Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

26-01-25

01:38
Νομίζω η απουσία θεάτρων είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θα ήθελα να ζήσω στην επαρχίαΠοσο τυχεροι ειστε οι Αθηναιοι σε αυτο το κομματι , εδω στην πατρα κοιταω μηνες μπας και ερθει τιποτα καλο
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

26-01-25

01:45
εχει καποια θεατρα ( 2-3) αλλα σπανια ερχονται μεγαλα ονοματα . Την τελευταια φορα που κοιταξα ειχε μαλιατση και κατσαρινηΝομίζω η απουσία θεάτρων είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θα ήθελα να ζήσω στην επαρχία

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

26-01-25

01:47
Α πες το έτσι! Μιλάμε για οσκαρικούς καλλιτέχνες! Όχι ότι λένε κάτι τα όσκαρ, εδώ ήταν υποψήφιο το Poor Thingsεχει καποια θεατρα ( 2-3) αλλα σπανια ερχονται μεγαλα ονοματα . Την τελευταια φορα που κοιταξα ειχε μαλιατση και κατσαρινη![]()

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

28-01-25

01:53
18/9
Μονόλογος (άρα ζόρι) και ερμηνευτικά ομολογώ ήθελα ένα τσικ παραπάνω από την Χρυσικού.
Το κείμενο, όπως έπρεπε. Σε μεγάλο βαθμό κοντά στο "με τις μέλισσες ή με τους λύκους" μιάς που έχει αυτούσια κομμάτια από τις καταθέσεις και αυτό.
Άλλη μία παράσταση απ' την οποία φεύγεις με οργή για τη σκατίλα που υπάρχει.
Ακολουθεί Θήβα, επιτέλους.
Μονόλογος (άρα ζόρι) και ερμηνευτικά ομολογώ ήθελα ένα τσικ παραπάνω από την Χρυσικού.
Το κείμενο, όπως έπρεπε. Σε μεγάλο βαθμό κοντά στο "με τις μέλισσες ή με τους λύκους" μιάς που έχει αυτούσια κομμάτια από τις καταθέσεις και αυτό.
Άλλη μία παράσταση απ' την οποία φεύγεις με οργή για τη σκατίλα που υπάρχει.
Ακολουθεί Θήβα, επιτέλους.

28-01-25

08:00
Τί εχουν πάθει με τους μονολόγους; Για να τη βγάζουν φτηνά; Θέατρο είναι ο μονόλογος; Θέατρο εγώ ξέρω είναι η αλληλεπίδραση των ηθοποιών.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

30-01-25

21:18
Προσωπικά δεν με χαλάει ο μονόλογος και τον βρίσκω κι αρκετά δύσκολο. Αμά το λούσει ο ηθοποιός θα πεθάνει στη σκηνή. Καταλαβαίνω ωστόσο τη "μονοτονία" που φέρνει στον θεατή όσο καλά και να τονε κάνει ο/η ηθοποιός.
Μια άλλη Θήβα
Καπουράνης πολύ καλός. Το έργο ενδιαφέρον αλλά νιώθω ότι θα ήθελα να εμβάθυνε περισσότερο. Είναι ίσως στο top 3 που έχω δει φέτος, αλλά στην κορυφή παραμένει το the doctor.
Κλεισμένα ακόμα Festen και Πάρτυ, και βλέπουμε τι άλλο θα μας τραβήξει. Έχω στο νου το λεωφορείο μιας που το εκθειάζατε εδώ (κι αν θυμάμαι καλά δεν το έχω δει ποτέ άρα βολεύει), έχω και τον Πουπουλένιο. βλέπουμε.
Δυστυχώς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την παράσταση του Κιμούλη και αυτήν με την Βογιατζάκη αλλά απορρίπτονται αμφότεροι.
Μια άλλη Θήβα
Καπουράνης πολύ καλός. Το έργο ενδιαφέρον αλλά νιώθω ότι θα ήθελα να εμβάθυνε περισσότερο. Είναι ίσως στο top 3 που έχω δει φέτος, αλλά στην κορυφή παραμένει το the doctor.
Κλεισμένα ακόμα Festen και Πάρτυ, και βλέπουμε τι άλλο θα μας τραβήξει. Έχω στο νου το λεωφορείο μιας που το εκθειάζατε εδώ (κι αν θυμάμαι καλά δεν το έχω δει ποτέ άρα βολεύει), έχω και τον Πουπουλένιο. βλέπουμε.
Δυστυχώς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την παράσταση του Κιμούλη και αυτήν με την Βογιατζάκη αλλά απορρίπτονται αμφότεροι.

palio_melos
Διάσημο μέλος

24-02-25

01:57
Είχα το doctor στην 1η θέση, ήρθε επιτέλους κάτι να το καταρρίψει.
Festen. Δεν βρήκα σχεδόν τίποτα να μη μου αρέσει. Η ιδέα, η οργάνωση, οι ερμηνείες, οι λεπτομερείες, όλα.
Αν τυχόν κάποιος δεν το έχει δει και δεν είναι σολντ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ας το κλείσει (ας είναι και θέση πίσω στον εξώστη, μικρή σημασία έχει).
Αλειφερόπουλος πολλά κιλά ταλέντο.
Απομένει κλεισμένο το πάρτυ για το τέλος της σεζόν και βλέπουμε τι άλλο θα μπει ενδιάμεσα.
Festen. Δεν βρήκα σχεδόν τίποτα να μη μου αρέσει. Η ιδέα, η οργάνωση, οι ερμηνείες, οι λεπτομερείες, όλα.
Αν τυχόν κάποιος δεν το έχει δει και δεν είναι σολντ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ας το κλείσει (ας είναι και θέση πίσω στον εξώστη, μικρή σημασία έχει).
Αλειφερόπουλος πολλά κιλά ταλέντο.
Απομένει κλεισμένο το πάρτυ για το τέλος της σεζόν και βλέπουμε τι άλλο θα μπει ενδιάμεσα.
palio_melos
Διάσημο μέλος

03-03-25

15:58
Πουπουλένιος: Θα πω απλά ότι δεν μου φαίνεται πια περίεργο που παίζουν τόσες πολλές προσφορές 1+1 (έπαιζε και το τριήμερο τώρα, κι έτσι την είδα). Δεν έχω δει άλλο ανέβασμα άρα δεν έχω και μέτρο σύγκρισης. Βρήκα ερμηνείες και σκηνοθεσία υπερβολικές και γενικά μια αχρείαστη ένταση στο έργο. Προτιμήσεις είναι αυτές, πάει στο καλό.
Λεωφορείο ο πόθος: Ήθελα κυρίως να το δω επειδή είναι κλασικό και δεν το έχω δει και μετά απ' τα θετικά που λέγατε εδώ. Μου άρεσαν οι ερμηνείες (αν και πάλι, έβρισκα της Μπλανς υπερβολική) αλλά μέχρι εκεί.
Πλέον έχω στο νου το Ακρωτήρι (για να δω κι άλλη δουλειά Παπασπηλιόπουλου επειδή μου άρεσε Φέστεν) και ίσως τον Μάρτυρα Κατηγορίας γιατί έχω χρόνια να δω έργο Κρίστι. Λίγο και το merde ισως αλλά τσιμπημένα εισιτήρια.
Και μαζί και με πάρτυ, θα έχει κλείσει η σεζόν.
Λεωφορείο ο πόθος: Ήθελα κυρίως να το δω επειδή είναι κλασικό και δεν το έχω δει και μετά απ' τα θετικά που λέγατε εδώ. Μου άρεσαν οι ερμηνείες (αν και πάλι, έβρισκα της Μπλανς υπερβολική) αλλά μέχρι εκεί.
Πλέον έχω στο νου το Ακρωτήρι (για να δω κι άλλη δουλειά Παπασπηλιόπουλου επειδή μου άρεσε Φέστεν) και ίσως τον Μάρτυρα Κατηγορίας γιατί έχω χρόνια να δω έργο Κρίστι. Λίγο και το merde ισως αλλά τσιμπημένα εισιτήρια.
Και μαζί και με πάρτυ, θα έχει κλείσει η σεζόν.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

03-03-25

16:28
Εγώ θέλω να δω την παράσταση "η φάλαινα".
Είδα και την ταινία και ήταν σοκαριστικη!
Έμαθα πως θα έρθει Θεσσαλονίκη από την νέα σεζόν. Πολλοί είπαν πολύ καλά λόγια αλλά και σε κάποιους δεν άρεσε.
Είδα και την ταινία και ήταν σοκαριστικη!
Έμαθα πως θα έρθει Θεσσαλονίκη από την νέα σεζόν. Πολλοί είπαν πολύ καλά λόγια αλλά και σε κάποιους δεν άρεσε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

03-04-25

11:09
Το πάρτυ της ζωής μου.
Μη λέμε μλκιες, η Ράντου είναι πολύ καλή. Πολύ καλοί είναι και οι μουσικοί. Το κείμενο ακουμπάει πάρα πολλά θέματα κι όλο και κάπου θα ταυτιστείς και θα σε αγγίξει και σκηνικά είναι όσο λιτό ή μη χρειάζεται.
Θα πω ότι δεν μου ταίριαζε καθόλου το σπάσιμο του 4ου τοίχου που υπήρχε ώρες ώρες, όπως και οι τόσες κωμικές μεταστροφές/χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια από το κοινό. Θεωρώ ότι αχρείαστα και βεβιασμένα έχουν μπει τα συγκεκριμένα κομμάτια στο έργο για να καταλήξει πιο εύπεπτο και να κάνει τα σολντ άουτ που κάνει.
Κι αυτός είναι και ο λόγος που σίγουρα δεν το βάζω πρώτο (παραμένει το φεστεν για το οποίο μπορείς από τώρα να κλείσεις εισιτήρια για του χρόνου), ενδεχομένως ούτε και στο top 3 της σεζόν.
Και μάλλον κλείσαμε τη σεζόν πια, θα φανεί.
Μη λέμε μλκιες, η Ράντου είναι πολύ καλή. Πολύ καλοί είναι και οι μουσικοί. Το κείμενο ακουμπάει πάρα πολλά θέματα κι όλο και κάπου θα ταυτιστείς και θα σε αγγίξει και σκηνικά είναι όσο λιτό ή μη χρειάζεται.
Θα πω ότι δεν μου ταίριαζε καθόλου το σπάσιμο του 4ου τοίχου που υπήρχε ώρες ώρες, όπως και οι τόσες κωμικές μεταστροφές/χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια από το κοινό. Θεωρώ ότι αχρείαστα και βεβιασμένα έχουν μπει τα συγκεκριμένα κομμάτια στο έργο για να καταλήξει πιο εύπεπτο και να κάνει τα σολντ άουτ που κάνει.
Κι αυτός είναι και ο λόγος που σίγουρα δεν το βάζω πρώτο (παραμένει το φεστεν για το οποίο μπορείς από τώρα να κλείσεις εισιτήρια για του χρόνου), ενδεχομένως ούτε και στο top 3 της σεζόν.
Και μάλλον κλείσαμε τη σεζόν πια, θα φανεί.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

04-04-25

10:31
ερχεται τιποτα καλο στην θεσσαλονικη?
καμια καλη κωμωδια ή καποιο ωραιο μυστηριου/αστυνομικο, τυπου αγκαθα κριστι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

04-04-25

11:41
Αυριο έχει stand-up ο Jeremy και θα με έψηνε φουλ να πάω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πείσω κανέναν να έρθει.ερχεται τιποτα καλο στην θεσσαλονικη?
Μια φορά φιλοτιμήθηκε ο μλκας ο @Memetchi να κάνει από μόνος του πρόταση να πάμε κάπου (αν δεν τον σύρω δουλειά δεν γίνεται) και βρήκε την πιο παιδική και άοσμη παράσταση που μπορούσε να βρει...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

04-04-25

11:45
Σου έχω και άλλη για μέσα στο καλοκαίρι βρε παραπονιάρη. Πιο σοβαρό αυτή τη φορά να μη λεςΜια φορά φιλοτιμήθηκε ο μλκας ο @Memetchi να κάνει από μόνος του πρόταση να πάμε κάπου (αν δεν τον σύρω δουλειά δεν γίνεται) και βρήκε την πιο παιδική και άοσμη παράσταση που μπορούσε να βρει...
Friday_k
Δραστήριο μέλος

04-04-25

11:54
δεν μου αρεσει πολυ το stand up αν και εχω παει στην κατσαρινη (που ηταν μετριο) και στον τσουβελα (που ηταν επικος).Αυριο έχει stand-up ο Jeremy και θα με έψηνε φουλ να πάω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πείσω κανέναν να έρθει.
Μια φορά φιλοτιμήθηκε ο μλκας ο @Memetchi να κάνει από μόνος του πρόταση να πάμε κάπου (αν δεν τον σύρω δουλειά δεν γίνεται) και βρήκε την πιο παιδική και άοσμη παράσταση που μπορούσε να βρει...
κατι σε θεατρο θα ηθελα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

04-04-25

12:02
Έχω αρχίσει ήδη να ανησυχώ.Σου έχω και άλλη για μέσα στο καλοκαίρι βρε παραπονιάρη. Πιο σοβαρό αυτή τη φορά να μη λες
Κοίτα και εμένα δεν με τραβάνε πολύ το ενδιαφέρον αλλά είναι ο Jeremy. 2001s kids μεγαλώσαμε με Jeremy.δεν μου αρεσει πολυ το stand up αν και εχω παει στην κατσαρινη (που ηταν μετριο) και στον τσουβελα (που ηταν επικος).
κατι σε θεατρο θα ηθελα.
Υπάρχει και μια άλλη παράσταση που παίζεται αυτές τις μέρες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

04-04-25

12:07
εγω ξεκινησα να τον βλεπω πριν απο αυτο το βιντεοαλλά είναι ο Jeremy. 2001s kids μεγαλώσαμε με Jeremy.

ωραια χρονια...
giannhs2001
Επιφανές μέλος

04-04-25

12:27
Τα ξέρεις πολύ καλά βλέπω. Αυτό το βίντεο τον είχε κάνει διάσημο. Φαντάσου μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν κανένα μήνα με ήρθε στο μυαλό το εν λόγω βίντεο και έλεγα τους στίχους από το fun made Τραπ τραγούδι του αυθόρμητα. Δεν ξεχνάει ο εγκέφαλος τέτοια διαμαντακια.εγω ξεκινησα να τον βλεπω πριν απο αυτο το βιντεο
ωραια χρονια...
Back to the good old days όταν η τραπ ήταν για να γελάμε με τους αστείους σχολιασμούς που της γίνονταν.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

04-04-25

12:32
χαχα σε καταλαβαινω!! εμενα μου ερχονται στο μυαλο τα commentsongs του 2J. τοτε το yt ηταν καλο,τωρα....Τα ξέρεις πολύ καλά βλέπω. Αυτό το βίντεο τον είχε κάνει διάσημο. Φαντάσου μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν κανένα μήνα με ήρθε στο μυαλό το εν λόγω βίντεο και έλεγα τους στίχους από το fun made Τραπ τραγούδι του αυθόρμητα. Δεν ξεχνάει ο εγκέφαλος τέτοια διαμαντακια.
Back to the good old days όταν η τραπ ήταν για να γελάμε με τους αστείους σχολιασμούς που της γίνονταν.
λογικο ομως, περασαν τοσα χρονια, καποια στιγμη οι ιδεες "τελειωνουν". τωρα ολα εχουν γινει εμπορικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- johnsala
- iew
- Memetchi
- giannhs2001
- taketrance
- charmander
- Joji
- thenutritionist
- anni.sfk
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- ROM32
- Hased Babis
- Scandal
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- touvlo
- fockos
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- teacher_40
- Unboxholics
- rafaela11
- aggelosst9
- Sosstoss
- jj!
- camil
- Wonderkid
- Indiana Jones
- Fernando_A
- phleidhs
- New member
- marww
- P.Dam.
- Abiogenesis
- User2350
- bruh_234
- Stelios725
- kauphy
- Athens2002
- igeorgeoikonomo
- snowy
- fretoe
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.