rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Ο λογος που με κανει να το σκεφτομαι ειναι οτι παιζει ο Ρουβας.
Νταξει ρατσισμος ξερω γω αλλα αληθεια δε ξερω αν αξιζει να δωσω χρηματα για να δω καποιον που δεν ειναι καν ηθοποιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο είναι το εισιτήριο;εγω αναρωτιεμαι αξιζει να παω στις Βακχες; Θα ρθουν Βολο σε 5 μερες.
Νταξει ρατσισμος ξερω γω αλλα αληθεια δε ξερω αν αξιζει να δωσω χρηματα για να δω καποιον που δεν ειναι καν ηθοποιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Πόσο είναι το εισιτήριο;
15 νομιζω οτι ειναι .Τα δινεις η δε τα δινεις;
Η περιμενεις να δεις την ''Ελενη'' που παιζει η Πεμυ Ζουνη και τον ''Αγαμεμνων'' που παιζει ο Μαινας;

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Και μόλις πήγα να σου απαντήσω "Γιατί όχι;"εγω αναρωτιεμαι αξιζει να παω στις Βακχες; Θα ρθουν Βολο σε 5 μερες.
Μετά διάβασα αυτό:

Don't do it
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Παντως ενταξει αγαπω το θεατρο και ολο μειωνεται ο κοσμος στις παραστασεις που αξιζουν και αυτο μου ξενιζει πολυ.
Παλιοτερα πηγαινα να παρω εισητηριο και μου ελεγαν ''καλα που ηρθατε τωρα,γιατι ειναι σχεδον τα τελευταια''
Και τωρα μισοαδεια τα θεατρα.Ειναι πολυ κριμα.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έψαξα προ ημερών στο διαδίκτυο ειδήσεις για τις Βακχες. Απο κάτι video-αποσπάσματα δεν ικανοποιήθηκα, μπορεί φυσικά η παράσταση στην ολότητά της να είναι πιο ενδιαφέρουσα. Περίμενε να δείς την παράσταση με το Μάινα καλύτερα!15 νομιζω οτι ειναι .Τα δινεις η δε τα δινεις;
Η περιμενεις να δεις την ''Ελενη'' που παιζει η Πεμυ Ζουνη και τον ''Αγαμεμνων'' που παιζει ο Μαινας;![]()

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Ναι εντάξει. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.Κοινη λογικη το οχι στο Ρουβα αι γκεςς
Παντως ενταξει αγαπω το θεατρο και ολο μειωνεται ο κοσμος στις παραστασεις που αξιζουν και αυτο μου ξενιζει πολυ.
Παλιοτερα πηγαινα να παρω εισητηριο και μου ελεγαν ''καλα που ηρθατε τωρα,γιατι ειναι σχεδον τα τελευταια''
Και τωρα μισοαδεια τα θεατρα.Ειναι πολυ κριμα.
Για τις Βάκχες με τον Ρουβά που λέγαμε τι να σου πω....Πάρε το ρίσκο. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου.
Αλλά να ξέρεις μιλάμε για τον μεγαλύτερο τενεκέ της ελληνικής σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ την έχω πάθει πάντως να πάω στην Επίδαυρο σε μία παράσταση, να έχω διαβάσει την υπόθεση, να έχω ρωτήσει έναν γνωστό φιλόλογό μου για να με κατατοπίσει πλήρως και τελικά η παράσταση μου φάνηκε υπερβολή για την υπερβολή.Mαλλον καπως ετσι θα γινει.Θενξ παντως![]()
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Προσφατα ειδα τον Ερωτοκριτο απο φοιτητες.
Αν και 2,5 ωρες παρασταση ,ηταν πολυ καλοδουλεμενη και καλοφτιαγμενη.
Αγαπω πολυ τετοιες ενεργειες
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πράγματι. Αυτά είναι τα θετικά του να ζείς σε μία μεγάλη, όσο γίνεται έστω, πόλη έχεις πολλές ευκαιρίες. Όχι σαν εμένα και άλλους τόσους που πρέπει να πάμε σε κοντινές πόλεις όπου περιοδεύουν.Το ξερω και γω την εχω παθει ετσι. Παντως αν αξιζει και ενας εστω ηθοποιος θα θελα να πηγαινω οπου μπορω.
Προσφατα ειδα τον Ερωτοκριτο απο φοιτητες.
Αν και 2,5 ωρες παρασταση ,ηταν πολυ καλοδουλεμενη και καλοφτιαγμενη.
Αγαπω πολυ τετοιες ενεργειες

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Brightside:)
Νεοφερμένο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Πφφ λέτε δηλαδή πως δεν αξίζει η παράσταση επειδή παίζει ο Ρουβάς ε? Γιατί είχα κανονίσει να πάω αλλά ας μη δώσω τσάμπα λεφτά..
Έχει πάει κανείς στην Μήδεια με τον Κιμούλη; Πως σας φάνηκε; Έρχεται τέλη Αυγούστου και λέω να πάω.
Δεν έτυχε να δω καμία από τις δύο, αλλά έχω ακούσει για την πρώτη τα καλύτερα, ενώ για τη δεύτερη τα χειρότερα

Loreley
Περιβόητο μέλος

Δεν έτυχε να δω καμία από τις δύο, αλλά έχω ακούσει για την πρώτη τα καλύτερα, ενώ για τη δεύτερη τα χειρότερα![]()
Διάβασα και εγώ μερικές κριτικές, και από ότι είδα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μερικοί βρίσκουν την παράσταση καταπληκτική, κάποιοι άλλη απαράδεκτη. Το σκέφτηκα πάντως, και μάλλον θα πάω σε κανένα θερινό σινεμά, γιατί πολύ φοβάμαι ότι η παράσταση δεν θα μου αρέσει.
anna-what if??
Νεοφερμένο μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ.=η demy είναι πολύ όμορφη
Scandal
Διαχειριστής

Όσον αφορά γενικά το θέατρο, έχω ως κανόνα να κάθομαι 2η ή 3η σειρά και κέντρο. Τόσο για να ακούω καλύτερα (καθώς είμαι βαρήκοος) όσο και για να απολαμβάνω περισσότερο το δρώμενο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- johnsala
- iew
- Memetchi
- giannhs2001
- taketrance
- charmander
- Joji
- thenutritionist
- anni.sfk
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- ROM32
- Hased Babis
- Scandal
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- touvlo
- fockos
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- teacher_40
- Unboxholics
- rafaela11
- aggelosst9
- Sosstoss
- jj!
- camil
- Wonderkid
- Indiana Jones
- Fernando_A
- phleidhs
- New member
- marww
- P.Dam.
- Abiogenesis
- User2350
- bruh_234
- Stelios725
- kauphy
- Athens2002
- igeorgeoikonomo
- snowy
- fretoe
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.