Isiliel
Επιφανές μέλος

Πόσο συχνά πηγαίνετε?
Θα πηγαίνατε συχνότερα εάν το εισητήριο ήταν πιο οικονομικό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λατρεύω το πώς σε ταξιδεύει, κι όλα μέσα από το "κουτί" μίας σκηνής...
Στην Αθήνα... πήγαινα μία περιόδο μία φορά το μήνα.
Εδώ δεν έχω πάει ακόμα...
Και, όχι, το εισητήριο δε με εμπόδισε ποτέ.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είναι κι αυτό μια μορφή τέχνης. Η διαφορά από την τιβί και το σινεμά είναι ότι οι συντελεστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, αλλά και το ότι οι συντελεστές και το ακροατήριο "προχωρούν" μαζί.

Μπορεί να στερείται τα εφέ και το ρεαλισμό του σινεμά, όπως είπε η Μισέλ (που έχει ένα δίκιο σ' αυτό), αλλά είναι πιο "άμεσο" κατ' εμέ.

Τώρα... δεν είχα πολλές ευκαιρίες να πάω. Μέχρι πέρσι το σχολείο, τώρα πάλι ούτε έχει τύχει ούτε ενδιαφέρεται κανείς.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Το εισιτηριο ποτε δε με εκανε να μη θελω να παω, και δεν το βρισκω και υπερβολικο εδω που τα λεμε. 20 ευρω τα δινουμε σε 2 κινηματογραφικες ταινιες, η 3 ποτα..για να μη συγκρινω με μπουζουκια

Subject to change
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τελικά βλέπω πως δεν είναι.

Θα ετοιμάσω κάτι και θα επανέρθω...
underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αλλά επειδή τελικά δεν προκειται να πάω μόνη μου αλλά τουλάχιστον με τον άντρα μου... είναι υπερβολικό το ποσόν των 50 ευρώ για δυο εισητήρια και κανα πατατακι στο διάλειμμα για δυο άτομα...
Guest 990498
Επισκέπτης

Αν όμως τα εισητήρια ήταν οικονομικότερα πιστεύω πως θα το επέλεγα τακτικότερα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πιο εύκολα η Golden στα Village.αλλά επειδή τελικά δεν προκειται να πάω μόνη μου αλλά τουλάχιστον με τον άντρα μου... είναι υπερβολικό το ποσόν των 50 ευρώ για δυο εισητήρια και κανα πατατακι στο διάλειμμα για δυο άτομα...

Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

To θέατρο μου αρέσει πολύ αλλά δεν πάω συχνά λόγω έλλειψης παρέας, το θεωρούν πολύ ''βαρύ''.
μου αρέσει και είναι από τα μέρη που δεν έχω προβλημα αν θα βρω παρέα για να πάω ή όχι... πάω και μόνη μου![]()
Μου αρεσει πολυ το θεατρο αλλα ως τωρα εχω παει πολυ λιγες φορες γιατι ποτε δεν κανονιζοτανε στις παρεες μου.
Ετοιμαστείτε! Τον επόμενο χειμώνα θα αρχίσουμε ομαδικές θεατρικές εξορμήσεις!
Πρώτος σταθμός: Θέατρο Tεχνοχώρος. Αρκεί να σκηνοθετεί ο Κακλέας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Ετοιμαστείτε! Τον επόμενο χειμώνα θα αρχίσουμε ομαδικές θεατρικές εξορμήσεις!
Πρώτος σταθμός: Θέατρο Tεχνοχώρος. Αρκεί να σκηνοθετεί ο Κακλέας!![]()
Σε πάω τρελά βρε Isiliel! Κανονίστε μόνο μερικές εξορμήσεις σας να είναι σε περιόδους γιορτών να είμαι κάτω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο Λύκειο όμως είχαμε μια καθηγήτρια Αγγλικών υπέροχη,η οποία μάζευε όσους ήθελαν και μας πήγαινε στο θέατρο,εκτός σχολείου!!!
Τώρα τα τελευταία 2 χρόνια που είμαι εκτος σχολείου ζήτημα να έχω πάει 3 φορες θέατρο..Δυστυχως..

Οσο για το οικονομικό,δεν το θεώρησα ποτε υπερβολικό..
suspiria
Διάσημο μέλος

Σπάνια κατεβαίνουν θέατρα εδώ και τα 4 στα 5 είναι επιθεωρήσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου

Τώρα που έκλεισαν τα σχολεία ψάχνω αν υπάρχει κάτι καλό στην Αθήνα που να αξίζει να ανέβω να το δω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- johnsala
- iew
- Memetchi
- giannhs2001
- taketrance
- charmander
- Joji
- thenutritionist
- anni.sfk
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- ROM32
- Hased Babis
- Scandal
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- touvlo
- fockos
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- teacher_40
- Unboxholics
- rafaela11
- aggelosst9
- Sosstoss
- jj!
- camil
- Wonderkid
- Indiana Jones
- Fernando_A
- phleidhs
- New member
- marww
- P.Dam.
- Abiogenesis
- User2350
- bruh_234
- Stelios725
- kauphy
- Athens2002
- igeorgeoikonomo
- snowy
- fretoe
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.