Σκοπος καθε ανθρωπου ειναι να
διαιωνησει με απογονους και να
εξελιξει το ανθρωπινο ειδος (αυξηση ευφυιας,επιτευματα,πολιτισμος,τεχνολογια,καλυτερες συνθηκες διαβιωσης,αυξηση μεσου ορου ζωης κτλ).
Αυτες οι 2 βασικες αρχες στην ζωη του ανθρωπου ηταν και θα ειναι αδιαλακτες μεχρι να εξαφανιστει το ανθρωπινο ειδος.Χαρη σε αυτες τις 2 αξιες-αρχες ζωης καταφερε και εξελιχτηκε ο ανθρωπος μεσα στις χιλιετιριδες.
Ολοι με βαση αυτο ξεκινησαν,ασχετως αν πολλες γυναικες ή αντρες στην τελικη δεν δημιουργουν δικη της οικογενεια.Αυτοι και αυτες αρκουνται στην
πνευματικη εξελιξη του ανθρωπου,προσφεροντας στην ανθρωποτητα με την ευφυια τους,με αποτελεσμα να επιλεγουν να μενουν ατεκνοι.
Οσο για αυτους που δεν μπορουν να τεκνοποιησουν,ειναι καθαρα βιολογικη δυσλειτουργια και αυτοι ειναι οι πιο αδικημενοι.
Τουλαχιστον να μην ειχαν αυτην την ικανοτητα οσες και οσοι
δεν εχουν σκοπο να κανουν οικογενεια και να δωσουν λιγοι χαρα σε αυτους που θελουν αλλα δεν μπορουν.
Οσο για τον ευατο μου,θα συμφωνησω απολυτα με τον Valder και το ιδιο πιστευω οτι θα εκανε ενας αντρας που εχει θεσει στοχους και ονειρα στο μελλον.Μερικοι ισως ακομα να μην το εχουν σκεφτει σοβαρα,αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Εγω θέλω να αποκτήσω σχέση με κάποια που να θέλει γιατί κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να γίνω πατέρας. Οι άλλες δεν με ενδιαφέρουν.
Ο καθεις και η καθεμια με τις προτεραιοτητες και τις αξιες του/της.