fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.246 μηνύματα.

Σε δημόσια ψυχιατρική κλινική εισήχθη σήμερα (14/8) νωρίς το μεσημέρι, ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπου και νοσηλεύεται.
Ο τραγουδιστής αναμένεται το επόμενο διάστημα μετά από αίτημα του ίδιου και της οικογένειάς του, να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη σε δημόσια ψυχιατρική κλινική
Το επόμενο διάστημα θα μεταφερθεί σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.094 μηνύματα.

Τον έχωσαν σε ψυχιατρική κλινική όπως άκουσα, δεν μπήκε με τη θέλησή του. Ένας συγγενής μπορεί να αιτηθεί σε εισαγγελέα τον εγκλεισμό σου και είναι υποχρεωμένος να το διατάξει μέχρι να αποδείξεις πως δεν έχεις κάποια πάθηση.
Είχε συμβεί σε οικογενειακό φίλο αυτό, δεν τα έβρισκε με τον αδελφό του στα κληρονομικά και ο αδερφός του τον έχωσε σε ψυχιατρείο. Ξεμπλέκεις εύκολα αλλά είναι η οδύνη.
Είχε συμβεί σε οικογενειακό φίλο αυτό, δεν τα έβρισκε με τον αδελφό του στα κληρονομικά και ο αδερφός του τον έχωσε σε ψυχιατρείο. Ξεμπλέκεις εύκολα αλλά είναι η οδύνη.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.325 μηνύματα.

Ναι, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιος σοβαρός λόγος για να δώσει εντολή ο εισαγγελέας για ψυχιατρική κλινική...
Δε σε μπουζουριάζουν στα καλά καθούμενα...
Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι βίαιη συμπεριφορά ο λόγος. Μπορεί και από ουσίες...
Δε σε μπουζουριάζουν στα καλά καθούμενα...
Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι βίαιη συμπεριφορά ο λόγος. Μπορεί και από ουσίες...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.094 μηνύματα.

Είναι υποχρεωμένος ο εισαγγελέας βάσει νόμου να εκδώσει ένταλμα εάν το έχει αιτηθεί συγγενής. Τώρα το τι υποστηρίζει ο καθένας για να σε κλείσει μέσα δεν το ξέρω. Προφανώς μετά από εκεί το θέμα περνάει στα χέρια των ειδικών οπότε εφόσον είσαι υγιής και οι ισχυρισμοί καταρριφθούν αφήνεσαι ελεύθερος.Δε σε μπουζουριάζουν στα καλά καθούμενα...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Μα για να το αιτηθεί πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. Να αιτιολογήσει, ο συγγενής, γιατί ζητά τη σύλληψή του...Τί έκανε ;Είναι υποχρεωμένος ο εισαγγελέας βάσει νόμου να εκδώσει ένταλμα εάν το έχει αιτηθεί συγγενής. Τώρα το τι υποστηρίζει ο καθένας για να σε κλείσει μέσα δεν το ξέρω. Προφανώς μετά από εκεί το θέμα περνάει στα χέρια των ειδικών οπότε εφόσον είσαι υγιής και οι ισχυρισμοί καταρριφθούν αφήνεσαι ελεύθερος.
Δε φαίνεται λογικό να πει "πιάστε τον" και να τον πιάνουν...Κάτι επικαλείται. Και συνήθως, αυτό το κάτι, είναι βίαιη ή αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά...
Έτσι νομίζω...
Ας μας πουν και οι δικηγόροι τής παρέας..
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.246 μηνύματα.

είναι διαδικασία που είναι συνηθισμένη.
πρέπει να αιτηθουν 2 συγγενείς πρώτου βαθμού αίτημα στην αστυνομία και τότε διατάζει ο εισαγγελέας εξέταση του καταγγελόμενου από ψυχίατρο το οποίο γίνεται στο εφημερεύων ψυχιατρικό. Για να μπει μέσα πρέπει να εξεταστεί από 2 ψυχιατρους, αν το βρουν υγιή τότε σπάει η εισαγγελική εντολή και τον αφήνουνε ελέυθερο για να το βάλουν μέσα κρίνανε ότι έχει ενεργή ψυχική νόσο μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του ή στους γύρω του.
ο δικηγόρος του δεν έχει καμία δικαιοδοσία (δε μπορεί να τον βγάλει έξω)... και δε μπορεί να κάνει τπτ αν οι ψυχίατροι που το παρακολουθούν δεν τον κρίνουν υγιή. Αυτό που λενε να πάει σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική πάλι δε νομίζω να συμβεί αλλά αυτό προπαθεί να κάνει γιατι είναι ενας τρόπος για να γλυτώσει 1 μήνα τουλάχιστον νοσηλεία.
Αυτή τη στιγμή ο Μαζωνάκης μη ξέροντας τι να κάνει έχει βάλει δικηγόρο να λέει σαχλαμάρες στους δημοσιογράφους και οι δημοσιογράφοι επειδή πουλάει... παίζουν το παραμύθι του και δε τον προστατεύουν.
πρέπει να αιτηθουν 2 συγγενείς πρώτου βαθμού αίτημα στην αστυνομία και τότε διατάζει ο εισαγγελέας εξέταση του καταγγελόμενου από ψυχίατρο το οποίο γίνεται στο εφημερεύων ψυχιατρικό. Για να μπει μέσα πρέπει να εξεταστεί από 2 ψυχιατρους, αν το βρουν υγιή τότε σπάει η εισαγγελική εντολή και τον αφήνουνε ελέυθερο για να το βάλουν μέσα κρίνανε ότι έχει ενεργή ψυχική νόσο μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του ή στους γύρω του.
ο δικηγόρος του δεν έχει καμία δικαιοδοσία (δε μπορεί να τον βγάλει έξω)... και δε μπορεί να κάνει τπτ αν οι ψυχίατροι που το παρακολουθούν δεν τον κρίνουν υγιή. Αυτό που λενε να πάει σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική πάλι δε νομίζω να συμβεί αλλά αυτό προπαθεί να κάνει γιατι είναι ενας τρόπος για να γλυτώσει 1 μήνα τουλάχιστον νοσηλεία.
Αυτή τη στιγμή ο Μαζωνάκης μη ξέροντας τι να κάνει έχει βάλει δικηγόρο να λέει σαχλαμάρες στους δημοσιογράφους και οι δημοσιογράφοι επειδή πουλάει... παίζουν το παραμύθι του και δε τον προστατεύουν.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Καθαρά δικό μου σκεπτικό αυτό, νομίζω πως εκτός των άλλων πάει για περιπτώσεις (αυτο)καταστροφικών τάσεων. Οπότε ο εισαγγελέας δεν μπορεί να πάρει πάνω του την ευθύνη να αρνηθεί την αναγκαστική νοσηλεία σε κάποιον που αλλιώς μπορεί να προκαλέσει κακό στον εαυτό του ή στους γύρω του. Αυτή τη λογική βγάζω εγώ ως συμπέρασμα.Δε φαίνεται λογικό να πει "πιάστε τον" και να τον πιάνουν...Κάτι επικαλείται. Και συνήθως, αυτό το κάτι, είναι βίαιη ή αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ασυλία λέω, ακόμα δεν ξεκινήσαμε το παλέρμο βλέπω πάλι.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.045 μηνύματα.

Με ιστορικό Κόκκας -ουσιών και προηγούμενη εισαγωγική του είναι εύκολη λύση για τους συγγενής κληρονόμους...είναι διαδικασία που είναι συνηθισμένη.
Το θέμα είναι η αίτηση για να πάει σε ιδιωτική κλινική και εκεί ξεκάθαρα γνωρίζουμε πολλοί ότι αυτό γίνεται μόνο για συγκεκριμένο σκοπό..
Πέραν αυτών το ιατρικό - προσωπικό απόρρητο που είναι;
Με ποια δικαιοδοσία δίνονται τέτοιες πληροφορίες στη δημοσιότητα ειδικά όταν μιλάμε για καθαρά ψυχιατρικό ιστορικό και με αποδεδειγμένα τον αυτοκτονικο ιδεασμο;
Ο άνθρωπος αυτός λόγο ουσιών έχει ιστορικό με ψύχωση...
Αν δεν του πασάρουν καμία γνωμάτευση που να του απαγορεύουν την διαχείριση της περιουσίας του έχουν να πέσουν μηνύσεις που θα τον πληρώνουν μια ζωή όλοι τους ...
Βέβαια μετά το φτιάξω με την ψυχολόγο της Ελλάς και τους χρηματισμους δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να ξεμπερδέψει ακόμα και σε δημόσιο που είναι...
Κρίμα πάντως...όλοι αυτοί που κάνουν μακροχρόνια χρήση ουσιών καταλήγουν κάπως έτσι και αυτός φαινόταν ότι το έχει χάσει τον τελευταίο καιρό και από τις δημόσιες εμφανίσεις του ....
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.408 μηνύματα.

Παιδιά ο Μαζωνάκης έχει προηγούμενα δικαστήρια με την αδερφή του γιατί του έτρωγε λεφτά και τον εκμεταλλεύονταν. Τον πρόδωσε δηλαδή. Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι αλλά κάποτε το είχα διαβάσει.
προφανώς ο μαζω σταμάτησε να χαϊδεύει και τον εκδικήθηκαν.
Πολύ κρίμα. Φαίνεται ότι κάνει ουσίες και είναι λίγο αλλοπρόσαλλος αλλά δεν φέρεσαι έτσι στο ίδιο σου το αίμα
Εκτός αν είσαι όντως βίαιος και επικίνδυνος για να μπεις με εισαγγελική απόφαση, αλλά για τον συγκεκριμένο δεν το νομίζω.
προφανώς ο μαζω σταμάτησε να χαϊδεύει και τον εκδικήθηκαν.
Πολύ κρίμα. Φαίνεται ότι κάνει ουσίες και είναι λίγο αλλοπρόσαλλος αλλά δεν φέρεσαι έτσι στο ίδιο σου το αίμα
Εκτός αν είσαι όντως βίαιος και επικίνδυνος για να μπεις με εισαγγελική απόφαση, αλλά για τον συγκεκριμένο δεν το νομίζω.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.349 μηνύματα.

New fear unlockedΕίχε συμβεί σε οικογενειακό φίλο αυτό, δεν τα έβρισκε με τον αδελφό του στα κληρονομικά και ο αδερφός του τον έχωσε σε ψυχιατρείο.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 739 μηνύματα.

Είχε ξαναμπεί νεος, αλλά για λόγους ανούσιους η έτσι το παρουσίασε.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Φέρεσαι...Στην ανάγκη. "Σκληρό", αλλά έτσι είναι.Πολύ κρίμα. Φαίνεται ότι κάνει ουσίες και είναι λίγο αλλοπρόσαλλος αλλά δεν φέρεσαι έτσι στο ίδιο σου το αίμα
Δεν το λέω για τον συγκεκριμένο...
Όταν σ' ένα σπίτι κυκλοφορεί ελεύθερος ένας ναρκομανής, ας πούμε, που δε του δίνουν οι γονείς άλλα λεφτά, είτε γιατί δεν έχουν (τους έχει ξετινάξει, κυριολεκτικά...), είτε γιατί κουράστηκαν με όλο αυτό που τραβάνε, κι αρχίσουν ν' αναποδογυρίζουν καρέκλες και τραπέζια και τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν πολύ και να καταλήξουν σε σκοτωμό (μ' αυτούς στο χώμα κι αυτόν στη φυλακή...), αίμα ξε-αίμα, γονείς ξε-γονείς..."ελάτε πιάστε τον"...
Ο Θεός να φυλάει...
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.045 μηνύματα.

Βουτυρο στο ψωμακι για το κορακι της αδελφη του ...ουτε τυχαια η μερα που επελεξε να το κανει ..αργια ..
Είχε ξαναμπεί νεος, αλλά για λόγους ανούσιους η έτσι το παρουσίασε.
Εχει μιλήσει σε συνέντευξη για την αδελφή του και την οικονομική εκμετάλλευση ...εξου και ειναι στα δικαστήρια.. ..
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.177 μηνύματα.

Καλά, ο Μαζωνάκης φαινόταν από μικρός ότι είναι λίγο όρτσα τα πανιά (που λέμε και στο χωριό μου), βάλε και τι τόνους έχει πιει από ψυχοτρόπα, δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα. Αλλά τα κοράκια οι συγγενείς φαντάζομαι κάνουν ό,τι κάνουν για να αρπάξουν.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.408 μηνύματα.

Το θέμα είναι ότι ο Μαζωνάκης τάιζε τους γονείς και όχι οι γονείς τον ΜαζωνάκηΦέρεσαι...Στην ανάγκη. "Σκληρό", αλλά έτσι είναι.
Δεν το λέω για τον συγκεκριμένο...
Όταν σ' ένα σπίτι κυκλοφορεί ελεύθερος ένας ναρκομανής, ας πούμε, που δε του δίνουν οι γονείς άλλα λεφτά, είτε γιατί δεν έχουν (τους έχει ξετινάξει, κυριολεκτικά...), είτε γιατί κουράστηκαν με όλο αυτό που τραβάνε, κι αρχίσουν ν' αναποδογυρίζουν καρέκλες και τραπέζια και τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν πολύ και να καταλήξουν σε σκοτωμό (μ' αυτούς στο χώμα κι αυτόν στη φυλακή...), αίμα ξε-αίμα, γονείς ξε-γονείς..."ελάτε πιάστε τον"...
Ο Θεός να φυλάει...
τόσα χρόνια κάνει ότι κάνει, ξαφνικά τώρα που τρέχει σε δικαστήρια με την αδερφή του το θυμήθηκαν ;
άλλη περίπτωση αυτό που λες εσύ
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Ναι, άλλη περίπτωση. Αλλά κόλλαγε στο "ότι δε φέρεσαι έτσι στο ίδιο σου το αίμα" που είπες...Το θέμα είναι ότι ο Μαζωνάκης τάιζε τους γονείς και όχι οι γονείς τον Μαζωνάκη
τόσα χρόνια κάνει ότι κάνει, ξαφνικά τώρα που τρέχει σε δικαστήρια με την αδερφή του τώρα το θυμήθηκαν ;
άλλη περίπτωση αυτό που λες εσύ
Δεν ξέρω τι θυμήθηκαν τώρα ή τί δε θυμήθηκαν, αλλά δεν είναι και αγγελούδι ο συγκεκριμένος...Τέλος πάντων...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.783 μηνύματα.

Εγω είμαι με τον Γιώργαρο. Άτιμη φάρα το σόι, ειδικα οταν ειναι παραδόπιστοι για χρήματα. Μπορούν να σου κάνουν ότι ζημια θέλεις και να εκμεταλλευτουν τα πάντα, έχω δει τερατωδεις κακίες απλά και μόνο γιατί μπορούν.
Μαζώ, πήγαινέ τους καρότσα όλους μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Μαζώ, πήγαινέ τους καρότσα όλους μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Ε κοίτα αν πιστεύουμε πως κάποιος από την οικογένεια μας θα μας το έκανε αυτό ποτέ τότε μάλλον δεν μεγαλώσαμε σε υγιή περιβάλλοντα. Οπότε ας εμπιστευτούμε τους δικούς μαςNew fear unlocked

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.783 μηνύματα.

Δεν θα τις δεις τις μαλακίες τους ακόμα.Ε κοίτα αν πιστεύουμε πως κάποιος από την οικογένεια μας θα μας το έκανε αυτό ποτέ τότε μάλλον δεν μεγαλώσαμε σε υγιή περιβάλλοντα. Οπότε ας εμπιστευτούμε τους δικούς μας![]()
Θα τις δεις όταν (ή και όχι, εαν εισαι τυχερός) κανουν τα αδέρφια σου και τα ξαδερφια σου δική τους οικογενεια και θα ρθει η ωρα να την βαλουν παραπανω απο σένα και να μπλέξετε με περιουσίες ή με διαμάχες τυπου με αδικησες κλπ. Θα τις δεις όταν οι γονεις μεγαλώσουν κι αρχίζει η εγκεφαλική μαλάκυνση, δόξα τω Θεω καλά να είναι και να τους αγαπάς και ειμαι σιγουρος οτι και οι δικοί σου και όλων μας ειναι καλοί άνθρωποι, αλλά το γηρας ου γαρ μόνον.
Θα δεις πολλά, μετα τα 40. Τωρα εισαι μικρός ακόμα. Κι αν είσαι και μοναχοπαίδι, ζάχαρη. Υπόψην δεν ειναι μομφη για κατι δικό μου, καθως τα παω καλά με γονεις και αδερφό. Αλλά και στο στενο οικογενειακο κυκλο και στον ευρυτερο εχω δει πάρα πολλές ατιμίες απο συγγενείς.
Ειναι λιγότερα τα υγιή περιβάλλοντα απο τα τοξικά.
Εδω αμα ψάξεις και στο δικο σου σοι θα βρεις σε καποια συγγενική σχέση χειριστικότητα ή ιδιοτροπία ή εύνοια υπερ του ενος ή του άλλου παιδιού ή πατεράδες αδιάφορους ή μανάδες αλκοολικές ή με ψυχολογικα ή θειες εντελώς καριόλες και θειους τσιγκούνηδες ή οτιδήποτε. Που είναι απο μονο του τοξικό, απλώς το χουμε κανονικοποιήσει ή το χώνουμε κατω απο το χαλί.
Και δε θα ειναι απείρως πιο τοξικο ενα 80% της αγίας ελληνικής οικογένειας, σταυρούλη Χριστούλη και σους μη τα μαθει ο κοσμος; (Και δεν ειναι ούτε μομφή προς τη θρησκεία τετοια μέρα ειδικά, μοναχά μου τη δινει η υποκρισία κάποιων πιστών).
Οταν είσαι μικρός, βλέπεις τους γονείς (κυρίως) σαν Θεους, αλάνθαστους, δίκαιους σε αντιθεση με τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν μεγαλωνεις μετα απο μια προχωρημένη ηλικία, βλέπεις όλα τα λάθη τους, κι αρχίζεις κι αναρωτιέσαι, "μήπως ειναι λιγο ιδιότροποι ή εως και μαλάκες;" ανα περίπτωση.
Αθώο μου παιδί.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Δεν θα τις δεις τις μαλακίες τους ακόμα.
Θα τις δεις όταν (ή και όχι, εαν εισαι τυχερός) κανουν τα αδέρφια σου και τα ξαδερφια σου δική τους οικογενεια και θα ρθει η ωρα να την βαλουν παραπανω απο σένα και να μπλέξετε με περιουσίες ή με διαμάχες τυπου με αδικησες κλπ. Θα τις δεις όταν οι γονεις μεγαλώσουν κι αρχίζει η εγκεφαλική μαλάκυνση, δόξα τω Θεω καλά να είναι και να τους αγαπάς και ειμαι σιγουρος οτι και οι δικοί σου και όλων μας ειναι καλοί άνθρωποι, αλλά το γηρας ου γαρ μόνον.
Θα δεις πολλά, μετα τα 40. Τωρα εισαι μικρός ακόμα. Κι αν είσαι και μοναχοπαίδι, ζάχαρη. Υπόψην δεν ειναι μομφη για κατι δικό μου, καθως τα παω καλά με γονεις και αδερφό. Αλλά και στο στενο οικογενειακο κυκλο και στον ευρυτερο εχω δει πάρα πολλές ατιμίες απο συγγενείς.
Ειναι λιγότερα τα υγιή περιβάλλοντα απο τα τοξικά.
Εδω αμα ψάξεις και στο δικο σου σοι θα βρεις σε καποια συγγενική σχέση χειριστικότητα ή ιδιοτροπία ή εύνοια υπερ του ενος ή του άλλου παιδιού ή πατεράδες αδιάφορους ή μανάδες αλκοολικές ή με ψυχολογικα ή θειες εντελώς καριόλες και θειους τσιγκούνηδες ή οτιδήποτε. Που είναι απο μονο του τοξικό, απλώς το χουμε κανονικοποιήσει ή το χώνουμε κατω απο το χαλί.
Και δε θα ειναι απείρως πιο τοξικο ενα 80% της αγίας ελληνικής οικογένειας, σταυρούλη Χριστούλη και σους μη τα μαθει ο κοσμος; (Και δεν ειναι ούτε μομφή προς τη θρησκεία τετοια μέρα ειδικά, μοναχά μου τη δινει η υποκρισία κάποιων πιστών).
Οταν είσαι μικρός, βλέπεις τους γονείς (κυρίως) σαν Θεους, αλάνθαστους, δίκαιους σε αντιθεση με τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν μεγαλωνεις μετα απο μια προχωρημένη ηλικία, βλέπεις όλα τα λάθη τους, κι αρχίζεις κι αναρωτιέσαι, "μήπως ειναι λιγο ιδιότροποι ή εως και μαλάκες;" ανα περίπτωση.
Αθώο μου παιδί.
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες, τα περιέγραψες όπως είναι. Εννοείται και τα βλέπουμε σε συγγενείς μας διαρκώς (τα ποντιόσογα πάντοτε είναι μεγάλα και έχουν κάθε καρυδιάς καρύδι μέσα). Την αδικία σε μικροπράγματα την βλέπω και σε εμένα. Ο διαμοιρασμός της περιουσίας χαλάει πάντα σχέσεις. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, σε εμάς δεν υπάρχει περιουσία για να χαλάσουν οι σχέσεις μας

Και είναι καλλίτερα έτσι. Θέλω να προσπαθήσω να πετύχω αυτά που θέλω μόνος μου χωρίς να με χαριστεί τίποτα. Οι επιλογές των υπολοίπων συνήθως με καίνε άλλωστε όπως έχει φανεί από την έως τώρα μικρή εμπειρία μου στη ζωή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.