Εγω εχω καταλαβει πως οι αντρες ειναι πολυ πιο συναισθηματικοι σε ολα τα επιπεδα (εκτος απο το κομματι της μητροτητας-πατροτητας και ειναι λογικο εφοσον δεν βιωνουν την εγκυμοσυνη κ την γεννα-ειναι καθαρα βιολογικο το θεμα). Σε ολα τα υπολοιπα, λειτουργει ενα ενστικτο τους ζωωδες θα το ελεγα ειτε με την καλη ειτε με την κακη εννοια. Γιαυτο ακουμε κ πλεον μπορω κι εγω απο τις εμπειριες μου με τους ανδρες πως ειναι μεγαλα παιδια. Αυτο αλλοτε ειναι πολυ χαριτωμενο κι αλλοτε γινεται τρομερα επικινδυνο για την πολυπλοκη ψυχοσυνθεση μιας γυναικας κι ετσι η ιδια, καθαρα για αυτοαμυνα, επιστρατευεται την λογικη της, δουλευει ενεργα το μυαλο της ειδικα στις δυσκολες στιγμες.
Καποτε μου ελεγαν κ σημερα μπορω με σιγουρια να πω πως μια γυναικα αποφασιζει τελικα αν θα κρατησει την σχεση της ή το σπιτι της ή θα το δυαλύσει. Ειναι πιο ικανη ως προς την διαχειριση δυσκολων καταστασεων. Μπορει να δεχτει ακομα κ το κερατο προκειμενου να κρατησει το σπιτι της, ενας ανδρας ομως δεν εχει την ικανοτητα να το διαχειριστει. Δεν ειναι βεβαια ολοι οι ανδρες το ιδιο, αλλα ως επι το πλειστον. Ειναι ορισμενοι που αναγκαζονται να χρησιμοποιησουν την λογικη αυτη παραλληλα με το συναισθημα τους, συνηθως οταν τυγχανουν σε γυναικες που λεμε αντρακια, δεν εχουν διπλωματια, δεν εχουν ακομα ωριμασει κοκ
Δεν λεω πως οι αντρες ή οι γυναικες ειναι καλυτεροι χειροτεροι, ειμαστε ομως πολυ διαφορετικοι γιαυτο κ τα ετερωνυμα ελκονται αλλωστε,
Και οι δυο περνουν δυσκολα σε τετοιες καταστασεις, ο καθενας με τον τροπο του. Βριζουμε τους ανδρες, οτι σκεφτονται μοναχα το πουλι τουσ, βριζουν αυτοι εμας, οτι ειμαστε μπιπ, εννοουν πανουργεσ, αλλα ανεξαρτητα απαυτο που δεν αλλαζει κιολας, καλο ειναι να θυμομαστε και οι δυο που κ που τη διαφορετικοτητα μας σε σοβαρα ζητηματα
Επισης πιστευω πως αν η γυναικα απατησει εχει παψει να αγαπα, ενω αν ο ανδρας απατησει, δε σημαινει απαραιτητα πως εχει παψει να αγαπα. Πιθανο κι αυτο αλλα πολυ πιθανο να μην ικανοποιειται σεξουαλικα, οποτε παιρνει αυτο που θελει κ ξαναγυρνα. Ειναι πολυ σοβαρο το κομματι της σεξουαλικης ικανοποιησης γιαυτους, και για εμας ειναι βεβαια, αλλα ειναι διαφορετικα.
Ασε που γενικως πιστευω πως απο κει ξεκινουν και τελειωνουν ολα σε μια σχεση, απο το σεξ, αλλα θα επεκταθω πολυ.. Γιαυτο οταν ακουω για χωρισμο, αν εχω την οικειοτητα ρωταω"στο κρεβατι πως τα πηγαινατε; Ταιριαζατε; Ησασταν ικανοποιημενοι; Εσυ ησουν. Αυτος ομως; Τοχες ψαξει;" κοκ.
Γιατι οταν χανεις εκει την επαφη... νομιζω αρχιζει κ χανεται η ολη μαγεια της ιστοριας. Και ασυμφωνιες αν υπαρχουν και προβληματα αν προκυπτουν, αν στο κρεβατι ειναι κοντα το ζευγαρι, ουτε απιστιες ουτε μπουρδουκλωματα γινονται...
Τελοσπαντων μου ρχονται πολλα να γραψω αλλα θα βαλω μια τελεια γιατι με βαρεθηκα