Ο Στέφανος Κασελάκης νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βλέπεις και η Πλεύση Ελευθερίας έγινε το πρώτο ελληνικό κόμμα που απέφυγε να χαρακτηριστεί αριστερό ή δεξιό, ήθελε να κρατήσει μόνον ως ταυτότητα το «αντισυστημικό» κόμμα και με αυτή τη ρητορική έπιασε το πολυπόθητο 3% από ένα ανομοιογενές κοινό (την ψήφισαν και πολλοί που στις δεύτερες ψήφισαν Σπαρτιάτες).
Πλέον ακόμη και τα μικρότερα κόμματα, τα λεγόμενα αντισυστημικά, αποφεύγουν να αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιά ή αριστερά, ακριβώς όπως τα κόμματα εξουσίας, ώστε να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή εισροή ψηφοφόρων, από πολλούς χώρους.

Screenshot_2023-12-24-08-43-00-239_com.android.chrome.jpg

Thread χωρίς "αριστερούς" "επαναστάτες" να μας εξηγούν γιατί οι BOSS σακούλες βοηθάνε την έλευση της δικτατορίας του προλεταριάτου;

Που έφτασε ο κόσμος!

Η Αχτσιόγλου πήγε για ψώνια. Συγκλονιστικό πραγματικά.

Αυτή μόνιμα με νεύρα φαίνεται.

Και εγώ με νεύρα θα φαινόμουν εάν ένας τυχάρπαστος από το πουθενά μου έπαιρνε μέσα απ' τα χέρια την ηγεσία του δεύτερου κόμματος στην Ελλάδα (όταν έγιναν οι εκλογές, τώρα μια είναι δεύτερο μια τρίτο).

Και εγώ με νεύρα θα φαινόμουν εάν ένας τυχάρπαστος από το πουθενά μου έπαιρνε μέσα απ' τα χέρια την ηγεσία του δεύτερου κόμματος στην Ελλάδα (όταν έγιναν οι εκλογές, τώρα μια είναι δεύτερο μια τρίτο).
Δημοκρατική όμως η κιουρια ..

Δεν με επιλέξατε; φεύγω και κάνω δικό ΜΟΥ κόμμα με ΕΜΕΝΑ αρχηγό, γιατί πάνω απ όλα ο αριστερός έχει γνώμονα το καλό του πολίτη :P

Αχ παππού μου πόσο δίκιο για τους αριστερούς...προφήτης!!!

Τον αριστερό έτσι και του δώσεις εξουσία μπορεί να γίνει ο χειρότερος όλων ...
Παιδί του Τσιπρα δεν ειναι η συγκεκριμένη, τι περιμέναμε... :P

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκοπικά τουλάχιστον, παλεύει με το ΚΚΕ για την τρίτη θέση.
1705059419678.png

Δύο φράσεις θα μου μείνουν από τον Κασσελάκη:

- Και ο Tyler μπορεί να προσφέρει πολλά….
- Προχωράμε στο φως…

Α,και το τριπλό «Δεν θα σας προδώσω ποτέ», που ακούστηκε σαν τη Μαρία Αλιφέρη με το
«Σας αγαπώ, σας αγαπώ,σας αγαπώ» :jumpy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back