιμευσαν τελικα ητανε να φαω τον χρονο μου, αλλα στο να σπασουν τα νευρα μου, καπια στο να παρω μαθηματα για το πως να μην γινω και πως να μην ειμαι. Αλλα απο forum που αξιζουν κερδισα οτι μπορεσα να ανταλαξω αποψεις σε θεματα που για διαφορους λογους δεν μπορω να βρω συνομιλιτες στην πραγματικη ζωη παρα μονο σε σπανιες περιπτωσεις, μπορω να παρω συμβουλες σε θεματα που δεν θα ρωτουσα ποτε καπιον γνωστο μου, και γενικοτερα να παρω επιπλεων γνωμες, ειναι ενας τροπος να ξεσπας, και σιγουρα προσφερει και διασκεδαση. Το σημαντικοτερο ομως κατα την γνωμη μου ειναι οτι ερχομαι σε επαφη με αλλους τροπους σκεψεις, τροπους ζωης, με την ζωη σε αλλες πολης, με ιδεες που εκει εξω δυσκολα εκφραζονται. Και αποκταω φιλους, οι οπιοι δεν ειναι "κανονικοι" φιλοι, μπορει να μην σας εχω γνωρισει ποτε, αλλα μου εχετε προσφερει πολυ περισσοτερα απο οτι η φιλοι που τους βλεπω καθημερινα, και ειστε ατομα με τα οπια μοιραζομαι τις περισσοτερες σκεψεις μου,, και ακομ και αν δεν ξερω καν αν πισω απο ενα nick name κρυβετε ενας ανωμαλος παιδεραστης η οντος η πολυ ευγενικη κυρια που εμφανιζετε, με κανετε να εμπιστευτω οτι οντως εισται αυτο που λετε οτι εισται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.