Ο παλιός έρωτας ξαναχτυπά

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 12,471 μηνύματα.
Ο πρώην μου έκανε και 3η κρούση (μέσω μαιλ αυτή τη φορά) όταν έμαθε από φίλη μου ότι πέθανε ο πατέρας μου (λέγοντάς μου ότι δεν θα με πιέσει να επανασυνδεθούμε, καθώς και ότι θέλει να με στηρίξει σε φιλικό επίπεδο!):eek::hmm: Εδώ γελάνε και μαλιστα πολύ (γελάει και ο κάθε πικραμένος που λένε):alljumpy:. Αύτα τα κόλπα εγώ δεν τα χάφτω. Αν με ήθελε, ας πρόσεχε! Εκείνος έχασε! Νόμιζε ότι, επειδή έχω καμφθεί συναισθηματικά λόγω του πένθους, θα ενδώσω σε επικείμενη πρότασή του να τα ξαναβρούμε. Είμαι σκληρό φρούτο όμως κι ας μην μου φαίνεται. Ο οίκτος του με εκνευρίζει. Εξάλλου έχω υποστηρικτικό περιβάλλον και δεν χρειάζομαι τη συμπαράστασή του. Μολονότι δεν έχω πάψει να τον αγαπώ, πρέπει να φανώ αξιοπρεπής. Αυτή είναι πάγια θέση μου!
Πωπω τι μαλάκας, χρησιμοποιεί το πένθος σου για να το γυρίσει σε αυτόν ή σε εσάς τους 2;
Πολύ καλά κάνεις Τέσα και δεν ενδίδεις. Εν ανάγκη μπλόκαρέ τον για να μην μπορεί να σε προσεγγίζει.
 

BLUE SEA

New member

Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,603 μηνύματα.
Το ότι με απέρριψε αυτό το άτομο, επειδή κατά την άποψή του βρήκε κάτι καλύτερο, δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Με ενόχλησε όμως το γεγονος ότι μου μιλούσε υποτιμητικά -απακαλώντας με χτικιάρικο άλογο και πολλά άλλα- την περίοδο που είχε βίους παράλληλους κι εγώ το αγνοούσα. Μου εκανε -επαναλαμβανόμενες- κρούσεις για επανασύνδεση, αφού χώρισε με την άλλη γυναίκα. Τώρα έρχεται πάλι προς εμένα φορώντας το προσωπείο του Οσιομάρτυρα. Εγώ δεν λυγίζω όμως. Τον έχω συγχωρέσει απόλυτα, αλλά αν επανασυνδεθώ με το άτομο αυτό, θα διακυβεύσω την αξιοπρέπειά μου, θα με θεωρήσει ευάλωτη και πιθανότατα θα βγάλω κέρατα και στην πλάτη μου. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι τέτοιου είδους επανασυνδέσεις δεν έχουν καλή έκβαση. Σε τελική ανάλυση υπάρχουν κι άλλοι άντρες. :eek:
Υ/Γ Σας ευχαριστώ όλους/ες για τις συμβουλές σας! Καλή χρονιά! Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σας!:)
 

Ερις

New member

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης . Έχει γράψει 2,467 μηνύματα.
Έτσι, μακριά και αγαπημένοι!

Ή δεν απαντάς καθόλου ή είσαι ευγενική ευχαριστώντας για το email και αναφέρεις ότι ήδη έχεις άτομα κοντά σου ή (τραβηγμένο και ίσως δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο, αλλά, αφού το σκέφτηκα, θα το πω) δίνεις απάντηση που θα τον χτυπήσει, βάζοντας υπογραφή στο τέλος: "Καλή συνέχεια, Χτικιάρικο Άλογο".

και ας πάει στο καλό!

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σε αυτή τη ζωή είναι να επεξεργαζόμαστε τα όσα συμβαίνουν έτσι ώστε, μελλοντικά, να ξέρουμε πώς να φερθούμε και να μη κάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Από ό,τι φαίνεται εσύ το κάνεις ήδη και έχεις καταλάβει καλά τι συμβαίνει. Ας κάθεται μόνος του να πέφτει κι άλλο χαμηλά. Δε σε απασχολεί. Καθόλου.
 

καμουφλάζ

New member

Ο καμουφλάζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top